|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rybki, plaża, no i molo, są wakacje ideolo- wątek rocznika '94 cz. XVII
Cytat:
![]() No ja już buszowałam w sypialni mamy żeby chociaż popatrzeć ale głęboko ukryła, skubana Nie no, sama wiem jaka będzie radocha jak otworzę paczkę i będę mogła się nimi nacieszyć, już nie mówiąc o następnym dniu kiedy ich użyję Póki co dalej męczę próbki od siostry, zaczęłam ich używać już codziennie i kurczę, raz użyłam normalnego podkładu i raz, że mnie tak obsypało a dwa ciągle czułam taką woskową, klejącą maskę, pod koniec dnia piekła mnie cera i marzyła o zmyciu tego, jak zmyłam to była cała twarz zaczerwieniona A wcześniej to był mój ulubiony podkład którego miałam już 3 opakowania i sprawował mi się świetnie ![]() Podkład kryjący, odcień golden fairest Pędzel Kabuki (niestety jako jedyny się ostał), róż rose, korektor medium i jeszcze capnęłam tę próbkę różu romantic i podkładu rozświetlającego natural fair (albo fairest). Dam znać jak się sprawują Cytat:
![]() a nie ma opcji żebyś wróciła dzień czy dwa wcześniej? O ile to robi w ogóle różnicę.. Pewnie nie możesz się już doczekać ![]() łeee to super
|
|
#4952 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() No kochana to przepadłaś, musisz używać minerałów już daj znać swoją drogą przyszedł mój róż, cieszę się jak dziecko |
|
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć do mnie dotarł tylko Ksawery...Mikołaja brak
ale u nas nie ma takiego zwyczaju dawania sobie wzajemnie prezentów tylko ojciec kasą sypnie
|
#4954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niestety, bilety w "normalnych" cenach (bo i tak drozsze niz normalnie) są albo przed 18 grudnia albo po 27 a ja jeszcze 20 grudnia w piątek, dzien przed wyjazdem mam imprezę, bo rodzina mojej kumpeli Au pair wyprawia jej party a że ona jest z Kostaryki, to pewnie będziemy sie ostatni raz widzieć tymbardziej, ze musi ostatnie weekendy siedziec z dzieckiem, bo jej hości maja duzo pracy..tymczasem, kolacja zjedzona, popijam wino, radyjko włączone i rozkoszuję się chwilą
|
|
#4955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo jak H50, H54, H14, H100...Tylko gorzej jak mi annabelle nie podpasują Jeszcze to pół kilo szpachli bym zniosła (jakoś, przez te dwa tygodnie) ale że mnie wysypało i podrażniło to odpuszczam i męczę próbki dalej. Cytat:
![]() U nas zwykle mama wrzucała do buta pomarańcze, słodycze, nic wielkiego, ja byłam mała to drobne zabawki (gadający pikachu na breloczku <3 ) Cytat:
![]() Skąd wiesz, może kiedyś jak już będziesz stara i bogata to będziesz wpadać na Kostarykę na ferie czy coś Swoją drogą fajnie że poznałaś tam ludzi
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też miałam takiego
|
|
#4957 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
w końcu się zebrałam, żeby poczytać i odpowiedzieć
![]() Cytat:
generalnie to chodzi mi o to, jacy są Ci ludzie na moim kierunku. nie wiem, może się spodziewałam nie wiadomo czego, wielkich kokosów, a tutaj, że tak powiem.. uj wydawało mi się, że umiem się dogadać z dziewczynami, a teraz tak naprawdę chodzę na tą uczelnię sama dla siebie, bo nie mam się do kogo odezwać podczas wykładów czy w czasie przerwy.. poziom intelektualny niektórych osób mnie poraża.. i przeraża mnie to, że innym to imponuje.zazdroszczę.. jak ja bym tak chciała jutro czeka mnie kolejne kolokwium, a w czwartek aż dwa z ciężkich przedmiotów Cytat:
super prezenty zarówno kubek, słodycze jak i @ ![]() coraz bliżej do świąt, końca roku, to zleci baardzo szybko ![]() byle do czwartku i do końca następnego tygodnia ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- a co do pogody.. u mnie niesamowicie pizgało, śnieg też spadł
|
|
#4958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam też w czwartek kolosa Wiedze praktyczną mam, tj ogarniam działania z ustawami i innymi aktami ale teoria póki co leży, a chyba powinnam definicje wykuć na blachę..o tak, byle do czwartku Potem z górki, w piątek i sobotę piekę, w niedzielę przyjadą dziadkowie, wpadnie M. i świętujemy moje ostatnie -naście, a w poniedziałek mija nam rok Dacie wiarę? Ale zleciało.U mnie po piątku na szczęście przeszło, w niedzielę padało i po śniegu nie ma śladu, nawet nie jest tak mroźno, not bad Ale na weekend i poniedziałek mógłby spać śnieg, pozwolę mu leżeć nawet ten tydzień następny a potem oczywiście świeży i biały ma być na Święta, zamawiam! ![]() Dzisiaj po wf wpadłam do babci, nie dość, że wleciałam obładowana strojem na wf (buty...), moimi pierdołami z torebki, jedzeniem i jeszcze laptopa miałam na wykład to jeszcze mi upchnęła pudełko ciastek które zdążyłyśmy upiec, pierniczki i banany, a ja jeszcze robiąc im zakupy wzięłam sobie kalendarz bo w biedronce teraz są takie śliczne.. Załatwiła mi amputację przedramienia, nawet nie mogłam tej torby na ramieniu nosić bo była niedopięta Miał, weź skrzyknij Agę na chwilę do wątku, nie musi nadrabiać tylko niech napisze, że żyje i co tam się u niej dzieje
|
|
#4959 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
jakoś mi nie po drodze było na nasz wątek ja mam koloseum poprawkowe z anatomii z układu nerwowego, geez.. to było takie proste, a ja zyebałam i z parazytologii, tzn. z glist, tasiemców i innych przyjaznych pasożycików, będzie zabawnie ja w piątek wolne, bo jeszcze nie ogarnęłam praktyk ![]() taaaaak, białe święta ale masz dobrze z taką babcią ja ostatnio złapałam fazę na banany, a teraz mi się zamarzyły mandarynki cała taczka mandarynek zostawię jej mesydż na wizażu i poślę gołębia.. eee.. smsa wyślę
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
eh dziewczyny, studiujecie takie rozne fajne rzeczy, na pewno ktoras z was ma fizyke czy cos.. weźcie zbudujcie mi jakis teleport czy latający dywan, bo jak boga kocham, nie zdzierże tych ostatnich 11 dni..
|
#4961 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja niestety nie mam fizyki, może to i lepiej, bo jakbym zaczęła coś kombinować, to by nas wyebało w kosmosy jestę miszczę, Aga się odezwie
|
|
#4962 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Ja będę mieć fizykę
|
|
|
|
#4963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czy tylko ja mam dopiero pierwsze koło? ![]() Jak wyglądają te praktyki? W sensie sama sobie musisz ogarnąć obojętnie gdzie? nooo, babunia jest najwspanialsza Teraz mnie cieszą te okienka bo mam blisko do dziadków i mogę sobie do nich wpaść, pogadać. I jeszcze leczo dostałam, i śniadanie, i kubeczek zupy dyniowej (na słodko, z zacierką, magia! )ja też złapałam podobną fazę tyle że na koktajle Właśnie z banana tj. wrzucam pół albo 1/3 banana do blendera, trochę miodu, mleka i albo jogurt + ziarna słonecznika albo pół kostki twarogu Do tego cynamon, czasem daktyle, figi suszone, pyszności ![]() i ostatnio wkręciły mi się jajka sadzone na kolację poślij gołębia, powiedz że jak nas oleje to wpadnę tam i jej pościnam wszystkie roślinki w domu Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() chce z Wami w kosmosy ![]()
|
|
#4964 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
przeepraszam z resztą u nas ruch nie zbyt wielki ![]() chyba tak, pora na rozdziewiczenie Twojego kierunku idę na 7h 15min. do wybranej placówki i w szpitalu mam się zajmować opracowaniem diet, w restauracji pewnie na kuchni typowa robota, a przedszkolu sama nie wiem co będę robić, ale pójdę do przedszkola, gdzie moja bratowa pracuje, wiec liczę na to, że będę się obijać i pić kawkę ![]() rany, jak ja bym tak chciała najbliżej mam brata, ale jego w domu nie ma, bo praca.. jedyna szansa żebym go zastała w domu to czwartki, jak kończę po 17, któregoś dnia się wybiorę do niego na ciepły obiadek ![]() na koktajle też mnie zakręciło, ostatnio właśnie z banana z jogurtem naturalnym i do cześci, która mi została dodałam sobie trochę dżemu porzeczkowego a ja mam przesyt jajkami sadzonymi ![]() roślinki.. marihuanen? ![]() to dawaj, ja coś wymyślę, masz to jak w banku, że trafimy w kosmosy
|
|
#4965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ile u mnie być nie zasnęła ![]() a to w 3 miejscach na raz? ![]() do brata, też fajnie ja też wolę na miękko ale nie chce mi się kwitnąć nad garnkiem i pilnować żeby wyszło takie akuratne. Z sadzonym łatwiej ![]() proponuję lsd ażeś się rozpisała
|
|
#4968 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4970 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
gwarantuję Ci, że u mnie na pasożytach byś siedziała i byłoby 'ooooo blee, o fuuuuu' ![]() wszystkie muszę zaliczyć na I roku studiów na II i III też mam praktyki najgorszy chyba do przeżycia jest ten szpital 11 dni przedszkole i restauracja po 7 dni, więc tak znośnie ![]() tyle wygrać też nie mam do tego cierpliwości, a sadzone jakoś ostatnio mi nie podchodzi będziemy słyszeć obrazy ![]() Cytat:
no jakbym o mnie słyszała
|
|
#4971 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja też się melduję.. zapomniałam hasła do wizażu
właśnie ![]() Cytat:
W piątek od Was do nas jechało się ponad 9h ![]() w końcu! ![]() Cytat:
![]() u mnie na studiach zapie.rdol, leń gigantyczny, od miesiąca ciężko mi się pilnować z jedzeniem i ćwiczeniami, ogólny jesienny spadek formy mam ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() a ja powinnam się dużo uczyć a nie robię tego prawie w ogóle, albo ciągle się rozpraszam kompem/telefonem itp przez co w ogóle nie jest to efektywne Meeow, właśnie siedzę nad neuroanatomią i kocham Twój avek, zaczęłam oglądać BB i już 4 sezon robię, Jessie looooooove
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-12-11 o 00:00 |
|||
|
|
|
#4972 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
brawo a ja się zastanawiałam, gdzie Cię wywiało też ![]() też mnie wszystko rozprasza, dlatego wolę siedzieć i po nocach się uczyć, co też nie jest dobre, bo się nie wysypiam i.. kółko się zamyka ja bym chciała się obejść bez warunków, ale kto to wie, jak to będzie, kiedy wyj*bię się na zakręcie i jak Ci idzie? a raczej.. jak bardzo Ci nie idzie i dlaczego? a jeżeli chodzi o BB to jestem z Ciebie dumna i cieszę się, że Cię tak pochłonęło no Jessie to generalnie taki scumbag czasem, ale i tak go kocham
|
|
#4973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz moim hasłem jest Jego nr tel, jak kiedyś zapomnę to wielkich strat nie będzie ja po nocach jak siedzę to się biorę ok. 1, po 20 min stwierdzam, że jestem zbyt zmęczona.. i idę spać, a potem nie jestem ani wyspana ani przygotowana ![]() '...kiedy znajdziemy się na zakręcie, co z nami bęęęędzie? świat zakręci się niebezpiecznie, co z nami bęędzie?' u mnie neuroanatomia to osobny przedmiot, każdy nerw czaszkowy, splot, pola brodmana, bla bla, kosmos, szczególnie dla kogoś kto całe lo najbardziej ze wszystkich przedmiotów nienawidził bioli ale na chwilę obecną ogarniam notatki z pierwszych wykładów i teraz wady rozwojowe ośrodkowego układu nerwowego ![]() Jessie ma charakterek, lubię takich
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-12-11 o 00:33 |
|
|
|
|
#4974 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
hm.. w zasadzie mi często się to zdarza ja zazwyczaj też tak zaczynam, poprzeglądam parę razy notatki, wędruję w kierunku łóżka, zawijam się w kokon i śpię dokładnie to miałam na myśli i teraz jeszcze mi do głowy wpadło 'nie ma Cię gdy moja dupa spada w dół, nie ma Cię gdy ręka łamie się na pół' ja miałam koło z nerwowego i.. nie zaliczyłam test wielokrotnego wyboru i ja nie nastrzelałam nawet na tą 3 ale nie martw się, nerwów i splotów też się uczyłam, droga przez mękę u mnie na szczęście bez wad, sam układ i słuch oraz wzrok ![]() no ja też, kocham to jego 'yo bitch' <3
|
|
#4975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ostatnio miałam koło z psychologii i nawet się na nie nie nauczyłam bo stwierdziłam, że obejmuje za duży zakres materiału, przeczytałam raz notatki i się wściekłam, bo było proste a ja je zlałam macie jakieś plany na sylwestra? u mnie się jedna opcja posypała i chyba sylwestra spędzę ze swoim psem standardowo już spałam 3h od 17 i nic nie zrobiłam, a jutro koło...
|
|
|
#4976 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Nie mam planów, pewnie tradycyjnie spędzę w domu, cóż
chociaż tyle, że będę miała długie ferie świąteczne (20.12-5.01), więc trochę wypocznę, a od 7.01 zaczyna się kolejny maraton z kolokwiami, na końcu egzamin, a potem może ze znajomymi wyskoczymy gdzieś.
|
|
|
|
#4977 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
skąd ja to znam będę poprawiać niedługo moje niezaliczone kolokwia, od przyszłego tygodnia zaczynam żadnych ale wolę moje ciepłe łóżeczko, niż towarzystwo osób, z którymi się nie dogaduję ![]() ja się pouczyłam trochę do poprawki jutrzejszej, zasypiając nad notatkami Cytat:
ja mam wolne od 20.12 do 8.01
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ja tak strasznie nie lubię tego dnia
|
|
#4979 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() taa... już to widzę Cytat:
![]() miałam się wziąć za siebie, ale chyba muszę wejść na wagę i się załamać, żeby się znowu zmotywować za☠☠☠iste, obejrzyjcie
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-12-12 o 01:10 |
|||
|
|
|
#4980 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

swoją drogą daj znać jak się sprawuje podkład (jaki odcień wzięłaś? Pewnie o to już pytałam, ale skleroza nie boli
), bo widzę już ubytek w swoim podkładzie, a to oznacza, że za pół roku jak nie będzie promocji na Meow to się muszę przesiąść na rodzime minerały

Póki co dalej męczę próbki od siostry, zaczęłam ich używać już codziennie i kurczę, raz użyłam normalnego podkładu i raz, że mnie tak obsypało a dwa ciągle czułam taką woskową, klejącą maskę, pod koniec dnia piekła mnie cera i marzyła o zmyciu tego, jak zmyłam to była cała twarz zaczerwieniona
A wcześniej to był mój ulubiony podkład którego miałam już 3 opakowania i sprawował mi się świetnie 
moje wszystkie "prezenty" poszły na bilet powrotny, bo niestety rypią ludzi przed świętami bez nawilżenia i bilet w jedna strone 21 grudnia kosztuje tyle samo, co w październiku placilam w obie strony
za to moja szafa w pokoju jest pelna prezentów dla bliskich, serio, nie wiem jak się z tym zabiorę

a ja jeszcze 20 grudnia w piątek, dzien przed wyjazdem mam imprezę, bo rodzina mojej kumpeli Au pair wyprawia jej party

Załatwiła mi amputację przedramienia, nawet nie mogłam tej torby na ramieniu nosić bo była niedopięta
cała taczka mandarynek

i kocham Twój avek, zaczęłam oglądać BB i już 4 sezon robię, Jessie looooooove