|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe Zapalenie Mózgu.
Cytat:
wreszcie jakiś trafiony przykład OZM (bo poprzednie to w większości przykłady zwykłego, pospolitego chamstwa i prostactwa niektórych kobiet (matek) ) |
|
|
|
|
#902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja już współczuję mojemu przyszłemu chłopakowi Choć nie, mój tata bardzo polubi mojego chłopaka jeśli spełni podstawowe warunki Rozpuścił mnie tatulek
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Samo umycie pleców jeszcze jestem w stanie zrozumieć, umycie głowy przy długich włosach lub połamanych rękach, też, ale nie resztę. Nie wierzyłam dopóki, mieszkając ze mną, nie zaczął się tego domagać, tłumacząc tym, że mama za niego robiła. Mama mu układała ubrania, przygotowywała strój na nowy dzień, a nawet sprawdzała <wierzcie lub nie> czy majtki i skarpetki, które właśnie zdjął, może jeszcze na kolejny dzień mieć. ![]() Niby normalna rodzinka, a jednak coś nie tak
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() albo jesteś mega wyrozumiała ![]() bo ja nie znajduję żadnego usprawiedliwienia, że matka myje dorosłemu 21letniemu facetowi plecy ![]() jak to w ogóle się odbywało, pytałaś??? hmm chłopak siedzi w wannie albo stoi pod prysznicem , wchodzi matka i namydla mu plecy i później spłukuje ![]() aaaa i co jest takiego skomplikowanego przy myciu długich włosów, że potrzeba pomocy drugiej osoby???????? połamane ręce tzn obie miał połamane i nie mógł Ciebie poprosić tylko matka mu myła?? w ogóle to chyba już gdzieś czytałam o tym myciu pleców i włosów synka.. |
|
|
|
|
#908 | |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie taką minę miałam, gdy to usłyszałam.
Stwierdzam, że kiepsko o mnie samej świadczy bycie z kimś takim... Uznaję to jednak za jakieś zaćmienie umysłu (pięcioletnie ![]() Cytat:
Przy długich włosach JESZCZE bym była w stanie zrozumieć, gdyby to były włosy do pasa, bo wtedy mycie jest kłopotliwe. Nie miał połamanych Połamane ręce to byłaby okoliczność łagodząca w tym przypadku.Możliwe, że w moich postach czytałaś. Z czasem, co raz więcej historii o nich sobie przypominam Edytowane przez 201607141620 Czas edycji: 2013-11-27 o 23:00 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wez, 21 lat miała ozm? ![]() To raczej niezła szajba a nie żadne ozm Jakbym tak synowi zaproponował umycie pleców to by się chyba zaczął barykadować w łazience podczas kąpieli A mnie by załatwił gustowny kaftanik z długimi rękawkami
|
|
#910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. i możliwe, że czytałam w Twoich postach kiedyś ![]() moim zdaniem to nie żadne ozm, ale jakaś chora relacja matka-syn. Matka moim zdaniem nie jest do końca zdrowa psychicznie. Ciekawy przypadek tak w ogóle... Twój były miał rodzeństwo? 5 lat z nim wytrzymałaś... kobieto masz zdrowie i cierpliwość! |
|
|
|
|
#911 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rodzinka nie do ogarnięcia ![]() Wytrzymałam, ale sporo za to zapłaciłam. Moi rodzice zdecydowali się na wyprowadzkę na drugi koniec Polski, abym mogła się od niego uwolnić. Ojjjj sporo by można opowiadać
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#912 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe co OZMkowi rodzice powiedzieliby na takie porównanie.
|
|
|
|
|
#914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#915 |
|
jestę wieszczę
|
Nie wiem, ja psu daję żarcie jak my jemy, żeby nie żebrała
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#916 |
|
Wtajemniczenie
|
Przywódca stada zawsze je pierwszy, więc jeśli pies je pierwszy i widzi, że reszta domowników czeka, aż skończy, to może mu się w głowie trochę poprzewracać. Z innymi zwierzętami nie będzie takiego problemu.
Ale to teoretycznie, u mnie w domu jest kokodżambo w tej kwestii
Edytowane przez Cattivo Czas edycji: 2013-11-28 o 13:23 |
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#918 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#919 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem świetnym przykładem OZM jest to jak według niektórych rodziców dziadkowie mają traktować wnuki. Chodzi o to że to ich dziecko ma być ważniejsze niż drugi wnuk, a jak nie to foch.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Zmieniłam. Rozchodziło się o dzieci, które same jeszcze nie potrafią jeść.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2013-11-28 o 18:25 |
|
|
|
|
#921 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
PS. u mnie też, rodzicom nie przetłumacze niektórych rzeczy i psy robią co chcą... |
|
|
|
|
#922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#923 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
I chora relacja między matka a synem, że też on na to pozwalał
|
||
|
|
|
#924 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za ten jakże złożony kontrargument. A serio, myślę, że stado wilków czy lwów miałoby co innego do powiedzenia na ten temat i nie pożyłabyś długo, gdybyś pierwsza rzuciła się do upolowanej przez nie ofiary. Sposób karmienia psa to jedna z wielu czynności, jakie człowiek robi, żeby pokazać, kto jest osobnikiem alfa. Może w przypadku z natury spokojnego psa to nie ma wielkiego znaczenia, ale jeśli pies ma diabła za skórą i silne skłonności przywódcze, warto po prostu uważać... Inna rzecz, że w przypadku psa karmionego poza domem - który nie widzi, kiedy jedzą inni - takie działania nie mają sensu.
A tak już ostatecznie kończąc offtop na temat psów, nie chodziło mi o to, czy teoria jest prawdziwa, tylko że tak w wielu domach się robi - więc naszło mnie naturalne skojarzenie przy temacie dziecka dostającym posiłek po reszcie rodziny. Cytat:
|
|
|
|
|
#925 |
|
Wtajemniczenie
|
Tyle że człowiek i pies nie stanowią stada. A z teorii o psiej dominacji wycofał się sam jej autor.
|
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ma byc watek bezrefleksyjnie przesmiewczy.
|
|
#927 |
|
jestę wieszczę
|
facepalm
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#928 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
odkopać -i ten-wątek po paru latach.wtedy kilka wizażanek zrobi facepalm na widok swoich wpisów tutaj ...no ale wtedy juz będzie na wizażu rządził rocznik 2000 wzwyż ...niech z nim ' użerają' się juz te młodsze od nas |
|
|
|
|
#929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież nie każda matka go ma. My piszemy tylko o tych co mają |
|
|
|
|
#930 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A przytyk a la młode niedoświadczone, życia nie znające to nie do mnie. Ja mam 30 lat
Na zaufanie się pracuje - na jego brak też. Edytowane przez Lillkaa Czas edycji: 2013-11-29 o 14:51 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:05.

ciekawe co OZMkowi rodzice powiedzieliby na takie porównanie.
.