|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
|
|
#4802 |
|
Wredny kotecek
|
Co wejdę na wątek to w kółko o żelach isany.
|
|
|
|
#4803 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Kusicie tą Isaną.
Ja wołam o pomoc, bo mam ochotę wpaść pod kosiarkę, ogolić się do łysa, cokolwiek. Wczoraj przekopałam pół Internetu, głównie za domowymi maseczkami, ale nic mnie nie przekonało. Czytałam o masce Alterry i może się na nią skuszę, czy w R. znajdę coś jeszcze godnego uwagi?
|
|
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mycia włosów delikatny szampon w połączeniu z mleczkiem kokosowym w proporcjach 3:3 łyżek. Nic gotowego nie polecę, bo u mnie nic się nie sprawdziło
|
|
#4806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też miewałam taki problem, ale pomogła mi ta maska https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-al-latte.html dawana na skórę głowy, a Alterra spowodowała łupież :/ |
|
|
|
|
#4807 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i zapomniałam, używałam jednak gotowych produktów/ maski aloesowej, ale jakiejś rewelacji nie było 😉
|
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
Czy orientujeciecir sie kiedy gdzies bedzie promocja na l'oreal?
Chciałabym sobie kupic LâOréal Paris False Lash Superstar Mascara Black Tusz do rzęs i to dosc pilnie, bo moj tusz już się kończy...
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
polecicie coś do demakijażu twarzy (bez oczu), po czym skóra będzie oczyszczona i nawilżona? - nie micel Garniera, wolałabym coś o konsystencji mleczka.
|
|
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz mi
![]() Ale skusilam sie na mango dla tza I juz koncze! promisssssss---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Kupilam dzis bawełniane chusteczki bawełniane do twarzy. Zobaczymy czy sie spiszą
|
#4812 |
|
404 Not Found
|
Co to za chusteczki?
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zadomowienie
|
Dostanę w rossmannie jakies naprawde dobrze trzymajace gumki do gęstych wlosow, ktore nie wygladaja jak wielkie frotki? Do tej pory zwiazywalam na dwie gumki a kucyk i tak opadal.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4816 |
|
Rozeznanie
|
Szczerze to niekoniecznie :p chodzi o to ze maja ładny zapach i nie czuć acetonu, nie musze wychodzić na dwór żeby zmyć lakier, a czy niszczy paznokcie? Na pewno troche tak ale to jak kazdy zawierajacy aceton, na pewno sa 100 razy lepsze od tej isany ktora po jednym użyciu zrobila na paznokciach armagedon
|
|
|
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam zielonej Isany i chyba troszkę osłabia pazury. Ale nie wiem na jaki zmywacz ją zmienić bo chciałabym bez acetonu i w podobnym przedziale cenowym.
Bo za co jak za co, ale za zmywacz wydawać np. kilkanaście złotych to chyba jednak przesada. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Wydaje mi się, że na rossnet widziałam je w nowościach.
Proszę zajrzyj do tego wątku i wypełnij ankietę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=733894 Edytowane przez MissChievousTess Czas edycji: 2015-06-29 o 16:55 |
|
|
|
|
#4818 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.ezebra.pl/product-pol-206...NY-NOWOSC.html Nie wiem na ile atrakcyjna ta cena, ale ja bym szukała w drogeriach internetowych. Na L'oreal chyba nie ma teraz promocji stacjonarnie. Może w Superpharm albo Hebe coś mają, ale nie kojarzę aktualnej promocji na tusze do rzęs.
|
|
#4821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
Czyli odpadaja :<
|
|
|
|
#4824 |
|
Konto usunięte
|
Zdecydowanie potwierdzam. Ja je używam w domu do "lekkich kucyków". Nie zsuwają się może tak jak zwykłe frotki, ale trzeba je jednak poprawiać co jakiś czas. Na co dzień używam
http://www.rossnet.pl/Produkt/For-Yo...9752,6534,5436 . Lepiej trzymają moje włosy, ale zaznaczam, że nie mam gęstych i ciężkich. |
|
|
|
#4825 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest możliwa wymiana w rossmanie na inny rozmiar, jeśli minęło już 30 dni od zakupu? Chodzi o kurtkę, nienoszona są wszystkie metki, paragon, ale jakbym znalazła mniejszy rozmiar to wolałabym mieć mniejszy.
|
|
|
|
#4827 |
|
Wtajemniczenie
|
Wąchałam dziś te żele Isany z ptakami i żadnym sie nie zachwyciłam, więc nie kupiłam.
|
#4828 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4829 |
|
Konto usunięte
|
Jeżeli chodzi o gumki Invisibobble, to z jednej strony są moim totalnym odkryciem, a z drugiej jestem z nich średnio zadowolona
Ogroooomnym plusem jest to, że naprawdę nie ciągną włosów i naprawdę nie boli głowa nawet po całym dniu noszenia związanych włosów Ale z drugiej strony dużym minusem jest to, że nie trzymają (moich) włosów jak należy i już po chwili chodzenia kitek jest taki zwiędły Mimo, że zaplatam ciasno Dlatego używam ich w domu i dla mnie to świetne rozwiązanie bo czuję się maksymalnie wygodnie (włosy nie lecą wszędzie gdzie się da), a nawet po całym dniu noszenia czuję się świetnie Dodam, że moje włosy są cieniutkie i rzadkie, ale bardzo długie (tzn. do talii) Na wyjście, jeśli chcę mieć kitka w ryzach przez długi czas, używam właśnie tych gumek z Rossmanna, FYB Basic. Ładnie trzymają włosy, tyle że mają mocny ścisk (są słabo rozciągliwe) i niestety ciągną. Kieeeeeeedyś na wycieczce w Paryżu udało mi się kupić taki świetny komplet gumek... Są bardzo rozciągliwe, ale też bardzo chętnie wracają do pierwotnego rozmiaru, dzięki czemu trzymają włosy mocno, ale ich nie ciągną. Nigdy nie udało mi się już znaleźć gumek tego typu Jedyny minus taki, że wtedy miałam fazę na niebieski kolor (to naprawdę było wiele lat temu
|
|
|
|
#4830 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba po raz pierwszy batiste na promocji, prawda?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.

tp
a jeszcze wiesz może gdzie leży?
Ja wołam o pomoc, bo mam ochotę wpaść pod kosiarkę, ogolić się do łysa, cokolwiek.
Wczoraj przekopałam pół Internetu, głównie za domowymi maseczkami, ale nic mnie nie przekonało. Czytałam o masce Alterry i może się na nią skuszę, czy w R. znajdę coś jeszcze godnego uwagi?