|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Kochana dopóki nie pójdziesz do lekarza to możesz jeść a później się dopytasz
---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Gianna to hormonki wszystko jest ok . Raz placzesz raz się śmieje (ja tak miałam i do tej pory tak mam) Mysia jak dobrze że gorączka przeszła . Kaszel też przejdzie. Kuźnia fajnie że woźniaka dostałas ale pamiętaj że na początku są kopiarki nieregularne. A do wszystkich ciężarówek to pamiętajcie datę kopniaka bo później o to pytają (albo położne wpisuje w kartę ciąży albo na IP mogą pytać przy porodzie) a i jeszcze takie informacje w czasie rodzenia chcą wiedzieć jak jakie leki się przyjmowało jak bbyło się chorym i tym podobne. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Izuni kiedy masz urodzinki?
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam słowniki Izuniu, na pewno dostaniesz najpiękniejszy prezent - czyli pan doktor rozwieje obawy wyszłam do sklepu na chwilę a na dworzu taki dramat a i tak jest dobrze, bo rano zostawiłam tam sobie samochód....
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam Was miało być Izunia zaraz może uda mi się słownik wyłączyć
|
#935 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laski,powiedzcie mi co z Agąbiwro? Żar z nieba się leje,byliśmy z TŻem na zakupach-pampersy itd. kupowaliśmy,Kostuś został z moją mamą.Nawet z nim na dwór od 2dni nie wychodzę
[B]Gianna [B]to hormony-miałam tak samo do ostatniego dnia ciąży a po porodzie to co spojrzałam na Kostusia to płakałam bo się cieszyłam że już mam go przy sobie Basiu jeszcze niedawno się chwaliłaś że jesteś w ciąży a tu już coraz bliżej porodu jak ten czas leci Powiedz mi czy Teściu ruszył szanowne 4litery i kończy remont?Mysiu cieszę się że już lepiej Kochana Zmykam bo siostra przyszła
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu szybko ten czas leci
tak teścio ruszył swoje 4 litery . Dziś malujemy Wiktorii pokój .Oświadczam że przez tydzień naciskami nogi a później wykurzamy już Wanesse
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
to teraz już tż chyba nie może się doczekać co?? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Mialyscie racje hormony mi buzuja pospalam dzis sobie po poludniu i teraz mam przyplyw radosci Co do upalow to ewcia wcale sie nie dziwie ze nie wychodzicie jest ukrop,ale od jutra ma sie ocholdzic i czekam z utesknieniem ![]() A własnie jak z aga przeciez juz chyba po urlopie miala sie pochwalic wizyta,czekamy!!! |
|
|
|
#939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam dokładnie to samo hormony to ja, można by rzec siedze sobie i ni z tego, ni z owego łzy mi lecą i też jak mnie mdli to mdli, a jak nie mdli to taki głód, że wszystko bym zjadła a tu trzeba uważać na kilogramy bo to dopiero początki, a brzusio już wyskoczył co będzie później?
|
|
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Do rodziców jechałam godzinę. Tramwaj dramat, metro ok, autobus bez klimy i z zamkniętymi oknami. Ludzie cali mokrzy -twarze, włosy, ubrania, wszystko mokre. pot mi ciekł strużkami nawet po nogach, spod spodenek
![]() Wykąpałam się, zjadłam lody i odebrał mnie tż. Pokłóciliśmy się bardzo Jedzie na 22 coś jeszcze z pracy załatwić. Rzadkość to u niego a tak bardzo mnie cieszy że go tu nie będzie.. Agabi to nas chyba już nie lubi, ot co
|
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
izunia brawa za kopniaczka
alez to musi być uczucieoj upał niesamowity, a u mnie żniwa,wszyscy zachrzaniają a ja leze całymi dniami sama, no fakt dziś pojechałam szukać dentysty i zaszłam na chwile do koleżanki do sklepu, a niedawno byłan na chwile u mamy. ale moze i dobrze ze leże to i upał łagodniej przechodze bo w domu chłodniej niż na dworze. co do hormonów to ostatnio też sie rozpłakałam bo tż nie chciał mi coś zrobić-nie pamiętam teraz co. ale ukryłam przed nim łzy. staram sie nie denerwować,myśleć pozytywnie. na innym wątku dwie dziewczyny poroniły-chyba nie mogę czytac takich wiadomosci bo zaraz mnie nachodzą myśłi ze i mi się to moze znowu przytrafic. tż teraz chodzi głaska brzuszek, całuje, i pyta czy ja rozmawiam z dzidziusiem, i sie spieramy bo ja mówie że bedzie dziewczynka a on chce chłopca bo kto bedzie z tatusiem jeździł ciagnikiem i kombajnem ![]() mi strasznie sie przetłuszczaja włosy i cere mam straszna, wczoraj nawet umalować się nie mogłam
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu się odrobinkę ochłodziło więc przed kąpielą na pół godzinki z Synciem wyskoczyliśmy na dworek-ale się dziecko kochane cieszyło
Arletko lada dzień Ty też poczujesz ruchy ![]() Kluseczko współczuję Ci Lecę pa
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj do moich ruchów jeszcze daleko ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- miłego wieczoru,pa
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz chodzi i jest milusi a ja się dalej wściekam bo mi się nie podoba jak on się zachowuje. pewnych rzeczy nie mówi się nawet w kłótni - ale nie jesteśmy w tym zgodni. w ogóle to jak się tak zastanowić to ja ciągle jestem w złym humorze. Cytat:
![]() Arletko, do usg już tylko tydzień
||
|
|
|
#946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny Aga jest do jutra na urlopie Mówiła że postara odezwać się w czwartek.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
No w koncu chłodniej Poprosiłam kolege z pracy, zeby podrzucił mi laptop, popracuje troche. Wiem, głupia jestem, ze jestem na l4 i chce pracowac, ale w przyszłym tygodniu bede miała sajgon. Chociaz troszke sobie nadgonie.
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczynki
szkoda gadać nawet, dziś od rana to samo. nienormalna jestem, ale on też mógłby inaczej do nie teraz podchodzić ![]() Cytat:
![]() widzę, że masz pracę podobną do mojej
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No praca taka, ze jak sie zachioruje to krzywo patrza, oczywiscie nikt mnie nie zastapi, nikt mi nie pomoze chociaz troche z robota i du.pa! Ale ja też nie jestem jakas super nadgorliwa, jestem jeszcze osłabiona, przez kaszel płuca wypruwam, posiedze troche i koniec! w koncu mam l4
|
|
#950 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczyny, no normalnie zmuszacie czlowieka do reakcji. Co to za pomysly ze ja juz Was nie lubie. W dupe dostaniecie i tyle. Wracamy jureo do domu. W czwartek rozwine sie w postach, bo chwilowo nie bede miala neta w domu i juz czuje strach
wczoraj zaczelam 10 tydzien. czuje sie dobrze. Fasolka na ostatnim usg miala prawie 2 cm i mam nadzieje ze rosnie dalej. Gdyby nie wieczne lekkie mdlosci to nic bym nie czula ciazowego. Buziaki i gratuluje pierwszego kopniaka juz nie moge sie doczekac czegos u siebie. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki zeby nic nam sie nie popierniczylo
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
kochane ja z Tz wczoraj rozmawialam i chyba za 2 dni zaczynamy wykurzanie małej . A niech sie rodzi . Mam nadzieje ze Mała bedzie z sierpnia wiec czekamy te pare dni
![]() moze sie urodzi w rocznice slubu albo w urodziny moje ale to jeszcze troche albo w urodzinki swojej babci ale w to watpie (do 21 nie czekam ) zastanawiam sie co kupic sobie na urodzinki ?
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko takie leciutkie, bo ciężarnych nie powinno sie bić
|
|
#953 |
|
Raczkowanie
|
Basiu u mnie wystarczyło raz... i porodówka
to do dziełaAle mnie wczoraj zjarało teraz plecy bolą Jeszcze miesiąc posiedze w domku i do pracy wracam. Mam nadzieję że nie na długo....wrrrr Dziś nareszcie jest czym oddychać. Ale troszkę słoneczka tez by sie przydało. U mnie pochmurno i co chwile pada. |
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak samopoczucie Twoje?
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wykurzajcie mała, niech wyjdzie 11.08 - Wasza i Nasza rocznica ślubu ![]() A co do prezentu, to ja zawsze jak sie ktos pyta co chce to mówie, ze ksiązke ale podaje tytuł , albo perfumy - podaje konkretne no w sumie moze byc kasa
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
zadzwonił tż i powiedział, że za to że "jest dla mnie taki niedobry" to zabiera mnie na zakupy i wybiorę sobie sukienkę
![]() jak rano odwoził mnie do pracy i kazałam mu wypie**alać z mojego życia a najlepiej do mamusi...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostro mu powiedziałas, mi sie w tym stylu też czasami zdarza cos powiedziec
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my moze jak pogoda dopisze i moje samopoczucie to pojedziemy nad jeziorko ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
ja wczoraj mialam jakis zly chumor i opi***lam Tz za to ze chcial sie do mnie przytulic ale siedzialam na luzku i tak on chcial sie przytulic kladac mnie do tylu a tak to mi juz jest niewygodnie ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- zaczynaja mi sie delikatne skorcze ale sa krodkie wiec to jeszcze nie to
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Aga ale cie przycisneli wszyscy czekamy na wiesci Basiu jak ja ci zazdroszcze zaraz bedziesz miala kruszynke przy sobie Arletka tez sie doluje czasem na tamtym watku dlatego troszke sie od niego izoluje bo potem mam dola...A jesli chodzi o wlosy i cere to na poczatku mialam taki wysyp oczy mi puchly a wlosy do kitu,minelo z 3tyg i teraz mam twarz gladka ale wlosy straszne jak nigdy...Tez mam przeczucie ze bedzie dziewczynka TŻ chce chlopca nie wazne co wazne zeby bylo zdrowe ![]() Kluska kocha cie ten TŻ skorzystaj z okazji wybierz cos szalowego ![]() U mnie dzis w koncu cudowna pogoda wieje,zachmurzylo sie mozna wyjsc spokojnie na dwor... Wczoraj w koncu TŻ zgodzil sie na przytulanki ale odczucia zupelnie inne niz przed ciaza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:43.

. Kaszel też przejdzie.
fajnie że woźniaka dostałas ale pamiętaj że na początku są kopiarki nieregularne. 

jak ten czas leci
Powiedz mi czy Teściu ruszył szanowne 4litery i kończy remont?

wczoraj zaczelam 10 tydzien. czuje sie dobrze. Fasolka na ostatnim usg miala prawie 2 cm i mam nadzieje ze rosnie dalej. Gdyby nie wieczne lekkie mdlosci to nic bym nie czula ciazowego. Buziaki i gratuluje pierwszego kopniaka juz nie moge sie doczekac czegos u siebie. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki zeby nic nam sie nie popierniczylo
tylko takie leciutkie, bo ciężarnych nie powinno sie bić