|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
Cytat:
są dobre na lato. teraz będzie ok. ta nowość - mango ![]() i może jeszcze czereśnia?
|
|
#15122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no własnie, a co mozecie powiedziec o zapachu sprayu gałka muszkat. i czeresnia? a swoja droga, to zakochałam się w zapachu płynu do kąpieli o zapachu arbuza szkoda, że nie mam wanny, ehhh
|
|
#15123 |
|
Rozeznanie
|
A dla mnie Kokos i Papaja śmierdzi..jeszcze jako żel pod prysznic ujdzie..ale mgiełka..i pachnieć tym smrodkiem ?
Kokos jest z reguły taki słodki,przyjemnym zapaszkiem ale ten Kokos Naturals taki nie jest,chyba przez tą papaje Na lato polecałabym Mango..taki lekki i świeży zapach Bo czereśnia i wanilia są z tych słodszych
|
#15124 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15125 |
|
Zakorzenienie
|
no to juz nie wiem na który sie zdecydować i czy w ogole sie zdecydować
|
|
|
|
#15126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam wannę, ale jeszcze mam całe opakowanie 1000ml płynu cynamon i jabłko i jakąś resztkę płynu Celebrate Me, a no i mleko w proszku Milky Beauty Bielendy ![]() Cytat:
![]() zdecyduj się na mango
|
|
#15127 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Dostałam już paczuszkę z II terminu 7 i podzielę się wrażeniami. Jako produkt przeprosinowy na preparat do skórek dostałam kwiatowy scrub do ciała. Postarali się Lakier do paznokci Mystic ŚLICZNY jestem zadowolona z tego kolorku no i co dziwne dostałam katalog 7 bo zamówiłam go z powodu pachnących stron, przeleciałam cały katalog i okazało się że nie mam w nim Żadnych stron pachnących jestem zła i napisałam do nich że po raz 3 nie dostałam kosmetyczki Arabian Glow. Może też przydzielą przeprosinowy produkt a z katalogu 8 mam ponad 500zł zamówienia i 30% opust super że wyciągłam na tyle i jeszcze będę miała to etui i kuferek SUPER już nie mogę się doczekać tych bajerów
|
|
|
|
#15128 |
|
szeryfcio
|
aako, wanilia jest słodka, czereśnia raczej też,
kokos i papaja mnie się podoba właśnie ze względu na papaję, bo samego kokoska nie lubię, a tu akurat przeważa nuta owocowa, no i chyba najświeższy, najbardziej owocowy będzie mango i passiflora. W każdym bądź razie ja zamierzam wziąć całą serię mango na lato.
|
#15129 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co trzeba zrobic , zeby dostac produkt przeprosinowy? oczywiscie mialam juz nie raz zaleglosci przez avon ja jeszce nigdy nie dostalam nic przeprosiny od nich gratki za 30%
|
|
#15130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chciałam powiedzieć tylko,że pozamiatane ![]() Babka ma jeszcze gratisowy katalog w opisie aukcji,ale to też zgłosiłam Czytam od długiego już czasu wszystko,o czym tu piszecie i muszę szczerze wyznać,że dzięki Wam stałam się bardziej świadomą konsultantką.Dziękuję i znikam na 8 dni.Ale będzie czytania Pozdrawiam.Gosia |
|
|
|
|
#15131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#15132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzięki jak tylko będę mieć jakąś zaległość przez nich to mają przekichane
|
|
#15133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#15134 |
|
Zakorzenienie
|
[guote] co trzeba zrobic , zeby dostac produkt przeprosinowy? oczywiscie mialam juz nie raz zaleglosci przez avon
ja jeszce nigdy nie dostalam nic przeprosiny od nich gratki za 30% [/quote]Dziękuję Teraz walczę o produkt przeprosinowy za kosmetyczkę Może też dostanę
|
|
|
|
#15135 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
maseczka jogurtowa dla mnie też jest bleee a mango i passiflora faktycznie w sam raz na lato zapaszek![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#15136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz walczę o produkt przeprosinowy za kosmetyczkę Może też dostanę [/quote]prosze bardzo i zycze powodzenia w kolejnym starciu
|
|
#15137 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje zamówionko z k 08:
![]() -spray wanilia i mleczko sojowe ![]() - maseczka jogurtowa papaja i kiwi ![]() -żel pod prysznic Senses SO FREE -żel pod prysznic Sensec TROPICAL ZING -żel pod prysznic PS tropikalny z oferty netto ![]() -tusz pełnia rzęs -spray po opalaniu z wit. C -próbki szminki napłyszczającej (Champagne Glow, Mauve Moon, Coral Gables) - próbki EDT Wink ![]() chyba tyle... i tak za dużo! ![]() AVON UZALEŻNIA
|
|
|
|
#15138 |
|
Zakorzenienie
|
a moje zamówienie za Avonu to:
* spray z granata z netto * balsam do ciała Mango i Passiflora * spray do ciała Island Vibe * peeling do stóp ( to z DEMO) * zrezygnowałam z zestawu do francuskiego maniciuru * zastanawiam się nad tą wodą Extraordinary ale chyba wezmę ją w katalogu gdzie jest za 22,90zł i mam taką ogromną prośbę do was. Czy ktoś posiada Roziskrzony eyeliner z Color Trendu o kolorze COPPER?? Jest to brąz czy jaki to kolor?? Bo zastanawiam się nad tym eyelinerem. Proszę o pomoc |
|
|
|
#15139 |
|
BAN stały
|
Cześć, wiem wiem ze to pewnie z 100 razy było. Ale złożyłam zamównienie i miałam do dzisiaj. zamówiłam perfum a on zniknął, nie ma go ani na fakturze ani nigdzie.. gdzie mam zadzwonic? dzwoniłam do warszawy pod 022 878 2800 straciłam już z 15 zł bo przez cały czas numer zajęty.. da się coś eszcze z tym zrobić?
A dodam jeszcze ze jakbym miała ten perfum to mam wyższy próg upustowy 30 %.. Kurcze dziewczyny naprawdę nie wiecie?
|
|
|
|
#15140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam właśnie podgląd faktury, z ostatniego regularnego zamówienia z katalogu 7, gdzie m.in. zamówiłam drugi zapach mgiełki z demo (1 zamówiłam zaraz na początku, na dostawę do COK). A teraz rewelacyjna wiadomość Na podglądzie mam ją |
|
|
|
|
#15141 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.allegro.pl/item202784227_...ies_50_ml.html
wieki już nie widziałam sunny-skies, a tu widzę, że cena ekstremalna... nie skuszę się ![]() hehe, ale mam w domu jeszcze ze 4 próbki - trzymam na specjalne okazje ;p:
|
|
|
|
#15142 |
|
Przyczajenie
|
jestem konsultantka w końcu
dobrze bo do tej pory kusiły mnie te upusty i będę się starać je uzyskiwac a jak stwierdzę że nie pasuje mi cos abo nie będę miała zbyt dużo zamówien to p prostu nie bede się tym martwić bo pzrecież nie ma obowiązku składania zamówien co katalog![]() a jeszcze mam do Was kochane pytanie gdzie mam wpisać na formularzu zamówień ten "pakiet 20 próbek za 9 zł???" bo nie widzę takiego numeru wogóle w formularzu...czy gdzieś w tabelce ewentualnych pomyłek??? pomóżcie |
|
|
|
#15143 |
|
BAN stały
|
ale Was męczę, ale siedze przed komputerem zestresowana. Nie wiecie czy jak dopisze teraz zamówienie jeszcze to mi doliczą dodatkową opłatę?
HALLo... Edytowane przez kittyyy1 Czas edycji: 2007-06-18 o 18:00 |
|
|
|
#15144 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiecie moze jakie wymiary ma kosmetyczka ze str.83 w kat. 08??
jesli ktoras ja ma to poprosze tez o opinie ![]() pozdrawiam
|
|
#15145 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jest w przewodniku dla konsultantek
|
|
#15146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to rzeczywiście się postarali i gratulacje za upust 30 % |
|
|
|
|
#15147 |
|
Zadomowienie
|
A ja również witam wszystkie "AVONKI"
otóż musze się pochwalic ze juz od tygodnia jestem konsultantką, ale tak szczerze, to poczuje się nią jak przyjdzie moje pierwsze zamówienie, jestem dopiero poczatkujaca wiec czasami moge być nieświadoma pewnych rzeczy, spytam o cos glupiego, lub o cos co juz kilkakrotnie wpajałyscie innym dziewczyną, więc z góry serdecznie przepraszam i prosze o wyrozumialość . Na początek mam pewne pytanko: - ile trzeba płacic za przesyłke jezeli zamówienie jest mniejsze niż 150 zł ? I jeszcze musze osobiście pochwalic balsam ujędrniajacy i zel pod prysznic z seri SSS, który super nawilżył i ujędrnił moje kończynki dolne No to milego popołudnia życze. Lece na kawusie |
|
|
|
#15148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy serdecznie |
|
|
|
|
#15149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#15150 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

z netto

jestem zła 

ja jeszce nigdy nie dostalam nic przeprosiny od nich 

i prosze o wyrozumialość
.