|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015! część II
Witam się z rana. Eh w nocy wszystkie emocje ze mnie schodziły i nie mogłam wgl zasnąć. Myślałam ze pośpię ale tż mnie obudził jak wstawał bo pojechał z dziadkiem do lekarza. Jeszcze głowa mnie boli od wczorajszych nerwów. Ale przynajmniej juz się uspokoiłam i nie będę panikować. Dziwny to był ból, jeszcze takiego nie miałam wiec się nieźle wystraszyłam. Ale wszystko jest w jak najlepszym porządku
![]() Mala- no super lekarz mi się trafił. Dokładnie mnie zbadał, dziecko pomierzył niemal jak na genetycznym, wszystko obwód główki, brzucha, kość udowa, tetno itp sama w szoku byłam. Mój rogalik kochany tyle nerwów mamusi przysporzył
|
|
|
|
#3572 |
|
Zadomowienie
|
Malinowa dobrze, że sie uspokoilas po wizycie na IP.
Ja ide dzis do lekarza ze sobą i Michałem. Michałowi do gorączki doszedł ból gardła , katar i kaszel. A mnie od dłuższego czasu boli żołądek, wsumie caly dzień, na wieczór najmocniej :/
http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png Edytowane przez vikicullen Czas edycji: 2015-04-22 o 08:03 |
|
|
|
#3573 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z pracy
![]() Dzieciaki szaleją wiec mam urwanie głowy życzę miłego dnia.Ciekawa jestem jak moje tsh i ft no ale już w piątek się dowiem bo mam wizytę jeszcze tylko jutro do pracy i w sobotę na noc jak czas leci...
|
|
|
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
COś się tam obijają w tej Diagnostyce i jeszcze 2 wyniki---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
TO pani pielęgniarka się przejęła, a jak jeszcze usłyszała, że 6,5 roku się staraliśmy to już w ogóle. U mnie w szpitalu to w ogóle banda kretynów i nic więcej. Teraz go sprywatyzowali więc może coś się zmieni
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe poród odbierał wcześniej dlatego długo czekałam a jak robił mi usg to znów z porodówki po niego dzwonili więc raczej miał co przez noc robić
|
|
|
|
|
#3576 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Przyznaj się, że po prostu nie mogłaś wytrzymać z niecierpliwości i chciałaś zobaczyć bobasa wcześniej
|
|
#3577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CHyba pojedziemy zobaczyć wózki do innych sklepów, bo mi się nudzi. Nie chce mi się w domu siedzieć. Juz nie mogę patrzeć na kanapę po tym jak jej przez 2 miesiące robiłam okład z siebie ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Kurde zamówiłam odżywkę Aussie i jak powąchałam ją to mnie odrzuciło, ale zaraz spróbuję. Najwyżej będzie rzyg do miski koło prysznica ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Cytat:
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to i ja bym pewnie wstawała o dziwnych porach gdybym wcześnie spać chodziła.
|
|
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mala ja się już przyzwyczaiłam do myśli, że Brian będzie
|
||
|
|
|
#3580 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
To maleństwo choć moja ważyła 2910 g.
|
|
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc. Ja juz mam zepsuty humor z rana. Poszlam spac o 2, bo Tz postanowil sie myc w nocy a pozniej ogladal tv
do tego rozlala caly karton soku... Moze dzis listonosz przyniesie mi ten zwrot, bo chce sie zapisac do tego lekarza, a wizyta z usg i cyto 200zl Jeszcze do tego musze modem kupic (3 z kolei) farbe do pokoju, kuchni itd. zęby naprawic i nie wiem skad wezme kase na to. ostatnio mam same pesymistyczne mysli
Edytowane przez Amelie04 Czas edycji: 2015-04-22 o 09:19 |
|
|
|
#3583 |
|
Wtajemniczenie
|
Malinowa cieszę się że wszystko ok, a pisałam nie panikuj ;P No ale rozumiem też bym pojechała na dodatkowe usg
![]() Jak Twój ludz ma już 13 centymetrów jestem ciekawa ile będzie miał mój za 2 tygodnie + 1 dzień =) |
|
|
|
#3584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie też do doopy nastrój; /poprawi się; )Kurde nie mam na nic siły dziś a musze się ruszyć -w nocy się obudziłam bo bolał /twardnial mi brzuch - nie wiem czy to jakieś skurcze czy co takie dretwienie trochę; ( narazie trochę mniej boli -spróbuję się rozchodzic może przejdzie; /
|
|
|
#3585 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ps. u nas też cisza ze zwrotem : ( |
||||||||
|
|
|
#3586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja jeszcze 8 dni czekania, ale dzisiaj wyjątkowo spokojna o dzidziusia jestem. Cytat:
Ja się pokłóciłam wczoraj z TŻtem i do tej pory się do siebie nie odzywamy. Czasem mam go już dość i myślę nad rozstaniem. Mam wrażenie, że to lepiej wpłynie na naszą trójkę niż takie męczenie się ze sobą, bo związkiem tego, ostatnio, nie można nazwać.
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
No nie możliwe, że przywykłaś do myśli ptaszka
![]() Blidnes ciąża to na pewno nie czas na podejmowanie takich poważnych decyzji. Wiesz jak mnie mój wkurza Umordowała bym najchętniej czasami. Też mnie szlag trafia. Spróbuj sie uspokoić trochęJadę oglądac wózki hihihihihihi
|
|
#3590 |
|
wkręcona :)
|
Hej, Hej!!
Ja pospałam do 9:15.. ale w nocy trochę się budziłam. bo najpierw siku, a później pić.. a że nie chciało mi się wstać drugi raz to czekałam aż tż wstanie do pracy i mi przyniesie ![]() Gratuluję chłopaczków ![]() Mój tż jak dowiedział się płci, to zmienił swoje nastawienie.. chciał chłopca a wyszła dziewczynka... ale ucieszył się baaaardzo.... ciągle teraz pyta jak się ma księżniczka tatusia ![]() I oczywiście pierwsze co zrobił to zadzwonił do swojej mamy... a ta w ryk... bo to pierwsza dziewczynka w ich wieeelkiej rodzinie... więc wielkie zaskoczenie ale zaznaczył,że to na 80% ![]() Malinowa dobrze, że sprawdziłaś to na ip... lepiej iść dwa razy za dużo niż raz za mało... takie moje motto ciążowe... Dzwoniłam do tego sklepu o ten wózek zapytać ale baba mi nie podała nazwy bo powiedziała, ze nie ma go w internecie bo to polski produkt... i bądź tu mądry... Jak będę w tej miejscowości to wstąpię tam jeszcze raz i sama zapisze nazwe i sprawdzę w necie bo nie chce mi się wierzyć żeby nie było w necie... Blindess kłócicie się o coś konkretnego, poważnego czy o bzdury?? na dzieciaczka źle wpływa stres.. nie zapominajcie o tym...
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no jak mi przyjda po 3miesiacach to bedzie tragedia Kochana nie martw sie, ja tez kloce sie sie z Tz, spimy na oddzielnych lozkach.. on ma pretensje ze sobie z jednym dzieckiem nie daje rady... tylko co mam zrobic jak ona taka niedobra... Emylka u mnie mala tez nie wola, tylko sama siada na nocniku, czasem nie doleci to w trakcie biegu na nocnik juz jej leci.
|
|
|
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak, ja na mojego to się ostatnio tak wydarłam, że sama w szoku jestem, a w sumie jak teraz patrze to za nic go opierdz... ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3593 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej wam
ja dziś w domku z Karolem Nastawiłam zupę ogórkową i myślę co tu na drugie zrobić, jakieś pomysły ? co wy macie na obiad? ![]() Cytat:
za wizytę moje też takie zwiercone było![]() Cytat:
mi nawet tak szefowa powiedziałą że jak coś badania,wizyty to spokojnie mogę wychodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
|
Niby o głupoty. Ale u nas kłótnia o głupoty wygląda jak koniec świata. Wczoraj się pokłóciliśmy, bo wg niego ja jestem księżniczką, ponieważ nie chciałam przenieść 10kg przez jakieś 500m. A tłumaczyłam mu wiele razy, że lekarze mi zabraniają nosić. Poza tym, sama nie chcę dźwigać, bo miałam plamienia na początku ciąży i nie darowałabym sobie, jakby coś się stało. Zwłaszcza, że on był autem i spokojnie mógł mnie podwieźć te kilka metrów. Czasem jest troskliwy, a czasem zachowuję się, jak ostatni kretyn.
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Malpka ja mam dzis zeberka
![]() Blindness echh ci faceci... |
|
|
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze nie wiem co robic coraz bardziej mnie boli brzuch wzięłam nospe ale nie widzę różnicy
|
|
#3597 |
|
wkręcona :)
|
Ja mam dziś zupę wielowarzywną a na drugie szare kluski ze skwarkami i kapuchą kwaszoną
![]() No nic strasznego się nie stanie jak jednak będzie chłopak a nie dziewczyna Pożyjemy zobaczymy![]() Blindess przepraszam Cię bardzo ale weź tego małża swojego porządnie w łeb walnij.. chyba mu się coś w głowie przestawiło... ![]() Na zwrot podatku mają 3 miesiące od złożenia zeznania...
|
|
#3598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje ze juz sie pogodziliście Cytat:
|
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tez bym poogldadala ale tz sie nie chce jeszcze :/ tak mysle ze w ramach wakacji bede jedzdziecc za wsyztkim ;p |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

życzę miłego dnia.
jak czas leci...

COś się tam obijają w tej Diagnostyce i jeszcze 2 wyniki
TO pani pielęgniarka się przejęła, a jak jeszcze usłyszała, że 6,5 roku się staraliśmy to już w ogóle. U mnie w szpitalu to w ogóle banda kretynów i nic więcej. Teraz go sprywatyzowali więc może coś się zmieni

do tego rozlala caly karton soku... 
Super, że już tyle z Was wie, kogo tam nosi 

05.07.2008