|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
|
|
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
JA teeeeżżż
"Zimnełko" Cytat:
Bingo! Ad maku Dedi nas karmił kiedyś takim prosto z makówek, spaliśmy właśnie jak zabici Jest nadzieja ![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- Znad bardzo dziwnego objawu - wali mi skansenem z wylotu wentylacyjnego lapka Normalnie zatęchła ławka kościelna, najpierw myślałam, że to zza okna, ale nie. Tego jeszcze nie grali.
|
|
|
|
|
#3663 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziś jest piździełko, przynajmniej u mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Pierwsza wizyta u wetki odhaczona, mamy tabsa na robale (który standardowo został wypluty, wywiesiłem białą flagę na razie |
|||||
|
|
|
#3664 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Matko , u mnie lodownia, wichura pioruńska aż gwiżdże i ulewa ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3665 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam zapach skansenu
Wracam z lekcji tańca: Na stare lata dowiedziałam się, ze nie potrafię prosto stanąć ani tym bardziej iść wyprostowanej pozycji ![]() Kuffa jak dziecko w przedszkolu, bite z pól godziny "brzuch do tyłu! Glowa do góry! Ramiona rozlozne! Ściągnij zebra! I teraz powoli krok do przodu... No... No i znowu źle! Od nowa: Wciagnij brzuch, ramiona szeroko na bok..."
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-07-06 o 22:29 |
|
|
|
#3666 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3667 |
|
Piers do przodu
|
Wiem ze bylam okrutna ale psicy rozdziawialam pysk i wpychalam tabsa poza linie zwracania i nastepnie nagrodka a niektore lubila sama z siebie
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2016-07-06 o 21:26 |
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
niech mnie ktoś przytuli ![]() wszyscy się rozjechali, ja się sypię (zęby) i drapię jak opętana mam zajob w robocie od jutra i będę walczyć o urlop w sierpniu - ponoć nie ma urlopów w sezonie, a wszyscy biorą wolne na czereśnie, morele, ogórki, cebule, albo l4 |
|
|
|
#3669 |
|
Piers do przodu
|
Betty
dasz rade
|
#3670 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
. Da się wyprostować , ale w tym celu ćwiczenia z ciężarami pukają do Twych drzwi ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() I to są właśnie "uroki" pracy w HoReCa, każdy myśli, żeś wiecznie na urlopie (i na pewno na bombie % ![]() --- Czy Policja przyjmuje zgłoszenia osób terroryzowanych przez koty?! ![]() ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Dobra, mój domowy oprawca śpi sobie w najlepsze na fotelu, wstrzymam się z tą Policją |
|
|
|
|
#3672 | |
|
Nindżopesz
|
Pierwsza! A może ostatnia?
A zresztą, ostatni będą pierwszymi! Macham znad autochoroby i popijania Apapu po nocy. Cytat:
Ja mam dla odmiany prostą jak kij, zero wygięć, coś z tego wynika? Oprócz tego, że nie umiem pomerdać tyłkiem ![]() Betty, ale wszystkie napiwki Twoje
|
|
|
|
|
#3673 | |
|
Panaroja
|
snad syfozy zaokiennej ciągu dalszego
TO ma być lipiec Cytat:
?![]() 2.okrągłe plecy i wystający brzuch , jak się patrzy z boku , taka jak ta po lewej , ta po prawej jest prawidłowa https://www.google.pl/search?q=wada+...5bzhqRu2OBM%3A 3.tak samo jest nieprawidłowa , może upośledzać funkcjonowanie narządu ruchu przez ucisk na korzonki nerwowe i nieprawidłowe napięcie mięśni . za oknem 12 stopni , wieje i pada A kothy się napieprzają . Zapisz
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mnie ktos ustawi, to jest ok Poza tym usłyszałam, że stoję, jakby mi brakowało pewności siebie, chowam głowe i pierś gdzieś w ramiona i poruszam się strasznie asekuracyjnie i ostrożnie, chce miec nad wszystkim kontrolę i nie umiem się podporzadkowac temu, że to partner prowadzi To jeszcze lekcje tańca czy juz psychoterapia? ![]() Za to nauczyłam się wczoraj obrotów i "wirówki" w walcu, czaaaaad tak powirować na parkiecie Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-07-07 o 09:50 |
||
|
|
|
#3675 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
taką postawę w mniejszym lub większym stopniu ma teraz jakieś - na moje oko - 80-90% młodych ludzi znaczy tak do 35 lat .Zapisz
|
|
|
|
#3676 |
|
Wtajemniczenie
|
też mam taką postawę a ćwiczyć z ciężarkami nie mogę, tylko jakieś letkie rozciągające, itd.Miłego dnia całemu Baru A dla Majuty :klaski: :gratki: w ogóle za lekcje tańca! I Betty ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- A, i tak mi się przypomniało: jak na wieczór kwas azelainowy (na te wypryski ) potem rano krem z filtrem, to potem już lepiej nie kłaść podkładu? To co dać na gębę, żeby ludzi nie straszyć? Jakiś puder mineralny? Bambusowy z BU? Ma ktoś jakieś pomysły? Plis
|
|
#3677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Minerały się na mnie ciastują, a na filtrze to już w kompletnie Chyba, że na Tobie siedzą ok, to why not? Dla zmatowienia dla mnie bezkonkurencyjna jest krzemionka. Bambusa na mnie było widac, taki tępy był, ryżowy i inne też potrafiły robić ciasto na filtrze. Póki co bardzo się cieszę, że aura mi sprzyja i mogę odpocząć od filtrów! |
|
|
|
|
#3678 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję! Z minerałami i nawet pudrem bambusowym żadnych doświadczeń, do mniej więcej 32 roku życia nie używałam nic, nawet podkładu
potem tylko podkład, ze dwa lata przed czterdziechą dopiero zaczęłam podkład, róż, puder rozświetlający. A teraz mam twarz w wypryskach Siedzimy w kuchni, światło słoneczne pada mi na twarz, chłop: Weź jakimś papierem ściernym to czoło przejedź, czy coś... Glinki, maski, itd. tylko pogarszają.---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- A, no i filtry to było maks 30 na wakacjach w upały. A blada jestem jak mąka. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- W sensie: żadnego całorocznego filtrowania, itd. noł.
|
|
#3679 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
http://www.vichy.pl/produkty-przeciw...il/p15025.aspx jego bo nie bieli, nie tłuści, a dodatkowo trochę matuje. Kaszki to nic nie zakryje, a punktowo może po prostu korektor.
|
|
|
|
|
#3681 |
|
Piers do przodu
|
Kurza dupa od tego spotkania NATO czuję się non stop inwigilowana
|
#3682 | |
|
Panaroja
|
Ale że co , antyterrorystów masz pode drzwiami i oknami
? przynajmniej byłoby na co popatrzeć nade mno helikoptery latajo w kółko a na mieście ponoć puuuuustki ![]() Zapisz ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
2.ja bym położyła nie filtr jako taki , tylko zwykły krem z filtrem i na to podkład z filtrem , bo na filtrze podkład się może zbiesić - mnie się biesi i ścina w grudki . A krem z filtrem + podkład z filtrem dają radę Zapisz
|
|
|
|
#3683 |
|
niecnotliwa dziewica
|
U mnie w księgowości jutro krócej pracują bez ten szczyt, szczęśliwcy
|
#3684 |
|
Piers do przodu
|
Parabel wyszłam na zakupy koło domu bez dowodu osobistego
a mili chłopcy chcieli mnie wylegitymować powiedziałam, że osobistą rewizję to mogą zrobić paniom na skwerku bo mnie się śpieszy a latają i zaglądają w okna od rana
|
#3685 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3686 |
|
Piers do przodu
|
Nie wiem może czy przyjezdna
bo na muzułmankę nie wyglądam ![]() I te myślwce co chwila
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Effaclar K? Effaclar duo? Effaclar targetet A.I. ? Ciężko wyczuć jaką artylerię wytoczyć, ja tylko drogą prób i błędów, obserwacji działam. Na pojedyncze olejek tea tree, tamanu. Mimo, że firmy La Roche Possay nie znoszę, to powyższe kremy dały radę moim dziadom, duo był najsłabszy, oczywiście też zależało od rodzaju syfiozy. ![]() Właśnie przed chwilą słyszałam myśliwce przez tel jak przeleciały nad Justyną |
|
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Znad przegrzania musku Ale nie to, że od słońca Iść pospacerować, pobiegać, pojeździć na rowerze czy coś zjeść? Ech dylematy ![]() Wiem! Pójdę się najpierw zważyć, a potem zdecyduję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3689 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Nindżopesz
|
Wszystkich zamknęli na 48 bo podejrzanie wyglądali i pętali się bez dowodów
![]() U mnie pomorek, podaję na zmianę cycek i syrop. Doszły obcasy i druga z łobcisłych kiecek - wow, zapomniałam jakie fajne są obcisłe kiecki Ale na obcasach nadal nie umiem chodzić, odsyłam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Czym pachno? Śliwką i smołą? 

Normalnie zatęchła ławka kościelna, najpierw myślałam, że to zza okna, ale nie.
Tego jeszcze nie grali.

dasz rade

TO ma być lipiec

bo na muzułmankę nie wyglądam
Ech dylematy