Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-31, 19:10   #3151
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: Lato minęło, jesień nadeszła, zima tuż tuż - wątek starań i mamuś cz.XV

Cytat:
Napisane przez kanwa Pokaż wiadomość
A nie chcesz skorzystać i wyjść chociaż na kawę z koleżanką?Albo do sklepu kupić sobie jakiś ciuch?Wiem że żal dziecko zostawić ale inaczej można zwariować.

Ja czekam na płeć i ruszam na Nexta Oglądam stronę od kilku tygodni :P

To nic w sumie nowego się nie dowiedziałaś.
A mąż mógł opijać dziecko jak byłaś w szpitalu to byś się nie denerwowała.

9-18 dla noworodka?
Podobał mi się w sklepie fotelik besafe.Tylko kosztował 900 zł sam fotelik:/

Jestem bardzo zadowolona z tego biustonosza.Trzyma moje małe cycory na miejscu i nie są biedaki ściśnięte

Zdrówka dla córci kochana

Chyba foteliki recaro są bardzo wysoko w testach adac i są tyłem do kierunku jazdy.
Kanwa nie, nie dla noworodka ja B.przesadzilam jak mial okolo 9 miesiecy jakkolwiek w sumie ja mam wlasnie be safe i ten ktory mam jest chyba 0-18. No ale mimo wszystko wlasnie wczesniej Bart jezdzil w takim typowym 0-13.
Ja lubie mojego be safe, duzo pozyt.slyszalam tez za axkid. Wiem ze 900 pln to niemalo ale to posluzy na kilka lat i zapewnia bezpieczenstwo. To jedna z tych rzeczy w ktora warto zainwestowax

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-31, 19:20   #3152
Cos_
Zakorzenienie

Cali tak myslalam dzisiaj o tym co ostatnio mowilas o odparzonej pupie D. A czy on nie jadl czegos nowego .? Albo ty czegos nie zjadlas nowego.?
Stary 2016-01-31, 19:40   #3153
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paluszkowa Pokaż wiadomość
Hej kobietki.
Omg od maja miałam pierwszy weekend tylko dla siebie. Mąż jako prezenty imieninowy wykupił mi pobyt w spa, dopiero wróciłam. Byłam z siostra i przyjacióka jestem wymasowana, wymoczona, i mega zrelaksowana.

My jesteśmy że sobą 11 lat
Zazdroszczę

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Cali tak myslalam dzisiaj o tym co ostatnio mowilas o odparzonej pupie D. A czy on nie jadl czegos nowego .? Albo ty czegos nie zjadlas nowego.?
Moj odparzony tyłek miał jak były zielone kupy.

Kurcze mój mały zawsze jak przychodził wieczór pił z cyca do snu a dzisiaj ryk ile wlezie i wykrecanie się.
Eeehhhh idę zaraz odciągać pokarm. Zobaczę w nocy jak młody będzie jadł.
Stary 2016-01-31, 20:05   #3154
Calineczka 27
Zakorzenienie

Wlasnie nie jadl. To byly kropki na brzuchu pod pepkiem. Te dziwne pampki mialy tam taki pasek nylonowy a do tego kupilam chusteczki pampers ale te biale. Raz mu przemylam szyjkę i rano juz byly kropki. Mysle, ze to to.
Calineczka 27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-31, 20:15   #3155
Cos_
Zakorzenienie

Możliwe ze to po chusteczkach. My mamy uczulenie na pampersa chusteczki,ale te zielone każdy rodzaj.
Stary 2016-01-31, 20:21   #3156
Calineczka 27
Zakorzenienie

To my na te biale sensitive.
Stary 2016-01-31, 20:32   #3157
fiona27
Zakorzenienie

Hej

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Kochana jesli ma ledwo ponad 6 mies.to jej przygoea z jedzeniem dopiero sie zaczyna. I wcale ale to wcale nie jest tak ze " powinna" juz jesc wiecej. Prawidlowe rozszerzanie diety wlasnie od 6 mies.sie zaczyna. I zawsze sa to male ilosci.
Co do pytania o chlopakow. U Darka chyba jakos szybciej szlo. On mial wiekszu zoladek i w sumie nie pamietam jak szybko doszlismy do wiekszych ilosci. U Bartka oczywiscie ze bylo tak ze nie chcial tzn. Luzeczke czy 2 wzial na sprobowanie ale wiecej wcale nie. Tak jak pisalam kaszki na poczatku nawet pojadl ale po okolo 1.5 miesiaca odrzucil. Obecnie czasami zje kaszke 1x w tyg.ale zje nie wiecej niz 50 gram. Woli dojesc chlebkiem czy czyms. Kolo 8.5 miesiaca doszlismy dopiero do znadania obiadki czy czegos podobnego w ilosci 120. Reszte uzupelnial mlekiem. Kolo 10 mies. Zwiekszyl do 150 a czasami 200. Generalnoe on nie jest glodomorkiem. Ale pije moje mleczko w nocy i w dzien raz i na pewno krzywda mu sie nie dzieje bo przybiera systematycznie.
Nie nalezy do olbrzymow bo na rok bedzie mial pewnie 10 kg ( teraz ma 9.8) ale ma sie dobrze. Nie martw sie i polecam nie wciskac. Wiem ze to stresuje ale mi pomoglo uwierzenie w zalecenia iz podobno do 1 r.z.mleko to podstawa a reszta to probowanie. Dzieki temu odprezylam sie i nie wciskalam i mysle ze dzieki temu Bartek czul sie zachecany stopniowo do jedzenia. Jestem pewna ze jakbym wciskqla to by nie chcial jesc.

Kanwa, przepraszam wcielo mi cytowanie Ciebie. Osobiscie zalecalabym Ci albo 9-18 albo ewentualnie do 25. Najlepiej taki fotelik ktory jest tylem do kier.jazdy a jesli masz mozliwosc to taki co jest i tylem i przodem. Powiem Ci ze taki do 18 kg.tez na troche wystarczy. Darek co prawda juz w nim nie jezdzi bo przekazal bratu ale moglby jeszcze bo majac 2.7 lat wazy miedzy 16 a 17 kg. Mysle ze do 3.5 roku by mu wystarczylo a zaznacze ze Darek jest z tych ciezszych dzieci. Np.Bartkowi jestem pewna ze posluzy minimum do 4 lat.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

To sie zamien. Nawet nie na caly dzien a na pol. Niech poczuje co to znaczy. Madrala
Pocieszyłaś mnie tym co napisałaś
Widzisz z Marcelkiem było zupełnie inaczej niż z Lenką. On jadł wszystko co mu dałam i w zwiększonych porcjach. Tak było od samego początku, aż uszy mu się trzęsły. Lenka jest zupełnie inna. Ona nie chce i koniec. Do tego cały czas ma uczulenie na buzi. Na pewno ma na marchew, więc wykluczyliśmy i albo na jabłko/banana. Czekam, aż buzia wydobrzeje i pojedynczo będę sprawdzała. Problem w tym, ze samo jabłko jej nie smakuje i nie chce wziąć do buzi.
Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Moj M u lekarza byl juz z nami pare razy i to wtedy on obluguje:P Czarka. Jak bylismy na pobraniu krwi to go trzymal i ostatnio na szczepieniu tez wyrazil chec ale

Jest jedna rzecz ktorej nie robi....nie przewija

Przygladalam mu sie od paru dni i mam wrazenie ze cos sie odmnienilo...chyba przez to ze maly jest juz coraz bardziej kumaty. Dzisiaj powiedzial ze od kwietnia bedzie chodzil z Czarkiem na dupy
U nas też choroba. Jedno i drugie dziecko. Lena miała katar, ale prawie przeszedł, to doszedł obrzydliwy kaszel.
Będzie udawał samotnego ojca i na Czarka chce złapać laskę cwaniak jeden. Mój mąż za to już nie ma takich pomysłów, bo z dwójką to żadna go nie zechce haha
Cytat:
Napisane przez buu007 Pokaż wiadomość
kanwa tez mialam biustonosz z alles jeden
lezal jak ulal,bawelniany sliczny ahhh
szkoda tylko ze moje piersi po kamieniu zrobily sie mikroskopijne
ekhm

u nas starsza chora znow wiec 2 tygodnie w domu siedzenia

elinko tez polecam te foteliki z mniejszym przedzialem wagowym
z tymi montowanymi tylem moze byc ciezej bo w sklepach jest malo takich modeli bo one rzecz jasna nie sa popularne

mariola alez zabawny ten twoj maz
trzeba mu bylo powiedziec ze nie da dupy tylko do dupy haha
Wy to się też macie z tymi chorobami

Jak tylko zrobiło się cieplej to od razu wirusy ruszyły na atak. Lepiej jak jest lekki mrozek.
Cytat:
Napisane przez Calineczka 27 Pokaż wiadomość
No nie... Jak mozna wstac o 5 w niedziele... Szajse...
Kanwa, u ciebie wyprawka na bogato. :-D
Mariolka, na dupy? Swietny pomysl a ty na co bedziesz chodzic w tym czasie?
Gryzia, Fiona jak wasze gorsze polowy po imprezkach?
Mój małżonek pobił dziś wszystkie rekordy, bo wrócił o 7 rano !!!

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;54845276]Już wiem jak po imprezie... obrzygał łóżko, dodam tylko, że śpi w pokoju tego durnego szwagra będzie wesoło [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mariolaw_132 Pokaż wiadomość
Kanwa obciagam ale to malo daje. Przy jednym podejsciu potrafie odciagnac polowe tego zbiorniczka i niby czysto a zachwile znowu. Ten p... Sluz siedzi gdzies w przelyku i sie cofa. Z buzki to idzie az taka piana ktora jak wycieram to sie ciagnie

Zastanawiam sie czy to ze mlody dostal sterydy w 27 tc moze miec wplyw na te infekcje. Juz drugi raz ma na oskrzelach....? Moze powinnam o tym wspomniec lekarzowi?

Gryzia o fuuujjj....
Lenka też dostała sterydy i tez chorowitka z niej. Druga sprawa ona wszystko łapie od syna. Dopóki on jest zdrowy to i ona, ale jak tylko on ma katar to po paru dniach zaraża ją. Tak cały czas.
Cytat:
Napisane przez Paluszkowa Pokaż wiadomość
Hej kobietki.
Omg od maja miałam pierwszy weekend tylko dla siebie. Mąż jako prezenty imieninowy wykupił mi pobyt w spa, dopiero wróciłam. Byłam z siostra i przyjacióka jestem wymasowana, wymoczona, i mega zrelaksowana.

My jesteśmy że sobą 11 lat
Kurczę, ale Ci zazdroszczę Co ja bym dała za taki weekend ...
Cytat:
Hehe a nie mówiłam?

Ale ekstra! Też chcę!

Muszę w tym tygodniu zrobić zdjęcie brzuchola bo już coraz większy jest.

Mój Tż mnie dziś w nocy wzruszył.Przebudził się i mnie pocałował,złapał za brzuch i powiedział Kocham Was♡♥♡
Pierwszy raz
Jaki kochany

A ja Wam powiem, że z tego NEXTa to ja mam dużo ciuchów, ale średnio je zakładam, bo po domu mi szkoda Mam też stamtąd taki ładny płaszczyk na wiosnę i będzie za mały na Lenke , a nówka ech...To dopiero ból.

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2016-02-01 o 09:01
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-31, 20:37   #3158
kanwa
Zakorzenienie

[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;54871711]Ja tego chłopa chyba muszę zacząć lać to będzie ideałem

Kanwa ♡♥♡♥♡♥♡[/QUOTE]

Hehehe

Cytat:
Napisane przez Lwic88a Pokaż wiadomość
Super
Kanwa - mój też mnie ostatnio gdy zasypiam przytula za brzuch fajne uczucie.
Gryzia oj co Ty masz z tym chlopem.

♡♥♡

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Kanwa nie, nie dla noworodka ja B.przesadzilam jak mial okolo 9 miesiecy jakkolwiek w sumie ja mam wlasnie be safe i ten ktory mam jest chyba 0-18. No ale mimo wszystko wlasnie wczesniej Bart jezdzil w takim typowym 0-13.
Ja lubie mojego be safe, duzo pozyt.slyszalam tez za axkid. Wiem ze 900 pln to niemalo ale to posluzy na kilka lat i zapewnia bezpieczenstwo. To jedna z tych rzeczy w ktora warto zainwestowax
Mi się podobał ten besafe bo wydawał się taki porządny w porównaniu do maxi cosi cabrio fix.I miał fajne sztywne na główkę podtrzymywanie.Dodatkowo budka składana co w lecie pewnie mi się przyda.Musimy z Tż pomyśleć
Dzięki za rady
Chłopaki co porabiają?Rozrabiają już razem?
kanwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-31, 20:47   #3159
Calineczka 27
Zakorzenienie

Fiona, o kur... Naprawde mu dalas klaskacza? Niezle, o 7 rano....

Ja juz D. nie chwale, bo pochwalilam, ze spi cala noc i mu sie popie... wiec tak samo moze byc kiedys z jedzeniem czy chorowaniem. Na razie lubi niemleczne jedzenie nawet szpinak z ziemniakami.

Mnie sie podoba duzo ciuszkow, ale tak na co dzien jak dziecko uslini, uleje i szybko wyrosnie to to jest wyrzucanie kasy.

Edytowane przez Calineczka 27
Czas edycji: 2016-01-31 o 20:50
Stary 2016-01-31, 20:57   #3160
nowa8686
Zakorzenienie

Fiona.masakra. Nie dziwię się ze się wkur.

Maja tez miała sterydy. Tfu tfu odpukac z chorobami

31.10.2014 Majunia nasz Skarb

8.05. Pierwsze kopniaczki

Fasolinka
nowa8686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-31, 20:58   #3161
Cos_
Zakorzenienie

Cali dlatego my mamy ze dwa bodziaki takie "wychodne" a reszta po domu bo to w koncu dzieci i od umorusanych,obrzyganych i wyslinionych bodziakow sie nie uchronimy

Fiona a to ancymon z niego!
Kurcze Patryk tez ma na policzkach cos caly czas i nie wiem co to. Nie moge dojsc. A mleka przez caly dzien nie bedzie jadl na pewno bo bedzie mi plul itp.

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Narazie zmienilam plyn do prania na ten ktory uzywalam od poczatku.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-31, 21:07   #3162
fiona27
Zakorzenienie

.

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2016-02-01 o 09:02
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-31, 21:11   #3163
Calineczka 27
Zakorzenienie

Hahahah Smiesznie to teraz brzmi, ale malo to smieszne tak szczerze. Zasluzyl. Ukajal sie chociaz? Raz w zyciu tez strzelilam w pysk, ale juz nie pamietam za co.

Cos, u nas tak samo. Na co dzien to kupuje jakis pieciopak. Bardzo ciezko uprac cokolwiek jak dziecko uleje. U nas pozostawaly zolte plamy po mleku na tetrach, a juz nie mowie teraz przy marchwi.
Stary 2016-02-01, 08:04   #3164
Kissmisiaa
Zakorzenienie

☠☠☠☠a mąż przyniósł z pracy chorobę, mały pokaszluje i ja katar i gardło.
Normalnie szpital mamy :/
Stary 2016-02-01, 11:12   #3165
kanwa
Zakorzenienie

W Lidlu dziś ciuszki dla bobasków
Stary 2016-02-01, 11:20   #3166
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Byłam właśnie i jakoś mnie nie powaliły na kolana. Poza tym mama od znajomej przywiozła ostatnio wielki wór rzeczy, więc znowu mam trochę zapasu. Głównie wiek 12-24 mce, ale przecież też będziemy potrzebować. Pełno dżinsów, koszul, tshirtow. Masa rzeczy. I praktycznie wcale nie znoszone na teraz też parę szt. się znalazło, zresztą Aleks dalej w 56 siedzi
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 11:28   #3167
Calineczka 27
Zakorzenienie

Ja już wyprzedałam wszystko 56/62. Nie wiem, czy dobrze robię, ale nie planujemy dzidziusia w ciągu 3 lat. A może będzie dziewczynka, a może się nie uda? Po co to chomikować?

Komu kawkę?
Stary 2016-02-01, 11:31   #3168
kanwa
Zakorzenienie

A ja kupiłam kilka ciuszków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1454326265683.jpg (49,2 KB, 16 załadowań)
Stary 2016-02-01, 11:41   #3169
mariolaw_132
Zakorzenienie

Cali ja chce...i cos slodkiego
mariolaw_132 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-02-01, 12:20   #3170
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej

Pocieszyłaś mnie tym co napisałaś
Widzisz z Marcelkiem było zupełnie inaczej niż z Lenką. On jadł wszystko co mu dałam i w zwiększonych porcjach. Tak było od samego początku, aż uszy mu się trzęsły. Lenka jest zupełnie inna. Ona nie chce i koniec. Do tego cały czas ma uczulenie na buzi. Na pewno ma na marchew, więc wykluczyliśmy i albo na jabłko/banana. Czekam, aż buzia wydobrzeje i pojedynczo będę sprawdzała. Problem w tym, ze samo jabłko jej nie smakuje i nie chce wziąć do buzi.

U nas też choroba. Jedno i drugie dziecko. Lena miała katar, ale prawie przeszedł, to doszedł obrzydliwy kaszel.
Będzie udawał samotnego ojca i na Czarka chce złapać laskę cwaniak jeden. Mój mąż za to już nie ma takich pomysłów, bo z dwójką to żadna go nie zechce haha

Wy to się też macie z tymi chorobami

Jak tylko zrobiło się cieplej to od razu wirusy ruszyły na atak. Lepiej jak jest lekki mrozek.

Mój małżonek pobił dziś wszystkie rekordy, bo wrócił o 7 rano !!!

Lenka też dostała sterydy i tez chorowitka z niej. Druga sprawa ona wszystko łapie od syna. Dopóki on jest zdrowy to i ona, ale jak tylko on ma katar to po paru dniach zaraża ją. Tak cały czas.

Kurczę, ale Ci zazdroszczę Co ja bym dała za taki weekend ...

Jaki kochany

A ja Wam powiem, że z tego NEXTa to ja mam dużo ciuchów, ale średnio je zakładam, bo po domu mi szkoda Mam też stamtąd taki ładny płaszczyk na wiosnę i będzie za mały na Lenke , a nówka ech...To dopiero ból.
A wiesz ja mysle ze bedzie jej jeszcze wszystko smakowalo. Ja tez mialam wrazenie ze Bart wynrzydza a widze teeaz ze to niegotowowc bo z czasem wynrzydza coraz mniej. Daro tez byl bardziej zdzarty.no taka natura. Zobaczysz jeszcze bedzie szamala tylko daj jej czas. Na szczescie w jej wieku mleko uzupelnia na luzie sporo deficytow.

Cytat:
Hehehe

♡♥♡

Mi się podobał ten besafe bo wydawał się taki porządny w porównaniu do maxi cosi cabrio fix.I miał fajne sztywne na główkę podtrzymywanie.Dodatkowo budka składana co w lecie pewnie mi się przyda.Musimy z Tż pomyśleć
Dzięki za rady
Chłopaki co porabiają?Rozrabiają już razem?

a chlopaki roznie. Czasami sie bardzo kochaja a czasami Daro sie denerwuje ze mu cos Bart zabiera. Innym razem sie wszystkim dzieli. Mysle ze jeszcze im troche czasu potrzeba ale na szczescie nie ma zadnych wojen permanentnych za 2 lata mysle ze sie zacznie taka porzadna zabawa a ja sie ciesze ze maja siebie

Cytat:
Fiona, o kur... Naprawde mu dalas klaskacza? Niezle, o 7 rano....

Ja juz D. nie chwale, bo pochwalilam, ze spi cala noc i mu sie popie... wiec tak samo moze byc kiedys z jedzeniem czy chorowaniem. Na razie lubi niemleczne jedzenie nawet szpinak z ziemniakami.

Mnie sie podoba duzo ciuszkow, ale tak na co dzien jak dziecko uslini, uleje i szybko wyrosnie to to jest wyrzucanie kasy.
A tp chyba kazda mama tak.ma. jak sie pochwali to sie konczy

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 12:47   #3171
Kissmisiaa
Zakorzenienie

My juz w drodze do alergologa. Dziś maraton.

Byliśmy u pediatry na szczęście Filip jest zdrowy.
Cytat:
A ja kupiłam kilka ciuszków
Słodkie
Ponoć rozmiarówka z lidla jest większa niż standardowa.
Stary 2016-02-01, 13:01   #3172
201704210903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
My juz w drodze do alergologa. Dziś maraton.

Byliśmy u pediatry na szczęście Filip jest zdrowy.

Słodkie
Ponoć rozmiarówka z lidla jest większa niż standardowa.
Tak. Jest większa np teraz mały nosi ubrania 74 na 80 i są lekko duże a ze smyka ma body 86

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
201704210903 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 13:17   #3173
kanwa
Zakorzenienie

Magi to fajnie że się bawią razem.Fajnie mieć rodzeństwo

Kiss to daj znać po wizycie)

W sumie to dresik,gatki i bodziaki wydają mi się standardowe.Pajace są jakby większe.
Ale ja to niedoświadczona:P

Gryzia jak tam dziś?

Fionka niezła akcja z mężem.Mój niestety też do tego zdolny jak wypije.Nawet nie tak dawno pisałam Wam o akcji jaką zrobił.

My dziś zaklepaliśmy datę ślubu na 25.03.2016 .Pani kierownik USC była bardzo "miła".Przyjęła nas słowami"ja mam sprawozdanie i nie mam czasu"
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić żebym się tak odezwała do podatnika. Jeszcze musimy pójść znów raz żeby wypisać wszystkie papiery.
Zamówiliśmy też od razu obrączki

Cali a Inkę masz?
Stary 2016-02-01, 13:29   #3174
Calineczka 27
Zakorzenienie

Mariolka mam snickersa albo marsa do kawki
Inki nie posiadam. Kanwa, ja raz poszłam do US jak D miał miesiac po jakieś papiery do becikowego. Mąż z nim siedział na ławeczce z boku. Nagle sie rozpłakał. Wstałam instynktownie i dostałam taką z☠☠☠kę, że jak ja śmiem odchodzić od urzędnika, kiedy załatwia moją sprawę. Tak mnie wryło w ziemię, że nawet nie odpyskowałam. Powiedzialam tylko, że jestem z noworodkiem. Zdarzają się tacy ludzie. Ładne łupy.
Stary 2016-02-01, 13:36   #3175
kanwa
Zakorzenienie

Cytat:
Mariolka mam snickersa albo marsa do kawki
Inki nie posiadam. Kanwa, ja raz poszłam do US jak D miał miesiac po jakieś papiery do becikowego. Mąż z nim siedział na ławeczce z boku. Nagle sie rozpłakał. Wstałam instynktownie i dostałam taką z☠☠☠kę, że jak ja śmiem odchodzić od urzędnika, kiedy załatwia moją sprawę. Tak mnie wryło w ziemię, że nawet nie odpyskowałam. Powiedzialam tylko, że jestem z noworodkiem. Zdarzają się tacy ludzie. Ładne łupy.
U mnie w Us potrafimy jeszcze nosić dzieci i zabawiać
Wredne babsko Ci się trafiło.Współczuję ale zawsze w takich sytuacjach warto iść ze skargą od razu do naczelnika urzędu żeby takiej babie w pięty poszło

A i wybraliśmy imiona
Dziewczynka to będzie Ida a chłopiec to będzie Tymoteusz(Tymek).

Ja mam małe pączki domowej roboty od teścia jakby się ktoś chciał skusić
Stary 2016-02-01, 14:48   #3176
Lwic88a
Zadomowienie

Cytat:
Magi to fajnie że się bawią razem.Fajnie mieć rodzeństwo

Kiss to daj znać po wizycie)

W sumie to dresik,gatki i bodziaki wydają mi się standardowe.Pajace są jakby większe.
Ale ja to niedoświadczona:P

Gryzia jak tam dziś?

Fionka niezła akcja z mężem.Mój niestety też do tego zdolny jak wypije.Nawet nie tak dawno pisałam Wam o akcji jaką zrobił.

My dziś zaklepaliśmy datę ślubu na 25.03.2016 .Pani kierownik USC była bardzo "miła".Przyjęła nas słowami"ja mam sprawozdanie i nie mam czasu"
Jakoś nie mogę sobie wyobrazić żebym się tak odezwała do podatnika. Jeszcze musimy pójść znów raz żeby wypisać wszystkie papiery.
Zamówiliśmy też od razu obrączki

Cali a Inkę masz?
To teraz szykowanie do slubu Ci dojdzie

Kisia mój TZ tez kicha i smarka ale Kazałam mu trzymac sie na kilometr ode mnie
Lwic88a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-01, 14:50   #3177
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f
Konto usunięte

Kanwa było bardzo dobrze, aż do poprzedniego karmienia Aleks płakał tak jak o cyca to mamusia dała. Zjadł to go wzięłam do odbicia. I kręci się na mnie, kręci aż w końcu ulał tyle, że musiałam się przebrać łącznie ze stanikiem i spodniami dałam później chwilę cyca, żeby załagodzić kwas w przełyku i syropek. Płakał nie z głodu tylko coś brzuszek męczyło teraz usypia a ja muszę iść namoczyć pieluchy i koje ubrania po tym ulaniu. Wkurza mnie to, że do wszystkiego muszę dojść sama i testować różne opcje na własnym dziecku syrop chyba musi dostawać 3 razy dziennie mniej więcej co 8 godzin, bo i tak wychodzi podobnie. Oby tylko jutro była ładna waga
d1b06f3951e378bb3fdc33711a759ec9373c9f74_6556ad7364f3f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-02-01, 15:54   #3178
Lwic88a
Zadomowienie

Ja po wizycie. Widzialam jak maluszek kopał ale ujawnić się nie chciał. Następna wizyta 29.02.
Stary 2016-02-01, 16:51   #3179
kanwa
Zakorzenienie

Lwica gratki wizyty
Ja dopiero za tydzień.

Gryziu ehh biedny ten Twój dzieć.

Ja siedzę i rodziców bo Tż ma drugą zmianę.
Stary 2016-02-01, 16:59   #3180
Lwic88a
Zadomowienie

Ruchliwy jest bardzo ten mój maluszek. Tylko w moczu wyszły mi znów bakterie i musze zrobić posiew. A test pappa wyszedl prawidlowo. Wszystko jest w normie. Wzięłam zaświadczenie do pracy ze jestem w ciąży. Wniosek o kredyt złożony i czekamy na rozpatrzenie ok 2 tyg.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości