Schudnij z Jillian Michaels - część IV - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-15, 17:13   #811
mgielka27
Raczkowanie

Dot.: Schudnij z Jillian Michaels - część IV

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Moje efekty były rewelacyjne, przeszukaj wątek, gdzieś tu są fotki i odwody
znalazłam i gratuluję - 7 cm w pępku!! też tak chce!! z tego wszystkiego poćwiczyłam i za mną 7 dzień 6 weeks 6 pack
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Ale przeziec było juz pisane setki razy - jednodniowa przerwa koneiczna dla regeneracji mięsni i kazdy trener to powie
wiem, że od czasu do czasu trzeba robic przerwę tylko z ciekawości pytałam matallewar czy robiła przerwy czy nie i przez 3 tygodnie codziennie ćwiczyła six packa nie trzeba od razi sie irytować
rower
mgielka27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 18:28   #812
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd
Konto usunięte

Mam ochotę robić miksy, bo jestem strrrrrrrrasznie znudzona tymi samymi treningami każdego dnia

Chyba będę robić jednego dnia cardio (30 Day Shred), potem np. nogi (Killer Buns&Thights), potem brzuch (6w6p) itp... Jill ma wiele treningów, jak uważacie?
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 18:34   #813
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez mgielka27 Pokaż wiadomość
znalazłam i gratuluję - 7 cm w pępku!! też tak chce!! z tego wszystkiego poćwiczyłam i za mną 7 dzień 6 weeks 6 pack

wiem, że od czasu do czasu trzeba robic przerwę tylko z ciekawości pytałam matallewar czy robiła przerwy czy nie i przez 3 tygodnie codziennie ćwiczyła six packa nie trzeba od razi sie irytować
Nie od czasu do czasu tylko konkretnie raz w tygodniu I nie irytuje się, bo w sumie co mnie obchodzi, ze ktoś sobie krzywde ewentualnie robi, tylko informuje.

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 19:27   #814
Ma_kota_Ala
Raczkowanie

Cytat:
Ja mam płaskie siedzenie nie od dziś, ale powiem, ze je lubię i nie chce nic zmieniac
Szczerze mówiąc, to ja nie widziałam problemu, dopóki koleżanka mi publicznie nie oznajmiła, że strasznie płaska jestem z tyłu.
Pal licho towarzystwo, które to słyszało, ale w sumie miała rację.
A pupa już mi się ciut podniosła dzięki wykrokom z 6w6p.

Cytat:
Napisane przez Jabluszko9 Pokaż wiadomość
Mam ochotę robić miksy, bo jestem strrrrrrrrasznie znudzona tymi samymi treningami każdego dnia

Chyba będę robić jednego dnia cardio (30 Day Shred), potem np. nogi (Killer Buns&Thights), potem brzuch (6w6p) itp... Jill ma wiele treningów, jak uważacie?
A to w Shredzie jest samo cardio? Nie wiem, nie robiłam, ale wydawało mi się, że u Jillian jest jednak łączone cardio z siłowymi, jak w Ripped?
Ale mogę się mylić, nie robiłam Shreda.
Jeśli jednak coś tam łączy z siłowymi, to radziłabym znaleźć jakieś typowe cardio, choćby to z OWSa.

U mnie pogoda jak na złość dobra , więc za pół godziny idę pobiegać. No, "pobiegać"
- OWS + Killer ABS -> w trakcie
Kibicuję siatkarzom! ->POLSKI MUNDIAL 2014!<-

Włosomaniaczka od lipca 2012
Ma_kota_Ala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 19:40   #815
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Ma_kota_Ala Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to ja nie widziałam problemu, dopóki koleżanka mi publicznie nie oznajmiła, że strasznie płaska jestem z tyłu.
Pal licho towarzystwo, które to słyszało, ale w sumie miała rację.
A pupa już mi się ciut podniosła dzięki wykrokom z 6w6p.
E nooooo, ale skoro Ty wczesniej nie widziałas problemu, to po co przejmowac sie gadaniem innych? To w końcu Ty sama masz sie czuć dobrze a nie na pokaz innym, bo ktoś uważa, ze jesteś z tyłu płaska

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-15, 20:16   #816
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Aa, no chyba, że tak. W sumie, to zazdroszczę. Ze mnie nie dość, że się leje, to jeszcze strasznie płaczliwa jestem. I okropnie dużo jem.

Wczoraj pobiegłam, ale nie mam się co chwalić wynikami, bo kompromitacja była. Dziś już jestem po porannym 6w6p i ćwiczeniach na pośladki (ostatnio stwierdziłam, że mam płaskodupie ). Wieczorem też idę pobiegać. Albo cardio w domu, zobaczymy, jak będzie z pogodą.

Widzę, że o ważeniu się rozmawiacie. Ja to się boję wag.
Cytat:
Napisane przez Ziggy_Stardust Pokaż wiadomość
Ja też się nie ważę, nie pamiętam, kiedy robiłam to ostatnio. Odkąd odkryłam, że ważąc 57 kg wyglądałam lepiej niż ważąc 52 (w pierwszym przypadku racjonalna dieta+treningi głównie z Jillian, w drugim drastyczne obcięcie kcal + godziny cardio), uznałam, że nie mam ochoty się ważyć, ufam wrażeniom wizualnym i ubraniom.

A jeśli chodzi o okres, to w sumie odkąd jestem na tabsach, nie narzekam. Dużo krótsze są te krwawienia i w większości przypadków nic mnie nie boli. Dlatego nie przeszkadza mi to w ćwiczeniach w najmniejszym stopniu

Tymczasem chyba poćwiczę, choć już miałam myśli typu "a może dzisiaj odpuszczę"
Cytat:
Ja mam płaskie siedzenie nie od dziś, ale powiem, ze je lubię i nie chce nic zmieniac
A ja mam za to ogromny, odstający tyłek...
Jedyne co mogę robić, to dbać o to, by nie opadł i smętnie nie wisiał
Kiedyś strasznie się go wstydziłam, teraz jakoś pogodziłam, a momentami nawet go lubię

A na wadze też nie pamiętam, kiedy ostatnio stałam... W sumie waga niewiele znaczy, bo jeśli nawet będę ważyła 100kg, a będę wyglądała super, to co z tego??? Jak ćwiczę, ważę nawet i 58 kg, a wtedy wyglądam lepiej, niż jak ostatnio, kiedy po wielkich stresach schudłam do 50 kg... Bardziej cieszą mnie efekty wizualne i ubraniowe - gdy np. portki lepiej leżą
Stary 2014-08-15, 20:19   #817
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez trammer Pokaż wiadomość
Kiedyś strasznie się go wstydziłam, teraz jakoś pogodziłam, a momentami nawet go lubię

A na wadze też nie pamiętam, kiedy ostatnio stałam... W sumie waga niewiele znaczy, bo jeśli nawet będę ważyła 100kg, a będę wyglądała super, to co z tego??? Jak ćwiczę, ważę nawet i 58 kg, a wtedy wyglądam lepiej, niż jak ostatnio, kiedy po wielkich stresach schudłam do 50 kg... Bardziej cieszą mnie efekty wizualne i ubraniowe - gdy np. portki lepiej leżą
Bo grunt to polubić siebie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-15, 20:20   #818
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Bo grunt to polubić siebie
właśnie, a przeciez sobie tego tyłka nie obetnę...
nad resztą popracuję i nie będzie wstyd iść między ludzi
Stary 2014-08-15, 20:49   #819
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
właśnie, a przeciez sobie tego tyłka nie obetnę...
nad resztą popracuję i nie będzie wstyd iść między ludzi
Jak sie siebie akceptuje, to nigdy nie jest wstyd. Przeciez Trammerku zyje sie dla siebie,a nie dla ludzi, prawda?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-15, 20:58   #820
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Jak sie siebie akceptuje, to nigdy nie jest wstyd. Przeciez Trammerku zyje sie dla siebie,a nie dla ludzi, prawda?
Tak jest!
A dla siebie trzeba się dobrze czuć we własnej skórze
Stary 2014-08-15, 21:10   #821
Ma_kota_Ala
Raczkowanie

Cytat:
E nooooo, ale skoro Ty wczesniej nie widziałas problemu, to po co przejmowac sie gadaniem innych? To w końcu Ty sama masz sie czuć dobrze a nie na pokaz innym, bo ktoś uważa, ze jesteś z tyłu płaska
Tak, wiem, to taka oczywista oczywistość Ale choćbym nie wiem, jak bardzo wszystkich dookoła zapewniała, że ich zdanie mam w moim płaskim tyłku (a tak robię), to jednak każdą kąśliwą uwagę biorę do siebie i przeżywam. Szczególnie, że tak naprawdę mają rację - nie mam fajnej figury.
Chyba nawet ćwiczyć zaczęłam przez gadanie innych. Dopiero Jillian w swojej mowie po 4 tygodniu Ripped trochę mnie obudziła - mam to robić tylko i wyłącznie dla siebie. Tak powoli jest (no, oprócz tego tyłka )

Takie tak problemy nastolatek.

Cytat:
Ogromny odstający? Brzmi świetnie.

Macie rację oczywiście, najważniejsze to pokochać siebie

Stary 2014-08-15, 21:32   #822
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Tak jest!
A dla siebie trzeba się dobrze czuć we własnej skórze
Dokładnie

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Tak, wiem, to taka oczywista oczywistość Ale choćbym nie wiem, jak bardzo wszystkich dookoła zapewniała, że ich zdanie mam w moim płaskim tyłku (a tak robię), to jednak każdą kąśliwą uwagę biorę do siebie i przeżywam. Szczególnie, że tak naprawdę mają rację - nie mam fajnej figury.
Chyba nawet ćwiczyć zaczęłam przez gadanie innych. Dopiero Jillian w swojej mowie po 4 tygodniu Ripped trochę mnie obudziła - mam to robić tylko i wyłącznie dla siebie. Tak powoli jest (no, oprócz tego tyłka )

Takie tak problemy nastolatek.
Bo Jill ma racje, robisz coś wyłącznie dla siebie, a nie bo ktoś gada, ze coś mu sie nie widzi u Ciebie.

Nie przejmuj sie takim gadanie, bo co jak co, ale w krytyce to lud pierwszy,z tym ze zazwyczaj zapomina zaczać od siebie samego
Także uszy do góry i jak znowu coś usłyszysz, to olej to sikiem prostym, wywal z głowy, a najlepiej udaj, że nic nie słyszałas

A co do tego ze rzekomo nie masz fajnej sylwetki wg znajomych - co to jest w ogóle fajan sylwetka? Dla kazdego znaczy znaczy coś innego, więc luz

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-15, 21:58   #823
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mgielka27 Pokaż wiadomość
poszukam a zdarzyło Ci sie miec jakieś przerwy jednodniowe? czy konsekwentnie ćwiczyłaś codziennie?
Oj stanowczo nie codziennie. Czekaj, zaraz Ci powiem

Tu masz całe 6w6p - nie robiłam regularnych przerw, ale 3 w miesiącu zazwyczaj tak. No i biegałam jeszcze, to wtedy nie robiłam 6w6p.

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-15, 22:42   #824
Ma_kota_Ala
Raczkowanie

Cytat:

Bo Jill ma racje, robisz coś wyłącznie dla siebie, a nie bo ktoś gada, ze coś mu sie nie widzi u Ciebie.

Nie przejmuj sie takim gadanie, bo co jak co, ale w krytyce to lud pierwszy,z tym ze zazwyczaj zapomina zaczać od siebie samego
Także uszy do góry i jak znowu coś usłyszysz, to olej to sikiem prostym, wywal z głowy, a najlepiej udaj, że nic nie słyszałas

A co do tego ze rzekomo nie masz fajnej sylwetki wg znajomych - co to jest w ogóle fajan sylwetka? Dla kazdego znaczy znaczy coś innego, więc luz
Tak jest! Faktycznie muszę popracować nad samoakceptacją

Pobiegałam, ale dziś było okropnie. Byłam zmęczona już przed wyjściem z domu Jutro, jeśli uda mi się znaleźć czas na cokolwiek oprócz 6w6p, to zrobię sobie cardio w domu jednak. Nad morzem się najem bieganiem.

Edytowane przez Ma_kota_Ala
Czas edycji: 2014-08-15 o 22:44
Stary 2014-08-15, 23:36   #825
Ziggy_Stardust
Rozeznanie

Jak tak Was trochę poczytałam, to poczułam się zachęcona do six packa Ale dobrze widzę, że to są tylko 2 poziomy? Mam robić 1 lvl aż 3 tygodnie? Obawiam się, że się zdążę 3 razy znudzić w tym czasie

Dzisiaj poćwiczyłam znowu 4 week ripped, podoba mi się bardzo A do tego dorzuciłam 30minutowy workout z fitness blendera na nogi i pośladki + jeszcze jeden 5minutowy na pupę. Dawno nie byłam taka mokra po ćwiczeniach, fajne uczucie

A co do opinii znajomych - zgadzam się jak najbardziej z Corii. W ogole zastanawiam się, jak można być tak bezczelnym, żeby wytykać swoim znajomym wady sylwetki? W sumie prawie każda z moich koleżanek ma jakieś niedoskonałości, jeśli chodzi o figurę, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, w której to komentuję. Tym bardziej, że sama nie jestem idealna, nikt w sumie nie jest.

Ziggy_Stardust jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 07:55   #826
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Oj stanowczo nie codziennie. Czekaj, zaraz Ci powiem

Tu masz całe 6w6p - nie robiłam regularnych przerw, ale 3 w miesiącu zazwyczaj tak. No i biegałam jeszcze, to wtedy nie robiłam 6w6p.

Ha ha myślałam, że tylko ja mam takie kartki po pokoju porozwieszane

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Cytat:
Jak tak Was trochę poczytałam, to poczułam się zachęcona do six packa Ale dobrze widzę, że to są tylko 2 poziomy? Mam robić 1 lvl aż 3 tygodnie? Obawiam się, że się zdążę 3 razy znudzić w tym czasie
Ja kiedyś ćwiczyłam 6packa i po 3 tygodniach odpadłam. Obecnie robię "swoją" wersję - 1 tydzień 1 level, 2 tydzień 2 level. Właśnie teraz zastanawiam się nad tym, żeby od początku to zrobić znów, czyli taka miesięczna przeplatanka 1 level - 2 level - 1 level - 2 level

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

Cytat:

A to w Shredzie jest samo cardio? Nie wiem, nie robiłam, ale wydawało mi się, że u Jillian jest jednak łączone cardio z siłowymi, jak w Ripped?
Ale mogę się mylić, nie robiłam Shreda.
Jeśli jednak coś tam łączy z siłowymi, to radziłabym znaleźć jakieś typowe cardio, choćby to z OWSa.
Mogę prosić o rozwinięcie skrótu? Bo google jakoś mi nie pomagają?

A Shred to jest strenghts-cardio-abs, ale bardziej właśnie nastawione na skakanie, dlatego tak napisałam
d59d305dc966be0c36ab0a8090c919b2e67b5ccd jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 09:38   #827
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ja dzisiaj skończyłam 1 level 6W6P, jutro rest day, a od poniedziałku 3 tygodnie level 2. Pewno znowu będę go przeplatać bieganiem (jak pogoda da) i innymi krótkimi programami na abs.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-16, 09:52   #828
Ma_kota_Ala
Raczkowanie

Cytat:

Dzisiaj poćwiczyłam znowu 4 week ripped, podoba mi się bardzo A do tego dorzuciłam 30minutowy workout z fitness blendera na nogi i pośladki + jeszcze jeden 5minutowy na pupę. Dawno nie byłam taka mokra po ćwiczeniach, fajne uczucie

A co do opinii znajomych - zgadzam się jak najbardziej z Corii. W ogole zastanawiam się, jak można być tak bezczelnym, żeby wytykać swoim znajomym wady sylwetki? W sumie prawie każda z moich koleżanek ma jakieś niedoskonałości, jeśli chodzi o figurę, ale nie wyobrażam sobie sytuacji, w której to komentuję. Tym bardziej, że sama nie jestem idealna, nikt w sumie nie jest.
Tak, każdy level 3 tygodnie - faktycznie, to jest nudne. Ale ten rest day (w moim przypadku - dwa) pomaga, po nim na nowo chce się ćwiczyć, serio
Ja dziś mam ostatni trening 6w6p i... koniec całego programu Wizualnych zmian nie widzę, pewnie gdybym miała mniej tłuszczyku na brzuchu, tobym zauważyła Ale jeśli chodzi o mięśnie - jest OGROMNA zmiana. Kiedyś miałam problem z leciutkim absem od Mel B, a teraz szaleję z Jillian. Jest satysfakcja

Nie wiem, jak można. Ogólnie w późniejszym czasie koleżanka wyśmiewała się ze wszystkich, tym razem za ich plecami. Nie będę się nią już przejmować.
Cytat:

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ----------

Ja kiedyś ćwiczyłam 6packa i po 3 tygodniach odpadłam. Obecnie robię "swoją" wersję - 1 tydzień 1 level, 2 tydzień 2 level. Właśnie teraz zastanawiam się nad tym, żeby od początku to zrobić znów, czyli taka miesięczna przeplatanka 1 level - 2 level - 1 level - 2 level

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ----------

A Shred to jest strenghts-cardio-abs, ale bardziej właśnie nastawione na skakanie, dlatego tak napisałam
Pewnie OWS to One Week Shred. To dwa filmiki - typowy trening siłowy (ok.30min.) i typowe cardio (też jakoś 30 min., chyba ciut więcej z cool-down). Niestety, szukałam, ale na youtube nie znalazłam. Nagrania ściągnęłam z chomika

Edytowane przez Ma_kota_Ala
Czas edycji: 2014-08-16 o 09:56
Stary 2014-08-16, 10:06   #829
fubowa
Rozeznanie

Cytat:

ja też mam kartki

Cytat:
OWS to one week shred jillian

Cytat:
Ja dzisiaj skończyłam 1 level 6W6P, jutro rest day, a od poniedziałku 3 tygodnie level 2. [...]
corii jestem pełna podziwu za 3 tygodnie z tym samym workoutem

jak myślisz skoro mam na brzuchu jeszcze sporo tłuszczu to jest sens podchodzić do 6W6P czy najpierw go zrzucić?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

ja już po ćwiczeniach. trochę dłużej się dziś rozciągałam. ogólnie jestem bardzo z siebie zadowolona. wyglądam już naprawdę nieźle - poza brzuchem, ale to z wiadomych względów (skóra po porodzie jeszcze trochę rozciągnięta).

został mi tydzień z fitness blenderem a potem zabiorę się za OWS mieszany z ripped i może jeszcze czymś Jillian do 30 min.
Stary 2014-08-16, 10:22   #830
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez fubowa Pokaż wiadomość
corii jestem pełna podziwu za 3 tygodnie z tym samym workoutem

jak myślisz skoro mam na brzuchu jeszcze sporo tłuszczu to jest sens podchodzić do 6W6P czy najpierw go zrzucić?

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

ja już po ćwiczeniach. trochę dłużej się dziś rozciągałam. ogólnie jestem bardzo z siebie zadowolona. wyglądam już naprawdę nieźle - poza brzuchem, ale to z wiadomych względów (skóra po porodzie jeszcze trochę rozciągnięta).

został mi tydzień z fitness blenderem a potem zabiorę się za OWS mieszany z ripped i może jeszcze czymś Jillian do 30 min.
Dziękuję Mnie się niezbyt nudzą ćwiczenia, po prostu skupiam się na nich na max i wykonuję

Tak na zdrowy zrozum, jeśli faktycznie masz coś realnego do zrzucenia z brzuszka, to najlepiej spalic to cardio połączonymi z siłowym a dopiero potem six pack inaczej faktycznie, efekty moga nie być wizualnie takie, jakbyś chciała.

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-08-16 o 10:45
Stary 2014-08-16, 10:35   #831
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję Mnie się nudzą ćwiczenia, po prostu skupiam się na nich na max i wykonuję

Tak na zdrowy zrozum, jeśli faktycznie masz coś realnego do zrzucenia z brzuszka, to najlepiej spalic to cardio połączonymi z siłowym a dopiero potem six pack inaczej faktycznie, efekty moga nie być wizualnie takie, jakbyś chciała.
Hej
To jak tak radzicie, jak ćwiczyć brzuch, to podpowiedzcie, co zrobić, żeby:
a) schudnąć z ud
b) ładnie je wyrzeźbić (część wewnętrzną "utrzymać w ryzach", a zewnętrzną ładnie wyprofilować)?
Macie jakieś ćwiczenia tylko na to? Tak wymyśliłam, że dorzuciłabym coś na te moje udziska do Shreda i byłoby cudownie
Stary 2014-08-16, 10:42   #832
Konto usunięte

Cytat:

Pewnie OWS to One Week Shred. To dwa filmiki - typowy trening siłowy (ok.30min.) i typowe cardio (też jakoś 30 min., chyba ciut więcej z cool-down). Niestety, szukałam, ale na youtube nie znalazłam. Nagrania ściągnęłam z chomika
Dzięki! Poszukam na chomiku
Stary 2014-08-16, 10:48   #833
Kayko92
Rozeznanie

Dziewczyny chętnie dołaczę, co polecacie na początek?
Czasem coś tam ćwiczyłam w domu, ale cieżko o regularne ćwiczenia :/
Kayko92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 10:48   #834
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Hej
To jak tak radzicie, jak ćwiczyć brzuch, to podpowiedzcie, co zrobić, żeby:
a) schudnąć z ud
b) ładnie je wyrzeźbić (część wewnętrzną "utrzymać w ryzach", a zewnętrzną ładnie wyprofilować)?
Macie jakieś ćwiczenia tylko na to? Tak wymyśliłam, że dorzuciłabym coś na te moje udziska do Shreda i byłoby cudownie
Kształt i grubość ud często nie zależa do końca od nas, wiec nie ma ciwczen, które by je "przerobiły"tak, jakbyśmy chciały co do joty.
Poza tym dochodza do tego mięsnie, które trochę wazą i dodaja objętości udom. Ale generalnie jęsli chcesz sie na nich skupic, to wszystkie wykrokowe ćwiczenia, wyskokowe i temu podobne, oraz oczywiście dedykowane udom konkretnie, np Killer buns and tights.
Generalnie kazdy program Jill je modeluje
A jesli chcesz miec maksymalne efekty, czyli smukłość, to pozostaje Ci biegac jak najwwiecej - stety niestety

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2014-08-16 o 10:51
Stary 2014-08-16, 10:52   #835
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kayko92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chętnie dołaczę, co polecacie na początek?
Czasem coś tam ćwiczyłam w domu, ale cieżko o regularne ćwiczenia :/
Na początek 30 Day Shred - sama zaczynałam, nie mając kondycji, która z czasem przyszła
Stary 2014-08-16, 10:56   #836
trammer
Zakorzenienie

Cytat:
Kształt i grubość ud często nie zależa do końca od nas, wiec nie ma ciwczen, które by je "przerobiły"tak, jakbyśmy chciały co do joty.
Poza tym dochodza do tego mięsnie, które trochę wazą i dodaja objętości udom. Ale generalnie jęsli chcesz sie na nich skupic, to wszystkie wykrokowe ćwiczenia, wyskokowe i temu podobne, oraz oczywiście dedykowane udom konkretnie, np Killer buns and tights.
Generalnie kazdy program Jill je modeluje
A jesli chcesz miec maksymalne efekty, czyli smukłość, to pozostaje Ci biegac jak najwwiecej - stety niestety
Dziękuję Ci bardzo

Wiem, ze nie zgubię połowy ud, ale chcę, by wyglądały po prostu dobrze Mam predyspozycje do sytuowania tłuszczyku własnie w ich obrębie, dlatego chciałabym spalić to, co można spalić a reszcie nadać ładny kształt

Ten programKiller buns and tights, to to:
https://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVI

A co do biegania - zabierałam sie kilka razy, ale nigdy mi się nie udało pobiegać dłuzej jak około 2 tygodnie, i szczerze mówiąc - jakos nie polubiłam sie z bieganiem...
Stary 2014-08-16, 11:32   #837
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Dziękuję Ci bardzo

Wiem, ze nie zgubię połowy ud, ale chcę, by wyglądały po prostu dobrze Mam predyspozycje do sytuowania tłuszczyku własnie w ich obrębie, dlatego chciałabym spalić to, co można spalić a reszcie nadać ładny kształt

Ten programKiller buns and tights, to to:
https://www.youtube.com/watch?v=jmDFer-LrVI

A co do biegania - zabierałam sie kilka razy, ale nigdy mi się nie udało pobiegać dłuzej jak około 2 tygodnie, i szczerze mówiąc - jakos nie polubiłam sie z bieganiem...
Ten program, ale ona ma 3 levele po ok 40-45 minut.

Niestety bieganie daje najlepsze efekty, regularne bieganie.... Widze to po sobie choćby. Same ćiwczenia nie dają mi tak smukłych ud, jakbym chciała.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-16, 11:54   #838
czarownica jaga
Wtajemniczenie

Wiem, że ten wątek dotyczy Jillian, ale na wątku o Zuzce mało kto pisze, dlatego Wam tu towarzyszę i marudzę o jej workoutach. Po wczorajszym mam takie zakwasy na tylnej częsci ud, tyłku, bokach i plecach, że poważnie zastanawiam dziś się nad dodatkowym dniem przerwy.

Killer buns and tights- szukałam tego workoutu na youtube, ale nie ma go niestety, skąd go wziąć? Na udach niestety jeszcze mam trochę galaretki i celulitu, chciałabym się tego pozbyć, myślę, że to by się fajnie nadało, poza tym nie chcę całkiem rezygnować z Jill, bo fajna z niej babka.

I am a WarriorZ

czarownica jaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-16, 11:58   #839
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość

Killer buns and tights- szukałam tego workoutu na youtube, ale nie ma go niestety, skąd go wziąć? Na udach niestety jeszcze mam trochę galaretki i celulitu, chciałabym się tego pozbyć, myślę, że to by się fajnie nadało, poza tym nie chcę całkiem rezygnować z Jill, bo fajna z niej babka.
Nie ma już? Ja go z YT własnie ściagałam jakies pare miesiecy wstecz. Ale podobno jej filmy znikają, trzeba na chomiku lub torrentach szukać.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2014-08-16, 13:16   #840
fubowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czarownica jaga Pokaż wiadomość
Wiem, że ten wątek dotyczy Jillian, ale na wątku o Zuzce mało kto pisze, dlatego Wam tu towarzyszę i marudzę o jej workoutach. [...]
czarownico pisz śmiało podczytywałam cię tam i nawet miałam sobie zuzkę wypróbować, ale nie mogłam. ten jej łamany angielski i głos mnie osłabiają... aż miałam jej ochotę przywalić.

Cytat:
Killer buns and tights- szukałam tego workoutu na youtube, ale nie ma go niestety, skąd go wziąć?[...]
na torrentach są.

może i ja za killer b&t się wezmę. dużo lepiej mi się ćwiczy przy różnorodnych zestawach. a i efekty mam wtedy większe.

Edytowane przez fubowa
Czas edycji: 2014-08-16 o 13:17
fubowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości