|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Wymienię :)
Witam
![]() Mam kilka kosmetyków na wymianę, większość praktycznie nieużywana, wygląda na to, że zostały kupione przeze mnie pod wpływem chwili. Zamiasta leżakowania u mnie na półkach, być może ktoś inny je spożytkuje Dodatkowo kilka próbek. Wszystkie kosmetyki oryginalne, niektóre z naprawdę długą datą ważności. Wymienię je na kosmetyki apteczne (mogą być również próbki) do cery tłustej, z niedoskonałościami lub nawilżające; różne zapachy; biżuterię, książki (przewodniki, poejza np. H. Poświatowskiej, książki Sapkowskiego). Oto moje kosmetyki na wymianę: 1. Balsam Avon - Skin So Soft (jest to balsam osłabiający odrastające włoski po depilacji) - użyty raz - niestety krótka data trwałości do kwietnia 2008 r. 2. Dezodorant odświeżający do stóp w sprayu - Lavande Essentielle - Yves Rocher, użyty przeze mnie 2 razy, data trwałości- 13 VI 2010 r. 3. Zapach Pur Desir de Mimosa - Yves Rocher - użyty 2 razy, więc stopień zużycia praktycznie niewidoczny ![]() 4. Krem do depilacji - nawilżający - Veet, data trwałości 7. IV. 2009 r. , nie pamiętam czy go używałam, być może raz, jest jeszcze w pudełeczku, dołączona jest oczywiścia szpatułka. 5. Puder w kompakcie - T-Zone Ideal Balance Loreal Paris (02 Beige) data trwałości do IX. 2008 r. jest to puder do cery mieszanej i tłustej, została go mniej więcej połowa. 6. Glinka zielona w tubie Argiletz, data trwałości do 12.2008 r. Trudno powiedzieć ile zostało, ale na wypróbowanie na pewno starczy ![]() 7. Inglot - profesjonalny cień do powiek, matowy, ciemnoniebieski, ale nie granat, użyty raz, aplikator gdzieś się zapodział, ale cień jest dodatkowo w oryginalnym tekturowym pudełeczku. Niestety nie wiem jak z datą trwałości, bo chyba od otwarcia 18 miesięcy, a nie pamiętam kiedy go otwierałam. 8. Kilka próbek: - próbka kremu SVR - Lysanel Mat (matujący) - data trwałości do 12.2008r. -próbka podkładu Revlon ColorStay (180 Beige) -próbka podkładu La Roche-Posay - Unifiance (13) - podkład korygujący -próbka odżywki wzmacniającej do włosów farbowanych Garnier Fructis (10 ml) data trwałości do 2010 r. Póki co to wszystkie kosmetyki, które czekają na nową właścicielkę
Edytowane przez Kasiak Czas edycji: 2008-02-26 o 21:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienię :)
Może coś u mnie za Zapach Pur Desir de Mimosa i Puder w kompakcie - T-Zone Ideal Balance Loreal Paris??
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak się zdecydujesz, to daj znać
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
3. Zapach Pur Desir de Mimosa - Yves Rocher - użyty 2 razy, więc stopień zużycia praktycznie niewidoczny ![]() 5. Puder w kompakcie - T-Zone Ideal Balance Loreal Paris (02 Beige) data trwałości do IX. 2008 r. jest to puder do cery mieszanej i tłustej, została go mniej więcej połowa. ?
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Hej
![]() Więc generalnie tak, to nie jest dezodorant YR a raczej perfumy, całkiem spora butelkaięc nie ukrywam, że wolałabym je wymienić również na jakiś zapah (też większy, lub mniejszy a cenniejszy), a co do tych próbek to nie ma sprawy, mogę Ci je wysłać, może za jakieś inne próbki? Co to za perfumetka Sephora, zapach Vanilie creme brulee?? Pewnie maleństwo?? A może masz jakieś książki na wymianę, mogą być nawet psychologiczne, lub jakieś inne zapachy?? |
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
Hej moze niedoklnie napisalam ale interesuje mnie dezodorant do stop, czy o tym samym mowimy??
![]() pozdrawiam perfumetka...hm..taka waska buteleczka, pojemnosc w opisie, zapach wanilia karmel cos takiego |
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
rzeczywiście nie doczytałam, z tym YR . A jeśli chodzi o perfumetkę niestety nie podałaś jakiej jest wielkośći, ile ma ml : perfumetka Sephora, zapach Vanilie creme brulee, zużycie 15%, kupiona przed 4-5miesiacami - ani słowa o pojemności ![]() Jeśli wciąż chcesz próbki podkładów i SVR, mogę Ci wysłać za maseczkę antybakteryjną Dac Cosmetix i Vichy Oligo 25. (albo samą maseczkę). Dezodorant ma 100 ml i dlatego tak się dopytuję o tą perfumetkę, bo wydaje mi się, że to maleństwo ![]() Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za
Dezodorant odświeżający do stóp w sprayu - Lavande Essentielle - Yves Rocher, użyty przeze mnie 2 razy, data trwałości- 13 VI 2010 r. Zapach Pur Desir de Mimosa - Yves Rocher - użyty 2 razy, więc stopień zużycia praktycznie niewidoczny? |
|
|
|
|
#14 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Niestety, ale nic nie udało mi się znaleźć u Ciebie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Swoj blad tez widze a wiedz tej perfumetki faktycznie nie za duzo 10ml, jak wrzucisz na allegro sephora w dziale perfum do 15ml to zobaczysz jak to wyglada, nei chce wrzucac tutaj czyjsc aukcji z allegro wiec lepiej nie.Owszem moge wymienic maseczke i oligo a co byś chciala za ten dezodornat do stop? moze cos dobierzesz? albo powiedz czego szukasz z kosmetykow, do jakiej cery itp. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#16 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Tak czy siak, nawet jeśli nie uda nam się znaleźć czegoś za dezodorant, to tymi próbkami o których wcześniej wspominałam możemy się wymienić. Ja nie mam nic przeciwko takim małym wysyłkom ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Witam
znajdziesz cos za: 3. Zapach Pur Desir de Mimosa - Yves Rocher - użyty 2 razy, więc stopień zużycia praktycznie niewidoczny ![]() 4. Krem do depilacji - nawilżający - Veet, data trwałości 7. IV. 2009 r. , nie pamiętam czy go używałam, być może raz, jest jeszcze w pudełeczku, dołączona jest oczywiścia szpatułka. |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka! Niestety Lumene i Shiseido już wymienione.Pozdro
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.