|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#902 |
|
Konto usunięte
|
Ty serio nie widzisz różnicy między: ,, przepraszam, na kartce napisane jest, że mam pierwszeństwo, mogę teraz wejść( bo być może osoba przed Tobą bardziej potrzebuje pomocy), a zwrotem: ,, teraz wchodzę ja, bo mam pierwszeństwo"? Od odrobiny kultury ludzie nie umierają.
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
one tak, poprostu taki na czasie "hejt" matek z dziecmi i kobiet w ciazy. Nie wiem moze wychodzi brak milosci rodzicielskiej?
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Edytowane przez OYE Czas edycji: 2015-01-24 o 13:09 |
|
|
|
|
#904 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
Wiesz co, jak ja po raz kolejny słyszę od kogoś że mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem to zaczynam się zastanawiać że może faktycznie mam.
Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć - nikt nie uprawia hejtu na matki, uprawiamy hejt na niekulturalne osoby, a że niektóre są matkami to im też się obrywa. Mogę hejtować chamską starszą panią z którą jeżdżę codziennie autobusem i nie oznacza to, że hejtuję wszystkie starsze panie - nie, nie lubię tej jednej bo jest chamska. Nieważne czy byłaby młoda czy stara, i tak bym uprawiała hejt na nią bo nie umie się zachować
|
|
|
|
#906 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Racja, niektórzy nie " umią " czytać ze zrozumieniem
Nie wspominając o porządnym pisaniu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#907 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj na moich oczach samochód PRAWIE staranował wózek. A dlaczego? Bo mamusia stanęła tak, że przednie koła były na ulicy.
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
#908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#909 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#910 |
|
Konto usunięte
|
Niestety się zdarza... Co z tego, że ona stoi na chodniku, skoro wózek jest już na jezdni
|
|
|
|
#911 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#912 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylko na wizazu umią to docenić
![]() O, to mnie zdziwiło, taki super kraj, a tu proszę http://www.tvn24.pl/odra-w-disneylan...,508821,s.html
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow jaka mam moc |
|
|
|
|
#914 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspaniale polskie media w US pisza tak The disease has made a comeback, reflecting the influence of huge measles outbreaks abroad — including more than 55,000 cases in the Philippines — as well as pockets of unvaccinated children here a w PL Odra wraca. Winna "ignorancja i arogancja" rodziców nieszczepiących dzieci I tu wlasnie znow widac "hejt" na rodzicow TVN pokazal kulture Edytowane przez OYE Czas edycji: 2015-01-24 o 13:37 |
|
|
|
|
#916 |
|
Konto usunięte
|
Ale nie mieszkasz w polsce, bywasz tu raz na rok, wiec moze zajmij sie dziecmi, idz na basen do spa na pizze do kina czy cos. W swoim panstwie.
|
|
|
#917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty jej nie mów gdzie ma iść bo Oye będzie siedzieć gdzie jej się podoba Tzn tu jej się nie podoba, ale może sobie pozrzędzić jak to tutaj i wszędzie w PL jej się nie podoba
|
|
|
|
|
#918 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
W Polsce też rodzice nie szczepiący dzieci sa na celowniku. No ale my to zaścianek jesteśmy, nie to co Ameryka
Kraj miodem płynący, zadrooooo Inny typowy OZM- mamusie zakładające kolczyki małym dzieciom. Zero wyobraźni i pomyślunku.
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a twoj dzien jak bedzie wygladal milo ze az tak sie martwisz o moj
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#920 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#921 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam, że u mnie w zerówce, potem w pierwszej - drugiej klasie podstawówki prawie wszystkie dziewczynki miały przekłute uszy. Na podwórku tak samo, chyba tylko ja i moja siostra nie nosiłyśmy kolczyków. ^^
|
|
|
|
|
#922 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#923 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() A jak się okaże, że jako nastolatka wcale nie chce mieć przekłutych uszu to też nieważne, mamusia wiedziała lepiej co dobre dla córci.
|
|
|
|
#924 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#925 |
|
Konto usunięte
|
To ciekawe, kobiety twierdzą, że dwumiesięczny płód czuje ból i nie można go abortować, ale kilkumiesięczne dziecko bólu nie czuje i można je kłuć. Woman logic.
|
|
|
#926 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja sobie świadomie przebiłam dopiero w liceum.
|
|
|
#927 |
|
damn good coffee
|
Ja pod koniec gimnazjum. Na początku był szał, wow, tak fajnie dyndały
Niektórzy rodzice nie mają wyobraźni, szczególnie jak zakładają dziecku kolczyki zwisające (np takie koło). Mi się zdarzyło czasem zahaczyć, a co dopiero dziecku |
|
|
|
#928 |
|
Konto usunięte
|
W liceum to ja miałam już kolczyk w karku, pępku, języku, dolnej i górnej wardze
ja lubie jak dzieciaki mają kolczyki, ale już te szkolne dzieci. No i przebijanie tylko w salonie piercingu, NIGDY u kosmetyczki. Ale po co takim maluchom ( 0-6 l ) kolczyki w uszach?polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
#929 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z telefonu, jem ogórki i literki |
|
|
|
|
#930 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pamiętam jak wtedy rozmawiałyśmy i goniłaś z wątasu na wątas z żalami. I kto tu jest troll ![]() a ten post świadczy jedynie o tym jak bardzo lubisz prowokować |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Haters Gonna Hate 

Pamiętam, że u mnie w zerówce, potem w pierwszej - drugiej klasie podstawówki prawie wszystkie dziewczynki miały przekłute uszy. Na podwórku tak samo, chyba tylko ja i moja siostra nie nosiłyśmy kolczyków. ^^

ja lubie jak dzieciaki mają kolczyki, ale już te szkolne dzieci. No i przebijanie tylko w salonie piercingu, NIGDY u kosmetyczki. Ale po co takim maluchom ( 0-6 l ) kolczyki w uszach?