|
|
#4141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
dziewczęta nie kłócić się
![]() wiecie jak mnie wczoraj bolał brzuch? poszliśmy z TŻ do niego, przyjechała jakaś jego rodzina. oczywiście na stole pełno żarcia, wódki itd... ![]() jeszcze nie siedliśmy do stołu a mnie tak brzuch zaczął nawalać, że myślałam, że umrę ![]() musiałam się położyć bo jak stałam to nie mogłam się nawet wyprostować no i tak przywitaliśmy jego rodzinkę... ehh ![]() leżałam tak z godzinę, nic mi nie przeszło. jego siostra cioteczna musiała odwieźć mnie do domu, tak umierałam. no a jego kochana rodzinka już podteksty rzucała, że kuzyna będą mieć ![]() wkurzyłam się ogólnie wczoraj, no i umierałam strasznie
|
|
|
|
#4142 | |
|
Zakorzenienie
|
bo Ci sie należą
![]() Cytat:
dziś już lepiej ? też tak raz miałam, byłam chora, do tego okres i tak zaczął boleć że sie podłogi podnieść nie mogłam, a tu jeszcze sama byłam... to chyba antybiotyk tak działał w trudnych dniach że też umierałam...
|
|
|
#4143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już dobrze na szczęście to dlatego, że zbliża mi się okres. zawsze trochę mnie brzuch pobolewał na kilka dni przed, ale pobolewał a nie nawalał jak głupi ![]() nic nie mogłam zrobić nawet zdjęłam pasek ze spodni i rozpięłam suwak. i tylko się modliłam, żeby nikt nie wszedł do pokoju bo głupio by to wyglądało ![]() a tabletki przeciwbólowej nie chciałam brać bo wcześniej piwo wypiłam ![]() ale już jest dobrze
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Zadomowienie
|
Ferdek powiedział, że daje Ci ostatnią szansę Cytat:
Mam nadzieję, że dzisiaj już jest lepiej
|
|
|
|
|
#4145 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Jakaś zdeptana dziś jestem przez pogodę chyba bo lało całą noc i się nie wyspałam, bo mój mąż okrutnie chrapał. I do tego idę jutro na rozmowę o pracę, czego nienawidzę z całego serca. Już mnie wszystko boli z nerwów i nie chce mi się tam iść, nie mam w co się ubrać i ogólnie tak jest mi niefajnie
|
#4146 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4147 |
|
Zakorzenienie
|
Na pół etatu za 400 złotych to raczej nie jest miłe
. Nie po to studia kończyłam chyba. Tak mnie niestety moja firma urządziła i trzeba czegoś poszukać innego.
|
#4148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie idziesz na tą rozmowę?
|
|
#4149 |
|
Zakorzenienie
|
Do banku. Ale mam niefajne przeczucia i najchętniej bym nie poszła wcale. Ale wiem, że muszę. Jak ja Wam zazdroszczę, że możecie sobie jeszcze do szkoły chodzić. Bardzo chętnie bym się cofnęła na studia.
|
#4150 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4151 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak będziemy małżeństwem to będę go chyba wyganiać do drugiego pokoju, żebym mogła się wyspać a u mnie teraz zanosi się na deszcz...będzie dobrze chociaż znam to uczucie i wiem, że Ci teraz jest źle ![]() Cytat:
śmiech na sali po prostu też tak czasem się zastanawiam po co te studia kończyć jak potem wyląduję gdzieś jako kasjerka i będę zarabiac 800 zł! do jakiegoś doła złapałam tak patrząc i wyobrażając sobie moją przyszłość zero perspektyw na jakieś "normalne" (pod względem finansowym) życie ![]() Cytat:
próbować trzeba ja będę trzymać kciuki ![]()
|
|||
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
Jo, uda się, zobaczysz. Trzymamy kciuki.
|
#4153 |
|
Zadomowienie
|
Ej.. Właśnie skończyłam oglądać "Słodki Listopad". Boże jaka jestem zaryczana
![]() |
|
|
|
#4154 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jaki on łaskawy
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nas też kiedyś czeka praca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i po co Ci to było ? ![]() polewam każdemu bo dziś moje święto leworęcznych ![]() no a tak pozatym to wylukałam u sąsiada boskiego faceta, pomagał mu dach kłaść ale ciasteczko rzecz jasna pół dnia spędziłam na balkonie z lornetką w ręku
|
|
|
#4155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale nie wiedziałam gdzie jest więc wziął od sąsiadki. Na drugi dzień też przyszedł, ale tym razem odebrała mama i go oryczała, że do niej dzwoni. Chyba się wystraszył. Nawet się wystroił dla mnie. W same(!) ogrodniczki. ![]() Apropo lornetek. Kiedyś byłam na dworze z koleżanką, na balkonie siedziało dwóch kolesi i sie gapili na mnie przez lornetkę. Nie wiedziałam, akurat stałam koło tego balkonu, obracam się patrzę i się przeraziłam.
|
|
#4156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie to mają pomysły, żeby kogoś przez lornetke podglądać
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze da mi szansę.
![]() (Ale serio był całkiem całkiem. A nawet 3x całkiem. Taki pieszczoch w sam raz do haremu na masaż stóp. No ja nie wiem. Co z tą Polską? ![]() Aa, jeszcze jedna anegdota lornetkowa. Otóż ja sama takiego sprzętu nie posiadam, ale zawsze jak jestem u koleżanki to podglądam ludzi. No i raz wzięłam lornetkę, patrzyłam na taką babkę co niosła zakupy. A ona sie na moich oczach (!!!) podrapała po... pupie. Miałam traume i odwyk lornetkowy na kilka miesięcy.
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to Ty nie masz nikogo do masowania stóp ? żenada i po Ci było podglądać ? ale ale, nie pijesz ze mną ?
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
Od przybytku głowa nie boli.
![]() Ja piję zawsze, wszędzie i z każdym. ( A z Tobą to obowiązkowo. Postawię Ginngers'a imbirowego, zdrówko leworęcznych (jam praworęczna).
|
#4160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju kocham gingersa ![]() niby nie boli, ale co za dużo to nie zdrowo Sebek Bourdais też leworęczny, więc sie z nim łącze duchowo
|
|
|
#4161 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia wie co postawić.
Ja tam mam inne mądrości życiowe. ![]() To ja się połączę z pozostałymi kierowcami.
|
#4162 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewuszki za wsparcie
Nie przepadam za Gingersem, wolę "frika" jak już ma być słodkie piwo. Ale się nadenerwowałam jak siatkówkę dziś oglądałam, tak niewiele dziewczynom brakowało ale cóż na to można poradzić...
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam wolę chłopaków.
|
|
#4164 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też wolę chłopaków ale tak od czasu do czasu na dziewuchy też looknę. Chyba sobie dla rozładowania nerwów nieco w Diablo pogram, może jak tam parę potworków wytłukę to mi się lepiej zrobi
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gadacie tu w ogóle o F1?
|
|
|
|
#4166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łącz sie z kim tam chcesz, byle z dala od Heikkiego Cytat:
![]() no niestety ![]() no pewnie ![]() jejuuuuu, zaraz mecz Wisełki
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
O w mordę! Właśnie mecz. A ja zapomniałam. Dziewczyny! Nie mam TV, a zapomniałam się z sąsiadką umówić. Powiesz jaki był mecz? Błagam.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wystarczy jak napiszesz króciutkie sprawozdanko kto strzelił gola itp. A jestem ciekawa jak Barca poradzi sobie bez Ronaldinho
|
|
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej żeby sobie nie poradziła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Ja się tylko grzecznie bronię
dziś już lepiej ? 

rzecz jasna pół dnia spędziłam na balkonie z lornetką w ręku
Wystarczy jak napiszesz króciutkie sprawozdanko kto strzelił gola itp. A jestem ciekawa jak Barca poradzi sobie bez Ronaldinho