|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
mialam juz isc spac,ale zerknelam jeszcze...
![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() : rotfl:![]() leżę. Kocham BRAVO zawsze na wakacjach albo w podrozy ze znajomymi czytamy tego typu listy,bomba
|
#3212 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc wyślę dziś ![]() wolny związek ? ;mdleje: mam nadzieję że przerodzi się szybko w normalny bo niezły pasztet może z czegoś takiego wyniknąć Cytat:
Cytat:
zawsze jak wraca od fryzjera to jest w szoku pourazowym, płacze że za krótko i w ogóle źle ![]() na szczeście ten stan przechodzi po kilku dniach ![]() Cytat:
Cytat:
powodzenia ![]() dokładnie....... w ogóle to ja nadal jestem w szoku jak się dowiaduję ze moja koleżanki są matkami a to przecież już w tym wieku nie dziwne ![]() osobiście sobie nie wyobrażam jeszcze.... jestem stanowczo za młoda ![]() Cytat:
![]() Aguś, odebrałam zdjęcie, śliczna parka z Was ![]() ja też spędziłam rodzinny wieczorek ![]() jutro mam rano kolędę, o 9 nie cierpię dobrze ze chociaż szybko będzie z głowy ![]() później jadę do ginekologa i może na zakupy, więc znowu nie wiem kiedy tu wpadnę ale może się uda w międzyczasie ![]() dobranoc Laseczki Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-12-27 o 23:28 Powód: :) |
||||||
|
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
Aguuuuś ja też chcę zdjęcia! osz Ty
![]() Ewusiu czekam ![]() Edit;Ewusiu,ależ z Was śliczna!śliczna! para,naprawdę
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
edit: o widzę że nawet już dotarła fotka
![]() dziękuję ![]() na temat Twojego TŻ-a to już się chyba wypowiadałam ![]() a jeśli chodzi o bravo.pl to
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-12-27 o 23:38 Powód: :) |
|
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Tiaa..
![]() ![]() Idę lulać,Dobranoc Aniołki
|
#3216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam jednak
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wróciłam... bo stwierdziłam, że lepsze siedzenie przed kompem niż rzucanie się po łózku do 2... za późno wstaje, musze zacząć wczesnej, bo znów będe miała problemy ze wstawaniem do szkoły. (wstaje z łóżka koło 12 budze się po 10, ale do po 11 jeszcze drzemie (? jak to sie pisze ? ) )
|
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
eee dzień dobry? ;D
JEm wlasnie snidanie, zaraz szybkie prostowanie włosy i bzium jadę Miłego dnia dziewczyny ;*
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak juz od kilku miesięcy planuje iść na laserowe zamykanie, ale naczytałam się dużo różnych opini na forum, no i już sama nie wiem. W końcu to trochę kasy a ja chciałabym mieć 100% pewność, że zostaną zamknięte i już mi się więcej na oczy nie pokażą - marzyciel![]() Oj Agolku podeśli koniecznie fotke nowego fryzu Ather Ty też się tu nie wymiguj Na pewno wyglądasz świetnieOj kremik drogi Może kiedyś zaszaleje Np. Na następne święta![]() Dziś nie wytrzymałam i użyłam prostownicy. Miałam już prostowane włosy więc mam porównanie No cóż włosy się elektryzują niesamowicie i wcale mi się to nie podobaTe teksty z Bravo Moja mama przeglądała i wyrywała te nieodpowiednie dla młodej damy strony W konsekwencji mało co do czytania zostawało Potem przez jakiś czas byłam wierna "Dziewczynie" i nawet pare konkursów wygrałam
|
|
|
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu - te teksty są świetne
![]() Nefre - zatem baw się dobrze Ewuś - ksiądz po kolędzie... brrr zawsze wychodzę jak ma łazić no ale ja to diabeł wcielony i dziecko szatana jakby to osoby starsze stwierdziły ;-) Zastanawiam się czy chce mi sie dzisiaj jechać na jakieś zakupy, jakby jakieś nowe spodnie czy bluzka wpadły do kolekcji to nie byłoby źle... No ale zobaczę jeszcze, póki co muszę iść zapłacić rachunki i na solarium, tam będzie tak cieplutko (postanowiłam się ograniczyć do 3 wizyt miesięcznie). W ogóle to konnnichi wa Słoneczka i życzę miłego dnia!
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() obudziłam się z jęczmieniem pod okiem mam nadzieje że szybko zejdzie bo ostatnio mam same problemy z tą moją twarzą ![]() muszę skończyć do 10.30 projekt na angielski... ale tak mi się nie chce... ![]() chętnie przyjmę wszystkie zdjęcia ![]() scarlett92@o2.pl |
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() heh Lolciu zazdroszcze Ci lodowiska mnie już wyciągali a ja nie moge ![]() Ewuś pięknie razem wyglądacie ^^ Miłego dnia dziewczynki
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety mieszkam w takim miejscu, że góra dwie godziny i wszystkie sklepy zwiedzone Podobało mi się pare rzeczy, ale nigdzie kartą nie można płacić ...i się zdenerwowałam i nic nie kupiłam... jeśli chodzi o ciuchy. Odwiedziłam też sklep kosmetyczny i tam wpadło pare drobiazgów![]() Mi czasami wyskakują na lini rzęs Ale to zawsze po tym jak dosyc mocno pomaluje oczy Wystarczy tylko paznokciem przejechać i pęka![]() Gapa ze mnie, nie umie prostownicy używać Fryzjerka mi wyprostowa, miałam lśniące, idealnie proste i gładkie przez dwa następne dni A dziś ani gładkie ani lśniące ani nawet proste I się tak nieśmiało spytam dziewczyn używających prostownicy: Jak Wy to robicie, że macie idealnie proste i nie puszące się włosy
|
|
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Są 2możliwości Jeżeli używałaś jakiegoś preparatu przed prostowaniem,to jego wina. A ta 2-wydaję mi się,że to wina prostownicy,wcześniej przed moją tondeo miałam prostownicę babyliss i też mi się puszyły,wywijały-masakra jednym słowem .Pamiętaj,że trzeba prostować pasemko,po pasemku dłużej trzymając ii nie wiem co jeszcze może za niska temperatura? ja muszę prostować na 200stopniach,bo inaczej też nie mam idealnie prostych
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam dziś hotliss loreala i jakieś serum z jedwabiem i pokombinuje z nimi Może też za dużo włosów na raz wziełam i po nich ta prostownicą przejechałam No cóż - dopiero się uczę
|
|
|
|
|
#3225 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
![]() Cytat:
A odnosnie bravo, to mi kiedyś zabrali taka książeczke gdzie były intymne pytania ![]() ![]() Cytat:
Miłego dnia Kochana ![]() A ja dziś musze iść się zważyć... Tata stwierdził, że jeszcze schudłam przez święta zobaczymy. Wooogóle ! mam iść się rozejrzeć za jakimś laptopem tylko, że też mam postawiony warunek... musze przytyć 2 kilo to dostane ehhh ![]() Miłego dnia Słonka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też po ostatnich wakacjach miałam taki warunek postawiony (a stara juz jestem ), że jak nie przytyje to nie pojade w następne wakacje tam gdzie chce No cóż rodzice finansują, trzeba się dostosować A 2 kg to malutko![]() A własny laptop to świetna sprawa |
|
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Milkuś hot liss loreala,to straszne gó*** ,no nie wiem może Tobie akurat przypadnie do gustu,ale mi sklejał włosy,masakra po prostu
.170stopni,toż to praktycznie nic,ja samą grzywkę prostuje na 180 ![]() No i pasma włosów muszą być niewielkie .Tak się zastanawiam,może i ja poprosiłabym o laptopa ale muszę zbierać na wakacje,chcemy z Tż-etem jechać gdzieś w siną dal ![]() no i jeszcze planujemy ferie w górach,kurczę może po wakacjach,albo za świadectwo chociaż z paskiem nie będzie tia..mogę sobie namalować pasek albo jak dziadek da mi kasę za sprzedaż ziemi
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie 14 zł to żaden majątek - najwyżej komuś sprezentujeDla mnie to 170 było nawet za dużo, bo takie gorąco biło od tej prostownicy, że miałam naprawdę duze obawy przed przyłożeniem takiego żelazka do włosów i chyba za krótko trzymałam Ehhh muszę się pozbyć tych skrupułów![]() Jak już teraz zaczniesz się uczyć to może pasek będzie
|
|
|
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi ciężko przytyć pare deko, a nawet więcej podejrzewam, że ostatnio schudłam jeszcze ![]() Cytat:
Napewno któraś wypali ![]() Wiecie co przed chwilą robiłam Wybierałam z Bran Flaksów kawałki kokosów ![]() 20 minut mi to zajęło ![]()
|
|
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierz mi, że dużo dziewczyn nawet z tego wątku miało te same problemy co Ty Powtórze: miało![]() To co Ty tak kokosów nie lubisz, że je z płatków wybierasz Czy tak je poprostu uwielbiasz, że musisz od razu wszystkie zjeść |
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny na czym usmażyć placki ziemniaczane? oleju czy masełku? mam taką ochotę
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praktycznie chyba olej pod wpływem wysokiej temperatury i tak traci to co dobre, więc bez różnicy Ale jak nadal nie będziesz się mogła zdecydować to proponuje kompromis: część na masełku część na oleju
|
|
|
|
|
#3233 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mama pilnuje żeby wszyscy byli w domu no ale przeżyłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki za przytycie ![]() Cytat:
![]() już wróciłam od ginekologa i wszystko na szczęście ok jadę zaraz z rodziną na zakupy... nie pamiętam kiedy byłam z całą rodziną na zakupach coś czuję ze to będzie masakra ![]() miłego dnia |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od wrzesnia obiecywałam, że przytyje tymczasem schudłam jeszcze 3 kilo![]() A tych kokosów to nie lubie Dowalili pół takiej foliowej torebki samego kokosu serio Mogliby za to dać truskawek, albo chociaż tych bran flaksów więcej ![]() ![]() Cytat:
ale raczej na oleju ![]() A mogłabys dla mnie zrobić z jednego nalesnika przy okazji ![]() Cytat:
![]() Hmmm motywacja... jakoś mi nic nie daje (nie)dziękuje aby nie zapeszyc ![]() Tez bym chciała na rodzinne zakupy zazdroszcze ![]() Udanego dnia i owocnych sklepowych łowów
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
LoLcIa123:
U mnie zawsze smażyło sie na oleju. Ale mi narobilas ochoty na tego placka. Smacznego . tamonita: Ja tez nie cierpie kokoskow.Takze nie jestes sama. Ewusia_marchew: Jak mozesz to mi tez wyslij : czuczi10@poczta.onet.pl Super ze masz dobre wyniki.Miłych zakupow. Na pewno nie bedzie az tak zle. Ather: spodniczka bym sie pochwalila aale nie mam czym/jak zrobic zdjecia... U mnie ksiadz po koledzie bedzie jutro... Tez lacze sie z wami i nie lubie kiedy on chodzi po koledzie... okropienstwo jakies. Mi dzien jakos szybko leci. Cały czas praktucznie na zakupach byłam dzis. Tylko tym razem na zakupach zywnosciowych ^^ |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam na oleju,bo mamie szkoda masła na robienie placków
![]() ale niestety Was nie poczęstuje,bo już wszystkie zjedzoneZamówiłam sobie wizytę u fryzjera na sylwestra,jeszcze mi się udało chcę mieć takie pięękne sprężynki i wyglądać bajecznie ![]()
|
#3237 |
|
Wtajemniczenie
|
Święta Święta i po Świętach, więc i ja już wróciłąm
wlasciwie jestem w domku od wczoraj, ale bylam padnieta i nawet nie wlaczylam komputra. Pociag najpierw sie spoznil, pozniej jeszcze po drodze byla jakas mala awaria i pociag stał w szczerym polu bylo to o tyle stresujace, ze wracalam ostatnim pociagiem i jak by sie rozkraczyl calkowicie to nie wiem co bym zrobila a niestety znajac PKP-regionalne to na cos zastepczego bym sie nie doczekala a nastepny pociag tej relacji jest dopiero w nad ranem no ale nic, dotarlam szczesliwie ![]() dzisiaj mialam isc na badanie tarczycy, ale lekarka mowila ze o na czczo, a ja przez te cale swieta o tym zapomnialam i elegancko wciagnelam sobie sniadanie coz pojde w poniedzialek tylko szkoda bo chcialam sie dowiedziec jeszcze w starym roku czy wszystko ok ![]() nie bylo mnie tydzien prawie, ale bylam strasznie ciekawa jak tam u Was Mikołaj wiec przejrzalam watek od zeszlego czwartku popijajac czerwona herbatke (bo Milka pisala kiedys ze obniza cisnienie ) trzeba przyznac ze Mikolaj nie zawiodł, wiec ciesze sie ze wszystkie takie zadowolone. No i sliczne choinki mialyscie/macie. Mój Mikołaj tez byl kochany, dostalam mp3 od TŻta, garnek do gotowania na parze od rodzicow i takie mieszadelko do robienia pianki i mieszania drinkow i obrazek na lisciu od znajomego Hindusa i swieczke. Mysle ze moje prezenty tez przypadly do gustu bliskim. A swieta spedzilam w sumie leniwie, naogladalam sie bajek z rodzinka ale aktywnosci nie zabraklo - spacery nordic walking i te sprawy (rodzice dostali od Mikolaja kije do NW , wiec trzeba bylo przetestowac. fajna sprawa chyba sobie tez takie sprawie, bo na nastepny raz chyba mi juz nikt nie pozyczy w trakcie wspolnego spaceru ).a dzisiaj juz u siebie, musze troche mieszkanie ogranac, bo przed swietami mialam takie zamieszanie, odwiedziny u babć no i u chorutkiego TŻtka, wiec sprzatania przedswiatecznego nie bylo dobrze ze swieta spedzalam u rodzicow, to chociaz to mi odpadlo bylam dzis pobiegac rano, cudnie rozpoczety dzien ![]() sciskam wszystkie poświatecznie ![]() EDIT: Ewus, a jak smazysz te placko na suchym teflonie? bo niedawno jak smazylismy z TŻ to ja smazylam na tefolnie, a on na drugiej patelni ale z tluszczem i jego byly pyszne jak zawsze, a moje raczej kiepsko wyszly, wogole sie nie chcialy smazyc i trwalo to wiecznosc wkoncu odpuscilam
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj,ale Wy piszecie dużo
![]() Kurcze,już nie pamiętam która fotkę chciała,wiem,że na pewno Ather i LoLcia,ale kto jeszcze to nie pamiętam ![]() Ewuś - Dziękuję Zaraz idę sprawdzić swoją pocztę,bo liczę na rewanżyk ![]() Gujanka - Super, że wróciłaś .Miłego dnia,ja niedawno wróciłam od przyjaciółki,a niedługo idę po TŻ-ta .EDIT: Nie mam Twojego maila LoLcia ![]() Ather,wysłane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyżby te święta tak Ci ciśnienie podniosły, ze się czerwoną herbatką ratujesz![]() Ja swego czasu biegałam, ale wieczorami Ale za to wstaje...![]() Jej też muszę iść na badanie Badasz TSH To musi być na czczo , bo nawet nie jestem zorientowana![]() Cytat:
![]() Zaraz odwiedzi mnie przyjaciółka i będziemy się grzać przy kominku ![]() BTW: Muszę odpuścić z wizazem na jakiś czas ale będę tęsknić
|
||
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz Milkuś wyślę
.Nie zostawiaj nas Ewusia - Bardzo fajna z Was parka
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

zawsze na wakacjach albo w podrozy ze znajomymi czytamy tego typu listy,bomba

więc wyślę dziś
zawsze jak wraca od fryzjera to jest w szoku pourazowym, płacze że za krótko i w ogóle źle 
a to przecież już w tym wieku nie dziwne
ale może się uda w międzyczasie 

Myslalam,ze mnie tam rozniesie. A panie w okienku takie mile,ze ho ho ho
W konsekwencji mało co do czytania zostawało
no ale ja to diabeł wcielony i dziecko szatana jakby to osoby starsze stwierdziły ;-)