|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Ramona no wypas, postala u nas rok i wywalilam po tym jak moj polroczny syn zlapal za uchwyt dolnej szuflady i zostal mu w reku front
Princi Madziula kiedys wspominala, ze w 28 tc zaleca sie wykupic immunoglobuline jak sie jest rh-, bo to nie refundowane, tylko ta po porodzie, ale ja nie wykupuje, zaden gin nic mi o tym nie wpominal, a kilku zaliczylam w tej ciazy |
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3633 | ||
|
Zadomowienie
|
l
Cytat:
Cytat:
http://pl.dawanda.com/product/482488...lu-posciel-zoo http://pl.dawanda.com/product/555879...rozowe-groszki |
||
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas jeszcze się trzyma, ale jest bezwzględny zakaz otwierania na raz więcej niż 1 szuflady ![]() nic, trzeba budzić męża i kłaść się spać ![]() dobranoc Brzuchatki, kolorowych bobaskowych snów :cmok; Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2014-01-28 o 21:37 |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/szara-posciel-w-kr...899089285.html
Justyna jeszcze taka tylko nie wiem czy szara czy różowa. ... Ciężko mi się na cokolwiek zdecydować
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
muffinka aha domyslilam sie, ja bede miec, ginek cos wspominal, to w szpitalu robia...
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
ramona dokładnie.... co oni myślą, ze mamy deske samoczyszczącą zamontowana? a pasta do zębów to sama sie uzupełnia?
pomarancza piękna ta pościel... podobała by mi się taka w kropki czy paski. tz cos oponuje.....
|
|
#3638 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko teraz nie wiem jaka wziąść i kolory. ...
|
|
|
|
|
#3639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, ja sama spytałam gin już nie pamiętam czemu i stąd to zamieszanie Tzn zagramanicą No ale nie skoro nie ma odczynników Zresztą u mnie akurat 28 tcCytat:
Cytat:
![]() Skleroza - zastanaiwma się, czy sobie jakiejś fajnej koszulki do karmienia nie kupić, tzn łatwo uwalniającej cycki ![]() I gratis - nowa aranżacja kuchni wg Olisia
[COLOR=blue]Za Tobą szaleje [COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach Marianek i Rysiu Edytowane przez madziuuula Czas edycji: 2014-01-28 o 21:48 |
|||
|
|
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
pomarańcza mnie najbardziej podoba się ta szara z różowym i szara w kropki też ładna
![]() dziewczyny dobranoc do jutra, będę jeszcze męczyć allegro ale już tu dziś nie zaglądam, buziaki w śliczne brzusie
|
|
#3641 |
|
Zadomowienie
|
Ale macie cudne brzuszki
![]() mufinka z ciebie to szczypiorek justiwi a twoja waga przed ciążą jaka była? i jaki masz wzrost? ty cała chyba się okrągła robisz sądząc po brzuszku? ja chyba mam taki sam kształt jak ty,taka okrągła naokoło jestem,a wolała bym mieć tylko brzuszek bo ale cóz... ja mam 162 cm i waga z przed ciązy to była 56 kg równe,potem schudłam na początku ciązy i startowałam z wpisana wagą w karcie ciąży 54,800 a dzis mam jyż 57,700 czyli juz 3kg na plusie,mi się wydaje dużo kurcze noo Z tym moim osłabieniem to jest tak że robie sie mega słaba,serce szybciej bije,ręce drżą... wtedy szybko coś zjadam,obojętnie co mam pod ręka i przechodzi... najczęsciej takie coś miałam jak odstęp między posiłkami był większy ok 4 - 5 godz i teraz w ciazy tez te 2x co miałam to było tak że sniadanie jadłam o 8.00 a potem o 12-13 tak sie poczułam,nie przegryzałam nic w miedzy czasie
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
pomarancza sliczna ta posciel w groszki!
madziuuula w trakcie ciazy i po porodzie ![]() ja sie wczoraj zwazylam to zawalu prawie dostalam, dopiero idzie 22 tydz a mam 7 kg na plusie! musze chyba przestac sie obzerac jak swiniak...
|
#3643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3644 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w Pl tylko po, bo immuglobina za droga im ![]() Nie wypowiadałam się na temat wagi, ale widze że w końcu nie ja jednak tyje w ciąży
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam zamiar do czerwca
co by jak swinka na swoim slubie nie wygladac Madziula calkiem spoko ta Olafa aranzacja
|
|
|
|
#3648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hehe, to poszalał a ty masz jedyne w swoim rodzaju oryginalne płytki
|
||
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuuula ale masz Picasso w domu hehe swoja droga fajna podloga!
![]() A ile taka immunoglobina kosztuje?? Dziewczyny a ja mam wesele w polowie lipca... pozatym u nas maj/czerwiec to juz upaly a ja bede brzuch gorsetem owijac heh
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Ja od samego poczatku ciazy 2x dziennie smaruje brzusio, uda, posladki i boczki oliwka. I co ??? G....
Wykapalam sie i zauwazylam czerwone " plamki" na brzuszku z ktorych zrobia sie rozstepy, mam je w 3 miejscach. Na poczatku bardzo sie pzrejelam. Pokazalam to Tzetowi, powiedzial, ze z kazdym takim rozstepem bedzie mnie kochał bardziej. Ja na to ze dlaczego ja, kuynka po 2 ciazach nie ma ani 1. A On na spokojnie, ze taka moja uroda nic na to nie poradzimy. usmiech Naszego Synka , zrekompensuje mi każdy dodatkowy kilogram i wszystkie rozstepy oraz obwisłe piersi, o ile takie mi sie zrobia. Jak Go nie kochać ?
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Monjaa kochanego maz meza, nie smuc sie smaruj sie ladnie dalej najwazniejsze ze starasz sie zapobiegac, te rozstepy z czasem zbledna i zmaleja!
Ps. Maz mi wlasnie zrobil czekolade na goraco...
|
#3653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idę spać Dobranoc. |
||
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
monija glowa do gory, ja sie cala 1 ciaze smarowalam i sloneczko dookola pepka i tak wylazlo, a jak brzuch opadl to i pod brzuchem, luzik, cepan czyni cuda, szybko zbledly i sa praktycznie niewidoczne, a raczej byly, bo teraz sie rozciagnely i juz widac
ale jak narazie nic swiezego nie wyszlo, tz masz kochanego, moj tez nie zwraca na takierzeczy uwagi, bo docenia to, ze dla niego ciaze i porody znosze, a ze przy porodzie i wszystkich wizytach byl, to wie, ze nie ma ''letko''a tak szczerze to ja jakbym z boku na porod popatrzyla, to bym sie nie zdecydowala na kolejny raz, a tz twardo twierdzi, ze za nic nie ominie kolejnego ![]() ---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- chyba sie chlopa nie doczekam a i Wy sie wykruszacie, wiec lece |
|
|
|
#3655 |
|
Rozeznanie
|
Jest 2:30 a ja nie mogę doczekać się rana....ból gardła plus suchy kaszel to meczarnia ;(
|
|
|
|
#3656 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się zawsze podobało w amerykańskich filmach jak pokoje, gdzie leżała matka z dzieckiem były przyozdabiane w baloniki i kwiaty ![]() Cytat:
ostatnio się uderzył, beczy i mówi, że to przeze mnie. A ja he? bo się na mnie patrzył, zagapił i uderzyl. I płacze i wrzeszczy, że przez ciocię a do tego mały pyskacz ![]() Dlatego ja chciałam dziewczynkę ![]() Cytat:
![]() Ale rozstrzał Na kartce też na początku miałam napisane podoba, ale odpada, bo mama naciska ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie obudziły ruchy w brzuchu, a raczej szarpania. Właśnie zjadłam jogurt i mały się uspokoił. Oczywiście część jogurtu wylądowała na piżamie, to byłby cud jakbym się nie poplamiła ![]() Jeszcze bym coś zjadła, ale nie chcę mieszać.
|
|
|
#3657 |
|
Zadomowienie
|
Wrzucę jeszcze zdj znalezione w necie na lepszy humor jak wstaniecie z rana
![]() image.jpg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 |
|
Zadomowienie
|
Widzę ze nie tylko ja nie mogę zasnąć ; (
Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
22.10.2011 Nasz ślub 01.10.2013 Dwie piękne kreseczki 15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek Ja pod sercem Cię nosiłam, Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam. Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama! |
|
|
|
#3659 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Seksta masakra..ja poszłam spać po 21,obudziłam się o 24 z takim bólem gardła,że myśle ze ogniem zieje..Dziwne bo wieczorem w poniedziałek i wczoraj rano już prawie go nie czułam a teraz to jakaś tragedia. Zmartwiłam się nie na żarty,więc czekam aż będzie ta cholerna 8 rano i lecę do lekarza czy to angina nie jest,bo oczywiście musiałam przeczytać,że angina w ciąży bardzo niebiezpieczna bo może uszkodzić seruszko Maleństwa,więc trzeba antybiotyki brać..ehh no i martwie się mimo to tą szyjką przez ten katar i cała ogólnie do dupy jestem dzisiaj.. ![]() Jutro mam wizyte u ginki..mam nadzieje,że poczuje się lepiej i że nie bedzie zła ze przyszłam do Niej chora? jak myślicie-wypada?(w sensie nie chce roznosić zarazków co by inna ciężarna jakby przyszła się nie zaraziła)a z drugiej str. bardzo bym chciała się uspokoić..tyle mam stresów ostatnio ![]() Cytat:
p.s. a ja piękne brzuszki tutaj na forum widziałam |
|||
|
|
|
#3660 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
też w nocy nie mogłam spać,jakieś głupie mysli mnie nachodziły,jak już zasnęłam to głupie sny... a potem budzik zadzwonił i pospane ![]() zjadam własnie sniadanko,i chyba jeszcze wskoczę na troche do wyrka,może sie kimnę. Obiad na dziś mam,posprzatane jako tako mam,więc poleniuchuje... ![]() Miłego dzionka wszystkim...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.

za kolejny tc. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)