|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
|
|
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka tuli mi się do brzucha i mówi kocham. Pytam jej kogo kochasz a ona odpowiada - chopcik ❤
|
|
|
|
#1145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
Mamusiaczek dobrze że wszytko dobrze
bardzo ją lubie i cieszyłam się jak cholera że jej się udało też już byłam w ciąży Dłuuuugo nie mogła zajść nikt z nas nie pytał ale wiedzieliśmy o problemie i nikt nic nie gadał jej siostra zaraz rodzi i też z nami pracowała i jedna miła starsza pani na kantynie przy wszystkich NO PAULA MOŻE I TY BYŚ SIĘ POSTARAŁA WRESZCIE BO JUŻ TWÓJ CZAS... Ona to przemilczała głupio się uśmiechnęła ale jak wróciliśmy do pracy to ohohoho się działo i pani Marysia więcej juz nic nie powiedziała
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to sprzedają na sztuki te pieluchy ? ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- i będą wszystkich odstraszać
Edytowane przez Aninis Czas edycji: 2015-10-28 o 15:40 |
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co to wogóle znaczy " już czas twój na dzieci? " to kiedy jest ten czas bez sensu..każdy ma inną sytuacje
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-10-28 o 15:39 |
|
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pół roku po jej odejściu zaszłam w ciążę i oczywiście po jakimś czasie puściłam ogłoszenie o pracę na moim stanowisku na zastępstwo. Nie trzeba być geniuszem, żeby się domyśleć, dlaczego zastępstwo. A ta znajoma, co się zwolniła - nie zadzwoniła do mnie z gratulacjami tylko na przeszpiegi do moich koleżanek z działu... ejjj widziałam ogłoszenie, a to co Anka w ciąży jest? Ja czasem odnoszę wrażenie, że ludzie, którzy mają nieciekawe życie pocieszają się złą sytuacją innych, a nawet próbują co niektórych zgnoić, bo wtedy czują się lepiej. I jeszcze bym zrozumiała brak empatii u osoby, która nie miała problemów z zajściem w ciąże i po prostu tego nie rozumie - ale akurat ta znajoma sama miała problemy, starała się kilka lat, miała 2 zabiegi drożności jajowodów, w końcu diagnoza lekarza była taka, że tylko in vitro... ale nie mieli kasy i sobie odpuścili temat i wtedy się udało. I dziewczyna po takich przejściach dogryza innym.
|
|
|
|
|
#1153 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój szwagier jest w moim wieku, od kilku lat w związku i jakoś nie potrafi się zaręczyć choćby. ![]() Ja nie kumam podejścia, jak mnie nie stać na pierścionek za 5 tysi, to nie ma sensu się oświadczać z takim za 1 tysiąc. Jak mnie nie stać na ślub na 100 osób, to lepiej wcale go nie brać. ![]() Jak lubię mojego szwagra, tak tego nie ogarniam A mojej szwagierce wcale nie zależy na pierścionkach za xxxx I strasznie mi jej szkoda, bo wiem, że chciałaby już bardzo mieć dziecko i ciągle mi mówi, że strasznie mi zazdrości. A jak bobo się pojawi, to dopiero będzie jej ciężko. echhh ...mam ochotę czasem tego mojego szwagra kopnąć w duupę, żeby się ogarnął. |
|
|
|
|
#1155 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój mąż ma z deka gula na widok mojego gina z kolei Ja chodze do takiego po 40stce z gatunku przystojnych panów, nooo fajny Przeprowadził mnie przez te starania, on mnie zoperował, on zdiagnozował, on przywrócił nadzieję, dzieki niemu zaszłam. I jak zobaczyłam 2 kreski, to ja w przypływie radości zamiast zadzwonić do męża, to oczywiście do kogo najpierw telefon? Do gina Byłam mu tak wdzięczna i tak chciałam po stopach całować, że aż mi sie śnić zaczął w sytuacjach yhymm..intymnych I raz powiedziałam o tym mojemu, że śnił mi się doktorek. Od tamtej pory mój się pyta z ironia, a czemu jak idę do gina do zakładam koronki, a dla niego w domu to gatki z bawełny Zazdrość Tłumacze mu, że bawełna na co dzień zdrowsza, no nie rozumie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1157 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko z miłością i chęcią posiadania potomstwa
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale akurat moja przyszła szwagierka bez ślubu nie chce dzieci. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
niezła jesteś
|
||
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
No
Zdurniałam z euforii. Ale no to chyba takie zrozumiałe, bo wiele z tym ginem przeszłam..jakkolwiek to nie zabrzmi I on się bardzo zaangażował w mój przypadek. Sam do mnie dzwonił, wypytywał, czasem smsa napisał. On z gatunku tych angażujących się w leczenie pacjenta Ambitny i wnikliwy.
|
#1162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
Dentysta mógłby być chyba nawet moim ojcem w sumie. Ale powiedziałam kiedyś tż, że jakbym była z 10 lat starsza i samotna, to brałabym się za niego hahahaha ![]() A tż na to: w sumie, to się nie dziwię |
||
|
|
|
#1163 |
|
Zadomowienie
|
Mój dentysta to też ciasteczko
ale ma 4 dzieci :P stać go ale kiedyś rozstał sie z żoną na jakiś czas... a ja wtedy widziałam go o 5 rano na stacji paliw z dwoma prostytutkami i przestalam do niego chodzić obrzydzilo mnie to ale jak następny dentysta spieprzył sprawę to szybko się z nim przeprosiłam
|
#1164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1165 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem wierna dadom bo pod ręką dla mnie pampersy były jakieś zawilgocone . Cytat:
Cytat:
Jurcze- ja się boję, że właśnie tak po zakończeniu kp i doprowadzeniu się do jakiejś normalnej wagi będę wyglądać ![]() Zawsze miałam pełne A, z Małą w ciąży było pełne B, po urodzeniu do teraz jest C. Pamiętam jak ją jeszcze w lipcu karmiłam i już wiedziałam, że jestem w ciąży i przez tydzień zrobiły się takie biedne Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- My na wrześniowych miałyśmy jakiś tytuł wątku z tym czopem. Nawet wylądował w jakimś wątku o najbardziej wymyślnych tytułach .Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzeba się pogodzić szybciutko i obiecać sobie, że tak do siebie nie będziecie mówić nic nie mów, narazie mój jedyny straszny sen był, że zaczęłam rodzić chyba w 4 czy 5 m-ącu i nikt się tym nie przejmował, a potem miałam sama sobie wyjąć czop U mnie w rodzinie tylko mama komentowała najpierw kiedy ślub, a potem dziecko, Nie docierał do niej argument, że trzeba odłożyć na to pieniądze itd. bo wszystko to chyba za darmo można zrobić A mojej siostrze powiedziała, że nie będę chciała dziecka bo ciągle się odchudzam i mi tak wygodnie ![]() Dostałam dzisiaj dżinsy http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0298018008.html zamówiłam kolor pierwszy i ostatni (te pierwsze przymierzałam w sklepie) i co przymierzam, a te drugie coś czuję, że są luźniejsze i chyba jednak za duże (mimo, że to ten sam rozmiar co pierwsze). Teraz patrzę na skład na stronie a one mają inny nie wiem czy zamawiać mniejsze czy w ogóle oddać czy olać i chodzić w ciut luźniejszych....
|
|
|
|
|
#1167 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny jak można zapisać tyle stron przez kilka godzin?!?Muszę nadrabiać po trochu, bo wszystkiego naraz nie dam rady
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje zakupy dziś niestety nieudane, bo nie znalazłam nic ani dla siebie, ani dla córci :/
|
|
#1168 |
|
Zakorzenienie
|
Lucy mój M jak na necie zobaczył jak mój gin wygląda to powiedział że o takiej godzinie i z takim przystojnym facetem to na randkę
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Ja stwierdziłam że dla siebie już nie będę kupować bo po porodzie biorę się za siebie i mam nadzieję że większość rzeczy będzie na mnie wisieć
|
|
|
|
#1169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a gin sam z siebie taki se, normalny, nie jakiś wybitny---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

i pomiary, czy ja już gotowa... no i teściowie jako kontrolerzy - a oni przecież wiedzą wszystko najlepiej 

co to wogóle znaczy " już czas twój na dzieci? " to kiedy jest ten czas bez sensu..każdy ma inną sytuacje 
I raz powiedziałam o tym mojemu, że śnił mi się doktorek. Od tamtej pory mój się pyta z ironia, a czemu jak idę do gina do zakładam koronki, a dla niego w domu to gatki z bawełny 

czy każda kobieta w ciąży musi wyglądać już na tym etapie, że jest w zaawansowaniem ciąży ?