Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-21, 21:55   #991
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f
Konto usunięte

Dot.: Pochwal się nagrodami w konkursach i plotkuj do woli cz.XI

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
i nikt nigdy nie chwalił się wygrana w komentarzu - dziwne, że wszyscy są tacy skryci.
Otóż to,zapomniałam o tym napisać
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 22:19   #992
ekk
Zadomowienie

natti - zmieniłaś Avatar? tyle tu się nowych osób kręci, że prawie nie poznałam

ekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 23:00   #993
blekitnams
Zadomowienie

Gratuluję wszystkich wygranych, już nie będę pisać o każdej z osobna, bo za dużo tego.

Pędzicie strasznie, chyba nigdy was nie nadrobię..
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 23:21   #994
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ekk Pokaż wiadomość
natti - zmieniłaś Avatar? tyle tu się nowych osób kręci, że prawie nie poznałam
A jakoś tak mam fazę od kilku dni na Hannibala
6d74a1f1832b8fb205aac8124833f6679e038eac_604c00936076f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 23:49   #995
Kiciunia21
Zadomowienie

I weź tu gadaj z facetem...

Pytam teraz mojego:
Ja - Jestem piękna bo?
On - I HA HO!

( tworzę koszulkę na Dove )

-15

Kiciunia21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 23:50   #996
Jackie_S
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciunia21 Pokaż wiadomość

Pytam teraz mojego:
Ja - Jestem piękna bo?
On - I HA HO!

Tego Ci przynajmniej nie ocenzurują

Jackie_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 23:53   #997
KITKA_23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kiciunia21 Pokaż wiadomość

Pytam teraz mojego:
Ja - Jestem piękna bo?
On - I HA HO!

You made my day!
Stary 2015-05-21, 23:57   #998
lillianne_91
Wtajemniczenie

Witajcie Właśnie nadrabiam iiii też mam zapas NIVEA
Gratuluję wygranych a jeśli komuś się nie udało- w Rossmanie 8,99 i do tego -40% na pielęgnację twarzy, wychodzą grosze jak za krem który naprawdę jest niezły

Też czekam na Winiary, ale nadal nie wysłano, a co dopiero żeby doszło
Mam nadzieję że szminki L'Oreal przyjdą szybko- ciekawe czym idą

Cytat:
Napisane przez Dorotxy Pokaż wiadomość
z Garniera a propo płynu micelarnego i tych prochów nadal nie dostałam odpowiedzi, dziewczyny które mają paprochy używacie tego płynu?? nic się Wam na twarzy po nim nie dzieje??
Nic co więcej, chyba pomaga- myślę że te drobinki to po prostu substancja wspomagająca

lillianne_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 00:01   #999
Jackie_S
Zakorzenienie

Na everydayme świeżutka dostawa Lenorów

Jackie_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 00:12   #1000
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jackie_S Pokaż wiadomość
Na everydayme świeżutka dostawa Lenorów
Miałam o tym pisać

Stary 2015-05-22, 06:42   #1001
AleksandraNS
Zadomowienie

Lecicie jak szalone jadę do pracy i mam nadzieje ze dziś wrócę z winiary i kremem Nivea. Tak was czytam i banana jestem. Ja biorę udział w konkursach bo mi to przyjemność sprawia i jak czytam ze ludzie grają by cos sprzedać to nie mam siły. Ja nawet opinie herbat sumiennie pisałam smakując je. Masakra. A to o kliknięciu za 2 zł to mnie powaliło.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Powiem wam coś, będziecie się śmiały. Ja wczoraj Padłam. Wchodzę do kuchni i mowie mojej teściowej że wygrałam zabieg na cellulit i będę pupę odchudzać. A ona ze super. Na to babka mojego męża: a tej to co znowu, taka chora jest, że musi do lekarza na jakieś zabiegi chodzić?I to jeszcze musi je wygrywać? Do roboty się brać a nie głupotą zajmować. Masakra powiem wam. Nie ma to jak iść z duchem czasu i postępem. Ona jedyny kosmetyk który toleruje to krem do rąk i mydło. I to do kremu się przekonała rok temu. Nie wiem gdzie się tacy ludzie chowają?
AleksandraNS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:04   #1002
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AleksandraNS Pokaż wiadomość
Lecicie jak szalone jadę do pracy i mam nadzieje ze dziś wrócę z winiary i kremem Nivea. Tak was czytam i banana jestem. Ja biorę udział w konkursach bo mi to przyjemność sprawia i jak czytam ze ludzie grają by cos sprzedać to nie mam siły. Ja nawet opinie herbat sumiennie pisałam smakując je. Masakra. A to o kliknięciu za 2 zł to mnie powaliło.

---------- Dopisano o 06:42 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ----------

Powiem wam coś, będziecie się śmiały. Ja wczoraj Padłam. Wchodzę do kuchni i mowie mojej teściowej że wygrałam zabieg na cellulit i będę pupę odchudzać. A ona ze super. Na to babka mojego męża: a tej to co znowu, taka chora jest, że musi do lekarza na jakieś zabiegi chodzić?I to jeszcze musi je wygrywać? Do roboty się brać a nie głupotą zajmować. Masakra powiem wam. Nie ma to jak iść z duchem czasu i postępem. Ona jedyny kosmetyk który toleruje to krem do rąk i mydło. I to do kremu się przekonała rok temu. Nie wiem gdzie się tacy ludzie chowają?
A ile babka Twojego męża ma?
Babki mojego męża mają 75+ i nigdy nie wymagałabym od nich znajomości praktyki kosmetycznej. Chyba trochę za dużo wymagasz od starszej osoby.

Edytowane przez nadalka
Czas edycji: 2015-05-22 o 07:08
nadalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:23   #1003
AleksandraNS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
A ile babka Twojego męża ma?
Babki mojego męża mają 75+ i nigdy nie wymagałabym od nich znajomości praktyki kosmetycznej. Chyba trochę za dużo wymagasz od starszej osoby.
To nie chodzi o to ile ma lat. Ja rozumiem ze możesz mieć inne zdanie na ten temat. Ale chodzi o to ze świata poszedł bardzo do przodu a niektórzy ludzie zatrzymali się w epoce PRL I nie chcą zrozumieć młodszych. Ja jak czegoś nie rozumiem lub nie wiem to zawsze się zapytam a ona tylko potrafi krytykować i mówić że głupoty robie. Tego nie rozumiem. Tu nawet nie chodzi o nią samą tylko o to ze mi jest przykro. Teraz rozumiesz?
Stary 2015-05-22, 07:41   #1004
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

rzadko tu teraz zaglądam, bo synkowi ząbki wychodziły, a w zasadzie teraz już wyszły (2 ) , więc niezbyt było z czasem na komp, ale muszę sie pochwalić ze pierwszy raz mam coś z wizażu -- krem nivea .
Ofe nic ..
Loreal wpada codziennie jak nie mi to mamie ..
dzieje się dzieje

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:14   #1005
britnay
Zakorzenienie

i jak oceniacie krem Nivea? Moim zdaniem fajnie nawilża, ale ma zbyt intensywny zapach.
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:14   #1006
201605300922
Konto usunięte

Cytat:

O rany, starsza kobieta, nie wiem, czemu się czujesz urażona W tym wieku to i tak super, jak niechęć do kosmetyków i zabiegów kosmetycznych to jedyny problem. Nie wymagaj od osoby 75letniej, żeby szła z duchem czasu i nie porównuj jej do siebie, bo to nie jest zbyt sprawiedliwe
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:34   #1007
britnay
Zakorzenienie

Cytat:
To nie chodzi o to ile ma lat. Ja rozumiem ze możesz mieć inne zdanie na ten temat. Ale chodzi o to ze świata poszedł bardzo do przodu a niektórzy ludzie zatrzymali się w epoce PRL I nie chcą zrozumieć młodszych. Ja jak czegoś nie rozumiem lub nie wiem to zawsze się zapytam a ona tylko potrafi krytykować i mówić że głupoty robie. Tego nie rozumiem. Tu nawet nie chodzi o nią samą tylko o to ze mi jest przykro. Teraz rozumiesz?
Tak samo jak ona cię nie rozumie, to ty ją też nie.
Jesteś młodsza, powinnaś iść z duchem czasu i mieć w sobie więcej tolerancji i zrozumienia dla ludzi starszych, niż tylko mieć oczekiwania względem nich.

Edytowane przez britnay
Czas edycji: 2015-05-22 o 08:37
britnay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:44   #1008
Panalpinka
Szukanie dziury w całym

Dziewczyny! tak pędzicie z tym wątkiem, że zupełnie za wami nie nadążam! Nie mam Nivea z wizażu, pisałam już o tym? Ale się nawet nie smucę, bo wizaż mnie nigdy nie lubił
Panalpinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:49   #1009
jola_asia
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;5148361 0]Dalej czekamy na kremy nivea. Tracę już cierpliwość[/QUOTE]
moja mama też czeka
jola_asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:51   #1010
requiem29
Wtajemniczenie

edipress to mistrz regulaminów:
2.2. Test będzie trwał w dniach od 18.05.2015 do 28.06.2015 r. przy założeniu, że Zgłoszenia do Testu można dokonywać w dniach 18.05.2015 - 24.05.2015
2.3 Rozwiązanie Testu, w tym lista Testerek, zostanie ogłoszone na stronie internetowej http://lirene.polki.pl/ w terminie nie później niż do dnia 21.05.2015r

I bądź tu mądry człowieku...

4.2. Każda Testerka zostanie poinformowana o tym, czy zakwalifikowała się do testowania
Produktu, czy nie, po zalogowaniu się do swojego indywidualnego konta na stronie internetowej
http://lirene.polki.pl/

Gram, bo lubię

https://www.instagram.com/req29/
requiem29

Edytowane przez requiem29
Czas edycji: 2015-05-22 o 08:54
requiem29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:52   #1011
AleksandraNS
Zadomowienie

Proszę wybaczyć moje podle zachowanie z rana. Może macie rację. Trochę się uniosłem, ale naprawdę mnie wkurza ta ciągła krytyka z jej strony. Co nie zrobię to jej nie pasuje. Chciałam się psmucić Wam i tyle...
Stary 2015-05-22, 09:23   #1012
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Proszę wybaczyć moje podle zachowanie z rana. Może macie rację. Trochę się uniosłem, ale naprawdę mnie wkurza ta ciągła krytyka z jej strony. Co nie zrobię to jej nie pasuje. Chciałam się psmucić Wam i tyle...
Powiem Ci, że moja teściowa też tak ma Trzeba wziąć kilka głębokich oddechów i się nie przejmować
Swoją drogą niestety nie mam Babci (tylko trochę jak przez mgłę pamiętam jedną babcię) ani z mojej strony ani z męża i powiem Wam, że od Babci zniosłabym chyba każdą krytykę - tylko żeby Ją w ogóle mieć Aż się rozbeczałam, tak za moimi dziadkami tęsknię

Stary 2015-05-22, 09:28   #1013
AleksandraNS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ekk Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że moja teściowa też tak ma Trzeba wziąć kilka głębokich oddechów i się nie przejmować
Swoją drogą niestety nie mam Babci (tylko trochę jak przez mgłę pamiętam jedną babcię) ani z mojej strony ani z męża i powiem Wam, że od Babci zniosłabym chyba każdą krytykę - tylko żeby Ją w ogóle mieć Aż się rozbeczałam, tak za moimi dziadkami tęsknię
Ja od swojej też bym zniosła . Ale od niej nie zniosę. Uważa że leń jestem i wredna małpa.tak powiedziała. Ale co najlepsze odkryłam że mam w domu krasnoludki. Piorą, gotują, sprzątają, prasują i ciasta pieką i nawet wygrywają w konkursach chcecie trochę. Krasnoludków dla wszystkich starczy
Stary 2015-05-22, 09:31   #1014
weronkaa84
Zakorzenienie

Cytat:
Może to Ty odbierasz jako krytykę, a cała sytuacja wynika z tego, że babcia po prostu nie rozumie wielu "nowoczesnych" spraw. Jak to mówią " starych drzew się nie przesadza" i starszej osobie ciężko jest połapać w niektórych rzeczach. Ja swojej 80- letniej babci muszę po kilka razy niektóre rzeczy tłumaczyć, żeby załapała o co chodzi, jak coś funkcjonuje. może spróbuj zmienić nastawienie i spokojnie wytłumaczyć jej to, czego ona nie rozumie
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:31   #1015
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Ja od swojej też bym zniosła . Ale od niej nie zniosę. Uważa że leń jestem i wredna małpa.tak powiedziała. Ale co najlepsze odkryłam że mam w domu krasnoludki. Piorą, gotują, sprzątają, prasują i ciasta pieką i nawet wygrywają w konkursach chcecie trochę. Krasnoludków dla wszystkich starczy
Ja poproszę takiego, co sprząta...

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:36   #1016
aknelam
Zadomowienie

Cytat:
A ja Cię rozumiem i wcale nic a nic nie ujmuję tu starszym ludziom, bo faktem jest,że maja prawo nie wiedzieć co współcześnie "w trawie piszczy" choćby w kwestii kosmetyków itp. Ale z drugiej strony taka krytyka nawet w najmniej istotnych sprawach może być frustrująca, szczególnie jeśli się często powtarza. Myślę,że większośc z nas miałaby czasem tego dość nawet przy naprawdę dużej tolerancji i okazywanym zrozumieniu.

A co do konkursów to czekam już kolejny dzień na serum od Loreal i mam nadzieję,że dziś się wreszcie doczekam
Do nivea się nie zgłaszałam, bo mam zapas kremów do twarzy na długi czas i już powoli brakuje mi miejsca w łazience.
aknelam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:40   #1017
weronkaa84
Zakorzenienie

Gdzie te wyniki loreal z 20
weronkaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:45   #1018
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aknelam Pokaż wiadomość
A ja Cię rozumiem i wcale nic a nic nie ujmuję tu starszym ludziom, bo faktem jest,że maja prawo nie wiedzieć co współcześnie "w trawie piszczy" choćby w kwestii kosmetyków itp. Ale z drugiej strony taka krytyka nawet w najmniej istotnych sprawach może być frustrująca, szczególnie jeśli się często powtarza. Myślę,że większośc z nas miałaby czasem tego dość nawet przy naprawdę dużej tolerancji i okazywanym zrozumieniu.

A co do konkursów to czekam już kolejny dzień na serum od Loreal i mam nadzieję,że dziś się wreszcie doczekam
Do nivea się nie zgłaszałam, bo mam zapas kremów do twarzy na długi czas i już powoli brakuje mi miejsca w łazience.
Ja mam specjalną szafeczkę na zapasy Ostatnio tak się wszystko w niej rozrosło, że musiałam przeznaczyć do tego kolejną
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:48   #1019
Wycieczkomaniak
Zadomowienie

Zbiorcze gratki!
Padłam wczoraj z racji pogody, więc nie było jak czynnie uczestniczyć w korespondencji

Dostałam sms-ka, że mogę odebrać swojego joyboxa - weekend zapowiada się mokro, więc będę mieć kolejne zajęcie

Z tym Atodermem, to rzeczywiście niezłe zamieszanie, bynajmniej u mnie Mnie na liście jak nie było, tak nie ma, ale od początku miałam jakiś wewnętrzny "żal", że nie bardzo się orientuję o co chodzi, bo adres wpisałam w zgłoszeniu... A zależało mi, jak diabli, bo to dla mojej alergiczki - nie wszystkie kosmetyki jej odpowiadają, więc nie kupuję wszystkiego, jak leci, bo potem ja muszę zużywać, jeśli nie pasują, albo nie działają. I w dodatku to zgłoszenie wtedy jasno pisałam z informacją, że chodzi o dziecko. Więc jestem przeszczęśliwa . Mała także, bo wiosną drapie się na maksa, więc od razu kazała się wysmarować i zachwytom, jaki to cudowny krem, końca nie było 6 lat, a jakie to wygadane i rezolutne Taki mały spec od dermokosmetyków nie chcący rośnie
Wycieczkomaniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:51   #1020
ekk
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez weronkaa84 Pokaż wiadomość
Gdzie te wyniki loreal z 20
Tak się zastanawiam czy nas do piniedziałku nie przetrzymają w zeszłym tygodniu w piątek podali wyniki z środy a od czwartku dopiero w poniedziałek. Mają 3 dni robocze więc wcale mnie nie zdziwi jakby tak zrobili

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości