|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Przyczajenie
|
Prezent na osiemnastkę...!
Witam
Mam problem , mój chłopak w wrześniu ma 18-naste urodzinki i nie wiem co mu kupić,,, tzn. mam pomysł, kupić na allegro taką fajną podusie ręcznie malowaną z własną dedykacją, jakąś fajną bluzę, bukiecik z lizaczków i chciałam zrobić coś w stylu kolaża, czyli moje i jego zdjęcie fajne tło i napis... tylko nie umiem tego zrobić..... Więc mam prośbę do was czy jest taka osoba żeby mi pomogła to zrobić...?Plis czekam na odp Pozdrawiam kiss ;* |
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent na osiemnastkę...!
Bukiet z lizaków i podusia to raczej gażety dla dziewczyny..
|
#663 |
|
Przyczajenie
|
to co proponujesz???
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
wyszukiwarkę
![]() niezmiennnie
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
to dobry pomysł
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent dla wyjezdzajacego TZ
Na ulicach jest pełno "portreciarzy" idź do któregoś i niech Cię namaluje i dasz mu swój portret
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta
Pomocy w sobotę 18-stka kolegi z którym znamy się naście lat
Nie przyjaźnimy się ani nic, tylko i wyłącznie jest moim kolegą a nasi rodzice są dobrymi znajomymi i często do siebie wpadają. Nie mam pojęcia co mogę mu kupić. Książka odpada bo jego ciotka pracuje w księgarni, a on itak wątpie żeby przeczytał Konkretna płyta odpada bo słucha 'wszystkiego'. Jedno przewodnie zainteresowanie to żużel. I co tu począć?
|
|
|
|
#668 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
Za kilka dni wraca mój TŻ
i będzie mieszkał teraz w innym mieszkanku z tej okazji planuje wpaść do niego z jakimś kwiatuszkiem doniczkowym (najprawdopodobniej kaktus - coby się nie namęczył bardzo z utrzymaniem go przy życiu )i chce dorzucić do tego jakąś drobnostkę, pomyślałam o soli do kąpieli w jakimś ciekawym opakowaniu myślicie że to dobry upominek dla faceta?
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.
dziewczyny prosze Was o pomoc jejku tak sobie mysle i mysle i za miesiąc a nawet nie cały stuknie mi 4 lata z facetem i BRak pomysłu na prezent ..tzn. mam ale czy ktos mi pomoze moze zna jakas strone www z czyms takim jak np. zegarek/budzik w jakims samochodznie a moze macie namiary czy takie cos mozna zaprojektowac hmmm bo moj ma bzika na punkcie swojej beemki i ogolnie tej marki samochodu
a moze jakies inne pomysly hm bede wdzieczna
|
|
#670 |
|
Rozeznanie
|
Witam!
Jako, że przeczesałam calutki ten wątek i dużo fajnych pomysłów tu znalazłam i napewno je kiedyś wykorzystam, to podziele się też tym co ja podarowałam mojemu TŻ: + jako, że jest DJ'em i kocha płyty winylowe to wytargałam z piwnicy taką starą od taty z czasów młodości i zrobiłam mu z niej zegar, na każdej godzinie była czerwona biedroneczka, a na 3,6,9 i 12 były serduszka, na środku w tym kółku takim jest nasze zdjęcie.. wtedy znaliśmy się tylko 3 miesiące ale prezent bardzo się spodobał i do teraz wisi w jego pokoju ![]() +takie kapciochy pazury na zime (spodobały mu się w sklepie więc potem je mu kupiłam :P)+maszynke do golenia jakąs lepszą bo cały czas nażekał na jednorazówki +perfum który mu się podobał a samemu było mu szkoda kasy chyba :P +ramke ze zdjęciem z naszej studniówki robione przez fotografa +plecak ze specjalną kieszenią na laptopa +na dzień dziecka (jako że każdy facet jest jak dziecko :P) kupiłam mu maskotke królika, co prawda myślałam, że nie bardzo mu się spodoba ale spodobał się i został nazwany Godzilla ![]() +no i jeszcze jakieś tam kosmetyki +18 września są jego urodzinki ale ja już 1 część prezentu mam gotową i jest to teledysk do pisenki "ty jesteś moim skarbem, wiesz?" taka mała dziewczynka to śpiewa, a ja dodałam nasze foty pasujące mniej więcej do tekstu, zrobiłam ładne animacje więc mam nadzieje, że się spodoba, chce mu też kupić nową myszke bo mu się psuje + lampke do laptopa bo zawsze siedzi pociemku i psuje te swoje śliczne oczka.. Hmm.. tyle sobie przypomniałam ![]() A no i jeszcze mój TŻ obiecał mi że na moje urodziny sam uszyje mi misia.. ;D zobaczymy czy mu się uda, w każdym razie moim zdaniem to też jest dobry pomysł na prezent Po za tym dobrze jest porostu słuchać własnego TŻ, jak mi o coś marudzi to sobie to zapisuje, albo zapamiętuje i mam prezent bez głowienia się co by tu mu dać.. Przez te forum mam tyle pomysłów co by mu tu zrobić, ale wykorzystam je w swoim czasie
|
#671 |
|
Raczkowanie
|
Jak czytalam ten watek za pierwszym razem to tyle mialam pomyslow ze hoho ale pozapominalam i chyba musze jeszcze raz przeczytac
|
#672 |
|
BAN stały
|
Witam!!
Mam mały problem pod koniec września mój mężczyzna ma swoje urodzinki Napiszcie co mogłabym zrobić, może ktoś z WAS juz przeżył takie niezapomniane urodzinki |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny chłopaka - pomóżcie:))
uzyj wyszukiwarki i bedziesz miala duuuuuuzo pomyslow....
|
#674 |
|
Rozeznanie
|
W sumie mam podobny problem, bo mój TŻ ma niedługo urodzinki, więc jestem ciekawa czy któraś z Was miała kiedyś jakiś orginzlny pomysł
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Dla jednego chłopaka niezapomniane urodziny to może być skok na bungee. Dla innego nie. Skąd mamy wiedzieć, co spodoba się Twojemu chłopakowi? Ty go znasz, nie my.
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
hehhe ja sama się zastanwiam nas prezentem dla mojego TŻ. On ma 27 lat jest poważny więc jakieś dziwactwa nie wchodzą w grę. Chciałabym, żeby prezent był elegancki, z dobrym smakiem itd. Myślałam, że kupię mu bransoletkę i coś dam do wygrawerowania... nic mi innego do głowy nie przychodzi... Może któraś z Was będzie mieć lepszy pomysł
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#678 |
|
BAN stały
|
No właśnie o to chodzi, nie kupię facetowi który ma 27 lat kubka ze swoim zdjęciem bo to płytkie trochę. Chodzi mi o coś szalonego, orginalnego... ale zarazem nie wydam na niego 150 zł bo to nie na tym polega!! interesuje sie piłką wiec wpadłam na pomysł, że może stworze mu jakąś płyte z najlepszymi urywkami meczy...
Piszcie może macie lepsze propozycje.... |
|
|
|
#679 |
|
Rozeznanie
|
A mój TŻ ma już jutro urodzinki, ale mam już prezent...jak zwykle praktyczny.
Otwierasz Przestrzeń...mego świata, Wypełniasz ją czułym spojrzeniem, Subtelnym dotykiem Stawiam pierwsze kroki w głębię ...poznania życia A ja bezpieczna oczy zamykam Staję się motylem istnienia Mogę wznieść się ponad wieczność ...gdy tylko JESTEŚ !!! |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a może koszulkę jego ulubionej drużyny? moj uwielbia Lecha Poznań i na ich stronce są super koszulki....nie tylko takie w których oni grają ale też bardzo ładne polówki na wyjście.... normalnie extra spory wybór. ja chyba cos takiego mojemu sprawię
|
|
|
|
|
#681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka :)
mam problem
kolega ma pod koniec września urodziny i pasuje mi kupić mu prezent bo ja od niego na swoje dostałam pomysłu brak bo nie znam go jakoś bardzo dobrze a poza tym nie chciałabym żeby był zbyt osobisty bo ma zazdrosną dziewczyne wybitnie na mnie uczuloną... i tak myśle ze chyba książke mu kupie...albo płyte...albo kaktusa żeby nie było żadnych podtekstów
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent dla chłopaka :)
Cytat:
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie troche z innej beczki
chcialam podarowac swojemu facetowi pioro z grawerem. czy takie cos wykonuje sie u jubilera czy jak bo pojecia nie mam:/ jak ktos cos wie na ten temat bede wdzieczna z gory dzieki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 |
|
Raczkowanie
|
jest taka mozliwosc ale grawerowanie trwa bardzo dlugo poniewaz nie robi tego sie tak jak u jubilera tylko laserem. musisz popytac
|
#685 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co dac:P
Cytat:
|
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty dla naszych kochanych chlopaczkooof :D
|
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
w sklepie z zabawkami widzialam
|
|
#688 |
|
Raczkowanie
|
Mam problem z prezentem dla ojca na 60 urodziny. Jezeli chodzi o jego zainteresowania, to jest zapalonym grzybiarzem, a nawet jezeli nie ma sezonu to i tak w lesie siedzi. Napewno boleje trochę, że juz działki nie mamy. Tyle o mogę o niem powiedzieć. Wiem ze marzy mu sie porządna skórzana kurtka, ale 600 zł to duzo za duży wydatek. Myślałam o wdzianku surwiwalowym, ale tak na oko nie bardzo kupowac, z akcesoriów wyboru nie mam bo na dłuzsze wycieczki w teren pod namiot nie jeździ. Urodziny za tydzień, wiec duzo czasu nie mam. Prosze o porade, pomysł jakis.
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
Mam wielki problem...:(Co mam kupić chłopakowi tak bez okazji??
hejka Wszystkim. Kobitki pomożcie mi
((Chciałabym zrobić jakiś zaskakujący prezent chłopakowi, ale nie wiem co mu kupić Adi interesuje się motoryzacją tylko tyle mogę powiedzieć. Lubi bardzo zaskakujące prezenty i wtedy się cieszy bardzo
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam wielki problem...:(Co mam kupić chłopakowi tak bez okazji??
Nie wiem jakie prezenty bierzesz pod uwagę. Mój TŻ kiedyś bardzo się ucieszył gdy dostał ode mnie uroczą kartkę, w której napisałam kilka słów o naszej miłości. To nie musi być wiersz, bo przecież nie każdy potrafi je pisać. Kartka nie była zrobiona przeze mnie, tylko kupiona. Jakaś taka kolorowa, z Prosiaczkiem i Kubusiem Puchatkiem
. TŻ był zachwycony. Od tamtej pory co jakiś czas robię mu takie niespodzianki, a on za każdym razem bardzo się cieszy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

Mam problem , mój chłopak w wrześniu ma 18-naste urodzinki i nie wiem co mu kupić,,, tzn. mam pomysł, kupić na allegro taką fajną podusie ręcznie malowaną z własną dedykacją, jakąś fajną bluzę, bukiecik z lizaczków i chciałam zrobić coś w stylu kolaża, czyli moje i jego zdjęcie fajne tło i napis... tylko nie umiem tego zrobić..... Więc mam prośbę do was czy jest taka osoba żeby mi pomogła to zrobić...?Plis 

Nie przyjaźnimy się ani nic, tylko i wyłącznie jest moim kolegą a nasi rodzice są dobrymi znajomymi i często do siebie wpadają. Nie mam pojęcia co mogę mu kupić. Książka odpada bo jego ciotka pracuje w księgarni, a on itak wątpie żeby przeczytał
Konkretna płyta odpada bo słucha 'wszystkiego'. Jedno przewodnie zainteresowanie to żużel. I co tu począć?