Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-01, 18:04   #1831
rav12345
Wtajemniczenie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Dzięki nie wiem tylko czy moja znajomość angielskiego pozwoli mi na zrozumienie wszsytkiego.
Ogólnie trzeba robić to co ona pokazuje, i pamiętać, że Inhale to wdech, a Exhale to wydech.
Stary 2007-12-01, 19:11   #1832
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
ABS to ćwiczenia wzmacniające mięśnie brzucha. Fajny 10min zestaw jest tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=mmek7...elated&search=
o super że podesłałaś linka, na pewno w wolnej chwili zajrze i spróbuje, dziękuję
Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
dziewczyny czy ja dziwna jestem.
sciagam TZowi motywy na telefon z paniami nagimi. bo w sumie i tak by od kolegow sobie przesylal, jakos mi to nie przeszkadza, to tylko obrazek.
a ile TZ zyskal w oczach kolegów ze ma taka spoko dziewczyne.
nie jestes dziwna, ja tez mam podobne myślenie, wole niektóre rzeczy sama mu podsunąć, niz żeby sam od kolegów ukradkiem brał

Tyle, ze ja na taka prosbe Tz (powiedziana w żartach) odpowiedziałam (całkiem serio) że jak on będzie miał naga kobiete na tapecie, to ja wtedy ściągam gołego faceta na tapetkę z pokazanym przyrodzeniem , i jesli mu taki ukłąd odpowiada, to ok, zrobimy tak
Od tamtej pory koniec tematu
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Gratuluje- będziesz inspektorem. Ualalalala panowie będa robić w gacie ze strachu
eee to zadużo powiedziane
będe, męskim postrachem

Cytat:
Et-ka produkcje małych lemoorek uruchomie za rok
jejku jak to fajnie brzmi

będziesz miała w domu prawdziwa Lemoorlandię

Stary Lemoor (Tż), Mama Lemoorka (Ty) i małe lemooratka

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 19:23   #1833
nema_
Gość

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość

Połamałam sobie język czytając
Stary 2007-12-01, 21:39   #1834
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość

Anitko,
bądź dzielna, czasem trzeba przetrzymac te gorsze chwile
Dzieki Nema
Ale po tym co przed chwila napisal mi Tz, to wcale nie jest mi lepiejPo prostu chce mi sie
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 22:03   #1835
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie trzeba robić to co ona pokazuje, i pamiętać, że Inhale to wdech, a Exhale to wydech.
Dziękuję Tyle zrozumiem

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Dzieki Nema
Ale po tym co przed chwila napisal mi Tz, to wcale nie jest mi lepiejPo prostu chce mi sie

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 22:06   #1836
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki Nema
Anitko co się stało??

ja juz dziś drugi dzien płacze przez TZ.. dzis nawet płakałam przy nim pewnie kolejna noc nie przespana mnie czeka.. dzis nawet przewinął się temat rozstania niby nikt tego na powaznie nie chce.. ale to wisi nad nami

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 23:15   #1837
Madlen__18
Zakorzenienie

Madzia, przepraszam, że prosto z mostu: ale chodzi o tą trawkę?

Dziewczyny : Nema, Vadi, pamiętacie jak kiedyś o sobie pisałam i tym ktore chciały podawałam link do opowiadania o mnie. a więc miałam psychologów, psychiatrów etc. To sa rzeczy, które mi zostały z depresji, a może pośrednio były jej powodem.
U mnie to się przekłada też na niepełnosprawność, pisałam wam o tym. Kolejny powód, żeby mieć wstręt do siebie.
I czasem taka myśl, że jak Tż moze na mnie patrzeć..

Ale powiem wam: posta nie skasowałam, bo nie zdązyłam. Tż zapukał do drzwi i wyłączyłam wizaż. Jechaliśmy do szkoły. Złapał w lot, że coś nie tak, i że się źle czuję (nos na kwintę etc....). Jak wsiedliśmy do autobusu, to zamknęłam oczy już, bo czułam, że mi się łzy gromadzą pod powiekami.
I, że mnie ludzie zdeptają to nie mogę na nich patrzeć, bo sobie wkręce atak paniki.
Wysiedliśmy, trzeba było iśc kawałek. I na rozstaju dróg (jeszcze jeden zakręt został) Tż się zatrzymał (bo ja już wysiadałam totalnie). Wycedziłam przez zęby "zabierz mnie stąd" i się rozplakałam, aż mną telepało. Kucał na chodniku (żałosny obrazeczek) i pytał. Bo wie, że może mnie stąd zabrać, ale czy w takim razie chcę zrezygnować ze studium, bo nie daję rady, czy chwilowo się zlamałam, a jutro zacisnę ząbki i do przodu. I, że on mi zawsze pomoże (wtedy to już bek, i żeby mnie nie zmuszał tylko zabrał..) i mnie "uratuje", tylko mam być pewna, że tego chcę bo się czasem warto zmierzyć. Jako, że wiedziałam, że rady nie dam, bo szkolenie to praca w grupach, zacznę ryczeć i rozwalę komuś ćwiczenia...
Więc pojechaliśmy do Niego, cały dzień mnie tulił, rozśmieszał, łzy ocierał, przespałam się (on też) trochę, bo mnie głowa bolała od płaczu..
Potem spacer z psem długi, i w drodze do mnie kupił 6 białych różyczek
...
Nie macie pojęcia jakie to było..WAZNE.
Znowu poczułam, że mam w Nim PRZYJACIELA.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-01, 23:35   #1838
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Madzia, przepraszam, że prosto z mostu: ale chodzi o tą trawkę?

Dziewczyny : Nema, Vadi, pamiętacie jak kiedyś o sobie pisałam i tym ktore chciały podawałam link do opowiadania o mnie. a więc miałam psychologów, psychiatrów etc. To sa rzeczy, które mi zostały z depresji, a może pośrednio były jej powodem.
U mnie to się przekłada też na niepełnosprawność, pisałam wam o tym. Kolejny powód, żeby mieć wstręt do siebie.
I czasem taka myśl, że jak Tż moze na mnie patrzeć..

Ale powiem wam: posta nie skasowałam, bo nie zdązyłam. Tż zapukał do drzwi i wyłączyłam wizaż. Jechaliśmy do szkoły. Złapał w lot, że coś nie tak, i że się źle czuję (nos na kwintę etc....). Jak wsiedliśmy do autobusu, to zamknęłam oczy już, bo czułam, że mi się łzy gromadzą pod powiekami.
I, że mnie ludzie zdeptają to nie mogę na nich patrzeć, bo sobie wkręce atak paniki.
Wysiedliśmy, trzeba było iśc kawałek. I na rozstaju dróg (jeszcze jeden zakręt został) Tż się zatrzymał (bo ja już wysiadałam totalnie). Wycedziłam przez zęby "zabierz mnie stąd" i się rozplakałam, aż mną telepało. Kucał na chodniku (żałosny obrazeczek) i pytał. Bo wie, że może mnie stąd zabrać, ale czy w takim razie chcę zrezygnować ze studium, bo nie daję rady, czy chwilowo się zlamałam, a jutro zacisnę ząbki i do przodu. I, że on mi zawsze pomoże (wtedy to już bek, i żeby mnie nie zmuszał tylko zabrał..) i mnie "uratuje", tylko mam być pewna, że tego chcę bo się czasem warto zmierzyć. Jako, że wiedziałam, że rady nie dam, bo szkolenie to praca w grupach, zacznę ryczeć i rozwalę komuś ćwiczenia...
Więc pojechaliśmy do Niego, cały dzień mnie tulił, rozśmieszał, łzy ocierał, przespałam się (on też) trochę, bo mnie głowa bolała od płaczu..
Potem spacer z psem długi, i w drodze do mnie kupił 6 białych różyczek
...
Nie macie pojęcia jakie to było..WAZNE.
Znowu poczułam, że mam w Nim PRZYJACIELA.
Dobrze, że masz w nim takie wsparcie i prawdziwego przyjaciela To nieocenione!

Stary 2007-12-01, 23:39   #1839
Madlen__18
Zakorzenienie

Cudownie jest, kiedy jednocześnie jest ogień i przyjaźń. I jedno ani trochę nie przeczy drugiemu.
I to bicie serca kiedy zasypiasz przy kimś, a On cię chroni i otula całą.

Niesamowite bezpieczeństwo.

Napisałam do Niego 1.5 roku temu ponad, kiedy byłam na początku mojej drogi, jakto nazywaliśmy 'rozganiania chmur"

"A kiedy śmiejesz się tak szczerze, z dziecięcą ufnością, Twoje rozpromienione szczęściem oczy są więcej warte niż wszystkie uśmiechy świata.
"
Otóż to.
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 08:53   #1840
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

wiecie co wczoraj nie moglam spać.. napisałam do TZ ze leże i płacze i ze mi tak bardzo smutno... a on?? nawet nie odpisał, nie zadzwonił choć 3 minuty wczesniej mi puscił sygnal jutro jade do Olsztyna.

Stary 2007-12-02, 09:05   #1841
ANITKA79
Zadomowienie

Kulbit i Madzialenko dzieki za przytulenie i calusy Naprawde bardzo mnie wspieracie.

Wiecie nie bede pisac szczegolow ale w Andrzjeki ostro poklocilismy sie z Tz. Nie wiem/ja tylko zaczelam mu mowic zeby byl bardziej odpowiedzialny/Wiem moze sie czepialam/bo powiedzialam mu, ze ok jest juz opiekunem siostry, ale najwieciej czasu z nia spedza ciocia, no bo ma z nia pokoj,pierze jej, gotuje itp.. A on tylko zalatwia sprawy papierkowe z nia zwiazane no i pojdzie na wywiadowke, no i wiadomo cos wspolnie porobia jak to brat z siostra. No i zaczelam mu wygarniac, ze nie zajmuje sie nia 24 na dobe itp.. Wiem ze moze zaczelam szukac dziury w calym/a moze to przez PMS/ale pojechalam sklocona do siebie. Potem go przeprosilam. Jednak najabrdziej zaboalo mnie to co napisal wieczorem: ze ja wszystkim rozpowiadam o nim na lewo i prawoI choc mnie bardzo kocha i szanuje to on zniesc tego nie mozeTylko ze ja juz od dawna z nikm nie gadam o naszych problemnach, bo wiem ze rozwiazemy je we dwoje Tylko z Wami dziewczyny o tym [pisze, ale o wizazu on nie wie. Wiec napisalam, mu ze nie rozumiem kto go nastawil przeciwko mnie, ale to co mowi mi zostaje miedzy Nami. Nie gadam rodzicom ani nikomu innemu, bo wiem ze to nasze sprawy. To potem napisal ze wierzy mi/w to co napisalam i mi ufa bezgranicznie, jak nikomu nire ufal i ze mnie kocha/ Wiec teraz to juz zglupialam: Raz ufa a raz nie??? a potem zadzwonil, powiedzial ze mnie kocha i czy pzyjade do niego? Powiedzialam ze tak bo musimy porozmawiac tylko we dwoje.. Ale kilka minut pozniej przeszedl samego siebie: Powiedzial ze mnie bardzo kocha jak nikogo dotad i ze chce dla Nas jak najlepiej. Ale zebym sobie znalazla innego faceta, bo on sie nie nadaje na mezaBo caly czas sie stara a cos psuje i mu nic nie wychodzi.. Nie chcialam juz z nim dluzej gadac wiec powiedzialam zeby szedl spac i pogadamy dzisiaj.
A dzisiaj ledwo z lozka sie podnioslam, chyba mnie przewialo, bo plecy mnie bola od polowy, az do samej szyi. i nawet tabletka nie pomaga.. Ale zrobilam sobie goraca kapiel i jest troszke lepiej, nawet jak nabieram powietrza to tak mnie boli.
Nie wiem co z tego wszystkiego bedzie, kocham go bardzo ale zobaczymy jak dzisiaj potoczy sie nasza rozmowa.Moze dowiem sie o co tak naprawde mu chodzi

Ps. Madziu trzymaj sie kochanie, uwazam ze to ze twoj Tz sie przyznal to wielki plus.. Wiem ze jest ci ciezko teraz i chyba sie domyslam ze to chodzi o trawkeWspieram cie ze wszystkich sil
Stary 2007-12-02, 09:10   #1842
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Anitko zobaczysz będzie dobrze. może on tak powiedział, bo pomyslał ze w jakis sposób cię krzywdzi (jak ci mówił ze ci nie ufa itp).. nie wiem.. faceci czasami mają dziwny tok myslenia . trzymam kciuki aby było wszytsko dobrze. a co do tego bólu to może nerwoból jakis się przypałętał??

Cytat:

Ps. Madziu trzymaj sie kochanie, uwazam ze to ze twoj Tz sie przyznal to wielki plus.. Wiem ze jest ci ciezko teraz i chyba sie domyslam ze to chodzi o trawkeWspieram cie ze wszystkich sil
Wlasnie nie tylko o trawke chodzi...

Stary 2007-12-02, 09:23   #1843
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Anitko zobaczysz będzie dobrze. może on tak powiedział, bo pomyslał ze w jakis sposób cię krzywdzi (jak ci mówił ze ci nie ufa itp).. nie wiem.. faceci czasami mają dziwny tok myslenia . trzymam kciuki aby było wszytsko dobrze. a co do tego bólu to może nerwoból jakis się przypałętał??

Wlasnie nie tylko o trawke chodzi...
Madziu jakbys chciala pogadac na PW co ci lezy na serduszku to zapraszam slonko

A z moim Tz to nie wiem o co mu chodzi tak nprawde

PS. Pol nocy przeplakalam i moze jakos zle spalam stad ten bol. Nerwobol to chyba nie jest, bo wzielam tabletke, taka od lekarza/kiedys mi przepisal, jak dzwignelam cos za mocno i tak mnie bolalo, ze zgieta w pol chodzilam/No i ta tabletka nie dziala.. Ale juz jest troche lepiej, wiec jak wroca rodzice to pojade do Tz i z nim pogadam/Bo ma caly czas tel.wylaczony
Stary 2007-12-02, 09:25   #1844
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu jakbys chciala pogadac na PW co ci lezy na serduszku to zapraszam slonko
To ja ci zaraz napisze na PW...

Stary 2007-12-02, 10:06   #1845
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
To ja ci zaraz napisze na PW...
Odpisalam Ci na PwMam nadzieje ze chco trocjhe pomoglam
pozdrawiam i Trzymaj sie cieplutko
Stary 2007-12-02, 10:10   #1846
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Odpisalam Ci na PwMam nadzieje ze chco trocjhe pomoglam
pozdrawiam i Trzymaj sie cieplutko
dziekuje bardzo tez jeszcze ci cos napisałam
P.s. mam nadzieje, ze nie zanudziłam zbyt mocno

Edit:
dziewczyny czy możecie mi podac jakis link do strony z dokąłdnym opisem, co jesc i na czym polega dieta SB?? (to dla mojej cioci) bo ja szukam ale wszędzie jest napisane co innego, a musze jej wydrukowac .. bo sie wzięla za dchudzanie

Edit 2:
Femme jak miło że się pojawiłas.. co tam u ciebie słychac?? jak z TZ??

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2007-12-02 o 11:56
Stary 2007-12-02, 12:09   #1847
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Cudownie jest, kiedy jednocześnie jest ogień i przyjaźń. I jedno ani trochę nie przeczy drugiemu.

Napisałam do Niego 1.5 roku temu ponad, kiedy byłam na początku mojej drogi, jakto nazywaliśmy 'rozganiania chmur"

"A kiedy śmiejesz się tak szczerze, z dziecięcą ufnością, Twoje rozpromienione szczęściem oczy są więcej warte niż wszystkie uśmiechy świata.
"
Otóż to.
Tak miłość i przyjaźń razem to dla mnie ideał MY z moim mężem tez jestesmy dla siebie wielkim wsparciem, przyjaciółmi
Wiesz ja kiedyś, wtedy jeszcze nie męzowi, powiedziałam, że gdy patrzę w jego oczy widzę w nich taki ogromny spokój i wiem wtedy, że wszystko bedzie dobrze, co by sie złego nie stało, bedzie okey W tych jego oczach jest taka siła

Cytat:
Kulbit i Madzialenko dzieki za przytulenie i calusy Naprawde bardzo mnie wspieracie.

Wiecie nie bede pisac szczegolow ale w Andrzjeki ostro poklocilismy sie z Tz. Nie wiem/ja tylko zaczelam mu mowic zeby byl bardziej odpowiedzialny/Wiem moze sie czepialam/bo powiedzialam mu, ze ok jest juz opiekunem siostry, ale najwieciej czasu z nia spedza ciocia, no bo ma z nia pokoj,pierze jej, gotuje itp.. A on tylko zalatwia sprawy papierkowe z nia zwiazane no i pojdzie na wywiadowke, no i wiadomo cos wspolnie porobia jak to brat z siostra. No i zaczelam mu wygarniac, ze nie zajmuje sie nia 24 na dobe itp.. Wiem ze moze zaczelam szukac dziury w calym/a moze to przez PMS/ale pojechalam sklocona do siebie. Potem go przeprosilam. Jednak najabrdziej zaboalo mnie to co napisal wieczorem: ze ja wszystkim rozpowiadam o nim na lewo i prawoI choc mnie bardzo kocha i szanuje to on zniesc tego nie mozeTylko ze ja juz od dawna z nikm nie gadam o naszych problemnach, bo wiem ze rozwiazemy je we dwoje Tylko z Wami dziewczyny o tym [pisze, ale o wizazu on nie wie. Wiec napisalam, mu ze nie rozumiem kto go nastawil przeciwko mnie, ale to co mowi mi zostaje miedzy Nami. Nie gadam rodzicom ani nikomu innemu, bo wiem ze to nasze sprawy. To potem napisal ze wierzy mi/w to co napisalam i mi ufa bezgranicznie, jak nikomu nire ufal i ze mnie kocha/ Wiec teraz to juz zglupialam: Raz ufa a raz nie??? a potem zadzwonil, powiedzial ze mnie kocha i czy pzyjade do niego? Powiedzialam ze tak bo musimy porozmawiac tylko we dwoje.. Ale kilka minut pozniej przeszedl samego siebie: Powiedzial ze mnie bardzo kocha jak nikogo dotad i ze chce dla Nas jak najlepiej. Ale zebym sobie znalazla innego faceta, bo on sie nie nadaje na mezaBo caly czas sie stara a cos psuje i mu nic nie wychodzi.. Nie chcialam juz z nim dluzej gadac wiec powiedzialam zeby szedl spac i pogadamy dzisiaj.
A dzisiaj ledwo z lozka sie podnioslam, chyba mnie przewialo, bo plecy mnie bola od polowy, az do samej szyi. i nawet tabletka nie pomaga.. Ale zrobilam sobie goraca kapiel i jest troszke lepiej, nawet jak nabieram powietrza to tak mnie boli.
Nie wiem co z tego wszystkiego bedzie, kocham go bardzo ale zobaczymy jak dzisiaj potoczy sie nasza rozmowa.Moze dowiem sie o co tak naprawde mu chodzi
Nie wiem co ci napisać Anitko.. Widzę, że z twoim tż-etem musi postepowac bardzo delikatnie, on wszytskie słowa bierze tak bardzo do siebie, ja nie wiem.. Wiedz, jednak że wspieram cie myslami i wysłam pozytywna energię! I życzę zdrówka sama już chyba 4 tydzień walcze z przeziebieniem i mam serdecznie dość!!!

Cytat:
dziekuje bardzo tez jeszcze ci cos napisałam
P.s. mam nadzieje, ze nie zanudziłam zbyt mocno

Edit:
dziewczyny czy możecie mi podac jakis link do strony z dokąłdnym opisem, co jesc i na czym polega dieta SB?? (to dla mojej cioci) bo ja szukam ale wszędzie jest napisane co innego, a musze jej wydrukowac .. bo sie wzięla za dchudzanie
Przepraszam, że tak sie wciskam w waszą troche priv rozmowę, ale tu jest link do strony o SB i do wątku na naszym wizażu:
http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=201892&page=44

Stary 2007-12-02, 12:28   #1848
vadi
*sportaddict*

Dziewczyny, tak jak napisała Rav ćwiczenia ABS ćwiczą ABdominalSy czyli mięśnie brzucha
Myslałam o tych ćwiczeniach http://youtube.com/watch?v=K5IVDUwofDU ale każde w sumie są dobre Ćwiczymy co 2 dzień, żeby nie spalić mięśni

Cytat:
Tak miłość i przyjaźń razem to dla mnie ideał
żeby i było gorąco, i żeby można było się powydurniać

Madziu, niedobra, co to za PW?

Madlen, bardzo się cieszę, że lepiej

Anitko, słowa wypowiadane w gniewie są czasem bzdurami, które mają po prostu dopiec, nie martw się
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 12:31   #1849
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aaa dziewczyny bo bym zapomniała od kiedy przyjechałam codziennie gadamy z TZ o zareczynach hehe i o pierscioneczku. dalej mi miło, jak on juz wszytskim go pokazuje i sie chwali ze juz niedługo mi sie oświadczy hehe.. niespodziewałam sie tego po nim

a wczoraj gadalismy o tym jak sobie wyobrazam zareczyny tzn. mu powiedziałam,z e che aby to było niepsodzanka itp. i abysmy byli wtedy sami bo to tylko nasz dzien i TZ powiedzial, ze juz miał plan, wiedział dokładnie co zrobi.. ale skoro chce abysmy byli sami to musi cos innego wymyslic hehe...
Juz sie nie moge tego doczekac

Stary 2007-12-02, 12:45   #1850
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak jak napisała Rav ćwiczenia ABS ćwiczą ABdominalSy czyli mięśnie brzucha
Myslałam o tych ćwiczeniach http://youtube.com/watch?v=K5IVDUwofDU ale każde w sumie są dobre Ćwiczymy co 2 dzień, żeby nie spalić mięśni
Oj Vadi z facetem bedzie się ćwiczyć lepiej Widzę, że podobne ćwiczenia wykonuję. Ale dlaczego 8 min? Tyle one trwają?

Cytat:
żeby i było gorąco, i żeby można było się powydurniać
Dokładnie Żeby mnie przytulił tak, ze az mi nogi słabną i tak żebym wiedziała, że wszystko się ułoży

Cytat:
aaa dziewczyny bo bym zapomniała od kiedy przyjechałam codziennie gadamy z TZ o zareczynach hehe i o pierscioneczku. dalej mi miło, jak on juz wszytskim go pokazuje i sie chwali ze juz niedługo mi sie oświadczy hehe.. niespodziewałam sie tego po nim

a wczoraj gadalismy o tym jak sobie wyobrazam zareczyny tzn. mu powiedziałam,z e che aby to było niepsodzanka itp. i abysmy byli wtedy sami bo to tylko nasz dzien i TZ powiedzial, ze juz miał plan, wiedział dokładnie co zrobi.. ale skoro chce abysmy byli sami to musi cos innego wymyslic hehe...
Juz sie nie moge tego doczekac
Dla mnie zareczyny były bardzo ważnym osobistym momentem Mąż pare razy mnie podpytywał o nie, oboje jednak mieliśmy podobne zdanie w temacie, że zaręczyny dla nas nie powinny odbywać się publicznie, ale być dla mnie dużym zaskoczeniem i wzruszeniem w sytuacji sam na sam To dla mnie był bardzo osobisty moment Mąż zadbał o szczególy i o to bym był totalnie zaskoczona! Udało mu się Udało mu się wzruszyć mnie do łez, łez szczęscia Nie chcę pisac o szczegółach, to była nasza osobista chwila, pełna wzruszeń, miłość i spełnienia Nie mogłam sobie tego dnia lepiej wymarzyć, niż ON go wymyślił I pierścionek był też taki jaki chciałam Skromny, delikatny z biało-żółtego złota, bez brylantów, koniecznie bez! Z to z szafirem

Madziu oby i twoje zaręczyny były takie jak sobie wymarzysz

Stary 2007-12-02, 12:53   #1851
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dla mnie to tez bardzo osobiste wydarzenie. dlatego chce abysmy byli sami, a dopiero potem TZ powiedzial,z e pójdzie oficjalnie prosic moich rodziców o rekę.
jejku juz tak bardzo nie mogę sie doczkeac tego, tym bardziej jak widze ze on tez.. ze sie tym chwali wszytskim i wymysla juz scenariusze jak to zrobi

Stary 2007-12-02, 13:04   #1852
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Oj Vadi z facetem bedzie się ćwiczyć lepiej Widzę, że podobne ćwiczenia wykonuję. Ale dlaczego 8 min? Tyle one trwają?
Stary 2007-12-02, 13:06   #1853
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
To dobrze, nie zdążę się zbytnio zmęczyć Dzięki

EDIT: Po obejrzeniu filmiku stwierdzam, ze znam te wszystkie ćwiczenia dosyć dokładnie z moich zajęć fitnesowych nie cierpię tych z ciągnieęciem nóg+pupa do góry! Na poczatku nie umiałam tego zrobić, teraz daję radę

Stary 2007-12-02, 13:56   #1854
vadi
*sportaddict*

Cytat:
To dobrze, nie zdążę się zbytnio zmęczyć
pewna jesteś?
daj znac PO jak było i czy faktycznie się nie zmęczylaś, bo ja po tym umieram ale pamietam, ze jak kiedyś to regularnie ćwiczyłam, to machałam równo z nimi, kiedyś moja mama weszla jak zasuwałam te brzuszki to stala z miną

chociaż mam ambitny grudniowy plan skakankowy 3 tyg do świat są dość mobilizujące (nie liczę do sylwestra, bo wątpię, żebym w święta schudła, chociaż rok temu wynik po świetach był ok -1kg ale pojęcia nie mam jakim cudem ) a jak przed kontuzją skakałam regularnie, to już po 2 tyg zauważyłam - Tż też - że mi się tyłek podniósł i ujęrdnił bosko
Stary 2007-12-02, 13:58   #1855
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jejku a ja nie mam motywacji do ćwiczen. jakos mi sie nie chce

Edit:
dziewczyny musze was poinformowac: uważajcie co piszecie... bo sa tu takie pewne dziewczyny, które bawią się w detektywów hahaha.. albo to tylko moje zycie ich tak intersuje

napisałam wam ze mam spięcie z TZ - wsyztsko się naprawiło. po jakimś czasie na innym watku wizezanka zapytała się mnie jak było z TZ - wiec napisałam tylko dobrze (bo po co opisywac ze miałam spięcie skoro juz go nie ma ) ale nie.. zaraz jedna mi zaczeła pisac ze po co ubarwiam swoje życie , ze to jest "chore". inna zaczeła i zaraz wymyślac, ze po co pisze ze mój związek jest idelany skoro jak TZ byl w holandii to miałam dołki itp.. no sorry, nie sadzilam ze ktos będzie porównywał moje zachowanie kilka miesięcy temu z tym co jest teraz w naszym związku.
normalnie az smiac mi się chce ....

Edit:
u.. jak tu cicho . jak zawsze w weekend
a ja zaraz zmykam do TZ

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2007-12-02 o 17:09
Stary 2007-12-02, 18:54   #1856
rav12345
Wtajemniczenie

Dziewczyny... głowa do góry. Zimno teraz, szaro... nastroje są depresyjne. Trzeba to jakoś przetrzymać, i mieć optymistyczne nastawienie, i działać tak, by wszystko szło w dobrą stronę.

Te ćwiczenia z linku który podałam są w miarę łatwe. Ja robię je bez problemu (poza tym ostatnim, bo równowagi nie mogę złapać, więc je omijam). Jak się już ich nauczysz na pamięć, to możesz robić dłużej, bo ja po 10 min to niewiele czuję. Moje mięśnie brzucha są mocne, ale tłuszcz je i tak zakrywa...

A skakanka - ja ostatnio sobie poskakałam, i przez 3 dni jedna łydka mnie tak bolała, że szok. Ostatnio też kupiliśmy sobie wagę, która mierzy % tłuszczu, mięśni i wody w organiźmie, i wychodzi mi że jestem w dolnym pułapie normy :/. Co z tego, jak brzuch jak balonik... Ech, ale mąż zamówił mi upragniony prezent na Mikołaja... i jak tylko przyjdzie to "żegnaj tłuszczyku".
Stary 2007-12-02, 19:11   #1857
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

eee to zadużo powiedziane
będe, męskim postrachem
Uwazaj, jak tam same chłopy i pytaja CI się o wymiary,to musisz robić za twarda sztukę

Cytat:
jejku jak to fajnie brzmi

No baaa, własny kraj założe

Cytat:

"
Otóż to.
Magda to bardzo dobrze, że masz oparcie w TZ. Ja mam podobnie, to on mi pomól po pierwszje stracie wyjśc z domu, jak się doweidział o kolejnej tragedii spakował torby i bez sniadania jechał do mnie 2 godziny, bo to niedziela była. Miłośc oparta na przyjażni i oddaniu jest bardzo piekna, ale nalezy ja pielęgnować. Dawaj mu do zrozumienia za kazdym razem, że go bardzo kochasz i dziekuj mu za to wszytsko. To jest największa zapłata.
Trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:

napisałam wam ze mam spięcie z TZ - wsyztsko się naprawiło. po jakimś czasie na innym watku wizezanka zapytała się mnie jak było z TZ - wiec napisałam tylko dobrze (bo po co opisywac ze miałam spięcie skoro juz go nie ma ) ale nie.. zaraz jedna mi zaczeła pisac ze po co ubarwiam swoje życie , ze to jest "chore". inna zaczeła i zaraz wymyślac, ze po co pisze ze mój związek jest idelany skoro jak TZ byl w holandii to miałam dołki itp.. no sorry, nie sadzilam ze ktos będzie porównywał moje zachowanie kilka miesięcy temu z tym co jest teraz w naszym związku.
Magda nie chce CIe urazic, ale czasami jestes przewrazliwiona i zyjesz tylko Tz Ale to tylko moje zdanie Sa ludzie, którzy mniej sie przejmuja błahostkami i CI, którzy bardziej...
Dla kogoś Twoje problemy moga być błahe, dla innego nie. Po prostu nie można mierzyc kogoś własna miarą- to pisze do detektywów

Anitka79- hmm rodzina jest bardzo czułym punktem i moż enie powinnac tez bardzo strofowac TZ- opiekuj się siostrą. JA tez czasmai mam ochote postrofować, ale się powstrzymuje. Zobacz jak on sam sie opiekuje siostra, a wszelkie uwagi, rady wprowadzaj żartem, lub słowami- a wiesz, a moze spróbuj tak zrobić

Ja tez juz mam dość wszystkiego- najpierw u mnie w domu, teraz u TŻ
Po prostu nie wiem,co mam z sobą zrobic, musze być silna dla mamy i TZ, ale to mnie przerasta. Rodzina oczekuje ode mnie cudów- pomagaj mamie, trzymaj ja na duchu, ma tylko Ciebie. A ja już nie mam siły U tz za to inne problemy i nie może przyjechac mi pomóc, a ja nie moge jechac do niego i pomóc jemu i jego rodzinie. Niesczęścia chodzą parami.....I jak sie pieprzy to na całego......... Tylko kiedy sie to skończy
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 19:39   #1858
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Edit:
dziewczyny musze was poinformowac: uważajcie co piszecie... bo sa tu takie pewne dziewczyny, które bawią się w detektywów hahaha.. albo to tylko moje zycie ich tak intersuje

Edit:
u.. jak tu cicho . jak zawsze w weekend
a ja zaraz zmykam do TZ

Cytat:
A skakanka - ja ostatnio sobie poskakałam, i przez 3 dni jedna łydka mnie tak bolała, że szok.
2 minuty rozciagania łydek i już Cię nie powinny boleć
mi sie dzis udało aż 20 min interwałowo, w sumie wyczyn żaden, bo kondycyjnie spokojnie daję radę, ale zazwyczaj mnie to najzwyczajniej w świecie nudzi tak ok 10 minuty

Cytat:
Ech, ale mąż zamówił mi upragniony prezent na Mikołaja... i jak tylko przyjdzie to "żegnaj tłuszczyku".
a co to za prezent?
Stary 2007-12-02, 19:47   #1859
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Ech, ale mąż zamówił mi upragniony prezent na Mikołaja... i jak tylko przyjdzie to "żegnaj tłuszczyku".

Nie wiem czy to będzie upragniony, ale znowu ma śnieg padać- łopata do odśnieżania??
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 19:48   #1860
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Ja tez juz mam dość wszystkiego- najpierw u mnie w domu, teraz u TŻ
Po prostu nie wiem,co mam z sobą zrobic, musze być silna dla mamy i TZ, ale to mnie przerasta. Rodzina oczekuje ode mnie cudów- pomagaj mamie, trzymaj ja na duchu, ma tylko Ciebie. A ja już nie mam siły U tz za to inne problemy i nie może przyjechac mi pomóc, a ja nie moge jechac do niego i pomóc jemu i jego rodzinie. Niesczęścia chodzą parami.....I jak sie pieprzy to na całego......... Tylko kiedy sie to skończy
ja tylko mocno trzymam kciuki, by po tych czarnych dniach na zawsze świeciło już słońce..

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości