|
|
#4021 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy majowe cz. VI
Decorail współczuję straty. Nie mam psa ani kota ale w tamtym roku przed samą wigilią zdechł nasz kochany chomik. Ja z córką wyłyśmy pół nocy. Zwierzak to jednak członek rodziny.
Gornek i Anita się nie odzywają, pewnie zajęte swoimi pociechami.
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą jak człowiek tak przeżywa chorobę zwierzęcia to ja nie wiem, co z dzieciaczkiem będzie!
|
|
|
|
#4023 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahahha nie bij :p Ciasto wyszło bardzo dobre wiec sie zajadam a coca cola patrzy na mnie i nie wiem czy jej ulec :p ostatnio coraz cześciej ja pije :p Młoda przed chwila strasznie sie wypychala jak by mówiła "halo ciasto mi tu chce wyjsc" az cewka i tyłek zaczęły mnie bolec Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Decorali strasznie mi przykro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4024 |
|
Raczkowanie
|
Ja na wizycie u gina dostałam znowu skierowanie do szpitala, będę już leżeć do końca, jeszcze podejrzewa, że ma płyn w brzuszku, a do tej pory nic nie było 😭 tak się martwię, bo przeczytałam w internecie co to może oznaczać i wychodzi, że wszystko, wady wrodzone, zespół downa, nowotwory, wady metabolizmu i już nawet nie pamiętam co jeszcze, ale się wystraszylam ...
W ogóle, jest dokładnie 37t2d, waga 3700g ! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4025 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi mama zawsze mówiła, że krzywda ludzka mnie nie rusza, a tylko jak jakieś zwierzę w filmie cierpi, to od razu rycze 😀 teraz nie mogę oglądać czasem takich trudnych tematów dotyczących dzieci... Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4026 |
|
Rozeznanie
|
Efffpe, jakby to byl wczesniejszy tydzien ciazy, to baty porzadne by Ci sie nalezaly
Justyna, duzy dzidziuś! Nie czytaj internetow, wszystko bedzie dobrze na pewno. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie mogę oglądać krzywdy zwierząt, ale mordowanie ludzi mi nie przeszkadza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4028 |
|
Zadomowienie
|
aixa mamy podobny gust imieniowy
kiedyś jak rozmawialiśmy o dziecku z tż to wyobrażaliśmy sobie córeczkę Maję Teraz się nam odmieniło na Ninkę![]() Fajnie Decorail Widocznie to ta zmiana karmy tak podziałała na nią. Teraz zadnych eksperymentów co? A potem za parę miesięcy najwyzej spróbować ale jedną jakąś karmę mokrą i powolutku |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Inez - ja też tak mam, że jakieś filmiki z krzywdą zwierząt to mnie rozbijają psychicznie, a z ludzką już mniej - może
dlatego, że zwierzę z założenie jest bezbronne? Justyna - ooo tak, internetów nie ma co czytać - wiem to sama po sobie! zobaczysz, że Antoś będzie zdrowy jak rybka ![]() Bambi - dokładnie - na razie już nie kombinuję w ogóle, a za parę miesięcy jak ogarnę swoje nowe życie to będę próbować jeszcze raz
|
|
|
|
#4030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Hahahah :p jeszcze bede rodzic z tymi w połowie maja :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4031 |
|
Zadomowienie
|
Justyna a może to jakiś błąd lekarza? Myśl pozytywnie i tak jak dziewoje piszą, nie czytaj internetów
|
|
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
Decorail - Ah no starość robi swoje, niby człowiek przygotowany że może się coś stać ale jednak jest szok jak tak nagle.. Muszą się z tym pogodzić, czasami lepiej tak 'nagle' niż żeby zwierzaczek chorował i się męczył..
Moja najniższa hemoglobina to 9, później wzrosło na 9,3, później 10, później 10,3 a teraz spadło na 9,2. Nie wiem co to się dzieje :< Justyna - Oj kurcze.. już tak niewiele zostało, dasz radę nie martw się na zapas! Zobaczysz.. urodzisz a maluszek będzie zdrowy jak rybka! Waga piękna no i oczywiście lepiej żebyś była pod obserwacja. Jak się Hania mało ruszała to teraz daje mamusi popalić, mój kochany łobuz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4033 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Justyna nie martw się na zapas i nie czytaj internetu. Wiem, że łatwo się mówi ale to pewnie jakiś błąd lekarza. Wcześniej nic nie widział a teraz nagle woda w brzuszku? A dlaczego będziesz leżeć do końca w szpitalu?
|
|
#4034 |
|
Rozeznanie
|
Talusia, jak poziom żelaza masz w normie to po prostu zwiększyła się ilość płynów w organiźmie i hemoglobina została "rozcieńczona". Mój lekarz nie przejmuje się moją, bo żelazo mam okej.
Decorail, bardzo współczuję utraty psiaka. Ja sobie nie wyobrażam jak któreś z mojego zwierzyńca miałoby odejść. Wkurzają mnie te sikające koty i męczące psiaki, ale bardzo ich kocham 😍 Justyna, internet nie jest dobrym doradcą, trzeba myśleć pozytywnie! Musi być dobrze ![]() Moja dzidzia też ma fazy szaleństwa i trzymania mnie w niepewności ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Decorail, współczuję straty. Bardzo mi przykro i szkoda TŻta :-(.
Ja się zawsze wzruszam na PS. I love you. Jak ona wraca po stypie do domu i dzwoni do niego na komórkę i słucha jego głosu, no ryczę jak wariatka .Esor, trzymam kciuki! Ciekawe, czy zaśniesz dzisiaj z podekscytowania ![]() Dziękuję za wszystkie gratulacje rocznicowe. Maz przyniosl jedzenie i kwiaty i pomasowal stopki, kochany jest.Emilka, ja tez od paru dni jakies rozbicie psychiczne, nie ogarniam. Wydaje mi sie, ze moje cialo probuje mi powiedziec "zwolnij, niedlugo rodzimy", bo oczyszczam się i jestem taka cicha, nie chcę z nikim za bardzo rozmawiać, słucham pianina zamiast muzyki ze słowami, dużo śpię . Dzisiaj sie przebralam w cos normalnego jak maz przyszedl i poczulam sie normalnie "odwalona" Zycie emeryta haha. Mi się tez brzuch stawia, ale to raczej norma na tym etapie, dopoki nie boli, to raczej do porodu nie doprowadzi z tego co wiem. Justyna, Internety to zło. Serio... a pomiary lekarzy czesto o :dupa: rozbic. Dzisiaj mi u mlodego zmierzyl nozke i wyszlo na 32t i 3 dni, troche sie zdziwilam i zapytalam, czy wszystko ok. Zmierzyl jeszcze raz i wyszlo tak jak jest... mi w 14tc wyliczyli 1:90 ryzyko stanu przedrzucawkowego i teraz sie to za mna ciagnie, a tak naprawde kazdy sie dziwi jak o tym mowie i pytaja na jakiej podstawie... nigdy nie mialam nadwagi, cisnienie w domu w normie/u lekarza podwyzszone/tzw. wfekt bialego kitla, nigdy nie mialam bialka w moczu ani czegos tam w krwi. No a teraz zwykly bol glowy jak dzisiaj od razu musze sprawdzac, bo nigdy niewiadomo, a tak serio jak sie zastanowie, to to ryzyko stanu przedrz. to w ogole przypisali mi z powietrza chyba. Lekarzom trzeba ufac, ale czasem niektore rzeczy dzielic przez 2 ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- TZ dzisiaj wzial walizke do szpitala i teraz zauwazylismy, ze do kolek przykleila sie kupa hahahaha. Tak mnie to smieszy, jak TZ to zauwazyl to sie zdenerwowal Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
Kingaluna - O troszkę mnie uspokoiłaś
poza tym zostało 30 kilka dni do porodu także przestaje się tym w ogóle przejmować. Vikunia - Boziuu ja też się wzruszam okrutnie.. na PS. I love you. Becze jak głupia. Hahaha dobrze że nie pojechałaś z kupą do szpitala ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda za oknem maaasaaakra. Przez samo patrzenie pogłębia mi się dołek. Dzisiaj muszę zamówić rajstopy na sobotę bo naszykowałam sobie cienkie cieliste ale przy takiej pogodzie to nie wyskoczę w takich bo mi mam nadzieje że dojdą do piątku.Ahh oczywiście ojciec nie poszedł do lekarza. Widać jak wielką wartość mam dla swoich rodziców... Ewentualnie z anginą albo innym ustrojstwem trafię na porodówkę, kogo to obchodzi... Wysłane za pomocą mTalk
|
#4038 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4039 |
|
Rozeznanie
|
To prawda z tym zelazem, ten zapas musi wystarczyc dzidzi do momentu rozszerzania diety, u nas w 6 mz corcia miala juz zbyt niski poziom na badaniach, ale to byl wlasnie poczatek rozszerzania i ladnie dieta udalo sie podciagnac szybko.
Nie rodze! Spadl snieg, buntuje sie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4040 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana.
Byłam dzisiaj z 30 razy na siku w nocy bo mały mi uciska pęcherz. Nie powiem żebym była super wyspana.. 3mam kciuki za Esor ![]() Ja wizytuje dzisiaj na 15, niby.. Bo to wizyta dodatkowa i sama nie wiem jak mnie przyjmie. Rozmawialam wczoraj z tz i twierdzi, że będzie mniej grał, się zobaczy.. Justyna, zglaszasz się dzisiaj do szpitala? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4041 |
|
Wtajemniczenie
ski
|
Esor, kciuki za dzisiaj!! Pokaż zdjecie Agatki ☺
|
|
|
#4042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4043 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:14 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Cytat:
|||||
|
|
|
#4044 |
|
Konto usunięte
|
Hej
witam sie w 39 tc :pNoc nawet znośna bo wstałam tylko raz na siku :p tz budzik mnie oczywiście obudził ale mam nadzieje ze jeszcze zasnę ![]() Esor kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, że samopoczucie na koniec dopisuje 😘 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4046 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny widziałyście?
1492579282864.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#4047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4048 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Okropna noc za mną, musiałam rano pobrać mocz, a ja teraz wstaję milion razy na siku i wytrzymanie 4 h bez wizyty w toalecie to katorga. CamomilleS, kciuki za wizytę jutro w końcu moja kolej. Cytat:
tak właśnie może być Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4049 | ||||
|
Rozeznanie
|
Matko nadrobić nie mogę 😂
Pomidorowke kocham 😍😍 na początku ciąży tylko pomidorowke jadłam 😀 Wczoraj ogarniam ciuszki i mówi szef jeszcze dziś dokończyć prasowanie.. Mój Tz ogarnia dom i wszystko w koło. Ściera podłogi, robi pranie, ogarnia zmywarkę, robi śniadanko i sprząta.. 😍 wszystko robi a ja sobie teraz tylko ogarniam rzeczy dla Małego. 😋 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:31 ---------- [1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;7297110 6]Dziewczyny jak często stawia Wam sie brzuch ? Bo mi od 2 tyg coraz cześciej czasami nawet co 15/20 minut potrafi i tak trzyma z 30/40 sekund.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mi to samo 😊 i uczucie jak ciężko kamień który ciągnie w dół.. mnie przy tym pobolewaja plecy i czuję parcie na kość ogonowa.. wczoraj bardzo dużo mimo siedzenia. 😊😋 Na tym etapie normalne.. ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:38 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 06:39 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#4050 |
|
Rozeznanie
|
Mohnka, tam pewnie w szpitalu czekają na Ciebie i są zadziwieni, że jeszcze nie wróciłaś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

Mi roznie, bywaja pojedyncze straszaki, a bywaja i takie co dwie minuty przez 20 minut. 

nie martw się na zapas! Zobaczysz.. urodzisz a maluszek będzie zdrowy jak rybka! Waga piękna 
i pomasowal stopki, kochany jest.
mam nadzieje że dojdą do piątku.
nic nie robię. Leżę w łóżku, tż gra z córką na xboxie pełen relaks.
Poprzedni poród to umówiona CC więc nawet nie wiem co to ból porodowy, skurcze. Ech.. bardzo mnie to martwi 

znieczulica jakaś, przecież mogło ci się coś stać tak cię bez opieki na tej kozetce zostawił
stan przedrzucawkowy to poważna sprawa nie powinnaś teraz być sama w domu
jutro w końcu moja kolej.
tak właśnie może być