|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystkie dobrze się tu znamy , o swych sprawach rozmawiamy Część XI
Cytat:
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Jednak Mikołaj do mnie dotarł
nie straszna mu wichura i Ksawery ![]() Dostałam torebkę, którą chciałam pod choinkę http://sklep.kazar.pl/876-listonoszk...-00-23551.html |
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
Osz Ty
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko jest dobrze ![]() Zrób sobie gorącą czekoladę i delektuj się słodkością ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Bo Ja bardzo grzeczna jestem
|
|
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja od mojego Mikołaja dostałam mega zestaw słodyczy
![]() A w pracy od Szefa 500zł
|
#276 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Meduzko fajnego masz tego szefa,a tak na niego narzekałaś
|
||
|
|
|
#277 |
|
Zadomowienie
|
Jednak byłam trochę grzeczna
dostałam Raffaello
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Mąż ma dzisiaj wolne to zajmie się malutką, bo oczywiście koncert się już zaczął, wreszcie odspane chociaż jeden dzień dobrze mi zrobi
. Wczorajsza noc była taka sobie mała spała mi na klacie cały czas ale padłysmy obie po 1 i obudziłam sie dopiero koło 7 na butle i potem spałysmy znowu do 11 więc moge powiedzieć śmiało że się wyspałam tylko się trochę zastała jednak tyle godzin w jednej pozycji to troszkę nie przyjemne jest.Na mikołaja co prawda nie dostałam prezentu namacalnego ale jedziemy w przyszłym tygodniu na miasto i mam sobie kupić sweterek o którym już od miesiącu nawijam a na który mi żal pieniędzy było .No i choinka ubrana wklejam wam zdjęcie.
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że Mikołajki tylko raz w roku ![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- a widzisz, jednak Mikołaj o Tobie nie zapomniał zrób mu za to okład z młodych piersi ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- My byliśmy u moich rodziców na kolacji piątkowy rytuał odgadałam się z siostrą i mamą , a TŻ siedział z tatą i szwagrem i każda z grup ustalała prezenty świąteczne haha , a pies nie wiedział gtdzie ma siedzieć i kogo pilnować ![]() Dostałam jeszcze książkę od Mikołaja oja jak Ja uwielbiam prezenty ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ---------- Malgos - gdzie jesteś?? Coś ostatnio mało Cię z Nami. wszystko dobrze? |
|||
|
|
|
#280 |
|
Wtajemniczenie
|
Mąż uspał córkę w wózku
, czemu ja na ten pomysł nie wpadłam tylko męczyłam się przez cztery dni, durna baba ![]() A ja wylądowałam w salonie bo mąż tak chrapie że szlag mnie trafił. Jak nie jedno płacze całą noc to drugie chrapie.
14.08.2010 - Ślub 05.05.2011 - Nadia 20.10.2013 - Daria 2014 - 55 2015 - 48 Edytowane przez Fikusek82 Czas edycji: 2013-12-07 o 02:55 |
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Justii no musiałaś byc bardzo grzeczna jednak
![]() Cytat:
Cytat:
No i Mikołaj spełnia prezenty ze sweterkiem jak widać ![]() A choinka cudowna, teraz już czuć święta To ja też byłam grzeczna i mikołaj mi przyniósł w dużej skarpecie słodycze i soczki |
||
|
|
|
#282 |
|
Zakorzenienie
|
Justii - wszystko u nas dobrze, tylko padnięta byłam po pracy, a potem Mikołaj zaraz zabrał mnie na zakupy
![]() teraz znów się zbieram, ale nadrobię was dziś samym wieczorem lub jutro bo w końcu wolneeeeee ![]() Miłego dnia kochane! |
|
|
|
#283 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tobie również miłego dnia
|
|
#284 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że mąż teraz zajmie sie małą i brawa dla niego za znalezienie sposobu na usypianie ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44039468] Ale u nas dziś wieje, miałam jechać na targ i nic z tego, bo boję się o te moje nerki żeby ich nie przeziębić. Może chociaż uda mi się gdzieś jechać do sklepów dokupić resztę prezentów. Był u was dziś już Mikołaj? u mnie przyszedł wczoraj i przyniósł mi piękną bombkę i czekoladowego mikołaja [/QUOTE]dobrze że nie pojechałaś i w ogóle nie wychodź jak nie musisz na ten wiatr Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z Waszą motywacją mam nadzieje że mi się udaCytat:
Cytat:
Cytat:
Mój Mikołaj jak zwykle namieszał i zostawił mi przy łóżku prezent który miałam dostać dopiero na Gwizdkę ![]() Jaka kolorowa choinka starsza śnieżynka pomagała? Mąż się na mnie zdenerwował idę go udobruchać,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, +,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,, |
||||||||
|
|
|
#285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czym męża zdenerwowałaś? Przyznaj się
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Pracowałam wczoraj jako krupierka i powiedziałam mu ze byc moze zadzwonie do niego zeby po mnie przyjechał ale w końcu wróciłam razem ze wszystkimi tylko ze po drodze padł mi telefon i była taka śnieżyca że dotarliśmy do domu o 4 w nocy a on czekał i się denerwował
no ale już jest ok
|
|
|
|
#287 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale najważniejsze ,że wszystko jest już dobrze między wami
|
|
#288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Szybko ubrałaś choinkę ![]() Cytat:
![]() A Mikołaja wieszać za torbę to nie będę, bo ta jego torba to mi się jeszcze przyda ![]() Wczoraj rozmawiałam z mężulkiem i mu mówie, że są Mikołajki, a ja znowu nic nie dostałam to do mnie, że mam sobie coś kupić od niego dobre i to ![]() Cytat:
![]() Mój luby wraca 20 grudnia już oficjalnie im powiedzieli w końcu.... już tęsknie
|
||
|
|
|
#289 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale wybaczam ![]() Co zakupiłaś? Jakieś mini ubranka dla Kacperka? ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
![]() A co dostałaś od Mikołaja? ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
zawsze portfel grubszy i można zaszaleć w sklepach ![]() Ja wypłatę dostanę przed samymi świętami bo u mnie w pracy wypłata zawsze 28 ![]() Bierz TŻ kartę i idź zaszalej z okazji Mikołajek za gapowe się płaci :P---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Ja dziś pojechałam po prezent gwiazdkowy dla TŻ i zakupiłam zegarek taki jak chciał , a co lepsze jeszcze rabat dostałam 15%, jak Ja lubię te kobiety w tych galeriach ![]() Chciałam sobie zakupić bransoletkę bo Ja jak sroka lubię świecidełka, ale nie było takiej jak chciałam i zła jestem bo jak były to jej nie kupiłam. A teraz zmykam bo zaraz mają być goście ![]() Miłego wieczoru życzę
|
||||
|
|
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie lubię świecidełek |
|
|
|
|
#291 |
|
Wtajemniczenie
|
Pieką się pierniczki pieką.
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#292 | ||||
|
Konto usunięte
|
Hej
Izetko musisz wierzyć, że tym razem się uda, nie ma innego wyjścia Cytat:
Cytat:
Cytat:
powinnaś ładnie się mu za to zdenerwowanie odwdzięczyć, Cytat:
Ja dziś padnięta, prawie cały dzień byliśmy na zakupach ale w końcu kupiłam sobie sukienkę na święta No i kupiliśmy dla naszej córeczki ubranka na mikołajki, ode mnie dostała pierwszą sukienkę, a on męża bodziaki z I love daddy
|
||||
|
|
|
#293 |
|
Wtajemniczenie
|
My choinkę zawsze ubieramy 6 grudnia a rozbieramy 6 stycznia ot taka nasza tradycja. Nadua była zachwycona ale z ubieraniem to już gorzej z rozbieraniem pójdzie jej chyba lepiej.
Pierniczkami się pochwale jak już udekoruje, narazie takie bez wyrazu jeszcze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#294 |
|
Wtajemniczenie
|
My właśnie wróciliśmy od rodziców
![]() Lecę oglądać KSW ![]() Miłej nocki ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44062034]Hej Izetko musisz wierzyć, że tym razem się uda, nie ma innego wyjścia Dobry Mikołaj z tego twojego szefa Jaka piękna Ja też bym na jego miejscu się zdenerwowała powinnaś ładnie się mu za to zdenerwowanie odwdzięczyć, Pochwal się jak się upieką Ja dziś padnięta, prawie cały dzień byliśmy na zakupach ale w końcu kupiłam sobie sukienkę na święta No i kupiliśmy dla naszej córeczki ubranka na mikołajki, ode mnie dostała pierwszą sukienkę, a on męża bodziaki z I love daddy [/QUOTE]Pochwal się sukienką świąteczną ![]() Ciuszki dla małej śliczne
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Mało mnie tutaj, bo teraz ciągniemy późniejsze godziny (ot taki wspaniały przedświąteczny czas)... w następnym tyg będzie jeszcze gorzej...poza tym miałam dziś dość ciężką noc... coś mnie ból brzucha bolał, nie jakoś mocno ale wkurzająco, ale już przeszło, jednak nie spało mi się dobrze... i to akurat kiedy mogłam się wyspać ... ale dość już marudzenia ![]() Poproszę brata to poszuka tego zdjęcia choinki. Pradip - wcale się nie dziwię, że mąż się wkurzył... też byłabym cholernie wściekła. Musisz obiecać, że się poprawisz Fikusek - ja też chętnie kupiłabym już choinkę i ją ubrała Ewelika - prześliczna sukieneczka dla twojej księżniczki Justii - nawet wolę się nie wypowiadać na temat tych twoich "koleżanek" z czerwcowego wątku... one zupełnie nie zrozumiały o czym mówisz... dziwne, a niby tyle wiedzą o życiu bo w końcu mają te 25 lat! (wow) to były zakupy mikołajkowe dla mnie dostałam 3 nowe staniki z mojego ulubionego sklepu (Change - mają super jakościową bieliznę, można prać i nie zmienia się, cały czas jak nowa); perfumy z balsamem, oraz parę drobnostek typu bluzka i getry, a najlepsze, że tż przez cały czas nie marudził ![]() już się napalałam na kilka ubranek, ale się powstrzymałam jakoś szaleństwo zakupów na razie troszkę mi przeszło
Edytowane przez Malgos_12 Czas edycji: 2013-12-08 o 14:16 |
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
no ładnie, jak dziś jestem to się wszystkie gdzieś pochowałyście ....
|
|
|
|
#297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybrałaś sobie coś od Mikołaja? Komplet bielizny w końcu będę miała stanik na zmianę bo już tylko w jednym chodzę ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44062034] Ja dziś padnięta, prawie cały dzień byliśmy na zakupach ale w końcu kupiłam sobie sukienkę na święta No i kupiliśmy dla naszej córeczki ubranka na mikołajki, ode mnie dostała pierwszą sukienkę, a on męża bodziaki z I love daddy [/QUOTE]śliczne a pokaż jeszcze tą dla siebie Cytat:
jak się dziś czujesz? Fikusek jak pierniczki? Macie racje i z samego rana go przeprosiłam. Pierwszy raz mi się zdarzyło że telefon mi padł ale wiem jak ja się wkurzam kiedy nie wiem co się dzieje z mężem... Jej jestem tak przejedzona że ledwo się ruszam... Lubię imprezy u mamy ale chyba wolę 2 dzień bo nie muszę ciągle gdzieś latać tylko siadam i wcinam te pyszności ![]() Wczoraj mama oznajmiła większości rodziny że najcudowniejszy prezent imieninowy dostała od córki i zięcia i wszyscy zaczęli nas tulić i gratulować a ja się poryczałam ![]() Małgoś jaką Ty masz tą poduchę do spania? Justii podaj mi jeszcze raz tego fb do rzeczy dla dzieci |
||
|
|
|
#298 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44062034]Hej
Izetko musisz wierzyć, że tym razem się uda, nie ma innego wyjścia Dobry Mikołaj z tego twojego szefa Jaka piękna Ja też bym na jego miejscu się zdenerwowała powinnaś ładnie się mu za to zdenerwowanie odwdzięczyć, Pochwal się jak się upieką Ja dziś padnięta, prawie cały dzień byliśmy na zakupach ale w końcu kupiłam sobie sukienkę na święta No i kupiliśmy dla naszej córeczki ubranka na mikołajki, ode mnie dostała pierwszą sukienkę, a on męża bodziaki z I love daddy [/QUOTE]piękna suknia Pokaż swoją zdobycz na święta ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
i bardzo dobrze wilk syty i owca cała ![]() My zawsze kupujemy zegarki Lorusa, tym razem na pasku TŻ chciał taki elegancki do garniaka jak znajdę na stronie to wstawię. Nie mogę na razie wyjąc zegarka bo schowałam przed mężusiem ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Mamusia ma racje piękny prezent jej sprawiliście ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
![]() Ja tez już mam przesyt zakupów już co miałam kupić dla Marcelka to kupiłam.To bogaty Mikołaj w tym roku ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- My dziś mieliśmy gości przyjechali zaprosić Nas na chrzest malutkiej , ale długo nie siedzieli bo zaczął padać śnieg, a przed Nimi kawałek drogi.
|
|||
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Pradip - jakiś mam taki średni dzień dzisiaj, ale pospałam troszkę teraz wieczorkiem i trochę mi lepiej, ale jakaś marudna jestem - tu mnie przytyka, tam pod żebrem piecze ... ehhh
ja mam taką poduchę - super do spania, ale do karmienia muszę sobie jeszcze kupić taką lepiej wypchaną, bo moja już wytarmoszona - zresztą kupiłam ją za połowę ceny, bo nawet nie wiedziałam czy się sprawdzi http://www.argos.ie/webapp/wcs/store...LOW&authToken= nie ma się co dziwić, że twoja mama się cieszy ![]() Justii - bardzo fajne mają zegarki na tej stronce Mikołaj rzeczywiście niczego mi nie żałował, ale na święta już nic sobie nie będziemy kupować |
|
|
|
#300 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w poniedziałek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() do 20 już tylko troszkę Cytat:
![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;44062034] Ja dziś padnięta, prawie cały dzień byliśmy na zakupach ale w końcu kupiłam sobie sukienkę na święta No i kupiliśmy dla naszej córeczki ubranka na mikołajki, ode mnie dostała pierwszą sukienkę, a on męża bodziaki z I love daddy [/QUOTE]Pokażesz swoją sukienkę? A pierwsza sukienka malutkiej jest śliczna No i poniedziałek nas przywitał deszczem a ja miałam takie plany na mycie okien
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2013-12-09 o 10:30 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

dobrze że mąż teraz zajmie sie małą i brawa dla niego za znalezienie sposobu na usypianie