|
|
#841 |
|
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Lady moze zle sie wyrazilam
Oczywiscie meczy, czuje uda przede wszystkim, ale sa jednak bardziej meczace zestawy, w koncu skalpel jest typowo na rzezbienie( np tabata 4 minutowa Gacki meczy mnie bardziej, ciezko mi zlapac oddech po tym). A co do pocenia :P Ja z reguly malo sie poce, chociaz ostatnio bardziej, moze to efekt poprawy kondycji, a moze pogoda
|
#842 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem ale jakoś nie umiem się wbić po przerwie....czytam oczywiście na bieżąco. Też niexle spanikowałam jak nam zniknęła odchowalnia
![]() Cytat:
Co do pytania szklanki to na podwórku nie puszczam boso Cytat:
W ciągu dnia pije z lovi 360. Niekapki z ustnikiem już wywaliłam. U mnie dziś już w końcu nie ma cziki Padło pytanie czy wychodzimy w czikę na podwórko. Teściowa wychodzi z młodym przed klatkę, z jednej strony są schody gdzie się schodzi na dół na parking z drugiej furtka z wyjściem poza teren bloku. Młody w stronę schodów nie idzie, biega w ogrodzeniu, wynoszą zabawki, samochody jakieś iod 8 do 10 Igor jest na zewnątrz. W domu by nie wysiedział. Później w domu prysznic, zje coś i śpi średnio od 11:30 do 14:30. Później wychodzimy z nim jeszcze około 19 - ja, mąż albo razem i wtedy już rowerkiem albo na nogach na jakiś dalszy spacer, na plac zabaw np.
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze szklanki się napije, przez słomkę też ale butelka jest number one ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#844 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niekapek avent, kubek zwykły, butelki po wodzie z dziubkiem Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki! |
|||
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj maz mial rozmowe i kurde obydwoje mamy zle przeczucia, ja sie mu nie przyznam do tego bo go wspieram ale kurde...... No nie wiem
prosimy bardzo o kciuki :-* ...... Troche mam teraz na glowie wiec wiecej mnie bedzie po urlopie, caluje was :-*Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
ewik kciuki!
lady bedzie dobrze! neti udanego wyjazdu! marsi u nas bidon ze slomka, kubek zwykly lub prosto z butelki PET |
|
|
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdarzało się,że Leoś gdzieś rzucił i wyciągnęlam np z pod kanapy i nigdy nic, jedynie w soczku ale nie na smoczku |
||
|
|
|
#848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i ciekawe co masz w środku. Pamiętacie jak obstawiałyśmy ? ![]() Robiłam ostatnio zdjęcia siostrze tż jak chcecie zobaczyć to http://bokehworld.pl/goralka-slasku/ ![]() ide ejsc sniadanie, moje dziecko spi prawie 2h a ja się lenie
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i podobna do TZ
|
|
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
MARSI Antonio pije mleko rano i wieczorem z butli-jakoś nie myślałam o zmianie. .. to w czym najlepiej? A picie to albo z niekapka albo wodę z butelki z dzióbkiem ![]() Kupiłam łososia i zrobię kanapeczki z łososiem na grzankach i do tego winko. Dziś wyjątkowo napije die winka chyba że tz kupi piwko- to cytrynowym nie pogardze. Może piwo to mało uroczyste- ale to ma być symbolicznie a ja tak za winem bardzo nie przepadam- no ale to tz ma kupić wiec on zdecyduje co. I taka to kolejna rocznica może chociaż jakiegoś kwiatka dostane? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-06 o 11:59 |
||
|
|
|
#851 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam i wracam
![]() Cytat:
![]() Wyskakiwał mi komunikat, że moje konto jest zablokowane i się przestraszyłam... Co do picia mleka to u nas na śniadanie i kolacje obowiązkowo mm. Jeśli w ciągu dnia chce mleko to daję krowie. Od kiedy przestaliśmy używać smoczka to w dzień też chce butelke, podejrzewam, że jej ogromna potrzeba ssania daje o sobie znać i stąd to. Marsi, u nas mleko z butelki. Picie ma zawsze w lovi 360, gdzieś w zasięgu ręki. Często daję jej butelke 0.5l i z niej pięknie pije, ale jak tylko zorientuje się, że nie zwracam na nią uwagi to wylewa, z kubusiem jest tak samo. Dlatego daję je często, ale pod zadzorem. Kiedyś któraś, nie pamiętam która pisała, że obcięła włosy córce maszynką. Była na ten temat dyskusja i każda swoje zdanie już w tej kwestii powiedziała. Powiem Wam, że jakiś miesiąc może więcej też P. maszynką obcięliśmy i była to chyba jedna z najlepszych decyzji Nie dość, że miała strasznie nierówną długość. Tutaj, gdzie za noworodka miała przetarte, włosy sięgały ramion, a reszta ok 3-5 cm. Plątały się niemiłosiernie. Nie mogłam ich rozczesać. Dopiero biedronkowa podróbka szczotki Tangle Tezer (byłam już skłonna kupić oryginał, ale biegronka miała podróbki, więc po co przepłacać?) dała sobie radę. Szkoda tylko, że efekt był 5 minutowy i znowu same kołtuny tu, gdzie były kiedyś przetarte. Reszta się ślicznie kręciła. Teraz włoski mają już ok 3 cm i są o niebo lepsze. Zobaczymy co będzie jak podrosną, ale widzę że lepiej wyglądają i już zaczynają się podkręcać
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Iwfka
![]() Lady trzymam mocno i ciepło myślęBlack skoro miałaś czas na dwa posty wczoraj to proszę napisać co u Was
|
|
|
|
#853 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
robimy porzadki w pokoju K. ![]() Cytat:
a co to za rozmowa? Cytat:
obstawiam hhhhhhhhhhmmmm-coreczke ![]() Bokeh - sliczna modelka! nie ma sprawiedliwosci na swiecie ![]() Cytat:
Cytat:
teraz pije Kubusia water, kaszke od poczatku je lyzka, z kubka pic nie potrafi, tzn pije ale wylewa praktycznie wszystko Neti - najlepszego! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyskusja była nt zabobonów,że ponoć wlosy są mocniejsze, mi też tak ludzie gadali bo Leo miał straszne piórka i co.... opitolilam chłopaka na któtko i teraz mu ślicznie rosną włosy ![]() albo zbieg okoliczności albo coś w tym jest w każdym razie ścinałam mu już ze 4 razy
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Ifwka -
Black skoro miałaś czas na dwa posty wczoraj to proszę napisać co u Was [/QUOTE]o, wlasnie!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam się jeszcze odnieść do wypowiedzi Litlle, też nie mogę znieść ćwiczeń z panią Ch.. Może i są efekty, ale jak dla mnie jej wypowiedzi są takie flegmatyczne, że strasznie się przez to zniechęcam i trening zdecydowanie za długi żebym mogła go wykonywać przy dziecku. Niestety jesteśmy same od 5 do 21 także..
Za to zdecydowanie lubię Mel B. Nie dość, że 10 min trwają cwiczenia to jakoś taka bardziej energiczna jest. A także Tiffanny czy jak jej tam i jej ćwiczenia na boczki. Kocham... I do tego hula hop. Podejrzewam, że efekty były by, gdybym tylko ćwiczyła systematycznie. Ach to moje zapominalstwo pociążowe. Nadal mam straszne problemy z pamięcią, chyba się starzeję ![]() ![]() Chciałam Wam powiedzieć o moim tż i decyzji ws dofinansowania. Tak jak podejrzewałam decyzja jest..................... pozytywna ![]() Cieszymy się strasznie, bo to szansa na lepsze jutro dla nas
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#858 |
|
Zakorzenienie
|
i jaka młodziutka! na zdjęciach MAdzi na starszą wygląda
---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Gojka to gratulacje! |
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
moze wiecie o tym ale i tak powiem
![]() u Kuby mielismy wykladzine dywanowa. w jednym miejscu sie troche popbrudzila, nie dalo rady sprac - glownie to syropy (same wiecie jak wyglada podawanie dziecku syropu, szczegolnie mnamusnego Pulneo ) wiec postanowilismy go wyp.ier.dzielic calkowicie! zostaly gole panele. pomysl nienajlepszy bo dziecko rysowalo je strasznie zabawkami wiec temat "dywanu" powrocil. przejrzalam all, no bo jakze , no i ceny takie 0k 300zl. popatrzylismy wiec na ten nasz stary dywan i stwierdzilismy ze jakby go ciachnac w tym brudnym miejscu i zrobic mniejszy to bylby idealny wrecz, na sam srodek pokoju.no ale to miejsce po ucieciu byloby brzydkie ![]() i tu przechodze do sedna - kupilismy "U Teresy" ) taka "tasme" ktora wprasowuje sie w dywan, w srodku jest klej wiec lux to sie trzyma i dywan wyglada super!takze jakby ktora zastanawiala sie nad dywanem to polecam bo za niewielkie pieniadze mozna ladnie sobie taki dywan "obszyc" samemu ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
a co to za dofinansowanie? do czego? o ile to nie tajemnica
|
|
|
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to widzę tak. Włosy po ścięciu są grubsze, bo rosną najpierw cieniutkie a później coraz grubsze, więc jak się zetnie te cienkie to optycznie wydają się wzmocnione. Wtedy wszystkie włosy były różnej długości, teraz wszystkie są równe, więc wydaje się, że jest ich więcej. Ale wg mnie jest ich zdecydowanie więcej na głowie niż przed ścięciem. Głupia byłam, że tyle zwlekałam i męczyłam siebie i małą przy rozczesywaniu. Do tej pory miała by już śliczne loczki---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
Dawno mnie tu nie było a jak już przyszłam to ciężko mi wyjść ![]() Ale lecę usypiać małą, robić obiad, ogarnąć i jak dobrze pośpi to i poćwiczyć![]() miłego dnia |
||
|
|
|
#861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam ![]() Cytat:
![]() Gdzie moja czika!!!!??? Z racji siedzenia w domu wysprzątałam wszystkie szafy w pokoju, czyt. komodę z ciuchami Poli, szafkę z ciuchami moimi i tż; szafkę z ciuchami Poli, ale za dużymi i szafę z wieszakami, bo tam też pod spodem różne pierdóły trzymamy. Wyrobiłam się w 3 godziny, myślałam, że gorzej będzie ![]() Mam takie proste pytanie Co robocie z dziećmi, kiedy trzeba cały dzień siedzieć w domu? Ja już nie mam pomysłów
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-08-06 o 12:43 |
||
|
|
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47590663]nie
strasznie mi przykro ![]() [/QUOTE] Dzięki Dziewczyny, żyjemy na takiej sinsusoidzie że mam już tego dość. W każdym bądź razie pierwsza ręki nie wyciągnę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biegam za nią i udaję ze łapię, klocki, ksiązki, wózek z misiami, ale ogólnie to tragedia/.
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jedziemy: Yae i ja. Tz zostaje, skad mialby tyle urlopu wytrzasnac? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Ajm beeeek
![]() Tęskniłam ! Nie wiem co u Was ale obiecuje poprawę i będę na bieżąco na tyle na ile pozwoli mi Blanka. Dzisiaj Moja Blanka bawiła się drugą Blanką Miałyśmy spotkanko z Fewcią - Było baardzo miło, dziewczynki się zaprzyjaźniły choć raz się pokłóciły ale szybko była zgoda
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dzięki raz jeszcze za odpowiedzi Gojka to gratulacje ![]() Lady kciuki! Może przeczucia się nie sprawdzą Ifwka jejciu u Was ciągle coś przykro mi bardzo Little mnie też Chodakowska potwornie drażni tymi tekstami. Ja nie lubię takiego lania wody Bokeh ten balkon z fb to Wasz? Ewa dostaje mleko krowie w naleśnikach, budyniu itp. Kiedyś zrobiłam jej kakao to nie chciała pić. W ogóle ostatnio zajrzałam na starą poczekalnię, ale nas kiedyś było dużo! Strasznie się dziewczyny pogubiły
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy 3 rocznicę ślubu dziś
![]() ![]() Zuzka u babci. Rocznicę uczciliśmy szampanem dla dzieci ![]() i A teraz siedzę i zaczynam być głodna .... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:56.

Oczywiscie meczy, czuje uda przede wszystkim, ale sa jednak bardziej meczace zestawy, w koncu skalpel jest typowo na rzezbienie( np tabata 4 minutowa Gacki meczy mnie bardziej, ciezko mi zlapac oddech po tym). A co do pocenia :P Ja z reguly malo sie poce, chociaz ostatnio bardziej, moze to efekt poprawy kondycji, a moze pogoda

prosimy bardzo o kciuki :-* ...... Troche mam teraz na glowie wiec wiecej mnie bedzie po urlopie, caluje was :-*

No i ciekawe co masz w środku. 
i podobna do TZ
trzymam mocno i ciepło myślę

22.05.2008
14.08.2011