![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Listopadowe mamusie 2014 + grudniowe rodzynkiWITAMY !!! Zapraszamy wszystkie dziewczyny, spodziewające się maluszka w listopadzie na rozmowy o ciąży, porodzie, macierzyństwie i życiu ! ![]() (w celu dopisania się do listy, należy wysłać PW do osoby zarządzającej pierwszym postem) LISTA modnisia86- 28 lat, TP 30. X-1.XI, drugie dziecko, Rosalie01- Monika, 28 lat, TP 31.X pierwsze dziecko chomiczek3 - TP 2. XI, drugie dziecko Kostka09- Karolina, 35 lat, TP 2. XI, pierwsze dziecko, Yenna30 - Bogna, 30 lat, TP 04.XI, pierwsze dziecko, czekoladka21-Ania, 32 lata, TP 4.XI, drugie dziecko, Pannkaka- 27 lat, TP 4. XI, pierwsze dziecko Kasia427 - Kasia, 26 lat, TP 4.XI trzecie dziecko, sloneczko_1201- Asia, 26 lat, TP 4.XI, pierwsze dziecko sawczukowna- Kasia, 23 lata, TP 6.XI, pierwsze dziecko tiera- 31 lat, TP 6.XI, drugie dziecko Indra83- Kasia, 31 lat, TP 7.XI, drugie dziecko, magdula87- Magda, 27 lat, TP 7.XI, pierwsze dziecko Beata Marcina-TP 8.XI, pierwsze dziecko, begie13- TP 8.XI, drugie dziecko hekate87- Kasia, 26 lat, TP 8.XI, pierwsze dziecko martha330- Marta, 28 lat, TP 9.XI, pierwsze dziecko manieczka1 - Monika, 29 lat, TP 11.XI - pierwsze dziecko, silesianna- Ania, 30 lat, TP 13.XI, drugie dziecko sylvi_86-Kinga, 28 lat, TP 14.XI, pierwsze dziecko york222- Kasia, 29 lat, TP 14.XI, drugie dziecko esti87- Estera, 27 lat, TP 15.XI, pierwsze dziecko mariposa88- Kasia, 25 lat, TP 16.XI, pierwsze dziecko ewa1996- Ewa, 18 lat, TP 16.XI, pierwsze dziecko aleksandrettaa- Aleksandra 29 lat, TP 17.11, pierwsze dziecko happywomen- TP 18.XI, pierwsze dziecko, Linka0909-Paulina, 24 lata, TP 20.XI, pierwsze dziecko zupa_z_tytki- Asia, 28 lat, TP 21.XI, pierwsze dziecko klaurencja- Klara, 25 lat, TP 21.XI, drugie dziecko Aleaa_ - Ola, 18 lat, TP 23.XI, pierwsze dziecko alekaz1-Ola, 27 lat, TP 25.XI, pierwsze dziecko anuszka21- Ania, 23 lata, TP 27.XI, dziecko drugie, Hasiap- Asia, 26 lat, 5 tc, pierwsze dziecko, Kiara_kier- Kiara, 24 lata, TP 2.XII, pierwsze dziecko Juanita2406- Klaudia, 18 lat, TP 14.XII, pierwsze dziecko ela_86- Ela, 28 lat, drugie dziecko kami_165 malwinax10-Malwina, 25 lat, pierwsze dziecko, fiorella22- Martyna, 28 lat, pierwsze dziecko, promolcia-mama aniołka ![]() kika527- mama aniołka ![]() Edytowane przez Kasia427 Czas edycji: 2014-05-09 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad-grudzień 2014
Gratuluję!! Oj, szybko minie i będą Maluszki z Wami
![]()
#3 |
Zadomowienie
|
Gratulacje!!
Jak ten czas szybko leci. W zeszłym roku jeszcze nie wiedziałam, że Ulka będzie z nami, a dziś mój niemal 3-miesięczny Diabeł leży obok na macie i daje mi mega w kość ![]() Mamusia listopadowa 2013 ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Gratuluję i oby Was było jak najwięcej. Szczęśliwych 9-ciu miesięcy i kochaniutkich, zdrowiutkich bobasów.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Gratuluję :Cmok:
Ja też chciałabym się załapać na listopad ![]() Co do łączonych wątków, to wcześniej tak było, a teraz od paru miesięcy dziewczyny zakładają pojedyncze ![]() ![]()
#6 |
Zakorzenienie
|
wow! to już! gratulacje!
fajnie, że założyłaś podwójny, tak było zawsze na wizażu dopiero od lipcowych mamusie się podzieliły, ja tam jestem za podwójnym, więcej tym raźniej zwłaszcza, że po porodzie dużo się wykruszy. pozdrawiam
#7 |
Zadomowienie
|
Już? Rety! Gratulacje i jak najmniej mdłości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Aż mi się łezka w oku zakręciła jak ujrzałam ten wątek... Rok temu udzielałam się na listopadowo - grudniowych mamusiach, ale ten czas leci
![]() Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom które będą udzielać się na tym wątku ![]() Mamusia wrześniowa choć miałam być mamusią listopadową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i maluszki samych radosnych i pięknych chwil .
![]() Spokojnych 9 miesięcy.Aż mi się ciepło na serduchu zrobiło ![]() Mój test robiłam 8 marca zeszłego roku,ale już podejrzewałam że jest we mnie mała istotka ![]() Mama prawie 4 miesięcznego Tymka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
O rany to już! Ja miałam być grudniową mamusią, a moja Córeczka chciała koniecznie przyjść na świat wcześniej i dokładnie dzisiaj mijają 3 miesiące od jej narodzin
![]() Spokojnych 9 miesięcy, dużo radości, zdrowia i miłości ![]() Cieszcie się ostatnimi miesiącami we dwoje, potem zacznie się kołowrotek ![]()
#11 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Póki co, widzę, że jestem sama ![]() ![]() ![]() Co do wątku, to faktycznie wydaje mi się, że dużo osób się wykruszy, więc może lepiej jak będzie połączony, ale jeśli grudniówki będą chciały sobie zrobić osobny wątek, to ok , nie obrażamy się ![]() To ja życzę miłego dnia i mam nadzieję, że jak zajrzę wieczorem to już jakaś ciężarna będzie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Spokojnych 9 miesięcy, aby ciąża była dla Was najwspanialszą przygodą życia i oczywiście pomyślnego rozwiązania życzy mama listopadowa 2013
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Witam się serdecznie i melduję jako kolejna listopadowa mama
![]() O ciąży wiem od poniedziałku, ale nadal do mnie nie dociera, że pod serduchem rośnie maleństwo. I że tak wiele się zmieni w naszym życiu. Ciąża planowana, 1 cs. Mam nadzieję, że kolejne miesiące pójdą równie sprawnie. Choć już na dzień dobry złapał mnie jakiś wirus. Lekarka chciała wysłać mnie na L4, ale uparłam się, bo nie mogę zostawić moich dziewczyn. Teraz jadę na parę godzin, pozamykać co się da, później znowu do łóżka. Jutro, niestety, znowu muszę się pojawić. Bo jednej z dziewczyn nie ma. Muszę popracować nad byciem bardziej egoistyczną. TP mam wstępnie na 4.11, ale owu była późno, więc pewnie ciąża jest kilka dni młodsza. A ty Kasiu, jak się czujesz? Coś Ci mówiło, że się uda czy to jednak zaskoczenie? Myślałaś już kiedy chcesz iść do gina? Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
"Ciąża - dziewięć miesięcy stwarzania świata." [Kalina Beluch] - - - Czekamy ![]() Edytowane przez Yenna_30 Czas edycji: 2014-02-27 o 06:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak ja zobaczyłam II kreski na teście, na początku listopada, a teraz już 20 tc leci ![]() Życzę spokojnych 9 miesięcy, jak najmniej dolegliwości ciążowych oraz szybkich, w miarę możliwości niebolesnych porodów ![]() Pozdrawiam! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
już listopad?
![]() Gratuluję wszystkim i życzę spokojnych 9 miesięcy ![]() pozdrawiam serdecznie- mama styczniowa 2014
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Ojej, już listopad-grudzień 2014?! Jak ten czas leci.
![]() Mamusia lutowa 2013. <3 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
ja chce być grudniową mamusią - dam znac czy dołaczam za jakis miesiąc
![]() wszytskie dobrego i byc może do usłyszenia |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ojej to już
![]() Miałam zostać mamusią listopadowa 2013 roku, jednak mój aniołek poszedł do nieba, dlatego patrzę z sentymentem. Teraz czeka mnie mamusiowanie wrześniowe 2014 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla dziewczyn którym już się udało i oby było Was jak najwięcej!! Pracujcie, pracujcie...jeszcze się na listopad możecie załapać.
POWODZENIA! mamula sierpniowa 2014 |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że i ja dołącze za około 2 tyg
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Ale to zleciało.... Niedawno sama ujrzałam II kreseczki na teście a tu już wątek listopadowo-grudniowy
![]() Spokojnych 9 miesięcy ![]() Przyszła mama czerwcowa
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
ale to zleciało, życzę bezproblemowych 9 m-cy
![]() ![]() Mama 3 miesięcznego złośnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Wielkie gratulacje no i spokojnych i bezproblemowych ciąż
![]()
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękujemy wszystkim za gratki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, dzięki za życzenia! Pozdrowienia dla Was i Waszych maluszków, zarówno tych w brzuszku jak i poza
![]() Kasia, mnie piersi zaczęły boleć już chwilę po owu. Teraz jest już pod tym względem lepiej. Do gina planowo miałam iść w okolicach 7-8 tygodnia, żeby usłyszeć już serducho, ale ląduje już u niego jutro. We wtorek i dziś miałam delikatne lekkie brązowe plamienie. Na necie przeczytałam, że w zasadzie nie powinno to być nic niepokojącego. Ale warto sprawdzić czy nie zrobił się jakiś krwiak czy cuś. Pracuję w Agencji Pośrednictwa Pracy, tu wszystko jest na wczoraj, masa roboty i straszna nerwówka. Wiem, że moje dość nagłe odejście byłoby dużym obciążeniem dla oddziału. Ale jeśli jutro by coś tfu tfu tfu wyszło, nie będę się wahać. Nie chcę się zastanawiać co by było gdyby. A jak to z pracą wygląda u Ciebie? I jak zareagował mąż? Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja pracuję w biurze zarządzania nieruchomościami i doradztwa administracyjnego, praca lajtowa.. Szefostwo jeszcze nic nie wie ![]() ![]() A mąż w sumie zszokowany, ale szczęśliwy, no liczymy po cichu na córcię, bo mamy już dwóch łobuzów, ale mówi, że jak syn będzie to też extra ![]() Idę szykować chłopaków do przedszkola i jadę do pracy.. Miłego Dnia! Gdzie te listopadówki się podziały?! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Wow, masz już dwójkę chłopaków? W jakim wieku? Szacunek. Mi kiedyś zawsze marzyła się trójka (sama mam dwójkę starszych braci),ale w chwili obecnej sobie już trójki nie wyobrażam. Dla mnie idea jednego jest na ten moment lekko nie do ogarnięcia
![]() U mnie szefowa wiedziała jak zaczynaliśmy starania. Teraz sama stwierdziła, że jeśli cokolwiek by się dzialo, mam się na nich nie oglądać. Zobaczymy co powie gin. Mam nadzieję, ze to drobiazg. Co do mamuś, myślę, że powolutku zaczną się ujawniać ![]() Miłego dnia życzę! ![]() Wysłane z mojego HTC Desire X przy użyciu Tapatalka
#30 |
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie, i trzymam za Was kciuki!
![]() ![]() Mamusia Kubusia, ur. 22.11.2012r. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.