|
|
#511 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Minie, to hormonalny dół, zobaczysz, że się wszystko ustabilizuje i doda ci skrzyyyyydeł 2. Chwilowo tego nie szukam w filmach. Kiedyś, jak byłam nastką mnie to brało. Potem trochę na studiach Mulhollandy etc. Na razie omijam. ![]() Cytat:
Mimo wszystko wtryniam Falvity i masę fasoli, soczewic i jaglanej. Wtryniam bo lubię of kors, za wyjątkiem Falvitu A żelastwo mi potrzebne i służy. Zawsze to jakiś ratunek. 2. Białek nie mam żółtych, tylko szare. Wiem, że przy zółtych woń trupka, ale badałam niedawno calkiem. Zawsze badam. Cytat:
Dzięksy serdeczne Wygląda na to, że jednowyrazowe tytuły oznaczają ambitne
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-03 o 15:27 |
|||
|
|
|
#512 |
|
Nindżopesz
|
![]() Ja ostatnio szukam filmów takich jak Wstyd czy Blue Valentine, w miarę realistycznych, surowych, emocjonalnych. |
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jak i Róża mnei rozczarowała mocno.. Moje wlosy ostatnio wogóle nie lecą. Zawsze coś lecialo , mniej lub bardziej, i zawsze mnie to irytowało. a teraz nic. I to mnie przeraża dla odmiany. Boje się,że jak poleca to wszystkie na raz, albo okaże się jeszcze coś gorszego ![]() Tylko się nie śmiać ![]() Zakochalam się wczoraj w Obsession ![]() Nigdy nie miałam okazji porządnie potesatować, bo zawsze albo w pośpiechu, albo bloterek zaginął, albo coś tam i jak już to fujalam. A wczoraj na spokojnie...boszz, jaki to piękny zapach Będzie flacha. A meskie fajne jest? Bo nie wiem czy leżć do Rossmana, bo tam tyle wiadomo jakich pokus, a ja unikam do zużycia zapasow
|
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem kobiety
![]() Ale tu zmian, dwa nowe wątki (a może więcej?) hohoho
|
#515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Męskie jest zaâ☠â☠â☠iste! Ja mam babskie Night, ale kurcze znudził mi się. Faktycznie, przy oryginale popłuczynki ten night. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-03 o 18:29 |
|
|
|
|
#516 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z napięciem, i wieś taka jak z Malowanego ptaka. Dodatkowy plus za okolice, za młodu jeździłam na wakacje pod Łapy. Brakowało mi tylko stosownego akcentu u aktorów.Róża też mnie nie ruszyła. |
|
|
|
|
#517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To Night wąchnę też Cytat:
|
||
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak ktoś mówi, że nie miał czasu, to już by sobie darował. Długa znajomość stażem nie musi być przez to zażyła z drugiej strony, skoro mówi, "jesteś dla mnie tak ważna, że nie chciałem am ograniczać się do smsa" to chyba jakoś tam się stara, prawda? Cytat:
Wstyd - zrobił na mnie wielkie wrażenie Ano tak! Ja miałam dziś tyle wrażeń, że nawet nie mam siły o tym pisać - z Guciem byłam w Instytucie Lotnictwa, oprowadzana przez mojego znajomego, który wziął ode mnie obrazki na aukcję, rety rety, Gucio przez 2 godziny każde zdanie zaczynał od "A co by się stało, gdyby (...) ?" i tu rzucał pomysłami Potem testowałam nowe Montalaki w Q, w sklepie mięsnym zostawiłam obrazek do odbioru na hasło Gucio, bo mnie w domu nie było, jak ktoś mógł i jutro przyjeżdzą na GODZINĘ Truskawa z czarną torbą dla mnie - przez co oddaję brązową i Bottegę Venetę legere też oddaję oraz kupiłam sobie fioletową szminkę matową - nie fuksję tylko prawdziwy fiolet trochę ciemniejszy od Milki. Gustaw powiedział "Nie pasuje ci ta szminka... wyglądasz jak nie ty" "A jak kto?" "Ktoś kogo nie znam"
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobra
, leci do mnie śliczna zgrabna 125 męskiego Obsession ![]() We wtorek Dzień Kobiet, to będzie akurat na prezent ode mnie dla mnie ![]() Cytat:
![]() No...dzieciaki mają oko do takich rzeczy i wala prosto z mostu...przemyślała bym sprawę fioletowej szminki ![]() Niedawno miałam 2 h z pięciolatkiem kolegi pod opieką. Tyle razy ile uslyszałam wtedy ciocia, a wiesz ,... a ciocia ....to chyba w calym zeszlym roku od rodzinnych nie słyszalam .Maly wulkan i gadulstwa i energii Babskiego Obsession mam ok 20 ml w odlewie, to mi na trochę starczy
|
|
|
|
|
#520 |
|
Niewyczymie.
|
The Chłop znowu się prosi o ucięcie łba.
Planujemy wakacje. Ja sobie wymyśliłam, że to mają być typowe olinklusif. Chcę ładny hotel, park wodny (bo jak nie ma zjeżdżalni, to ja nie jadę, bo po co), bar i żarełko i typowy leżing i Januszing. W dodatku ma być tanio, bo ja ogólnie podróżować nie lubię i jestę sknerą, i ma być daleko od jakichkolwiek uchodźców. To se The Chłop wymyślił, że on ma to w nosie i woli jechać do Polski (jeszcze nigdy nie był), do moich dziadków, na wieś. Jego argumentacja? Będzie ciepło, będzie olinklsif, będzie fajnie, a ile czasu zaoszczędzimy na poszukiwaniach hotelu! Niewyczymie. Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-03-03 o 20:48 |
|
|
|
#521 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, jesteś moim usprawiedliwieniem sumienia, albowiem chyba tylko Ty częściej ode mnie zmieniasz zdanie na temat perfum. ![]() Cytat:
No niestety, wyjście jest jedno, rondlem go, żeliwnym, na bank macie jakiś staroangielski wyrób na stanie A poważnie, to tak se tylko gada, bo mu się nie chce zapewne poszukiwać. Znajdź se sama hotela, wybierz, podsuń kilka ofert, zmieni zdanie. Z tą Polską, no cóż, nie dziwię się, że ma jakieś idylliczne wyobrażenia, albowiem nie był.
|
||
|
|
|
#522 |
|
Niewyczymie.
|
Taaak... co prawda z tym leniuchowaniem na wiosce i olinkluziwem w postaci pierogów i kiełbasy to on ma rację
![]() Ale on sobie wyobraża, że w Polsce na wiosce jest cudownie - słonko, krówki, kurki, piękne ukwiecone łąki i wiele rowerowych ścieżek. ![]() Ostatnio sobie wymyślił, że on to by się chętnie do Polski przeprowadził i został wiejskim parobkiem Rondlem go, no zaiste rondlem... |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
chcę tego kothaaa....
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-03-04 o 16:27 |
|
|
|
#524 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja jeczze lubie surrealistyczne
|
|
|
#525 |
|
Piers do przodu
|
Betty - no jak ma takie łapki to już przepadłaś
bier - przemyć czy coś jakoś tam ....Ja też mam ...... zawiruszonego Chłopa
|
#526 | |
|
Mother of Cats
|
Do torby go!
![]() Gdzie znalazłaś takie ufne futro? Nie chce się wierzyć, że to nie Twój ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
Mother, spóźnione wszystkiego najlepszego ![]() A propos wyglądu, mogłabym podpisać się niemal pod wszystkim, co napisała Rejcz, bo sama niedawno oglądałam swoje zdjęcia sprzed dekady. Dziś na tych fotkach widzę ładne, całkiem zgrabne dziewczę z wielkimi oczami i gęstymi włosami. A wtedy byłam przekonana, że mam n mankamentów wykluczających atrakcyjność, na czele z byciem słonicą. Młodość się nie docenia, że tak sentencjonalnie zakończę ![]() |
|
|
|
|
#527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym mieszkała sama, to już bym dawno wzięła Zdrowia u nas chyba czystek działa, bo nic nikogo nie bierze didki troche rozkładało, ale rozeszło się po kościach Cytat:
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-03-04 o 00:23 |
||
|
|
|
#528 | |
|
Zakorzenienie
|
Masz oczy kota
widać że muszmieć Cytat:
Co do szminki - jakbym przemyślała, to bym nie kupiła. Ona mnie bawi. Nie jest w kategorii upiększacza, tylko hepeningu. A kolorem mi pasuje do facjaty. Coś jak pachnienie Robakami. A co do perfum... wciąż mi się podobają, ale nie aż tak, żeby mieć, poczułam, że mogę się bez nich obyć - czekam na zapach, bez którego się nie obędę, muszę mieć... że się zaprzedam, nie wiem, co zrobię, ale chcę tak pachnieć koniecznie.
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2016-03-04 o 00:31 |
|
|
|
|
#529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#530 | |||
|
Zakorzenienie
|
O jeżuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cytat:
Piękna jesteś tak, że normalnie nie powiem co! Ale to już Ci powiedziałam w Kraku przy myciu rąk po Wucecie, że jesteś tak piękna i wyjątkowa, żebyś się nie zdziwiła, jak będę się na Ciebie gapić. Chyba to powiedziałam na głos? Czy nie dałam rady? Bo tak sobie pomyślałam i tak też czyniłam. Choć ja osobiście piękna zewnętrznego nie potrzebuję w ludziach, zazwyczaj patrzę "w nich" nie na nich, zjawiskową urodę traktuję jako bonus. Dodatek, a czasem przeszkadzajek, bo ciężko się skupić Fogle Betty weeeeeeeeeeź, przecież to jest Twoja córka z tym kotem, nie może być, że znalazłaś wehikuł czasu Cytat:
Jest bardzo niewielu którzy potrafią grać, czyli robią to różnorodnie, współcześnie. Cytat:
łoj
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-03-04 o 01:48 |
|||
|
|
|
#531 | ||
|
Nindżopesz
|
Pomijając durność Chłopa, to powiedz mi jak widzisz takie wakacje z małym didem?
Mój chłopin uparł się gdzieś jechać w tym roku, a małe jest małe tj. będzie miało z 8 m-cy. Trochę mnie przeraża wizja jak np. raczkuje po brudnych hotelowych podłogach i wyjada syf z dywanu. W domu to sobie porządnie odkurzę a na wywczasach trzeba zamiatać we własnym zakresie, a jak już odkurzają to na odwal i nie codziennie. Poza tym wozić się ze słoiczkami, kocami, pieluchami... a my bez samochodu. Póki co stanęło na wyjeździe na agroturystykę pod Wawę, już tam byliśmy więc warunki znośne, ale i tak nie jestem przekonana. Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#532 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja byłam pod wrażeniem tego że niby niewiele się w tym filmie dzialo a trzymał w napięciu Cytat:
Cytat:
Ale Twój chuop wymyśla Cytat:
Cytat:
zakładam że wszyscy jeżdżą i jakos żyją więc i my damy radę Pierwsza próba chyba bedzie już na majówkę no ale Mały 4 miesiące dopiero będzie miał więc mobilny nie będzie |
|||||
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
Sceny Bar (watek na okoloperfumowe offtopy) został niszą
![]() Śniło mi się, ze nie dojechalam rano do pracy pociągiem, bo gdzies na trasie meteoryt w nocy spadł na tory Ogólnie źle spalam i z niewyspania mam wkurfa ![]() Ja chcę wiosny...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-04 o 10:39 |
|
|
|
#534 |
|
Niewyczymie.
|
Nooo, ja nie wiem gdzie pisać.
Joł Baru! Red - A tam, myślę że moje podłogi są myte bardziej na odwal się niż w tych hotelach. Did zahartowany. A w ogóle to po raz pierwszy kupiłam szablon na bloga... i zepsułam. To nie tak miało byyyyyyć!
|
|
|
|
#535 |
|
Wtajemniczenie
|
Miłego dnia całemu Baru!
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Betty jakaś Ty śliczna
|
|
#536 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. z takim małym wózkowym wygodniej, jednak z drugiej strony nie chciałoby mi się targać wielkiej gondoli do pociągu. No i to ciągłe karmienie cyckiem... Mam nadzieję, że 8-miesięcznego zapcham kaszką i spacerówka wystarczy ![]() Cytat:
Ale podejrzewam, że nie masz zaplątanych w dywanie muszych trucheł? W zeszłe wakacje trafiła nam się taka agro, że ilekroć otworzyliśmy okna to leciały muchy (a gorunc i klimy nie było więc co robić), wieczorami je mordowaliśmy klapkiem ale nie wszystkie trupki udawało się znaleźć - taki Irytek zapewne by znalazł i zjadł
|
||
|
|
|
#537 |
|
Niewyczymie.
|
Irytek w muchach chyba nie gustuje, ale kto go tam wie...
![]() leci do mnie Madagaskarowy Shalimar!!! Upolowałam niczym jakiś, nieprzymierzając, łowca!
Edytowane przez MotherDivine Czas edycji: 2016-03-04 o 12:41 |
|
|
|
#538 | |||||||||
|
Panaroja
|
spod szarości i snad guodu
![]() Cytat:
Cytat:
2.pozwolę sobie powiedziec eeeeetam , jadłam je wielokrotnie i nie zauważyłam jakichkolwiek zmian w funkcjonowaniu czegokolwiek ![]() Cytat:
![]() ![]() :sli na:Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
![]() Cytat:
Bier Cytat:
Cytat:
![]() 2.ja też ![]() Cytat:
Drogi Baru , dawno nie było o otchódzaniu , ktoś coś ? udało się komuś otchóść ? mnie ni huhu , w związku z czym przestawiam się na zdrowe odżywianie znaczy żarło w pudełkach taskane do robo zamiast kanapek może pomoże
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się udalo schusc
Ale przez przeciągająca się depresje jesienno-zimowa i syfoze za oknem mam takie napady na słodkie, ze boje się, ze wszystko zaraz wróci. Zaczelam zuc owocowe slodie gumy, to żre tyle, ze mam wzdęcia Kupiłam landrynki (dlugo się memla w ustach i tylko 12 kcal w jednej) to żre tyle, dopóki język i podniebienie nie zaczną krwawić
|
#540 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja ostatnio schudłam z 53kg do 50 ale metody nie polecam
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.

Minie, to hormonalny dół, zobaczysz, że się wszystko ustabilizuje i doda ci skrzyyyyydeł 

....Znowu nie jem mięsa

" Co, nawiasem mówiąc, potwierdza moja opinię, ze przyjaciół to się ma wtedy, kiedy im z tym wygodnie.

klask i: