|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXII
użyłam wprawdzie 4 razy dopiero.. alee..
- zapach okropny - wylewa się z ust ( bez względu czy wezmę mało czy więcej) - cały czas miałam na zębach go (strasznie się pilnowałam, ale on sam spływał - trwałość maks 2 godziny.. z tym, że jak na początku kolor był fajny to potem taki wyblaknięty
|
#4262 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj biegałam w poszukiwaniu Breakfast in Bed i Let's get nude, a poniewaz dzisiaj byly tylko 3 kolory z serii, wiec ide do ekspedietki i sie pytam czy moglaby sprawdzic czy nie maja w szafie kolorow ktore potrzebuje, a ona na to, ze juz nie ma, tylko to co w szafach,bo tej serii juz nie przysylaja i w zasadzie to juz chyba znika ze sklepow bo pojawiaja sie nowe kolory, na ta glupote juz sie nawet nie odzywalam, bo i tak nic by to nie dalo, wiec pojechalam do nastepnego rossmana gdzie rowniez uslyszalalam, ze tylo to co w szafach bo promocja juz sie konczy i to juz sa koncowki lakierow. A LAKIERY RITY U MNIE W MIESCIE SA DOPIERO OD WCZORAJ!! Dopiero w trzecim sklepie spotkalam mila pania ktora sprawdzila w szufladzie, niestety nie bylo tych ktore chcialam...
|
|
|
|
#4263 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
Jest ktoś w stanie potwierdzić, czy promocja faktycznie obejmuje pomadki ochronne?
|
|
|
|
#4266 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Zadomowienie
|
Zadzwoń do BOK i się dowiedz, ja dzwoniłam i pytałam dziś ale jak będzie to dopiero jak pojadę się dowiem.
|
|
|
|
#4268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Catrice - szminka w kredce Don't think just Pink Inglot - nr 43 Kobo - nr 104 English Rose, nr 105 Velvet Rose Loreal Caresse - nr 101 Tempting Lilac Maybelline - 210 That's Mauvie Bourjois - Shine Edition nr 24 Essence - 07 Natural Beauty, 53 All About Cupcake Yves Rocher 61 Rose Galica |
|
|
|
|
#4269 |
|
Raczkowanie
|
Znacie moze jakis dobry krem na noc do skory mieszanej dostepny w Rossmannie najlepiej
?
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jednak popsułam mój bilans, bo miałam po drodze Rossa z szafą Sally Hansen. I były dostępne wszystkie kolory lakieru Lustre Shine!
|
#4271 |
|
Zakorzenienie
|
to już siła reklamy albo wizażu. Ja w sumie kupowałam wszystko czego normalnie używam ale przesadziłam z ilościami. Kilka rzeczy od razu schowałam żeby mnie nie korciły np. pozamykane podkłady. Problem w tym, że wczoraj wymyśliłam sobie czy nie fajnie by było zmienić kosmetyki na mineralne Powiem Wam na marginesie, że najbardziej zawiedziona jestem podkładami Bourjois. W poprzedniej promocji kupiłam 123, teraz HM i oba mi się ważą. Nie jakoś mocno ale po kilku godzinach widać już że na twarzy podkład się .... rozwarstwia? No nie wtapia się ładnie. Najgorsze, że oba mi to robią a z żadnym z innej firmy nic podobnego się nie dzieje. Próbowałam aplikować je na różne kremy/ filtry i zawsze jest to samo. Doszłam już do tego, że jak wymieszam je np. pół na pół z Wake Me Up to nic takiego się nie dzieje. Zauważyłyście coś podobnego? Dodam, że mam mieszaną cerę.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Z moich bubli - lakier Rity Ory
Plastelina, która nie wyschłaby bez utwardzacza, pędzel ryje rowy mariańskie w lakierze, ma odgięte włoski. Jeśli nie próbowałyście - nie kupujcie więcej niż jeden kolor.
|
#4273 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam kiedyś pojedynczy cień, ale był strasznie twardy. Nie żałuję, ze wycofali szafy z polskich rossmannow
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to samo - robią mi się smugi? kreski? (no ogólnie z bliska jestem w paski:P) bez koloru, do tego na czole mi się konkretnie waży (akurat mam HM). Z innymi nie mam problemu. Nakładam tylko, kiedy wiem, że ponoszę max 3-4h.
|
#4275 |
|
Raczkowanie
|
Dziś zrobiłam ostatni kurs do Rosmanna i udało mi się zakupić Rita Ora 203 , pani z mojego ulubinego Roska wynalazła mi go w szufladzie.
Kupiłam żel do skurek SH, plany na wieczór to manicure i malowanko pazurów Orą ![]() Póki trwają promocje to polecam lakier Rimmel Salon Pro Jazz Fun, świetny jest, kolor super na lato, trwałość na krótkich paznokciach dobra, mój hit tych promocji. Kupiłam szminkę Wibo Eliksir nr 3 i wow świetny kolor taki trochę zamiennik Astora w kredce Magic Magenta tylko w chłodniejszym odcieniu. Jak ktoś ma ochotę na ostry kolor a nie chce wydać dużo pieniędzy to polecam. Zachwycił mnie błyszczyk Eveline 3D silk effect i dokupiłam dziś jeszcze 2. inne błyszczyki Eveline. Lepią się ale za to trzymają się ust. Łącznie mam już 4 błyszczyki Eveline. Ile wydałam łącznie podczas promocji Rossmanna wolę nie liczyć, chyba dużo za dużo ale mam słabość do mazideł ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- tak coś czułam i kupiłam właśnie tylko jeden kolor na spróbowanie, ten pastelowy róż mi się spodobał ale przeczuwam problemy w jakości lakieru. Edytowane przez adelka99 Czas edycji: 2014-05-09 o 15:43 |
|
|
|
#4276 |
|
Zadomowienie
|
Chyba BOK nie skontaktował się przed wysłaniem tych maili z działem odpowiedzialnym za promocje, bo pomadki ochronne jak się nie naliczały tak dalej nie wchodzą z rabatem :/
|
|
#4277 |
|
Zakorzenienie
|
ja w tym tygodniu kupiłam pomadkę Bebe za 4,99zł więc promocja jakaś jest ale nie aż tyle
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj kupiłam nr. 102. Fajny jest, super pachnie, długo się trzyma chociaż się nie klei a to jest rzadko spotykane
No i to śliczne opakowanie. Za 55 zł bym nie kupiła, nawet nie wiedziałam o jego istnieniu a przykuło moją uwagę to, że na całej paletce zostały 3 kolory chyba po 2-3 sztuki, reszta wymieciona. Chciałam ten czerwony ale chwała najpierw pomazałam się testerami po ręce, odeszłam na 10 minut dalej i po tym czasie zobaczyłam, że czerwony się rozwarstwia
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#4279 |
|
Zadomowienie
|
ja brałam dziś carmex i normalnie wszedł za 8,99 żaden rabat się nie odliczył, więc poprosiłam o jego wycofanie z paragonu
|
|
#4280 |
|
Raczkowanie
|
ja mam mieszaną w kierunku tłustej i używam Siquens Prevention krem na noc. Chyba pojawiły się niedawno w Rossie. Ja kupiłam w promocji w Superpharm za 38 zł za 2 kremy. Fajny jest. Lekki, nie zapycha. Poproś o próbki jeśli masz w mieście Superpharm.
|
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze odlewają próbki podkładów.
|
|
|
|
|
#4284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ooo, odpisali mi na maila którego im wysłałam 9 dni temu
Cytat:
||
|
|
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
od 20 minut próbuję się dodzwonić do bok rossmanna i nikt nie odbiera
![]() :conf used:![]() mój rossmann - pomadki ochronne nie wchodzą na promocję - kobieta powiedziała, że nie mają żadnej informacji, żeby miały wchodzić i nie sprzeda mi ze zniżką. zatem dzwonię do bok zapytać o co chodzi, że w boku mówią, że wchodzą, a w sklepach nie wchodzą - szkoda tylko, że nikt nie odbiera.. jesteście pewne, że wam powiedzieli, że pomadki ochronne SPOZA SZAF wchodzą na promocję?? Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-05-09 o 16:02 |
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I sobie beżowo-złote trampki - chyba mnie pogięło na stare lata
|
|
#4287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak mówiłam spróbuj go mieszać z innym, powinno pomóc i spokojnie wykończysz. Lipa, że taki podkład trzeba mieszać żeby do czegoś się nadawał.
|
|
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Dodzwoniłam się do boku, kobieta powiedziała, że pierwotnie promocja miała dotyczyć tylko szaf, a później rozszerzono jej zakres również na pomadki ochronne.
Na pytanie dlaczego nadal nie wchodzą w sklepach pomadki ochronne na -50% powiedziała, że widocznie jest jakiś błąd w systemie. I że jak kupię w pełnej cenie i wyślę im skan paragonu to zwrócą mi 49%. Ciekawe czy to prawda, bo zrobiłabym sobie ładny zapasik pomadek ochronnych - ale co jeśli później nie zwrócą mi tych 49% ?? Nie wiem czy iść do rossmanna i kupować w pełnej cenie z nadzieją, że mi zwrócą 49% czy zaczekać aż usuną ten błąd i rabat zacznie normalnie być nabijany przy kasie ?? Edytowane przez _czarny_kot Czas edycji: 2014-05-09 o 16:09 |
|
|
|
#4290 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Swoją drogą, jak to jest z tymi CND? w jednym R są, w drugim nie, w trzecim są na coś zupełnie innego Cytat:
Mam Eveline serum z olejkiem arganowym, ale cudów nie widzę
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

Plastelina, która nie wyschłaby bez utwardzacza, pędzel ryje rowy mariańskie w lakierze, ma odgięte włoski. Jeśli nie próbowałyście - nie kupujcie więcej niż jeden kolor.