|
|
#3391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Maja tez
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Dziewczyny co powiecie na temat koła do kąpieli do wanny domowej dla niemowlaka ? http://allegro.pl/baby-swimmer-kolni...o&bi_c=Product Koleżanka stosuje i jest zachwycona
|
#3393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3395 |
|
Zakorzenienie
|
1472726641335.jpg
U Nas zabawa a Wy jak?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3396 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne to kółko
Jak jestes przy dziecku to czemu nie? Ja mam zamiar za jakis czas chodzic na basen, a to byloby idealne sprawdzenie czy Gabi boi sie wody. Ale jest problem..nie mam wanny Miejsce po remoncie na nią jest, ale narazie kasa na cos innego potrzebna.Widzialam kiedys taki odzielacz do wanny tzn nalewa sie wody tylko do "kawalka" wanny, bo reszta jest ogrodzona. Na dno antyposlizg i super. Oszczednosc wody. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Babcie, a moja mame pod to nie podepniemy, bo roznica juz 9 dni
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-09-01 o 12:53 |
|
|
|
|
#3397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety dolaczam do tych co nie maja wanny...
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciąży kapiel to byla męczarnia, szybki " prysznic" na klęczkach albo kucając...
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3400 | |||||||
|
Ania
|
Dzień dobry
![]() My dziś jedziemy zrobić crp i jeśli będzie ok, to się zaszczepić w końcu. Tylko się zastanawiam czy 5w1 razem z pneumokokami, czy rozbić to, jak myślicie?? Cytat:
Także dla mnie zachowanie Twojej siostry jest kiepskie, tym bardziej, że tam mieszkałaś..a ile siostra ma lat tak z ciekawości?? Maja cudna ![]() Cytat:
![]() Ważne, że dla Ciebie to spacer- a czy idziesz czy biegniesz, to nie ważne! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
oby tak dalej![]() Masakra, tyle trzeba czekać na samo zapisanie się;/ Cytat:
Ale waga? tu się nie zgodzę ![]() Cytat:
fajna sprawa, odmierzasz miarki i gotowe![]() http://allegro.pl/pojemnik-na-mleko-...U4M2YxM2YxZQ== Cytat:
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||||||
|
|
|
#3401 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam prysznic, a marzę o wannie
|
|||
|
|
|
#3402 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj na szybkiego odciaglam 70ml aby sprawdzić czy Gabi zje z butelki,bo od jakiegos czasu nie podaje, bo nie chciała koperku, a pozniej bóle przeszły wiec nie bylo potrzeby wciskania. Na poczatku pociagla troszke, a pózniej śmichy chichy do mnie bo mnie cała widziała, a nie pier
Pobawilam sie z nia chwile i ZJADŁA bez problemu Najgorsze to dla mnie to przygotowywanie, tzn trzeba myslec kiedy np odmrozić. Później trzeba pomyslec kiedy wyciagnąc, jak juz marudzi ze głodna to lipa bo trzeba podgrzać,takie z lodowki sie nie podaje. A takie bez podgrzewania w temp pokojowej musi ok pol godz stac aby sie temp. wyrownala.Ja z zegarkiem to zrobilam wiedzialam, ze niedlugo bedzie glodna. Musze sprawdzic jeszcze ile moze stac w temp pokojowej, cos mi sie wydaje, ze 4h. Wtedy byloby ok ![]() W sobote rano ruszamy na wesele. Mamy pokoj i moja mama z nami jedzie do opieki. Biore chyba lodowke turystyczna na zapalniczke. Wloze do niej rano zamrozone mleko i wklady. I pozniej w pokoju bedzie stala z tymi wkladami. To tak w razie czego, bo raczej bede chodzic i ja karmic z piersi.
|
|
#3403 |
|
Rozeznanie
|
Witam sie po nie przespanej nocy od czytaj 22:00 do teraz moja Hania spała może z 3 godziny i non stop krzyk płacz masakra jakas cycka nie skoczka nie jedynie odciągalam pokarm i karmiłam przez butelkę może cos zjadłam może skok rozwojowy albo przez przyklejony plasterek na przepuklinę pępkowa nie mam pojęcia jestem bezradna aż płakać mi sie chce jak cierpi moja Hania
|
#3404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziemy robić piętro to musowo prysznic wstawiamy Cytat:
oby szybko przeszło
|
|
#3405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zamówiłam to pudełko i o wiele lepiej się z niego korzysta. Malutkie 90 ml mleczka też mam
|
|
#3406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chyba że miała szczepienie. My mamy we wtorek i już drżę na samą myśl o tym, co będzie się potem działo Chyba że jakimś cudem tym razem obejdzie się bez poważniejszych reakcji
|
||
|
|
|
#3407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już lookam co to za gadżet do mleczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
Haneczko ten dozownik mleka na,wyjścia? Czy to też do codziennego użytku też w domku używasz?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3409 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu cicho dzisiaj
Mamy starszaków chyba świętują rozpoczęcie roku szkolnego Ja się cieszę, że dzieci wracają do szkół/przedszkoli, bo przynajmniej o 21 będę miała cicho pod oknem - skończą się dzieciowe wrzaski na podwórku Chociaż zdaję sobie sprawę, że zapewne za kilka lat moja Marysia będzie tak hałasowała i doprowadzała do szału innych ludzi z sąsiedztwa |
|
|
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dzieciaki jak spaceruje po osiedlu zaczepiaja mi psa niektóre bezczelne bez pytania nosz drażni mnie to. Pod balkonem też mi się bawią to bardziej TZ wkurza a on zmianowa praca wiec czasem rano odsypia.Eee my swoje dziewczynki wychowamy na grzeczne dzieci, nie będą draznily sąsiadów ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
chyba, ze mi podpisała a ja to przeoczyłam:P
19.05.2016 Kingusia Edytowane przez agusiia69 Czas edycji: 2016-09-01 o 17:31 |
||
|
|
|
#3412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, wiem o co chodzi, jak miałam psa, to też wkurzało mnie to zaczepianie, cmokanie do psa i w ogóle ![]() No miejmy nadzieję, że nie wyrosną z nich łobuziary ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3413 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj i dzisiaj u mamy ogarniałam. Wczoraj trochę posprzątałam, dziś inne rzeczy ogarnęłam i zrobiłam z braciszkiem obiad. Dziś starszak pierwszy dzień w przedszkolu - jaka ulga! Jutro ja zostaje w domu, jak synek będzie łaskawy to trochę odpocznę. Wieczorem wyjście w odwiedki do synka kolegi z pracy.
|
|
|
|
#3414 | ||
|
Ania
|
My już po szczepieniu
![]() Najpierw zrobiłam crp- poniżej 5 więc ok, później szczepienie i co? moja Hania podczas wkłucia "gadała" ze mną w najlepsze nie płakała w ogóleA no i Hania waży 6550g mój mały klocuszek, choć nie widać tego po niej.A centymetrów ma 64 ![]() Cytat:
i oby tylko dziś!Cytat:
podpisuje tylko ile mam miarek w środku i tylko dosypuje tam masz na cztery porcje, więc nie trzeba otwierać pudełka/opakowania co chwilę i nabierać porcji![]() Na wyjścia też używam
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-09-01 o 20:29 |
||
|
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urodziła się 15 minut po tym jak sknczylysmy 37+0 Gdybyśmy wcześniej przyjechali do szpitala i wyciagneliby ja 16 minut wcześniej byłaby wczesniakiem ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Zuzia juz po szczepieniu- waży 5660 i ma 57 cm wyciagnelo ja strasznie, bo przy ur mała 50 cm. W środę 3 miechy skończyna razie po szczepieniu ok. Dostaliśmy profilaktycznie skierowanie do por rehabilitacyjnej bo leniuszka nie chce leżeć na brzuszku. Na NFZ termin za 2,5 miesiąca. Prywatnie w ten poniedziałek także jedziemy w poniedziałek, bo do listopada kawał czasu. Bartuś wrócił do przedszkola, bardzo zadowolony. Ciesze się bo jednak miał 3 miesiące wakacji przez to ze Zuzia wcześniej się urodziła i bałam się ze będą problemy z ponowna adaptacją. Mój duży chłopczyk ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- U nas takie combo urodzinowe jest w listopadzie- ja 5.11 Bartuś 9.11 i na koniec tesciowa 10.11. Wcześniej jeszcze moja mama też skorpion- 27.10 |
|
|
|
|
#3416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze sąsiedzi mają w kojcach wilczury które lubią sobie nocą poszczekać...Ale jak to było: wsi spokojna, wsi wesoła ![]() Moje dziecko usneło w wózku o 17 i mimo przeniesienia do domu śpi nadal... Oj będziemy się dzisiaj bujać do 22...
Edytowane przez Honcia Czas edycji: 2016-09-01 o 19:05 |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3418 |
|
Konto usunięte
|
Melduję że dzisiejsze wyniki moczu już dobre :-D czekamy jeszcze na posiew, w sobote mam dzwonić.
Nadrobie jak dziewczyny pójdą spać bo sama jestem, mąż na nocce Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3419 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) brawo![1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;64835051]Melduję że dzisiejsze wyniki moczu już dobre :-D czekamy jeszcze na posiew, w sobote mam dzwonić. Nadrobie jak dziewczyny pójdą spać bo sama jestem, mąż na nocce Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Bardzo dobre wieści. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#3420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w mojej rodzinie: Tz Koziorożec Maja bliźniak Podobno najlepszy znak dla Skorpiona to Koziorożec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.

Gabi tez

Ja mam prysznic, a marzę o wannie 

oby szybko przeszło
Chyba że jakimś cudem tym razem obejdzie się bez poważniejszych reakcji
Mamy starszaków chyba świętują rozpoczęcie roku szkolnego
niektóre bezczelne bez pytania nosz drażni mnie to. Pod balkonem też mi się bawią to bardziej TZ wkurza a on zmianowa praca wiec czasem rano odsypia.
wyciagnelo ja strasznie, bo przy ur mała 50 cm. W środę 3 miechy skończy
i jeszcze sąsiedzi mają w kojcach wilczury które lubią sobie nocą poszczekać...