Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-11-16, 10:59   #1111
gosiak0512
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.V

Hej.
Ja dzis od rana mam kiepski nastroj ide do kosciola a potem poleze jak dam rade moze drzemka pomoze na ten humorek eh

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:03   #1112
rosarioV
Zakorzenienie

Idę do szkoły. .. aż się boję musze pogadać z babka i wytłumaczyć jej dlaczego nie chodziłam i mam nadzieję że przyjmie to i da mi szanse na napisanie egzaminu w innym terminie

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:08   #1113
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Ja mam rozstepy na brzuchu po 2 na kazdej stronie. Nie pomagaly magiczne smarowidla i trzasnely mi na tydzien przed porodem drugim. Trudno da sie z tym zyc to nie koniec swiata.

Palmersa widzialam w rosku..
pewnie ze nie koniec swiata, ja wiem ze bede miala, po mamie. niestety, ale chce jakos zlagodzic i smaruje sie intensywnie
a pamietasz cene?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Kufa ja teraz się kąpałam i mam rozstępy przy samych brodawkach!
od razu posmarowałam bio oilem i trzeba bd smarować masakra
mam w tym samym miejscu smaruj smaru, powinny sie zrobic jasniejsze. nie martw sie

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Zaraz was nadrobię ale wpierw pochwalę się zakupkami pierwsze moje zakupy i zaszalałam trochę - dużo przecen w Tesco dorwałam - wahalam sie z tymi letnimi czy się przydadzą ale zobaczymy Większość rzeczy z Tesco kilka ze Smyka. W H&M nic nie upolowałam ale kupiłam Twój Styl i dorwałam tą zniżkę 20% od 1 do 10.12 to może wtedy się obkupię Madzixx dzięki za info.
kurcze jakie piekne rzeczy
chyba ide jutro do tesco. dostalam znizke -20zl przy zakupie za 50 za ubrania w ff, musze sie tlyko dowiedziec czy ibranka niemowlece sie wliczaja

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:08   #1114
rosarioV
Zakorzenienie

Gosiak może zrób sobie jakieś małe spa na poprawę humoru niech Tż zajmie się dziećmi a Ty sie zrelaksuj pół godzinki

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:11   #1115
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczynki

Śliczne! Uwielbiam żółty kolor
U mnie w H&M letnich rzeczy brak, więc o takich perełkach mogę zapomnieć. Wkurza mnie to, że każde miasto nie jest równo traktowane :/

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Dziś miałam iść z Młodym do teatru, mamy już bilety i Tż z nim pójdzie.
hmm nie wiem dlaczego u Ciebie nie ma

Cytat:
Współczuję nic przyjemnego. Ja dziś z katarem się obudziłam ostrym. Co polecacie w naszym stanie na katar? Mogą byc domowe sposoby.

Dzięki Ta karta ma rabat na całe zakupy jednorazowo - nie łączy się z innymi zniżkami. Wczoraj by mi się przydała- widziałam taki słodki kombinezon na lato dzinsowy dla niuni że spodnie złączone z gorą ale 70 zł i pożałowałam - ale będę go szukać w dniach promocji
Prenalen katar

Cytat:
MajkaDzięki może potem skoczę do apteki. Narazie aż tak strasznie mi nie dokucza - gorzej jak dojdzie gardło i cała reszta

Apropo dolegliwości zapomniałam że mam jeszcze jedną oprócz dziąseł - podczas chodzenia od dwóch tygodni rwie mnie pachwina lewa - tylko jedna - rozciągania sie poprostu? Mówiłam lekarzowi on tylko zapytał czy podczas leżenia tez i tyle.

Madzixx Dzieki tak wszystkie kiece z Tesco - tylko o tą niebieską się boję bo ma nieprzyjemny materiał i sie moze wpijać w paszki i rozm 62 a dziewczyny 68 radziły Tobie , dopiero potem doczytałam- spróbuje wymienić chyba na wiekszą - ale była tylko olbrzymia z tego co pamiętam .

To kartę do Superpharm wyrobię w takim razie - 50% to mega zniżka

Super sukieneczki - też bardzo lubię kolor żółty - zastanawiam się czy do szarych ścian nie dać żółtych dodatków u niuni- fajne są aranżacje w necie
ja posłuchałam dziewczyn i wzięłam 68 cm może uda Ci się wymienić
te kiecuszki z Tesco są superowe, kupowałaś w normalnym czy w tym Tesco Extra?

oo tak, połączenie szarości i żółtego jest piękne, ja mam w inspiracjach zapisane to zdjęcie, bo szaleje na punkcie takich przytulanek i poduszek
u nas jak córcia się potwierdzi to kącik będzie prawdopodobnie w połączeniu bieli, szarości i fioletu ew jakiś subtelny dodatek różu przemycę

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
aaaa, ja chcę córcię Jakie śliczne

Na katar pomagają mi inhalacje sposobem babuni ;P talerz, wrzątek i kilka łyżek soli, ręcznik na głowę i oddychamy I zatoki ładnie czyści

Dzień dobry

Wstałam z bólem głowy, ale na pocieszenie czułam kopniaczki chyba dzidzia dawała mi znać, że za długo śpię

Najchętniej bym spała dziś tylko, ale chyba trzeba się ogarnąć lekko i zrobić jakieś domowe spa
na wątku przewaga chłopaków póki co, to może te wstydziochy co się nie chcą na usg pokazywać to dziewczynki?
jakie spa robisz?

Cytat:
Majka Mam nadzieje że u mnie jest lżejsza wersja choroby
Ja Usg mam 10 i to o 17 też chcę się upewnić czy to córeczka napewno i bede miała mało czasu na zakupy a jeszcze jak po badaniach bede z mężem to jeszcze mniej

Paulineczka dzięki też myślałam o inhalacjach ale z amolu ale niemam pojęcia gdzie są moje leki - bo cały nasz dobytek jest w kartonach
hehe to faktycznie będziesz miała mało czasu na zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10540385_313828558795645_8907084130602378944_n.jpg (65,9 KB, 26 załadowań)
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:12   #1116
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
zaje....

normalnie masakra.... powiedzmy... mam 10 sukienek, w związku z tym, że mam kozaki i ledinsy postanowiłam jutro się wystroić... no i 10 sukienek dobre są 3 i to nie chodzi o brzuch... nie weszłam w i tak jak zawsze miałam ładne wcięcie w talii tak teraz w talii się nie mogę dopiąć A najlepsze, że brzuch ten co teraz mam w te sukienki spokojnie by jeszcze wszedł, to mi urosła
biodra kochana, biodra

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:15   #1117
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Na katar pomagają mi inhalacje sposobem babuni ;P talerz, wrzątek i kilka łyżek soli, ręcznik na głowę i oddychamy I zatoki ładnie czyści
Zrobiłam taka inhalację i przyniosła mi ulgę, co prawda na chwilę, ale to i tak dobre. Na pewno jeszcze dziś zrobię. Dzięki za pomysł

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Nie no oliwkę można. Tylko według mojej mamy bez sensu, bo nie działa ani trochę.
Zdrowiej!
Violka, ty też zdrowiej!

Mi zawsze dziąsła krwawiły mocno, więc jak się dowiedziałam, że w ciąży mogą bardziej, to wyobrażałam sobie sceny z horrorów jak leje mi się z paszczy. A tu nic

Brzuchalska kopie, więc chyba was pozdrawia
Ważne jest natłuszczanie i nawilżanie skóry przy zapobieganiu rozstępom. Ja nie mam siły sie smarować :/

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Majka współczuję tych dolegliwości,oby szybko wszystko przeszło
Dzięki

Cytat:
Idę do szkoły. .. aż się boję musze pogadać z babka i wytłumaczyć jej dlaczego nie chodziłam i mam nadzieję że przyjmie to i da mi szanse na napisanie egzaminu w innym terminie
Jak teraz Ci sie nie chciało chodzić i podejść do egzaminu to później niestety lepiej nie będzie bo w końcówce ciąży albo juz z dzidzią to nie nauka w głowie Powodzenia!
Stary 2014-11-16, 11:16   #1118
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Jakie kosmetyki likwiduja praktycznie roztsepy? Pierwsze slysze
np Elancyl jest na zapobieganie rozspetom, ale tez pomaga je uniewidocznic jak juz powstana

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:19   #1119
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
te kiecuszki z Tesco są superowe, kupowałaś w normalnym czy w tym Tesco Extra?

oo tak, połączenie szarości i żółtego jest piękne, ja mam w inspiracjach zapisane to zdjęcie, bo szaleje na punkcie takich przytulanek i poduszek
u nas jak córcia się potwierdzi to kącik będzie prawdopodobnie w połączeniu bieli, szarości i fioletu ew jakiś subtelny dodatek różu przemycę

na wątku przewaga chłopaków póki co, to może te wstydziochy co się nie chcą na usg pokazywać to dziewczynki?
jakie spa robisz?
Ale by było żeby wstyd oznaczał, że to dziewczynka
Podpinam się pod pytanie do violki - w jakim Tesco kupowałaś bo u nas w okolicy chyba nie ma, czy sie mylę?
Szary pasuje i do żółtego i do różu czy turkusu, ale i do intensywnej zieleni. Lubię takie połączenia szarości z kolorem.
Co do h&m to nie wiem dlaczego nie ma... wrrrr
Stary 2014-11-16, 11:23   #1120
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Wczoraj miałam połówkowe, ale nie zdążyłam Wam się po pracy pochwalić, bo mnie mąż porwał do teściów. Mamy DZIEWCZYNKĘ Wszystko w normie, wiek ciąży o jeden dzień wcześniejszy niż z OM, położenie główkowe - więc może mi brzuch na boki za bardzo nie wystrzeli.

Ja używam kremu Perfecta Pharmacy przeciw rozstępom. Ma specyficzny zapach, ale da się przeżyć. Nie mogłam się zdecydować w Rossmannie, więc wzięłam taki z pozytywną opinią Instytutu Matki i Dziecka. Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie, ale już za długo się zastanawiałam przy półce.

Najpierw chciałam używac zwykłej oliwki dla dzieci, ale mama mnie nastraszyła. Moja babcia za to rekomenduje nacieranie się spirytusem, ale chyba nie skorzystam.
gratuluje dziewczyneczki! pieknie

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Ja palmersa na all zamówiłam i go jeszcze wykańczam, ale nie polecam. To już u mnie babu dream lepiej się sprawdzał
a ja wlasnie jestem bardzo zadowolona z palmersa, ale chetnie sprobowala bym baby dream.
chyba sie jutro do galerii wybiore, odwioedze tesco, rossmana a w drodze powrotnej wejde do lidla. dobre checi i zapal mam, a co z tego wyjdzie?

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez _Madison_ Pokaż wiadomość
Byłam w biedronce
Widziałam i kupiłam świąteczną edycję pieluszek dada. Dzieciaki już karton zabrały i mają świąteczny domek na skarby czyt. Lalki i pociągi

Kupiliśmy też mindimonki. Ptasie mleczko w białej czekoladzie i herbatę grzańca ze sliwką

Widzieliśmy też parę bliźniąt na oko 4letni: Maja i Leoś, bardzo nam obojgu się tam kombinacja spodobała więc może to właśnie to?

Idę się chyba kąpać. Całusy

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Gratuluję córeczki
Maja to juz popularne, ale Leo sliczne za to w polaczeniu wypada swietnie wiec jak najbardziej

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:26   #1121
blackberry89
Zakorzenienie

Hejka, witam się po sniadanku - tz zrobił mi tosty francuskie
Wstalismy o 10.30!
Narazie lezymy ale zaraz się zbieramy na wybory
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 11:29   #1122
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie standardowo , kolejna zarwana noc, do bólu gardła i kaszlu doszedł brzydki katar. W poniedz. na bank dostanę kolejny antybiotyk. Wyć mi się chce do księżyca, a że pora odpowiednia to chyba zaraz zacznę...
biedaczysko. jakby tych dolegliwosci ktore mialas bylo malo to jeszcze doszedl katar :/ kuruj sie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
wklejam wczorajsze sukienki wszystkie z h&m z wyprzedaży, ceny -50%, kocham h&m !
są uroooocze, oby córcia nie zrobiła mamusi żadnej niespodzianki i została córcią bo chyba by mi serce pękło jakbym miała te wszystkie rzeczy oddać
o jeja! piekne!

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:31   #1123
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale by było żeby wstyd oznaczał, że to dziewczynka
Podpinam się pod pytanie do violki - w jakim Tesco kupowałaś bo u nas w okolicy chyba nie ma, czy sie mylę?
Szary pasuje i do żółtego i do różu czy turkusu, ale i do intensywnej zieleni. Lubię takie połączenia szarości z kolorem.
Co do h&m to nie wiem dlaczego nie ma... wrrrr
a masz sezonowe wyprzedaże? np w styczniu albo pod koniec lata? może wtedy będą
Stary 2014-11-16, 11:31   #1124
Izuniaa89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no oliwkę można. Tylko według mojej mamy bez sensu, bo nie działa ani trochę.
Zdrowiej!
Violka, ty też zdrowiej!

Mi zawsze dziąsła krwawiły mocno, więc jak się dowiedziałam, że w ciąży mogą bardziej, to wyobrażałam sobie sceny z horrorów jak leje mi się z paszczy. A tu nic

Brzuchalska kopie, więc chyba was pozdrawia
oj jak zazdroszczę tego kopania

Cytat:
powodzenia!
Stary 2014-11-16, 11:34   #1125
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
violka - ja od razu zaczęłam działać i na gardło nic nie pomaga , a wczoraj katar doszedł :/

Idę się położyć.
Do usłyszenia
Kochana mi mama polecila gozdzik wziac w usta,przegryzc i ssac. Podobno pomaga na bol,gardla

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Ja jeszcze w wyrze ale juz po sniadanku-maz do lozka zrobil
Ja tam przecen w h&m na letnie tez nie mialam...buuu
U mnie tez zimno - niecale 4 stopnie

u nas lodowato!

Cytat:
Madison to mój Tż by Cię pokochał za to imię on tak marzy o Leonie
Matko jeszcze nie pojechałam do szkoły. .. Tż mnie wyrzuca z domu do szkoły. ..

milego szkolkowania!

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
chlopiec

Ej ej bez przesady ze 3 razy trafilam

Hanka dziewczynka

Nie nadrobie calego od piatku, probowalam...

My po usg nadal chlopiec, zdrowiutki, glowka w dol bardziej po prawej stronie, a nozki w lewy bok wciska

My przeprowadzka na calego i konca nie widac, gdzie my tyle rzyczy wcisnelismy??? Jak sie ogarniemy to bede z wami wiecej buziaki

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

Rosario, Rybcia gratuluje chlopcow i tuule, rozumiem co czujecie i wiem, ze nie chodzi, ze bedziecie mniej kochac na to sie wplywu nie ma, ale zawsze sa jakies preferencje

Ametty gratuluje dziewuszki i Tobie Agatrycze tez!

kochana super wiesci

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Ja dzis od rana mam kiepski nastroj ide do kosciola a potem poleze jak dam rade moze drzemka pomoze na ten humorek eh
Gosiu

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Hejka, witam się po sniadanku - tz zrobił mi tosty francuskie
Wstalismy o 10.30!
Narazie lezymy ale zaraz się zbieramy na wybory
ale smaczne!
Mmm

My juz po kosciele,obiore ziemniaki i zrobie mizerie
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 11:35   #1126
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

My przeprowadzka na calego i konca nie widac, gdzie my tyle rzyczy wcisnelismy??? Jak sie ogarniemy to bede z wami wiecej buziaki

--
!
trzymma kciuki za powodzenie tej przeprowadzki!
buzka

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:37   #1127
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
biedaczysko. jakby tych dolegliwosci ktore mialas bylo malo to jeszcze doszedl katar :/ kuruj sie

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

o jeja! piekne!
Dzięki

Cytat:
a masz sezonowe wyprzedaże? np w styczniu albo pod koniec lata? może wtedy będą
Tak mam. Teraz tylko aktualna kolekcja i te zniżki -30% na niektóre art. tj.misiowe pajace, dla starszych - swetry i polary.

Cytat:
Kochana mi mama polecila gozdzik wziac w usta,przegryzc i ssac. Podobno pomaga na bol,gardla
Dziękuję, spróbuję
Stary 2014-11-16, 11:38   #1128
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

My juz po kosciele,obiore ziemniaki i zrobie mizerie
ja wczoraj jednak bez obiadu, bo tz w pracy przerwe mial dopieor przed samym koncem to sie najadl. wiec bedzie na dzis zawsze dzien do przodlu z pomyslem
buzka

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:41   #1129
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Tak mam. Teraz tylko aktualna kolekcja i te zniżki -30% na niektóre art. tj.misiowe pajace, dla starszych - swetry i polary.

Dziękuję, spróbuję
u mnie jeszcze -30% jest na jeansowe spodnie dla dzieci z gumą w pasie i sukienki dla dziewczynek też były z jeansu i sztruksu, ale od 86 cm
Stary 2014-11-16, 11:42   #1130
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki

Dziękuję, spróbuję

naprawde mowila ze jej to pomoglo,wiec jej wierze a brala jakies apteczne wczesniej i lipa

Cytat:
ja wczoraj jednak bez obiadu, bo tz w pracy przerwe mial dopieor przed samym koncem to sie najadl. wiec bedzie na dzis zawsze dzien do przodlu z pomyslem
buzka
Kurde i nie bedzie zurku?
Stary 2014-11-16, 11:45   #1131
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
naprawde mowila ze jej to pomoglo,wiec jej wierze a brala jakies apteczne wczesniej i lipa

Kurde i nie bedzie zurku?
bedzie, ale nie dzis zrezta wysle smsa to tz co by wolal b mi to bez roznicy

JAŚ

Stary 2014-11-16, 11:48   #1132
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie jeszcze -30% jest na jeansowe spodnie dla dzieci z gumą w pasie i sukienki dla dziewczynek też były z jeansu i sztruksu, ale od 86 cm
Faktycznie, jeansy dla niemowląt i takie sarafaniki też były -30%
Stary 2014-11-16, 11:55   #1133
cashmere
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Nadaję z łóżka, jeszcze sobie odpoczywam po wczorajszej imprezie. Znajomi wyszli o 1, a ja poszłam spać ok.2
Idę poczytać co napisałyście

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-11-16, 11:57   #1134
madzixx88
Zakorzenienie

ja uciekam zrobić rosół do później
Stary 2014-11-16, 12:01   #1135
Nati_kk
Zakorzenienie

Ja próbuję się zabrać do nauki,ale ciężko mi idzie i wzięłam się za szukanie prezentów świątecznych dla dzieciaków

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 12:03   #1136
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
bedzie, ale nie dzis zrezta wysle smsa to tz co by wolal b mi to bez roznicy
Hehe
My dzis mamusie mamy na obiedzie
Juz mizerie ogrnelam,czekam az ogory puszcza soczek i dodam jogurtu
. Ziemniaki zaraz obiore
Podjadam chipsy papryczkowe mm

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Nadaję z łóżka, jeszcze sobie odpoczywam po wczorajszej imprezie. Znajomi wyszli o 1, a ja poszłam spać ok.2
Idę poczytać co napisałyście
no przez Ciebie jadlysmy wczoraj jajka z majonezem

Cytat:
ja uciekam zrobić rosół do później
smacznego slicznotko i buzka

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja próbuję się zabrać do nauki,ale ciężko mi idzie i wzięłam się za szukanie prezentów świątecznych dla dzieciaków
wszystko tylko nie nauka,skad ja to znam!:P
Stary 2014-11-16, 12:04   #1137
niezawsze
Zakorzenienie

Kurcze i ja musze jechac zaglosowac. Dobrze, ze przypomnialyscie, tylko mam tak daleko, bo ja gdzie indziej zameldowana...

Kupilam ten misiowy kombinezon z hm, wzielam rozmia 0-1, a i tak mi duzy sie wydal mysle, ze w maju juz cieplo bedzie, wiec wystarczy na kwiecien

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-11-16, 12:05   #1138
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze i ja musze jechac zaglosowac. Dobrze, ze przypomnialyscie, tylko mam tak daleko, bo ja gdzie indziej zameldowana...

Kupilam ten misiowy kombinezon z hm, wzielam rozmia 0-1, a i tak mi duzy sie wydal mysle, ze w maju juz cieplo bedzie, wiec wystarczy na kwiecien
Super
.
To tylko ja zostane z niespodzianka
Stary 2014-11-16, 12:11   #1139
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też chcę zagłosować, ale wychodzić z domu się nie chce...
Ja jutro w Lidlu zobaczę te kombinezony misiowe i wezmę rozm.62 żeby wystarczył do maja
Stary 2014-11-16, 12:11   #1140
FlightlessBird
Zakorzenienie

dalej nie zaaktulizowałam 1 posta... Myślę, że jutro się uda. Wybaczcie. Wczoraj od rana kręciło mi się w głowie, a po południu mieliśmy dom pełen gości. Dziś cały dzień odpoczywamy. Zaraz chyba pójdę spać, bo wczoraj poszłam spać po 23, a dla mnie to obecnie masakra

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości