|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IV
Viola jaka ladna dzidzia
MALINKA fajne zdjęcie Boleczka kciuki byly! Jak poszlo? Gosia to sa duze szanse, ze sie mylilam Majka u Ciebie tak samo .Soniuska ja juz nie patrze na te dziewczece, aczkolwiek moj tz powiedzial, ze to on bedzie mlodego ubieral nie ja... ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za kciuki
![]() Ogolnie rozmowa nie nalezala do najprzyjemniejszych ale koniec koncow stanelo na tym ze pomoze nam w przygotowaniach do slubu i cieszy sie z tego wszystkiego. Jestem wymordowana, troche poplalalam, jutro kolejny dzien pelen wrazen wiec lece spac. Dziekuje jeszcze raz i dobranoc ![]() A i zdjecie zaproszenia wstawie juz jutro
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
No ja po maratonie tvn-owym
same filmy dobre dziś puścili i oczywiście ukochanego iron mena za którym mój Tż szaleje, ja.mniej bo szaleje za Thorem <3 idę lulu już bo jutro bardzo latany dzionek i nie wiem jak czesto zajrze a rano trzeba wstać rogaliki zrobić dobranoc słodkich snów ![]() Boleczka cieszę się że poszło jak poszło i tata pomoże
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka.
My na wieczor po wszystkich mszach poszlismy sprzatac kosciol. Spotkalismy ksiedza i sie smial ze mi sie przytylo troche to mu powiedzialam ze to tak na zime i do wiosny zgubie Potem to dzieciaki do spania ogarniac i bylam tak zmeczona ze nawet nie wiem kiedy padlam. A teraz za to od godziny siedze i spac nie moge. Sliczne te ubranka! Chyba kupie ze dwa te komplety z hm bodajze ale to juz jak plec chyba poznam. Nancy watpie zeby kombi 3-6 pasowal na kolejna zime, ja uzywalam przy obu chlopakach juz rozmiaru 12/18 msc a pozniej urodzeni byli. Boleczka super ze jakos poszla ta rozmowa i zobaczysz ze tato przespi sie z tematem i bedzie jeszcze lepiej
|
#1595 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chce smarowac dzidzie oliwka..nie moge karmic piersia i chce chociaz posmyrac dzidzie.. Cytat:
![]() Nie placz ![]() bedzie dobrzeCytat:
ale poogladaliscie ![]() Cytat:
![]() SMieszny ksiadz ![]() O mamo spalam cala noc bez wstania na siku,co za cudowne uczucie! Juz zapomnialam jak to jest!!! Bo wczoraj to 5 razy bylam masakra. Naprawde nie przespalam calej nocy juz od 4mcy..cudowne uczucie. Ale cos za cos..juz jesten z psem na dworze..wroce i do lozka wbijam |
||||
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia bardzo fajny mily i wesoly. Slub poprowadzil nam tak ze nie zapomnimy na pewno
a z oliwka jestem za jak wlasnie azsu nie ma i pamietaj ze w lato przy upale lepiej zastapic kremem jakims
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo z rana. My juz po śniadanku i bierzemy sie za malowanie znów
![]() Co do tych emolientów to słyszę co raz więcej opinii że nie ma co ich na zapas stosować jeśli dziecko nie ma problemów ze skórą bo się przyzwyczaja. Po za tym to jest parafina, skoro ja jej unikam to dziecka nie zamierzam nią smarować jeśli nie będzie wskazań medycznych. Ale to moje zdanie i każda oczywiście zrobi jak uważa. Pół nocy bolał mnie brzuch bo mam wzdęcia, muszę kupić espumisan. Jakoś przed ciąża nie zdażały mi się wzdęcia. Miłego dnia dziewczynki
|
#1598 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
heheCytat:
Cytat:
Cytat:
Ale dobra, niech go weźmie i zje gadać mi się nawet z nią nie chciało... Ja jem śniadanko ( kanapki oczywiście wielowarstwowe i oczywiście z majonezem ;P) i wbijam pod kocyk z książką, miałam spać, ale jakoś mi się odechciało Nie pojadę na groby, pogoda brzydka, najbliżej mam prababcię 15 km ode mnie, ale jest taka mgła, a ze mnie kierowca dupa, no i zimno, może się nie obrazi babuchna ejj, pisząc to normalnie poczułam coś w brzuchu... takie nie wiem co ale dosyć silne i nie jak wzdęcie, jakby coś się przekręcało... może to moje maleństwo? |
|||||
|
|
|
#1599 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w emolientach parafina nie występuje wcale tak często, ja używam np. emolium do skóry głowy i nie ma jej w składzie, aż sprawdziłam. Za to jest w kremie do twarzy, o czym nie widziałam Wydaje mi się, że co lekarz to opinia |
|
|
|
|
#1601 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Blackberry nie wiem ja nie slyszalam tego, wole miec w domu w zapasie a jak sie okarze ze skora ok to poprostu nie kupie kolejnej butelki i tyle.
Pavlinecka ja jade dopiero jutro na groby bo dzis to sajgon bedzie i nie bede przez tlum sie przeciskac. I mogla sie dzidzia przeciagac? Kordelka a nie masz daty waznosci? ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Pavlinecka w emolietach jak jest to i tak w malych ilosciach ![]() A co jest zlego w parafinie? Bo to ze ma wlasciwosci przeczyszczajace to wiem
|
#1603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o tej oliwce to pytanie dot. czy siebie dalej smarujemy, czy jak ktoś już ma dzieci, to czy je smaruje? Bo nie jarzę z rana ![]() Cytat:
I czekam, aż znów się ruszy, ale narazie nic, to pewnie tylko kanapka się przesuwała
|
||
|
|
|
#1604 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kalafior mi wyszedl ja jakos do 2 lat smarowalam max do 2.5.---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Pavlineczka to czekaj ja od 3 dni to konkretnie juz czuje ruchy
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie czekam, to i tak wcześnie więc się nawet nie nastawiam, że poczuję, ale to było takie konkretne... Chociaż wczorajsze kanapki też były nieczeg o sobie
|
|
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Ale pospałam
oglądał wczoraj z mężem wesele kuzyna![]() A ta moja koleżanka urodziła rano ale cesarką... masakra wymordowali ja cała noc oxy a na koniec cc zrobili... i co najlepsze? jej facet do mnie dzwonił nie może do niej wejść przez 6 godzin! i dziecka też nie może iść zobaczyć... jaki chory system ja to bym tam taką rozrubę zrobiła ![]() Jak nie może mąz do zony iść i do dziecka po cc i jakim cudem dziecka zobaczyć nie może? popier.doleni.... ona gdzieś w krk rodziła.
|
|
#1609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i widzisz jak juz powiedzial, ze pomoze to wszystko na dobrej drodze![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
no, ale po co kupowac nowy?![]() moze pomyslala, ze jak u niej zostawilas to nalezy sie juz jej a idac jej tokiem myslenia- ciebie napewno stac na nowy
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wiesz, o tym ostatnim wlasnie pomyslalam przeciez ja tyle zarabiam i przed TZetem tylko udaje, ze tak malo ![]() hehe no nic, dzis mam dobry nastroj nie zdenerwuje mnie!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
Sojiuska masaz z oliwka mozesz robic dzidzi
![]() Ja tez nie jade na groby, autem nie podjade, bo drogi zsmkniete, a w wutobusach tlok to nie bede sie pchala. Pojade w poniedzialek lub wtorek |
|
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale racja, ze trzeba to olac. co nas nie zabije to nas wzmocni ![]() aa a no i super ze dzidziol sie ruszyl poczulas plywanie?
|
|
#1613 |
|
BAN stały
|
A ma kupilismy wczoraj ta suszarke i jestem bardzo zadowolona. Wszystko suche po niecalych dwoch godzinach, nie dwoch dniach.
|
|
|
|
#1614 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Niestety poszalec z tz nie moge, bo infekcja wrocila. Musze jakies leki.dla.niego wziac, bo bedziemy sie wzajemnie zarazac. Dzwonilam do mamy i Milka przespala spokojnie cala noc, w przeciwienstwie do mnie. A w domu skubana placze w nocy. oliwka dlugo nie.smarowalam. moze ze 3 miesiace. a lagodnych srodkow uzywalam do roku poltora. teraz np pinio do kapania i johnson do wlosow. Boleczka fajnie ze w miare spokojnie poszlo wczoraj poczula chyba ruchy. ale takie.rozpychanie a nie rybke fajne toWysłane z mojego GT-S5570 |
|
|
|
#1615 |
|
BAN stały
|
Ja juz czuje konkretne ruchy pod reka i odpowiada czasami jak nacisne, ale i tak nie szaleje jak jej brat.
|
|
|
|
#1616 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kochana wspolczuje brzusia ![]() Cytat:
kochana tak wychodzi dosyc duzo,na dwa obiady powinniscie miec piersi z ryzykiem i tym sosem.pokecam,bo ja jak juz robie to lyzja wyjadam ten sos mmmOby to malenstwo ![]() Haaha i twsciowa zlodziejka szalikow Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja dlatego bylam juz na grobach. Msza przede mna,ale najpsierw sniadanko itd bo w lozku jeszcze wszyscy lezymy. I na 15 do tesciow na obia
|
|||||
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ach, moze emigrujemy czy cos?;p hehe, bardziej uczucie rozpychania wlasnie, jakby sie przekrecalo wokol wlasnej osi, ale dosyc silne inne niz dotychczas... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Pavlinecka niezla tesciowa. Moja kiedgs wyludzila lyzki do salatki co sobie kupilam i wcale nie chcialam dawac....
|
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Sonia ja sie opalam na oliwke
A ja tam bym odczekala i poszla i spytala czy szalika nie zostawilam
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
lapcie fajny link z artykulem o noworodkach
![]() http://www.antykoncepcja.com.pl/article2_1.htm ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- musze leciec sie ogarniac do kosciola, bo na 12 idziemy ![]() takze bede zagladac do Was ;* |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

Ślubujemy: 21.10.2017 

i z tego gestnieje pycha sos podaje z ryzem wymieszanym z kukurydza z puszki i koperkiem
Ale dobra, niech go weźmie i zje gadać mi się nawet z nią nie chciało...

no i widzisz