|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Majowe 2015 ! - cz. 10
Rano obudził mnie bol podbrzusza. Do tego bole krzyza. A przez ok godzinę nawet usiasc nir moglam tak mnie klulo na dole. Teraz czuje sie jak pijana. Plecy i brzuch bola. Czuje sie jak na @.
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś się zaczyna? Jestes sama w domu?
|
|
#1983 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, z rodzicami. W dodatku znowu sie zaczyna to uczucie "klucia".
Czy ktos mi moze wytlumaczyc jak wyglada skurcz. ..?
|
#1985 |
|
Wtajemniczenie
|
Izunia to kciuki, może faktycznie to już
![]() A skurcz to takie spinanie się macicy, bolesne twardnienie. Jakby zaciskająca się obręcz na brzuchu. Przez ten czas ciężko się choćby poruszyć.. przynajmniej ja tak to odczuwam. A sprawdzasz, czy jest jakaś regularność w tych bólach? |
|
|
|
#1986 |
|
Zadomowienie
|
Izuniu - brzmi to tak jakby pomału coś się zaczynało. Wczoraj czytałam o takich pierwszych oznakach i tam był i okresowy ból i kłucie i nacisk na miednicę. To kciuki !
RUSKA - ja dobrze pamiętam, że Ty jesteś super spec trenerka fitness? Jak dobrze pamiętam i byłabyś tak dobra to miałabym do Ciebie pewne pytanie, co poleciłabyś w domu ćwiczyć facetowi, żeby poprawił wygląd brzucha? Tż mi narzeka strasznie... Wagę ma w normie, ale kiedyś ważył ponad 30kg więcej (teraz ma na 183cm jakieś 75kg) i na brzuchu została mu taka hmm ... oponka. Ni to skóra, ni tłuszcz. Brzuszki robił, ale efekty raczej takie sobie (chyba, że robił za krótko). Co byś polecała na taki problem ? Czy jakieś aeroby plus siłowe? Jeśli of kors da się w domu coś przedsięwziąć. Bo zastanawiam się też czy w wakacje na 2 miechy mu nie wykupić w ramach prezentu urodzinowego zajęć z trenerem i może to by było lepsze. Systematycznie by chodził a potem sam wiedział co ćwiczyć i w jakiej ilości.
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ide wziąć kapiel...
|
|
#1988 |
|
Konto usunięte
|
Izunia
![]() wrzucam brzuszek do klubu ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- był tez temat o żelazie ja biorę tardyferon i jest bardzo dobrze przyswajalne, bo dostałam recepte jedną druga - jeszcze nie wykupiłam, jeszcze mam 1 opakowanie a hemoglobina mi się poprawiła momentalnie a brałam nie jakos czesto. i ginka mówiła ze jest dobrze przyswajalne. koło 20 zł zapłaciłam chyba |
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Weź weź kąpiel. Dobrze , że jesteś z rodzicami. Być może to się zaczyna. Trzymam kciuki!
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja mam i teściową i mamę blisko ale i tak się boję, że zacznie się w nocy i od razu będzie trzeba jechać i synuś bedzie w szoku jak się obudzi i nas nie bedzie Modlę się by poród zaczął się nad ranem...
|
|
#1991 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1992 |
|
Zadomowienie
|
Hejo
Na wstepie donoszę że od dziś w Rossmanie -49% na wszystkie podkłady róże i korektory, a z nieoficjalnych źródeł wiem że kolejne promocje będą na kosmetyki do makijażu oczu a na koncu promocje na usta ![]() Humor dzis mam ciutke lepszy Tylko jakoś tak mi dziwnie z myślą że mogę urodzić po terminie ( z wczorajszego USG data porodu wychodzi na 14maja) wiem , że nie ma co się tym sugerować ale zdziwiłam się kiedy okazało się, że mojemu synkowi nie spieszy się na świat No i we wtorek pierwszy raz bedę miec KTG i kolejne badanie małego Powiem Wam że nad ranem złapał mnie tak okropny skurcz w lewej łydce - szok myslałam że oszaleje do tej pory mnie boli przy napinaniu mięśni i przy chodzeniu Skurczybyk mocny był nooo Izunia
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się po wizycie!
![]() Młoda rozwija się prawidłowo, wagowo jest na 34 tc. Ma 2450 g. Brak rozwarcia, szyjka twarda, zamknięta, nieznacznie skrócona. Miałam pobierany GBS, wynik mam UJEMNY Wyniki mam prawidłowe, ciśnienie też ![]() Idę coś zjeść, bo głodna jestem. W ramach rozsądku poszalałam w Rossku ![]() Jeszcze TŻ na coś naciągne po południu ![]() Izunia Czyżby się coś zaczynało? ![]() P.S Dziś zbałamucę męża
Edytowane przez Baset Czas edycji: 2015-04-24 o 12:23 |
|
|
|
#1994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1995 |
|
Zadomowienie
|
Baset
![]() Pochwal się coś kupiła ? Też się tam wybieram bo promo na podkłady są
|
#1996 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pojedziemy żeby pojeść a dzisiaj wpadają do mnie koleżanki czas leci jak szalony... u NAs dopiero w tym roku minął rok po ślubie, ale w listopadzie będzie 9 lat jak jesteśmy razem szmat czasu a wydaje mi się, ze to tak niedługo..Cytat:
![]() Ciekawe jak tam Capriola...
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.bell.com.pl/produkty/twar...c-cream-make-/ do testowania, słyszałam że dobry. Maxineczka polecała ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...t-make-up.html Ale u mnie w Rossku go nie było. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ct-powder.html Mój ukochany puder. ![]() Chciałam jeszcze bronzer i dokupić jeszcze jeden podkład rimmela lasting finish nude, ale Młoda zaczęła mnie tak kopać, że musiałam się ewakuować.
|
|
#1998 |
|
Zakorzenienie
|
Baset super, że wizyta ok i zakupy w rossku udane.
Mnie po kąpaniu przeszło. Poleżę trochę i zobaczę co dalej
|
#1999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2000 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mąż będzie musiał zostać z synkiem. Ewentualnie mogę rodzić w nocy z 1 na 2 maja bo będzie teściowa![]() Same dobre wieści ![]() ![]() Uśpiłam właśnie synka i ktoś zaczyna się tłuc młotkiem za ścianą ![]()
|
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu zaczyna podbrzusze bolec i się spinac..
|
#2002 |
|
Zadomowienie
|
Lucky
za wizytę nie przejmuj się, mi na usg też wychodzi termin dalej.Baset za wizytę i gbsa Kurczę, tak czytam, że Twoja Marianna ma 2450, a mój ma niecałe 2000... zaczynam się martwić.Scotasia wiem, że miałam leżeć, ale jak tu leżeć, jak nic nie zrobione? wczoraj udało mi się ogarnąć Kuby szafkę z ciuszkami, dziś chcę jeszcze zająć się do końca moimi rzeczami i tą torbę spakować ostatecznie. A niestety na męża liczyć nie można, więc wszystko sama muszę ogarnąć Emilia i Ola za nowe tygodnie!Mimi ja mam bardzo podobne sny... Izunia mocne kciuki. może coś się zaczyna ![]() Dziewczyny oszalałam... mąż mnie zabije, ale uprzedzałam go, że jest promo w Rossmannie i żeby się przygotował.Nakupowałam sobie podkładów chyba na 5 lat no zwariowałam. A jeszcze za tydzień te tusze i potem błyszczyki Ale w sumie co tam, on sobie kupuje nóż za 60 zł, żeby leżał w szafie, to ja sobie poszaleje z kosmetykami. Coś się należy ![]() Kupiłam Pampki 1 i krem Bambino, bo tego mi tylko brakowało. W poniedziałek albo wtorek wybiorę się po 2 paczki dwójek, bo dziś już z kasą poszalałam za bardzo...
|
|
#2003 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ten z max Factora fajnie by było trafić taniej
|
|
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja chciałam też się obkupić bardziej, ale kasy brak -.-' A TŻ jak go poproszę będzie dziwnie patrzeć. Co nie zmienia faktu, że on kiedyś sobie kupował zbroję za 2500 tysiąca, to teraz ja moge poszalec.
|
|
#2005 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj kusicie tą promo w rosku
![]() Izunia informuj nas na bieżąco ![]() Martus wiem, o czym mówisz.. ja tylko czekam do jutra. Ciąża oficjalnie będzie donoszona i biorę się za robotę. Chciałabym dziś tylko usłyszeć na usg, że malutka waży więcej niż 2500g i będę spokojniejsza ![]() Ciekawe, jak Capriola... |
|
|
|
#2006 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Spróbuj liczyć te skurcze Cytat:
![]() Dziewczyny do kiedy ta promocja w rossmanie?
|
|
|
#2007 |
|
Zadomowienie
|
No tusze chce sobie ze 2 kupić z jakieś tańszej półki, bo na co dzień mi szkoda jakiś droższych, a u mnie się fajnie sprawdzają. No i jeden błyszczyk na pewno, bo mi się kończy.
Także później już majątku nie wydam myślę, że 30 zł max.A teraz jeszcze przejrzę moje kosmetyki i zrobię porządek.. Bo zastanawiałam się jeszcze nad różem do policzków, ale to najwyżej w pon ogarnę. Też kupiłam Baset ten CC z Bella... specjalnie do większego Rosska pojechałam, bo u mnie nie ma Bell. Baset a słyszałaś może jakieś opinie o tej zielonej bazie z Bell? Bo się zastanawiam, czy się na nią nie zasadzić jeszcze
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2009 |
|
Zadomowienie
|
Lucky
za wizytę, a co do USG, to podobno jedynym miarodajnym z TP jest to między 11 a 14 tc. I patrząc na TP z USG to żeby patrzeć tylko na tamto, bo do tego momentu dzieciaczki rozwijają się podobnie, a potem już indywidualnie i różne TP wychodzą. Więc TP patrz ostatnia miesiączka i TP z usg między 11 a 14tc (tego genetycznego).Ja z OM mam 20 maj, a z tego USG 16 maj ![]() Baset za wizytę no i GBS-a I fajna waga A widzisz tak się martwiłaś ! teraz się proszę nie martwić tylko pięknie donosić i urodzić ![]() Izunia - skoro wróciło to obstawiam, że się zaczyna Spinaj poślady, bierz się za to rodzenie Mielibyśmy wtedy na dziś Capriolę, może Dorkę i Ciebie A, że rodzimy tutaj parami to jeszcze jedno miejsce wolne:P jakaś chętna ?------------------- Moje dziecię mnie teraz tak mocno kopie, że aż mi łzy poleciały. Co lepsze... ja się cieszę, że ona mnie tak kopie, bo tak się rano martwiłam. I mówię, że może mnie bić, kopać i gryźć nawet, ale niech tak matki nie straszy.
|
#2010 |
|
Zadomowienie
|
Do 29.04 promocja na podkłady, pudry itp
Scotasia na pewno będzie dobrze
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.

Ściągnęło by się babcię i może dałoby radę z mężem rodzić... A tak jak nie znam dnia ani godziny to ciężko coś zorganizować.
Modlę się by poród zaczął się nad ranem...

Skurczybyk mocny był nooo 

? Też się tam wybieram bo promo na podkłady są
a dzisiaj wpadają do mnie koleżanki
szmat czasu a wydaje mi się, ze to tak niedługo..

mąż mnie zabije, ale uprzedzałam go, że jest promo w Rossmannie i żeby się przygotował.