|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
O matko
Heroine! Wszystkiego najlepszego!!! Zdrówka, szczęścia, miłości, znalezienie wymarzonej pracy! I wszystko, co sobie jeszcze wymarzysz STO LAAAAT! ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#4352 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
przeraził mnie tym ![]() ![]() Hehe, trochę późno No nie wiem czy dam radę zrobić zdjęcie, bo aparat w domu zostawiłam ![]() Like, ![]() Cytat:
ja już się tyle napatrzyłam na tych tirowców, że mam dość też ostanio wyprzedzaliśmy 2 tiry, jeden nam zjechał- spoko :/ wyprzedzamy drugiego- to ten przyspiesza no debil do kwadratu Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobra laski ja się zbieram, bo się w końcu spóźnię
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie rano mgła była teraz widzę słonko wyszło ![]() Kochana i przede wszystkim Wszystkiego Najlepszego No i gromadki dzieci
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już poćwiczyłam miało być dzisiaj 6pack z Jillian ale zamieniałam sobie na shreda 1. Teraz wcinam owsianke, ale coś mnie w zęby kłuje
Zaraz idę się peelingować i kąpać
|
|
|
|
#4356 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Także nie dość, że zazdroszczę, to gratuluję ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() jejku, co Ty masz akcje z tym zdrowiem? Mam nadzieję, że jakoś to przejdzie, czy chociaż ból zmaleje---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ja miałam @ na wyjeździe bo mi się skubana przesunęła. Hardcore ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Właśnie ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() Ja ledwo oczy otwieram, a wy poćwiczone, pojedzone... szal ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Aaaaaaaaaaaaa....koochana !!!!!!!!!!!!!!!!!Heroine ![]() Wszystkiego naj naj, naj naj!!!!!!!!!!! Poukładania wszystkich spraw, mniej rzeczy na głowie, wiele miłości, słodkości, niech Ci życie lekkim będzie a kilogramów nie przybędzie
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane
Widziałam już w urywkach że o mnie wspominałyście a tutaj na przyjeździe znów niefart. Jak jeden z pseudomajstrów kładł mamie blachę na balkonie to tak naciągnął kabel od neta że aż go wyrwał. No ludzie to w ogóle wyobraźni nie mają i nie umieją pomyśleć że można przy okazji coś skądś wyrwać Wczoraj TŻ tyrał cały dzień u mamuśki, dziś też jakieś drzwi na dworze wstawia, potem jeszcze dokańcza coś w kuchni. Ja tylko posiłki mu szykuję bo mama do 15 w szkole siedzi. Wieczorkiem grilla pewnie zrobimy jak pogoda dopisze ![]() Jedzeniowo w sumie ok ale jem non stop. Otaczają mnie owoce - winogrona, maliny, jabłka. Także grzeszki typu czipsy i paluszki na razie dla mnie nie istnieją Ale Milker śmietankowy wczoraj wpadł. Chyba już jeden z ostatnich w letnim sezonie.Nadrobiłam parę stron, dokończę później bo TŻ mówi że cierpi na brak towarzystwa Buziaczki ![]() Cindy, piękna ta parka z SH Kochana, jesteś naprawdę silną i dzielną osobą. Wszystko się ułoży A to zwolnienie masz niepłatne? Ja jak opuszczę godziny to muszę szukac zastępstwa i za nie płacic Dlatego chorowanie mi też nie na rękę.Madziu, nie zdążyłam się z Tobą pożegnać Szerokiej drogi i powodzenia w Dojczlandzie ![]() Czekoladko, Kisiej, a ja jaglanki nigdy nie jadłam Może powinnam spróbowac jak tak zachwalacie ![]() Pipsonku, wiem wiem, że niby w ciąży mogę jeśc więcej a przynajmniej powinnam jeść przynajmniej równowartośc zapotrzebowania, ale wiesz...czipsy to nic dobrego. Sól, chemia..o to i chodzi. Już jak mam dzidzię karmic to chociaż czymś wartościowszym Ale u mamy się zrehabilitowałam. Maliny, jabłka i winogron mam na wyciągnięcie ręki ![]() Jak egzamin? Aaa doczytałam że nie poszłaś
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
Ewelcia,
z nami Ci miesiąc szybko minie No i właśnie będzie czas na seriale i spamowanie na Wizażu Co teraz oglądasz? Revenge skończone? Mu już po - z wypiekami na twarzy czekamy na nowy sezon. Ania Bałon jaram-sie-tym-ze-jestem-taka-ladna Matko..czego teraz ludzie dla pieniążka nie robią... Heroinko, dziękuję za opinię nt menu Na 15 osób + my. Pomyślałam właśnie o nuggestach albo o nadziewanych kieszonkach - obie rzeczy właśnie podane z sosem czosnkowym. Przepis mam bo kiedyś nuggesty właśnie robiłam No i właśnie mamuśka mówi tak samo, że dokupic jakichś ciasteczek, wafelków czy cuś tak na talerzyk żeby wrzucic Tak tak, ja hennuję włosy chociaż mam przerwę w hennowaniu od maja chyba (lenistwo ). Teraz właśnie chciałam tego tradycyjnego ELDa ale w Lbn nie kupiłam więc Ale z mamą to chodzi Ci o to że ona czasem Ci docina? Czy Ty ją traktujesz jako taki wagowy "ideał" do którego dążysz (trochę w przenośni ale wiesz o cho chodzi pewnie). Ja całe szczęście nie mam z mamą problemu, ale mam taką wychudzoną kuzynkę. Ostatnio leżała w szpitalu z podejrzeniem anoreksji, ale dla niej to jak komplement. I zawsze na imprezach rodzinnych komentuje że musi odciąc tłuszczyk bo przytyje, ciasta nie zje bo przytyje i robi to właśnie w tym momentach gdy ja albo moja mamuśka sobie coś nakładamy Ja ciągle pieję nad Kozim Mlekiem Przysięgam że buzia mi się poprawiła na tyle że polubiłam ją bez make upu Jak tam TŻ się w nowym środowisku czuje? Zadowolony? ![]() Upiecz tortaaa nooo Paula zje ![]() A o spaniu nawet teraz nie mówię U mamy kładę się o 19-20 bo jakieś napady zimna mam i wstaję o 7 (więc jak na mnie dośc późno). Ot leń patentowany ![]() Ach no i już tak pod tym esejem - o ile się nie mylę to dziś jest 10 a to właśnie dziś są Twoje u u uuuu urodziny, u u uuuu Heroinkowej rodziny ![]() ![]() [b] Zoska[/] super że wyjazd udany ![]() Dziewczyny, widzę że Mam Talent oglądałyście Ja odpuściłam, bo mamy wyliczone godziny na oglądanie
|
|
#4359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za ćwiczenia i jak, widzisz już jakaś różnicę ?![]() Też się dzisiaj peelengowałam ![]() Zjadłabym tego torta ![]() Cytat:
Ale dobrze, że już internet jest I kochana owocowe grzeszki to nie grzeszki tak w ciżąy możesz grzeszyć jak najbardziej dobrze, że to nie ciągotki do przeróżnych słodyczy albo że nie wciągasz słoika Nutelli i pudełka lodów jednocześnie jak to czasem na filmach się zdarza A jak tak dzidziuś, odczuwasz już coś ? ja się tak głupio wypytuje, bo nie mam pojęcia dawno u mnie nikt nie był w ciąży Oglądam dalej Revenge jeszcze nie dotarłam do końca jakoś bez TŻa nie chce mi się nawet a TŻ jednak pojechał na miesiąc i tydzień no i chyba wróci na 5 dni i znowu na miesiąc wyjedzie ![]() Co do Bałon to kompletna porażka no, ale będę ją śledzić i zobaczymy jak jej będzie szło ![]() Ja nie oglądałam The Voice, bo pochłonęło mnie Mam Talent, ale chyba sobie zaraz odpale zaraz obczaje
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
Kisiej zapomnialam Ci podziękować za linki
może i ja się zmusze żeby troche podszlifować język ![]() A miałam Cię pytać czy dodasz jakieś swoje fotki, bo jeszcze Cię nie widziałam ![]()
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zadomowienie
|
Heroinko wszystkiego najlepszego! Dużo duzo miłości , żebyś zawsze była szczęśliwa u boku męża tak jak jesteś teraz , żeby jak przyjdzie czas przyszedł na swiat taki mały wrzeszczący bobasek
Żebyś zawsze była taką pozytywna , piekną i szczupłą dziewczyna a jeśli jakiś kg czy dwa Ci przeszkadzają( jestem pewna że nie więcej No i zeby Ci się wszystkie marzenia spełniły
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Dlaczego tu tak pusto
mi się tak nudzi ![]() Cytat:
ważne, że cokolwiek coś robisz jakaś aktywność jest
|
|
|
#4364 | ||
|
Tajka
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
O matko!
tyle napisałyście, że nie wiem jak to nadrobić ![]() na pewno będę nadrabiała, ale później, bo w tej chwili muszę się brać za obiad.Heroinka, wszystkiego najlepszego kochanie Powiecie pewnie, że jestem głupia... no bo jestem... W czwartek się wyprowadziłam, pomogli mi znajomi, wyprowadzałam się kiedy D. był w pracy. 2 noce spędziłam u znajomych. W sobotę wprowadziłam się do nowego pokoju. W niedzielę spotkałam się z D. żeby oddać mu klucze, walizkę itd. bardzo mnie przepraszał już wcześniej przez telefon... później na spotkaniu, zaprosił na kawę i ciastko, dostałam bukiet czerwonych róż... później romantyczna kolacja z czerwonym winem we włoskiej restauracji, płakał... Wygląda na to, że bardzo żałuje tego co zrobił, mówi, że mnie kocha, że zrobi wszystko żeby było dobrze itd. Ja nie wiem co mam myśleć. Tak na prawdę byłam jego pierwszą dziewczyną, w dodatku zamieszkaliśmy ze sobą za szybko, on tego wszystkiego nie ogarniał, nie dawał rady z pracą, obowiązkami i jeszcze ze mną. Nie chcę go tłumaczyć, bo i tak sama zrobię jak chcę, w końcu to moje życie, ale tak się zastanawiam czy nie dać mu szansy. Młody, głupi... zrozumiał swoje błędy i się zmieni??? Może jestem naiwna, ale wierzę w to, że dla miłości ludzie się zmieniają. Poza tym on wcześniej taki nie był. Był spokojny, miły, opanowany... Nie wiem, nie wiem...
|
#4366 |
|
Zadomowienie
|
Heroine, życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, dużo miłości, szczęścia, żebyś znalazła wymarzoną pracę, uwierzyła w swoje piękno(bo jest w co wierzyć!) i żebyś zawsze była taką fajną kobitką jaką jesteś
Kisiej, ja Ciebie też nie widziałam póki co, a kobietę ważącą mniej niż 50 kg to ja sobie mogę jedynie pooglądać i pozazdrościć
|
|
#4367 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Mam zbyt dużo tłuszczu, zbyt mało mięśni. Stąd ta waga. ![]() Pozwolę sobie dodać fotki pod koniec września, jak skończę 30DS. Jutro już 10 dzień i w czwartek zaczynam level 2. Będzie się działo :P
|
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Helol!!!
Ja na chwilkę tylko. MElduję, że ok wszystko u mnie Hero skarbie Zdrówka, szczęścia, pomyślności i kochania do starości!!!Zoooska super że cała i zdrowa wróciłaś!!! W zeszłym roku byłam w Rovinij, przepięknie tam Padnięta jestem dziwuszki a dopiero teraz siadłam. Buziaki dla Was wszystkich
|
|
|
|
#4370 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Boszzzze, ale jestem najedzona i napita Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jaki smakowity dziękuję, dziękuję, bo torta nie miałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
|
|
|
#4371 | |||
|
Zakorzenienie
|
Własnie Heroinkooo foteczki prosimy
![]() Cytat:
Skoro jezdzisz na sygnałach![]() Cytat:
Musisz sprobowac, w ciazy napewno jak najbardziej wskazane, same witaminy![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tęskniłam ![]() Co za patafian z tego majstra pomyślunku to to żadnego i już jesteś a kiedy wracacie do Lbl? ![]() Jak takie pyszności masz w domku to szamaj na zdrowie bo to pewnie naturalne, bez nawozu, więc same witaminki
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaaaaaaaa Heroinko mojaaaa piekna cudowna perełko
Zyczę Ci w Twoim dniu wszytskiego co najlepsze!![]() Zeby szczescie Ci dopisywało, zebys znalazła najlepsza prace, urodziła wspaniałe i zdrowe dzieci :*
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
17 osób to jeszcze imprezka do ogarnięcia Kurcze, zawsze mnie zastanawiało jak działa henna to ma jakieś różne kolory? Pytam serio, bo dałn jestem w tych sprawach Co do mamy... to chodzi tylko i wyłącznie o te jej docinki ![]() absolutnie niczego jej nie zazdroszczę, nie porównuję się z nią... tylko tak jak mówisz o tej swojej kuzynce, że musi sobie tłuszczyk wyciąć to moja mama tak samo ciągle mówi, że przydałaby się jej liposukcja na brzuch a o cellulicie cały czas psioczy ojjj, temat rzeka ![]() Pauluś, a który Ty konkretnie masz ten kremik z Ziai? Bo ja dzisiaj byłam w Naturze i widziałam dwa rodzaje wzięłam jeden z nich na czuja, ale nie wiem czy to ten, którym Ty się zachwycasz Tortu nie było niestety ale TŻ wczoraj mi kupił pyyyszne ciacho! ![]() TŻ baaardzo zadowolony no ale, taka praca ![]() I dziękuję pięknie Kochana za życzenia ![]() ![]()
Edytowane przez heroine86 Czas edycji: 2013-09-10 o 23:20 |
|
|
|
|
#4375 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham Was! Mnie nie było to i pusto Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiesz co... jeśli mam być szczera: nie, nie i jeszcze raz nie ![]() nie pakuj się ponownie w to bagno... nie pozwól sobą manipulować... bądź twarda Cytat:
![]() ![]() jak tam wkuwanko? Odpoczywasz troszkę?
|
|||
|
|
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak tam? Wszystko okej mówisz? to się cieszę Cytat:
jesteście najwspanialsze na świecie! Zabiłaś mnie ![]() Zdrowieeee!!!
|
||
|
|
|
#4377 | ||
|
Tajka
|
Dzisiaj słabo
30DS level 1 (jutro pożegnanie z tym poziomem) 10min ramiona z Mel B po 15x 5kg na rękę HH mi się dziś nie chce
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4378 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
KKRĘCIĆ!!!! ja kręciłam 20 minut tylko, ale kręciłam ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]() Odpoczywam, hm... ja to już olałam, nie mam na to siły Tzn dziś taki bunt, jutro wstanę pewnie rano i dalej pocisnę
|
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
No to teraaa co u mnie
niedawno co od stołu wstałam ale dałam się namówić na takie ścięcie, bo już mega zniszczone były...) potem pojechaliśmy z TŻ-tem na zakupy, ja oczywiście poszłam do Sephory i przepadłam TŻ mnie szukał po całej galerii handlowej tzn. może nie tak bardzo, ale powiem Wam, że żołądek mi się skurczył, bo trochę większa porcja, a ja od razu pełna jestem i tak nie zjadłam do końca... w dodatku dawno takich rzeczy nie jadłam, więc żołądek się odzwyczaił trochę wróciliśmy do domu to obaliliśmy z moimi rodzicami 2 litry wina teraz ledwo siedzę i oddycham jedną stroną Cytat:
![]() Cytat:
i sen na regenerację
|
||
|
|
|
#4380 | ||
|
Tajka
|
20 minut zaliczone
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Heroine! Wszystkiego najlepszego!!!
Zdrówka, szczęścia, miłości, znalezienie wymarzonej pracy!
I wszystko, co sobie jeszcze wymarzysz
STO LAAAAT!

dobrze, że TŻowi nic się nie stało

przeraził mnie tym 

ja już się tyle napatrzyłam na tych tirowców, że mam dość
) i poleciałam na kibelek
Także nie dość, że zazdroszczę, to gratuluję
Mam nadzieję, że jakoś to przejdzie, czy chociaż ból zmaleje

Ale Milker śmietankowy wczoraj wpadł. Chyba już jeden z ostatnich w letnim sezonie.
Dlatego chorowanie mi też nie na rękę.
Szerokiej drogi i powodzenia w Dojczlandzie 

z nami Ci miesiąc szybko minie
Matko..czego teraz ludzie dla pieniążka nie robią... 

może i ja się zmusze żeby troche podszlifować język 

mi się tak nudzi

dziękuję, dziękuję, bo torta nie miałam