|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 3
Cytat:
![]() UC warszawa zgarnął mojego chanelka, dziś wreszcie dotarł i się okazało, że ma ryskę - ktoś widocznie sobie sprawdzał kolor :/ bezczelni przyszła też seria Solar Sublime, Lucidity 06 ^^
|
|
#4592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale za to była jakas promocja dnia, a w niej masełko Mypa - Shea Karite więc nie omieszkałam przygarnąć jest małe (100ml) i myślę sobie, że będę je nosiła w torbie. Oprócz tego coś mnie rąbnęło i kupiłam maskarę Rimmel Glam'eyes totalnie w ciemno i teraz się zastanawiam czy przypadkiem nie zmarnowałam tych 20zł oprócz tego wskoczyły mi do koszyka cienie Essence poczwórne i kilka maseczek w saszetkach...![]() Cytat:
![]() Cytat:
pozostaje nam Pakamera![]() Cytat:
![]() A piptołów szukałaś może na Ptaku? ja mam tam jeden ulubiony sklep, gdzie kupiłam buty ślubne (tylko, że one miały własnie nie wyglądać ani fasonem ani kolorem jak ślubne) i jeszcze jedne czółenka, piptołów było tam sporo wtedy. Gość wystawia się na Allegro też-chyba pro_gasto czy jakoś podobnie. Organzzo-faktycznie po chamsku moje zakupy na szczęście przeszły bez macania, a też się o to martwiłam. Może dlatego, że były zapakowane w te sreberka jako gifty?
|
||||
|
|
|
#4593 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, czy któraś z Was mogłaby mnie poratować odsypką LU 01 i 02? Uwielbiam ten puder i chcę sobie w sierpniu dokupić 2, jaśniejszy odcień. Chętnie na wymianę podrzucę 03, dla większości z Was pewnie jako brązer
|
|
|
|
#4594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niestety muszę Veeta użyć, by móc pójść na zakupy właśnie .Plastry jakoś omijałam szerokim łukiem, kiedyś w ogólniaku jeszcze (to ze 12-13 lat temu ) kupiłam sobie (wtedy to super nowość była) wosk Veet do podgrzewania, w takim słoiczku. Moja przygoda z tym woskiem skończyła się tak, że wszystko było obklejone woskową mazią, którą spod paznokci wydobywałam przez tydzień, a z nóg nie mogłam usunąćnawet przy pomocy pumeksu . Od tego czasu wosk tylko u kosmetyczki .
|
|
#4595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko trzeba mieć trochem długie włoski niby krótkie też usuwają, ale moich się nie dało ![]() szybko dają się rozgrzać w dłoniach, pachną cukierkowo, a dołączona chusteczka jest na tyle dobrze nasączona, że zmywa to co ew. zostanie (choć zostaje niedużo) jeśli chusteczka nie starczy pomaga jakaś oleista substancja i też wosk zejdzie bez problemu trzeba wspomnieć, że są bardzo ekonomiczne jeden plaster (czy jak to się zwie..) starcza na usunięcie włosków z kilku miejsc (np. jeden na jedną nogę..)ja używałam tych do skóry wrażliwej
|
|
#4596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz,nie zlosci mnie oclenie paczki-bo zaplace clo i tyle,nawet nie pisze o zwrot,jedynie kiedy robilam duze zakupy i clo bylo pokazne to byl sens dla mnie zwracac sie o zwrot tylko,ze w ostatnich miesiacach bardzo dlugo trwala procedura cela ![]() Cytat:
Tru,gratuluje udanych zakupow Masel Joanny nie widzialam w Naturze czy Rossmannie-przynajmniej u siebie.
|
|
#4597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w każdym razie sa na liście zakupów
|
||
|
|
|
#4598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciężko powiedzieć, bo dekalkulator bywa czasem zawodny, kilka razy mi głupoty pokazał ( i nie tylko mi). Ale jak to taka nowość, i nie tak popularna, to może nie podrabiają ![]() A próbowałaś wpisać ten kod w dekalkulator stworzony [przez TŻ Jazmine? (ma go w podpisie) Cytat:
dziękują Tru ----- a co do sreberka w truskawkowych paczkach, to ponoć zawsze jest, nizależbnie czy się zaznaczy gift, czy nie (sama zawsze zaznaczam)... ja też zawsze miałam nienaruszone, ale kiedyś czytałam o przypadku gdzie wizażanka pisała że widziała w cieniach (czy czymś tam) odciski paluchów, to dopiero fuj....
|
|
|
#4599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście dużo paczek nie przechwycają.. ech. Cytat:
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam jak robilysmy z MagJa wspolne zakupy na Tru ale nie pamietam czy byl wtedy zaznaczany gift jednak komus przykleil sie do rak puder Cliniuque
Z dekalkulatorem to dziwna sprawa,bo nie zawsze pokazuje prawidlowe daty i obojetnie czy uzyje tego od Jazmine czy googlowego.
|
#4601 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Zmartwiłam się, bo puder na zdjęciu tej sprzedającej ma wytłoczony ciutkę inny wzorek, niż ten na stronie E.Arden, ale z drugiej strony widziałam taki sam wzorek (jak ten na wylicytowanym pzreze mnie) na stronach kilku zagranicznych sklepów . Sprzedająca twierdzi jednak, że puder jest oryginalnie zapakowany i zafoliowany. Zgłupiałam już od tego wszystkiego Sprawdzę jeszcze ten od Jazmine (nigdy z niego nie korzystałam). EDIT: noi doopa, w jej kalkulatorze nie ma kosmetyków E.Arden. Nie pozostaje mi nic innego, jak zapłacić, czekać na przesyłkę i trzymać kciuki by był to oryginał. dzięki Evitko Cytat:
Co do dekalkulatora: na próbę wrzucałam dziś całą swoją górnopółkową kolorówkę i tylko przy tym wylicytowanym pudrze powychodziły takie farmazony .
"Mądra kobieta ma miliony naturalnych wrogów: wszystkich głupich mężczyzn." Marie von Ebner-Eschenbach Edytowane przez 0306 Czas edycji: 2008-07-11 o 14:25 Powód: styl |
|||
|
|
|
#4602 | ||
|
po prostu Em :)
|
Zhadzam się z Hexxaną, oba masełka lubię, ale Joanna jest jednak lepsza.
Cytat:
Małe i drogie. ![]() Cytat:
![]() Ah, to były czasy..
|
|
|
#4603 | ||
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
ze juz ich używałam przecież i mnie zapchały ![]() Cytat:
Nie byłam w Ptaku nie mam kiedy i jak ![]() dziewczyny, macie tu linki-która jest najbardziej hot, nie musi byc gustowna i elegancka tylko kipiąca seksem i wyuzdaniem ![]() http://sklepy.allegro.pl/item3944670...ringi_s_m.html http://sklepy.allegro.pl/item3964237..._wys_2_zl.html http://www.arsamandi.pl/x_C_I__P_55522443-55510001.html |
||
|
|
|
#4604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Bo ja mam na imie Elżbieta
Cytat:
![]() no co ![]() Cytat:
jest liczi-wanilia (mam kocham i chce jeszcze ,rzyrafkoWsyzstkie fajne bardzo ** Jestem juz u rodzicow i nie zamierzam was opuszczac
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4606 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
też tak myślę Aga |
|
|
|
|
#4607 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgodze sie,ze relacja poj/cena nie jest zachecajaca ale pasuje mi skladowo i spokojnie moge nalozyc na buzie:cool: Obledne zapachowo :slina: swietnie nawilza i jest to dla mnie pewna alternatywa kiedy zmuszona jestem odstawic wszelkie drogeryjne mazidla do ciala i zostac przy samej aptece :( W kazdym razie gdybys chciala sie skusic kiedys to polecam:) Cytat:
Ja ostatnio przez przypadek nabylam tester pudru Diora Terra Bella,w sumie patrzac na zdjecie wiedzialam ze to "zabytek" ale zalezalo mi na czyms innym z calego zestawu wiec zalicytowalam.Pisalam pare razy do Sprzedajacej ale cisza jest poki,pisala ze niby wybiera sie na urlop bo mam tylko jedno "ale"-w opisie aukcji bylo zaznaczone,ze kosmetyki sa nowe a w rzeczywistosci polowa nosi slady uzycia.Nie jestem az taka drobiazgowa ale jak jest cos nowe to nowe a nie testowane czy uzywane itd.Ciekawe co odpisze. W kazdym razie odnosnie tego testera,nigdzie bylo opisu ze to tester a samo zdjecie malo mowilo.Fakt,jest nowy i nie uzywany a z pudrem nic sie nie stalo pomimo,ze ma swoj czas;) Nie czepiam sie,ze kosmetyk jest po terminie ale ze ludzie w wiekszosci przypadkow nie dbaja o to,w jaki sposob podchodza do transakcji.Zaznacze tez,ze nie byla to jakas mega okazja.Zalicytowalam bo zalezalo mi na czyms innym z calego zestawu i te kosmetyki sa ok,ale liczy sie calosc. A odnosnie tamtego zakupu na Tru to napisalysmy maila do nich i puder doslali-takze dobre zakonczenie bylo ale cosmy sie nadenerwowaly to Nasze... Cytat:
Aga :* prosze bardzo:) z tych ktore pokazalas zdecydowanie link nr 3 :D Cytat:
Masz bardzo ladne imie:) Musze zobaczyc te mgieli Fruttini:) Popieram :ehem: bardzo hot ...
|
|
#4608 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wtykają łapy gdzie nie trzeba ![]() Cytat:
Cytat:
ale najbardziej podoba mi się nr 2 Cytat:
nawet bardzo nie wiem czym się przejmujesz ![]() uff, to dobrze
|
|
#4609 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() oprócz tego może uda mi się gdzieś wcisnąć mleczko garniera z syropem z klonu Cytat:
![]() Byłam dziś na zakupach z TŻ... maaaaatko, on jest gorszy ode mnie. Przymierzył chyba z 70 par okularów przeciwsłonecznych i żadne mu się nie podobały ![]() Potem jakimś cudem znalazł te jedne jedyne. Myślałam, że nie dożyję tego momentu. A ogólnie to fajne zakupy dziś zrobiłam a oprócz tego bardzo fajną torbę i torebeczkę |
||
|
|
|
#4610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taki mi prezent zrobili ![]() Cytat:
a jaki zapach? ja uwielbiam mgiełkę o zapachu zielonej herbaty - http://www.amora.pl/coty-body-fresh-...l-p-10223.html jeszcze jest fajna produkcji tesco zielona herbata z cytryną, chyba też biała herbata jest. w owocowych i kwiatowych się nie orientuję Cytat:
ja dzisiaj nadal mam spokój to nic, i tak baardzo Ci dziękuję, że zechciałaś mi go wysłać ![]() - - raany, jak mi głowa pęka.. wstałam rano żeby przyjechać z Tatą na Bartycką dalej szukać wanny... mielismy o 9 jechać, o 8:55 zeszłam do kuchni, Taty nie było na horyzoncie to sobie zdążyłam spokojnie zrobić tosty ale i tak godzine czekalam az wyszlismy z domu.. z tym, że Tata musial podjechac do pracy, wiec ja sobie poszlam do jubilera i wymieniłam prezent od Mamy ![]() w końcu nie dotarłam na Bartycką, bo byłam w Jankach (wybrałam sobie drzwi
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Calkiem zapomnialam o tej serii Coty a kiedys uzywalam namietnie Zielona Herbata i Roza to moje ulubione bylyDario,list juz frunie wiec daj znac jak tylko odbierzesz i nie ma o czym mowic tylko az mi glupio ze sprawa jeszcze sie tak przeciagnela...
|
|
#4612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z uczelni właśnie i spiekło mnie słońce, bo nie zdązyłam się smarnąć jakimś filtrem na ciało. Ramiona i ręce mam brązowe bardzo teraz. gayenko mnie się Twoje imie podoba I wcale nie jest jak dla starej baby ![]() Idę odpocząć, jutro i w niedzielę mnie chyba nie będzie tutaj, więc życzę Wam miłego weekendu
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój chłopak jak szukał okularów też żadne mu nie pasowały... dużo czasu na to poszło ...aż idealne znalazł w internecie (do tej pory nie kupił)gratuluję udanych polowań ![]() Nosku, a znasz w Warszawie jakiś fajny second-hand? aa, chyba że tak ![]() zaraz będzie burza.. grzmi, zaczęło padać :/
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4615 |
|
okrutnica jakaś... |
dziękuję Wam
dzis wpadnę do GC i Sephory ![]() Agniesko, kupiłam tę http://www.arsamandi.pl/x_C_I__P_55522443-55510001.html |
|
|
|
#4616 | |
|
|
Cytat:
![]() Aqua, Glycerin, Cetearyl Isononanoate, Octyldodecanol, Panthenol, Lauryl Glucoside, Polygryceryl-2dipolyhydroxystearate, Carbomer, Phenoxyethanol, Parfum, Benzoic Acid, Sodium Hydroxide, Methylparaben, Allantoin, Propylparaben, Bisabolol. W Warszawie nie znam ![]() Aga bardzo dobry wybór
|
|
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie to tu nie ma alkoholu o_O Ziz się zdawało, że jest, a ja nie sprawdzałam w takim razię kupię zwłaszcza, że go dużo jest ![]() koło mnie jest parę, ale nic ciekawego się tam nie znajdzie będę musiała się rozejrzeć chyba skoro na takie perełki można czasem trafićwłaśnie zmywałam oczy Garnierem zupełnie jak Bi facil wg mnie (a kilka razy tańszy ) nawet tak samo pachnie..ale co sie dziwić w końcu Lancome i Garnier to ten sam koncern
|
|
#4618 |
|
okrutnica jakaś... |
Nosku, w czasie urlopu nad morzem mam owu wiec sama rozumiesz
|
|
|
|
#4619 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
To wiele zmienia, do twarzy nie wychodzi tak drogo.
|
|
|
#4620 | |
|
|
Cytat:
![]() Rozumiem rozumiem |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:04.

co mnie bardzo cieszy,bo wszystkie zakupy z ostatnich 2 tyg.wpadly w ich rece,poki co jeszcze nie oclili czesci przesylek ale ciekawe co z reszta

gladko sie rozprowadza i szybko wchlania
, ale za to była jakas promocja dnia, a w niej masełko Mypa - Shea Karite więc nie omieszkałam przygarnąć
oprócz tego wskoczyły mi do koszyka cienie Essence poczwórne i kilka maseczek w saszetkach...
miałyście moze Bell Planete Bronzer ? Warto go kupić?

.

aleś wymyśliła!
jest liczi-wanilia (mam kocham i chce jeszcze ,rzyrafko