|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
Papaaaaa kochane, idę spać bo zafundowałam sobie solidną porcję ćwiczeń i kończyn nie czuję...
![]() Ather pochwal się zakupami PS. mam nadzieję, że niedługo Ci przejedzenie przejdzie. Ważne, że smakowało ![]() tamonita, pochwal się ... sobą Twoich fotek nie widziałam jeszcze![]() Milkuś - cieszę się bardzo, że dzień taki udany Moniko - pewnie, że tak Witaj ![]() Buziiii
|
#3302 |
|
Zakorzenienie
|
Monika - salve
Swoją drogą, na mnie też już czas... położę się wcześniej dzisiaj. Oyasumi nasai Edit: Jabłuszko - jutro
|
|
|
|
#3303 |
|
Wtajemniczenie
|
Ather, bidulko.. wydaje mi sie ze bigos jest ciezkostrawny, wiec to pewnie dlatego, ale najwazniejsze, ze CI smakowal. jakas gorzka herbata, albo ziola: rumianek, meliska czy cos tego typu i powinno byc ok.
dobranoc
|
#3304 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję wszystkim za foteczki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To dopiero poświęcenie ![]() Ja nigdy nie zapomnę, jak w Sylwestra (na czasie ) mój tata (był lekko pod wpływem %) do mojego byłego TŻ'ta powiedział "zięciu" Oświeciło mi się podświadome czerwone światełko pt. "uciekaj!" Dlatego że to akurat było w czasie, kiedy nasz związek przechodził etap "to-raczej-nie-jest-TO-czas-to-skończyć" ![]() Cytat:
Bigos Nie dziwię się w sumie, że Ci teraz tak "ciężko", bo bigos do lekkostrawnych nie należy, a szczególnie kiedy się na co dzień raczej lekkie potrawy jada, czułam się tak po Wigilii.. niby nie strasznie dużo, ale inaczej niż zwykle ![]() Cytat:
O kurcze, strasznie długi czas jak do Wielkanocy, ja bym się pewnie poryczła Cytat:
![]() Cytat:
A teraz lecę do łóżka, trzeba się wyspać, bo jutro muszę się z rana na zakupy wybrać ![]() Dobranoc ach.. emotki trzeba pousuwać
|
|
#3305 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam czytać moją gwiazdkową książkę
musiałam skończyć dziś, bo akcja się rozwinęła (jakby się kto pytał "Ostatni szczegół" H Coben )Emocja - dziękuję za fotki ale jesteś laseczka ![]() dobrej nocki Wam życzę |
|
|
|
#3306 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj jest już lepiej, znacznie. Co nie oznacza, że... straciłam ochotę na rumianek dzisiaj kupię. [quote=Emocja;6143740] Dziękuję wszystkim za foteczki ![]() Cytat:
poza tym bigosu nie jadłam już dobry ponad rok. ech... Como vai Kwiatuszki Ten czas tak szybko leci, dzisiaj już sobota jeszcze tylko kilka dni wolnego Po świętach na wadze było 1,5 kg więcej, dzisiaj znów się zważyłam (wyjątkowo na ogromnym głodzie, bo jadłam kolacje o 20 a o 1 dopiero poszłam spać... nie byłam nic wstanie zjeść wieczorem) - i oczywiście znów 46 wróciła waga sprzed świąt. I generalnie to mam dosyć - przestaje przejmowac się czymś takim jak U / P - będę jadła tylko tyle na ile mam ochotę, nie mniej nie więcej, bez zbędnego ładowania w siebie kalorii bo to i tak nic nie daje. Miłego dnia Edit: Emocja - ja chyba wysyłałam Ci kiedyś swoje zdjęcia, prawda ? ![]() Ewuś - H. Coben - mistrzostwo Ja ostatnio mało książek czytam, za to mangę jedną za drugą... to samo dotyczy anime (z tym że to do oglądania )
|
||
|
|
|
#3307 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ja od rana na nogach chociaż wczoraj nie spałam do 2 bo oglądałam "Nianię w Nowym Jorku" - świetny film a dzisiaj przywiozą nowy "wypoczynek" do pokoju rodziców no i oczywiście teraz muszą wynosić stary ![]() uciekam sprzątać gwiazdeczki
|
|
|
|
#3308 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A włoski odrosną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dołączam fotke sukienki ale oczywiście troche przekłamana;] Miłego dnia
|
||||
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
jest piękna
prosta i urocza Ech... nie wiem co robić. Zajęłabym się czymś może posprzątam w pokoju, później wyjdę na 2h bo i tak jestem umówiona, a co z resztą dnia ? Przydałoby się przypomnieć co nieco do szkoły jednak, ale z drugiej strony - ten czas wolny jest jak lekarstwo
|
|
|
|
#3310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Kochaniutkie
Cytat:
Witaj ![]() Cytat:
![]() ![]() Mi by się nie chciało ![]() Aaa no nie pochwaliłam się soba, ale Ciebie też nie widziałam ![]() ![]() Cytat:
No i imie też masz ładne ![]() ![]() A co do tego ukrywania to Trwało ono od końca lipca do dokładnie 14 lutego ![]() ![]() i co zrobiłaś jak usłyszałas to "zięciu" ? uciekłaś ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Niesamowite, aczkolwiek wstałam przed 10 i normalnie jestem z siebie dumna Może dziś nareszcie uda mi się zasnąć wczesniej, a nie o jakiejś 2-3 A teraz pije sobie własnie kawe Miłego dnia Edit: Śnieżko śliczna sukieneczka, piękny ten kolor Odnośnie tego gotowania sobie samemu, to ja niby nie narzekam, ale czasem chętnie zjadłabym coś "własnego" szczególnie gdy w domu jest akurat to czego nie lubie...![]() Ather Słonko korzystaj z wolnego wkońcu mamy go tak niewiele...
|
|
|
#3311 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Dzięki za miłe przyjęcie ![]() Śnieżko - sukienka po prostu cudna. Ten kolor, fason Ather - oj tak, ten wolny czas pozwala trochę odreagować od tej szkoły.. Ale moi kochani nauczyciele nam tyle zadali, że siłą rzeczy już dziś trzeba zajrzeć do książek Eh.Nareszcie ładna pogoda za oknem
|
#3312 |
|
Zakorzenienie
|
Ather, Tamonita, MonikaZmyślona dziękuję
![]() Ather myślę że warto jeszcze wypoczywać
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... w sumie racja - trzeba jeszcze trochę odpocząć. Ale poczytam dziś kilka rozdziałów z historii i tak po trochu przez te pozostałe dni. Potrafię czytać ten podręcznik jak dla przyjemności, więc nie mam z tym jakichś większych problemów.
![]() A teraz z psiakiem na dwór... dziś zdązyła tak nabroić że mam ochotę ją udusić. A już szczególnie przegięła w stosunku do brata, nie chciała dać sobie założyć kagańca i go podrapała po policzku
|
|
|
|
#3314 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Emocjo śliczna z Ciebie dziewczyna ![]() .Śnieżko,ależ śliiczna sukienka! tak na nią patrzę i myślę,że nie mam w czym iść na sylwka ale nie wybieram się na żaden bal,więc ubiorę się zwyczajnie .Co do ciężkostrawności to łączę się w wczorajszym bólu z Tobą Ather,mama zaserwowała żurek,ale tak tłusty,że całą noc nie spałam,a do tego doszło jeszcze bolącego gardło i katar .MonikaZmyślona-nie wiem czy już Cię witałam,ale jak CIę nie witałam,to Witam ![]() .Dzisiaj nasza półrocznica z Tż-etem a ja taka pochorowana i w dodatku pies mnie podrapał po twarzy i mam taką szramę,cudnie-właśnie tak wyobrażałam sobie siebie w ten dzień .A co do mojego 'odpoczynku' od plotkowego,to póki co to rozważam,więc nie będę nic mówiła .Aa Aniu-nie byłam jednak na tych łyżwach,bo nie chciało mi się wstawać o 8rano w czasie wolnego a moja koleżanka pojechała,za to wróciła cała poobijana,obawiam się,że dla mnie mogłoby sie to skończyć jakimś złamaniem,bo mam bardzo kruche 'ości' więc na jedno dobrze .
|
#3315 |
|
Zakorzenienie
|
hihi to widzę że dzisiaj psy mają dzień drapania po twarzach
muszę uważać na mojegoLolciu dziękuję
|
|
|
|
#3316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo prawda jest taka że ważyłam się ostatnimi czasy często i po prostu jak zjadłam więcej to nawet 1,5 kilo więcej waga pokazywała, a jak już się na czczo zważyłam, czyli tak jak się powinno ważyć to dalej waga w miejscu bez sensuCytat:
Cytat:
jakieś foteczki od Ciebie dostanę ![]() ja się jeszcze nie witałam Cytat:
![]() Lolcia - bawcie się dobrze na wycieczce ![]() odpoczynku od nas nie rozważaj, plissssss muszę się spakować bo już dziś jadę do Katowic na stałe, TŻ przyjeżdża po mnie i zostaje już do Sylwestra a jutro jedziemy na obiad do jego rodziców mimo że już ich znam to i tak mam stresa
|
||||
|
|
|
#3317 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgadza się,taki poważny to pierwszy ... Doczepił się do wszystkiego,do Sylwestra,do mojego zachowania (uważa,że przez niego się zmieniłam) no i ciągle mam wrażenie,że czepia się jego wieku ... no bo jego zdaniem to powinnam mieć chłopaka, który ma z 19-20 lat ![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Śliczna sukieneczka Cytat:
![]() Eeee,nie wyspałam się ![]() Dzisiaj chyba będę miała dzień zakupów,obym wróciła z czymś konkretnym,bo muszę poszukać prezentu dla TŻ-ta .Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|||
|
|
|
#3318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cos te pieski takie "drapające zapędy" ostatnio mają. Ewoluują w koty Mój pies mi ostatnio odgryzł pasek od japonka. Wygrzebał z samego dna szafy, uznał, że taki typ obuwia na tę chwilę mi niepotrzebny i się postanowił pobawić ![]() Lolciu - gratuluję półrocznicy i przyjemnej wycieczki życzę ![]() Widzę, że ostatnio wielkie wysyłanie fotek. Mogłabym też prosić? Jeśli chcecie oczywiście, bo ja jeszcze plotkara-niemowlę.moniczka.p@wp.pl ^^
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu - gratuluję półrocznicy
Agness - 19 - 20 lat ? Twój ojciec chyba nie wziął pod uwagę, że faceci z tym wieku mają już pewne potrzeby ? ^^ wtedy to byś się dopiero zmieniła... ![]() Tamonitko - a właśnie, nie miałam jeszcze okazji zobaczyć Twoich zdjęć z tego co kojarzę ![]() Ewuś - zatem będziesz dopiero po Nowym Roku ? Monika - postaram się coś dzisiaj wysłać, jednakże z miłą chęcią zobaczyłabym też Twoją twarzyczkę ather@o2.pl (ach ta bezpośredniość xD )
|
|
|
|
#3320 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziękuje
Cytat:
![]() mój tata chciałbym żeby mój chłopak miał najlepiej 13lat,bo ciągle mówi mi o jakichś zabezpieczeniach,ciąży,ju ż mi to uszami wychodzi zawsze jak zostajemy sami,a On wraca to mówi'I co miażdżyliście się?' głupek .Szczerze mówiąc ja nigdy nie miałam chłopaka w moim wieku,najmniej starszego o 3lata,ale zawsze chciałam mieć tylko trafiałam na takich 'dzieciaczków' pod względem zaangażowania emocjonalnego .W ogóle wstyd się przyznać,kręcą mnie tacy faceci koło 30,ale muszą być tacy naprawdę męscy ![]() Dziękuje i nie dziękuje ![]() Dziękuje
|
|
#3321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myśle, że jak się troche poprawie to dopiero wysle Wam fotki. Jesli oczywiście nie będziecie złe na mnie za to ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ze mną jakoś nie gadali zresztą nie musieli Ja zawsze byłam grzeczna i odpowiedzialna ![]() Ja też zawsze miałam i chciałam mieć starszych chłopaków... Mój eks, ten z którym byłam 2 i pół roku jest 4 lata starszy i to właśnie to było główną "barierą" dla moich rodziców, ale tak jak pisałam wczesniej jak go poznali to zmienili zdanie.Lolciu, a ile Twój chłopak ma lat ? Bo wyglada na jakieś ... 19-21 ?
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie 21
miał w grudniu 5
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Moniczko - Ja też się chyba jeszcze nie witałam,a więc ślę Ci powitalnego,dużego buziaaaka
I zaraz jakieś fotki wyślę .LoLciu,Ather - Mnie też dziwi podejście mojego taty,no ale cóż,nic nie poradzę,i tak postawię na swoim ... A głupia i bezmyślna nie jestem,więc nie muszą mi tłumaczyć skąd się biorą dzieci itp,tylko czasami mam wrażenie,że mój ojciec myśli,że ja mam ze 12 lat ![]() Tamonitko - Ja z nowym rokiem będę miała niedługo 17,natomiast mój TŻ-et za parę dni (urodził się w styczniu) będzie miał 16 . Mimo,że młodszy (dokładnie 10miesięcy),to nie uważam,że źle robię,że z nim jestem ...
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś nie jesteś sama,mój tata też tak myśli
ale ja zawsze mu mówię,że to jest moja sprawa osobista i że ja się go nie pytam,jak mu się sypia z mamą![]()
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
Być może dla naszych ojców zawsze pozostaniemy małymi córeczkami,którym trzeba wszystko tłumaczyć,a najlepiej prowadzić przez życie za rączkę
.EDIT: Emocjo,śliczna z Ciebie dziewczyna
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
czesc, dawno tu nie pisalam, ale mam podly humor i nie chcialam psuc go i wam.
wczoraj spedzilam caly dzien z tz. lezelismy, gotowalismy, gadalismy - najlepszy odpoczynek od wszystkiego. lolciu, gratuluje polrocznicy ja jestem juz ze swoim tz od prawie 22 miesiecy. co ja bym bez niego zrobila ![]() bylam tez na zakupach. kupilam sobie sukienke na sylwestra (normalnie jest chyba bluzka, ale na mnie bylaby za dluga), granatowe (prawie czarne) rajstopy, dlugi sweter w paski czarno-granatowe w h&m, bransoletke i nowy tusz. od rana nic mi nie wychodzi.. wszytsko mnie wkurza - nawet to, ze bluzke wlozylam tyl na przod bylam na przymiarce plaszcza, ktory takze okazal sie nie do konca taki jak chcialam.. i teraz trzy stowy pojda sie... ehpojde wieczorem z tz i kolega na lodowisko, moze humor mi sie poprawi.. phenomenaa@wp.pl fotki mile widziane
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Phenomenko - No,to ładnie,prawie 2lata z jednym mężczyzną
.Gratuluję zakupów ![]() Później fotki z chęcią wyślę
|
|
|
#3328 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miłość najważniejsza.Dzięki dziewczyny za fotki. Prześliczne jesteście Ja swoich nie mam za dużo, ale jakieś tam "poglądowe" już posyłam
|
|
#3329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.. A ten już za Tobą Zycze milo spedzonego czasu![]() ahhh ![]() Phenomenko oj mam nadzieję że humor się poprawi Lodowisko działa cuda![]() Dziękuję za pozytywne opinie Ja już posprzątałam i pod koniec odkurzania odkurzacz zgasł bombowo trzeba będzie szybko naprawić albo kupić nowy(temu sie chyba niedawno skonczyła gwarancja.. )bo się zagrzebiemy |
|
|
|
|
#3330 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że uda mi się zajrzeć w międzyczasie
o ile TŻ nie będzie mnie cały czas absorbować swoją osobą Cytat:
u mnie to różnie bywało, ale nigdy nie miałam o wiele starszego faceta, góra 3 lata ![]() a co do taty, to nieźle dociekliwy jest chociaż mi też kiedyś rzucano takie hasełka, ale to głównie mama teraz już jestem na to za duża jakbym dorobiła się dziecka, to trudno, moja sprawa ![]() 5 grudnia? to normalnie Twój TŻ urodził się dokładnie tego samego dnia i roku co moja siostra ![]() Cytat:
może z tym płaszczykiem jednak nie będzie tak źle jak będzie gotowy fotki mogę posłać, bo jakieś tam mam tu na kompie oczywiście będę czekała na rewanż ![]() postaram się dorwać do komputera u siebie jak już będę, ale jakbym się jednak nie dorwała to już Wam życzę szampańskiego Sylwestra, dobrej zabawy wszystko jedno czy na balu, czy w domu, czy z TŻ-em czy z przyjaciółmi czy z rodzeństwem żeby kreacje się spradziły, włosy ułożyły, buty nie obtarły, a toast nie zaszkodził |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

PS. mam nadzieję, że niedługo Ci przejedzenie przejdzie. Ważne, że smakowało ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Twoich fotek nie widziałam jeszcze

To dopiero poświęcenie
Oświeciło mi się podświadome czerwone światełko pt. "uciekaj!"
Dlatego że to akurat było w czasie, kiedy nasz związek przechodził etap "to-raczej-nie-jest-TO-czas-to-skończyć" 
Nie dziwię się w sumie, że Ci teraz tak "ciężko", bo bigos do lekkostrawnych nie należy, a szczególnie kiedy się na co dzień raczej lekkie potrawy jada, czułam się tak po Wigilii.. niby nie strasznie dużo, ale inaczej niż zwykle 
Zaraz się odwdzięcze jakąś fotką

głupek