|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Czytałam o kotach i od razu próbowałam sobie to wyobrazić Leine odblokuj nam wykres wpisuj tempki ale na komentarze nie patrz ![]() FlightlessBird śliczne buty ![]() Byłam dziś na glukozie więc od 6 rano jestem na nogach !! a zwykle wstaję o 10-11 więc nie czuje sie za dobrze :/ ale jutro to nadrobię
|
|
|
|
#1592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakochanych dzień tuż tuż,a my chcemy dzidzię JUŻ!Staraczki-mamusie cz.12 SZCZĘ
Skubana trzymaj się i pamiętaj ze wiara czyni cuda
Morze ja Vegeta ![]() Cytat:
![]() Ale jestem wymeczona codziennie po pracy cos się dzieje i wieczorami TŻ bratanicę ucze a jak juz mam czas to jestem zmęczona i nic mi się nie chce. Trzymajcie się kochane ja uciekam spać buzuiaki
|
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powoli się zwijam do spania
![]() Dobranoc
|
#1595 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny poradzcie cos.
Od 16dc mam brac ten duphaston. A chce tez zacząć robic testy owu i bardziej przeglądnąć sie śluzie. Czy ten dupek mi nic nie przeszkodzi, nie przesunie albo nie utrudni? Jak to jest bo opinie bardzo dziwne na forach. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przyszłam sie pochwalić, ze mam angine
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
skasowałam przez przypadek swaja wypowiedz
zmęczenie robi swoje ![]() Cytat:
trzymaj sie. Najgorsze pierwsze dni.Meire ojej to kasy poszlo. I pilnuj... Ehh dobrze, ze nie pracujesz to dasz rade z kotami. Mania jak ćwiczenia? I dieta? Efekty są? To samo Meire? Viorka jaki masz plan na powiedzenie tz? Bo szukam inspiracji... Bird fajne butki. Moja stopa uwielbia takie, ale trzeszczka krzywo patrzy. Maskora dzieciaku, wez nie odwalaj maniany i pisz z nami czubku jeden!!! Polowa pań ma gladkie picze dzięki Tobie a Ty chcesz odchodzić. Czasem takie dni są, o! Jagatka mam nadzieję, ze nie przespalas owu.... pisze z Tel wiec sorki za błędy ale mi sie nie chce siedzieć przy komp. Edytowane przez Leine Czas edycji: 2014-02-20 o 22:10 |
|
|
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, Boziuchno... No, to sobie wybralas moment... mam nadzieje, ze masz antybiotyk i sie kurujesz w lozeczku.. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1599 | ||
|
Raczkowanie
|
Hej
Byłam dziś rano na pobraniu krwi do badań i 70 zł nie moje Jutro powinnam mieć wyniki ft 3 i 4 oraz anty TPO i TG. Aż się boję co wyjdzie ![]() A po południu siadłam, żeby nadrobić co popisałyście, poczytałam ze dwie strony i zasnęłam Ale teraz mam chwilkę to skrobnę co nieco i czytam dalej.Lea_ny też nie miało Cię kiedy chwycić. Nie dawaj się chorobie, zjedz dużo witaminy C i zdrowiej szybko. I dla doktora za pęknięcie pęcherzyka. To teraz działajcie i czekamy na II ![]() Przykro mi Ale nowy cykl - nowe szanse PowodzeniaCytat:
A potem pretensje Cytat:
![]() A, i powodzenia w nadrabianiu ![]() God ja robię sałatkę gyros według tego przepisu http://www.winiary.pl/przepis.aspx/71706/salatka-gyros tylko sos robię z majonezu i musztardy ostrej, najlepiej sarepska oraz trochę jogurtu naturalnego dodaję i pyszny sosik wychodzi Ide czytać dalej póki mogę
Edytowane przez nuno3 Czas edycji: 2014-02-20 o 23:25 |
||
|
|
|
#1600 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Nie no nie dam rady nadrabiam Was już ponad godzinę i jeszcze mi z 4 strony zostały, ale już nie jestem w stanie bo jutro idę zbadać ponownie tsh i zobaczę czy dalej poniżej normy i zaszczepię się chyba na WZW w razie tej histeroskopii, bo to trzeba odczekać z 2-3 miesiące. Vioris ja też teraz odpoczywam od starań i walczę o siebie z Ewką Na razie powoli, ale 4cm w brzuchu mniej . Mam mocne postanowienie i zamierzam być laską przed rozpoczęciem starań a co![]() Zawsze wstydziłam się chodzić w spodenkach a teraz będę i koniec i to z podniesioną głową ![]() ![]() Ćwiczenia, zmiana diety, dużo soków warzywno owocowych i zobaczymy ![]() Cieszę się, że zaczęłam w styczniu i dlatego nie muszę się tak stresować, że nie dam rady przed latem ![]() Jeżeli chodzi o witaminę C to ja mam teraz naturalną nie syntetyczną i biorę ją sobie ma w składzie 690mg wit.C. Czytałam ostatnio, że niedobór wit. C może mieć wpływ na poronienia. Poza tym nadmiar się wysikuje w razie czego ![]() A jeżeli chodzi o owulację to u mnie coś jej nie widać, temp w prostej linii jak nigdy. Dobrze, że się nie staramy to mniej stresu ![]() Tyle się naczytałam postów, że już nie pamiętam o czym chciałam jeszcze napisać
|
#1601 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Flight butki fajne Idę w końcu spać, bo już późno i chyba ostatnia zostałam
|
|
#1602 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie coś mi przemknęło o Tacie Skubanej ale akurat tych stron nie doczytałam tylko ktoś też wcześniej cytował.
Kochana musisz wierzyć, że będzie dobrze Bardzo mi przykro z powodu Taty, oby z tego wyszedł, trzymaj się kochana ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Chyba jednak ja ostatnia , ale uciekam spać bo jak zwykle przeginam z tym zasypianiem. Dobranoc Wszystkim.
|
#1603 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze jeszcze wstrzymać się z tym duphastonem miesiąc. Jak myślicie? Tak myślę, ze dalabym sobie jeszcze szanse i dołącze testy owu + obserwacja sluzuWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdrowia kochana
![]() Dobrego dnia ![]() marti chyba chodzilo o owu
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
W sumie to w poprzednim cyklu Zaczelam mierzyć i ovufriend wskazuje, że 20 mialam owulke. Hmm
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1606 | |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Cześć i czołem Cytat:
Jeśli owulację masz wcześniej aniżeli 16 dc Ale widzę, że ostatnio była 20 dc. Spróbuj z testami owu, na pewno nie zaszkodzą Tylko zacznij w miarę wcześnie, żeby owulki nie przegapić!
Edytowane przez Firlejka Czas edycji: 2014-02-21 o 07:53 |
|
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojjeejejejejejjjj no niedobrze ![]() Dał Ci jakies leki, antybiotyk? Kuruj się kochana ![]() A ja dziś o 2 w nocy sie obudzilam i myślałam że to juz czas na mierzenie, potem o 5tej zmierzyłam temp i spać nie mogłam, dopiero po godzinie zasnęłam, ale człowiek jest głupi
Edytowane przez Jagatka_N Czas edycji: 2014-02-21 o 07:57 |
|
|
|
|
#1608 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm nie wiem co robić... :banghead:
A God masz jakiś pomysl? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
A u meire i manieczki wyznaczyło owulację
![]() Obie są 3dpo ![]() Meire jak to ten lekarz mówił? Że jajniki śpia? A ten skok?
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, widziałam, że dziewuchy już mnie wytłumaczyły... tak, owulację miałam na myśli... pisałam z tel, to wiesz... słabo poszło.. ja tak przypuszczałam już wcześniej, gin, u którego byłam ostatnio to potwierdził.. zbyt szybko wzięta luteina może zablokować jajeczkowanie... dlatego ja mam to gdzieś i brać nie będę... ![]() A ja chcę ogłosić wszem i wobec, że spełniłam wczoraj swój zacny obowiązek i było gorrrące zadanie spełnione... ![]() A ovuf mi wyznaczył owulację na dzień, w którym byłam u gina i mówił, że nie ma ani jednego pęcherzyka... ![]() Ehh... idę po kawiszona... witajcie babolce moje kochane...
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tu temperatura takie figle płata!!
|
|
|
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To co, ja się ciesze ze mi wyznaczyło a wcale mogło jej nie byc
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wychodzi na to, że jedynym pewnym sprawdzeniem czy owulka była jest monitoring.. |
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewuchy, spokojnie... nie sugerujcie się moimi tempkami, bo to sztuczny cykl na Femostonie...
Także izi pizi, picze!!... ![]() A ja oczywiście wierzę lekarzowi, a nie programowi, więc i tak na nic się nie nastawiam... cykl w
|
|
#1615 |
|
Rozeznanie
|
Hey dziewczeta
![]() Skubana bardzo mi przykro że doświadczasz tak ciężkich chwil. Jestem z Tobą myślami i mam nadzieję że Twój Tata wyjdzie z tego stanu! Marti miałam napisać dokładnie to co Jagatka. Nie bierz dupka tak wcześnie bo zablokujesz owulacje i nic z tego cyklu nie będzie. Rób testy owulacyjne i dopiero po owulce bierz się za branie duphastonu. Maskora dowaliłaś z tym że odchodzisz. Ja rozumiem że czasem trzeba odpocząć od tego wszystkiego, od nakręcania się itd. Ale ja myślę że jest to motywujące. Nie odchodź bo nie zauważyłyśmy kilku postów, to się zdarza częściej niż możesz przypuszczać. Co do motywacji w staraniach. Tż odebrał wczoraj wyniki badania nasienia. Nie mam ich przy sobie ale pamiętam tyle: Ruch szybki postępowy 15% Ruch wolny postępowy 10% Ruch jednostajny 10% Brak ruchu 65% Ilosc plemnikow w milionach - 35 przedzial (20-150) Prawidlowe plemniki 80% Jak zapytałam go i jak tam wynik. Odpowiedział, " wygląda na to że są małymi opierdalaczami" hhhaaaaWygląda na to że zejdzie nam dużo dłużej z tymi staraniami. Tak wiec zachęcam dziewczynki żebyście wysłały swoich Tżtów na to badanie, bo u nas nic nie wskazywało na to że będzie źle. A tak przynajmniej wiemy na czym stoimy i możemy reagować. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
no nie.... zdrówka kochana
nienawidzę anginy ![]() młoda tekst tżta bezcenny
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2014-02-21 o 08:42 |
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
. Byłam dziś w laboratorium. Wyniki progesteronu za kilka godzin . Na dodatek tak mi słabo było i niedobrze ajjjj
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy któraś z Was zna się na prawie konsumenckim ;>
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
ponadrabiam sobie, a co
. Mam urlop ![]() Cytat:
. Nie wiem nawet co napisać powodzenia w nowym cyklu. Oby szczęśliwym ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- a czego potrzebujesz?
|
|
#1620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej! Mam dziś masę roboty
już od samego rańca działam no nieee... bidulko...masz antybiotyk? zdrowiej! ![]() no miałam teraz 3 dni przerwy, ale dziś będę ćwiczyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale się nie wstrzeliliśmy dokładnie w ten dzień. A Tobie przesunęło Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

odblokuj nam wykres wpisuj tempki ale na komentarze nie patrz 

zmęczenie robi swoje 

trzymaj sie. Najgorsze pierwsze dni.

Powodzenia

witajcie babolce moje kochane...

. Na dodatek tak mi słabo było i niedobrze