Mamusie majowe 2019, cześć 2 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2018-12-14, 17:17   #781
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2

Cytat:
Napisane przez patrycjakarabasz Pokaż wiadomość
Jakbym o sobie mówiła zanim poznałam meza ważyłam 58! Po pierwszej ciąży zjechałam do 64. A teraz przed ciążą... 73. Obecnie 74. Nie tyje poki co, ale miałam trochę nadwagi... Mam nadzieję, że zachowam ta tendencję

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
Z drugiej strony... Roztyłam się z dobrobytu?

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:17   #782
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Agata, ja się trochę zdziwiłam.
Przed ciążą ważyłam +/- 68 kg.
We wtorek byłam na wizycie u gina a tam niecałe 71 i coś. A ze 2 tyg temu się ważyłam na łazienkowej w domu i pokazała ( rano przed śniadaniem) 72.
Specjalnie się nie oszczedzam z jedzeniem, ale też nie przesadzam. Unikam słodkiego, czasem tylko jakieś merci, budyń, czy serek czekoladowy. Teraz mi pewnie trochę przybędzie, bo mam fazę na lody....

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Od lodów nieee, gdzie tam

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:23   #783
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Dziewczyny kochane wy tu tam o jedzeniu o fast foodach więc zapytam. Ile wazylyscie przed ciąża a ile na chwilę obecną? Przyznam szczerze że przed związkiem z moim narzeczonym byłam dosyć szczupła, trzymałam wagę a jak zaczęliśmy się spotykać to wiadomo. Obiadki na mieście, fast foody itp. Przez co przytylam do 74 kg. Potem udało mi się trochę zrzucić i ciążę zaczynałam z wagą 69 a teraz jest 5 miesiąc a ja już ważę 78. A jak u was?

Jeśli chodzi o zwyczaj prezentowy po porodzie hmmm coś tam mojemu wspomnę bo wydaje mi się że sam się nie domyśli że wypadałoby coś kupić

Ja mam 180cm. Poznając męża ważyłam ok 65kg. Od kilku lat moja stała waga to 67 jak nie chodzę na żadne zumby itp. Waga przed ciąża ok 67. Wczoraj 71.4
W pierwszej na tym etapie było mnie na plusie z2x więcej.
Jadłam na potege. Wiem czym to się kończy. Teraz jem bardzo często bo czuje potrzebę ale dużo mniej (wtedy też musiałam często ale jadłam zwykle porcje i tylam...)

Stary 2018-12-14, 17:29   #784
sysa09
Zakorzenienie

My juz po, dzidzia pieknie pokazala co tam ma i jest dziewczynka Kwiak calkowicie sie wchlonal a u mnie na razie 2,6kg na plusie Nie moge sie doczekac polowkowych

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:29   #785
grejpfrutowa01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja mam 180cm. Poznając męża ważyłam ok 65kg. Od kilku lat moja stała waga to 67 jak nie chodzę na żadne zumby itp. Waga przed ciąża ok 67. Wczoraj 71.4
W pierwszej na tym etapie było mnie na plusie z2x więcej.
Jadłam na potege. Wiem czym to się kończy. Teraz jem bardzo często bo czuje potrzebę ale dużo mniej (wtedy też musiałam często ale jadłam zwykle porcje i tylam...)

Aleś wysoka! Ja mam podobną wagę a 10 cm mniej. Szczuplutka musisz być.
Mnie gin na każdej wizycie powtarza, jeść mniej a częściej. I tak się staram robić.

grejpfrutowa01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:34   #786
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
My juz po, dzidzia pieknie pokazala co tam ma i jest dziewczynka Kwiak calkowicie sie wchlonal a u mnie na razie 2,6kg na plusie Nie moge sie doczekac polowkowych

Gratuluję córeczki
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:36   #787
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Sysa cudne wieści

Ja jutro jadę na uczelnie i muszę przygotować się na milion pytań "i wiesz już co masz?"

magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:41   #788
AgataAgata9090
Zadomowienie

Tak myślałam. Czytając wasze odpowiedzi zrobiło mi się aż wstyd bo chyba żadna z Was nie przybrala ok 10kg od początku ciąży. Muszę się zabrać za siebie bo źle się czuję sama ze sobą, poza tym lekarz ostatnio pytał czy pilnuję wagi.
Jedynym pocieszeniem jest to że gdy urodzi się dzidzia będę miała trochę ruchu
Czy wy też korzystacie z aplikacji w telefonie? Ciężko tu cytować każdą z osobna. Chyba będę musiała przesiąść się na kompa.

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:46   #789
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Tak myślałam. Czytając wasze odpowiedzi zrobiło mi się aż wstyd bo chyba żadna z Was nie przybrala ok 10kg od początku ciąży. Muszę się zabrać za siebie bo źle się czuję sama ze sobą, poza tym lekarz ostatnio pytał czy pilnuję wagi.
Czy wy też korzystacie z aplikacji w telefonie? Ciężko tu cytować każdą z osobna. Chyba będę musiała przesiąść się na kompa.

myślę że większość używa aplikacji, można cytować wiele wypowiedzi zaznaczając je (podświetlają się na niebiesko) i wtedy kliknąć na znaczek odpowiedzi (góra ekranu, strzałka w lewo)

a wagą się nie przejmuj, trochę ciężko ją kontrolować w tym okresie...

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 17:47   #790
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Nie trzeba każdej z osobna. Ja naciskam tyle ile chce i później normalnie pokazuje wszystkie cytowane

Ale tak serio to objadasz się ciągle paskudnymi rzeczami itd? Bo może po prostu tak masz

Stary 2018-12-14, 18:03   #791
mari_m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_mala Pokaż wiadomość
Mi w poprzednich ciążach też żelazo brakuje kłopoty sprawiało. Teraz póki co nie muszę, Mam hemoglobinę 14, lekarz w szoku, że zamiast spadać to mi rośnie taki plus diety cukrzycowej

Nie masz problemów z cukrem tzn. nie skacze Ci? Ja od jakiegoś tygodnia mam problem z cukrem na czczo, zazwyczaj przekracza 90, czasami 89, max było 103. Byłam u mojego diabetologa i mam jeszcze obserwować i przed świetami się zgłosić. Chciałabym uniknąć insuliny.

mari_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:09   #792
Monia858585
Rozeznanie

Sysa gratuluję córeczki !! 😊😊😊

Ja zanim zaczęłam spotykać się z mężem ważyłam 54kg. Przed 1 ciążą ważyłam 62. Teraz na starcie miałam 63, obecnie 64,7 😀😀
Monia858585 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:20   #793
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
myślę że większość używa aplikacji, można cytować wiele wypowiedzi zaznaczając je (podświetlają się na niebiesko) i wtedy kliknąć na znaczek odpowiedzi (góra ekranu, strzałka w lewo)

a wagą się nie przejmuj, trochę ciężko ją kontrolować w tym okresie...
Dzięki za podpowiedź

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Nie trzeba każdej z osobna. Ja naciskam tyle ile chce i później normalnie pokazuje wszystkie cytowane

Ale tak serio to objadasz się ciągle paskudnymi rzeczami itd? Bo może po prostu tak masz

Wiesz teraz staram się codziennie gotować albo jakąś zupę albo drugi obiad jednak myślę że przesadzam z porcjami. Jem rzadziej ale duże porcje. Ostatni posiłek zjadłam dosyć późno bo zdarza się nawet o 23. Gorzej jak jadę z moim narzeczonym gdzieś dalej. Wtedy wiadomo jak jest przystanek to i od razu jedzenie. Mam wrażenie ze jak wychodzę z domu to ciągle mam ochotę iść do jakiejś knajpy i coś zjeść. Uczucie jak bym wiecznie była na głodzie. Jak bym była dzieckiem które chce zjeść wszystko z półki

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:29   #794
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny kochane wy tu tam o jedzeniu o fast foodach więc zapytam. Ile wazylyscie przed ciąża a ile na chwilę obecną? Przyznam szczerze że przed związkiem z moim narzeczonym byłam dosyć szczupła, trzymałam wagę a jak zaczęliśmy się spotykać to wiadomo. Obiadki na mieście, fast foody itp. Przez co przytylam do 74 kg. Potem udało mi się trochę zrzucić i ciążę zaczynałam z wagą 69 a teraz jest 5 miesiąc a ja już ważę 78. A jak u was?

Jeśli chodzi o zwyczaj prezentowy po porodzie hmmm coś tam mojemu wspomnę bo wydaje mi się że sam się nie domyśli że wypadałoby coś kupić

Cytat:

Kochana ja mam bardzo podobna sytuacje do ciebie, mam juz 13 kg na plusie.
Przed ciaza ok 65 teraz 78 , więc luzik nie jestes sama
Ja we wszystkich ciazach przytylam ok 25-30 kg wiec teraz nie bedzie inaczej. Chociaz zaczynalam ciąże z najnizszej wagi niz poprzednie, bo pierwsza ciaza 98 kg - 124 kg, druga 74- 98, no i teraz trzeci 65 - 78 obecnie. Dzisiaj zaczęłam 21 tydz.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:32   #795
agadzie
Zakorzenienie

Sysa super!!! To teraz wymyślać imię
Ja będę miala wizytę jakoś w przyszłym tygodniu, nie wiem kiedy, bo będę się dopiero umawiać - lekarz powiedział że jak przylecę do pl to mam dać znać i się ze mną umówi od ręki z polecenia, ponoć sprzęt ma rewelacyjny ( USG znaczy)

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:47   #796
ania_mala
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mari_m Pokaż wiadomość
Nie masz problemów z cukrem tzn. nie skacze Ci? Ja od jakiegoś tygodnia mam problem z cukrem na czczo, zazwyczaj przekracza 90, czasami 89, max było 103. Byłam u mojego diabetologa i mam jeszcze obserwować i przed świetami się zgłosić. Chciałabym uniknąć insuliny.

Też mam problem z rannymi cukrami. Pierwszy wynik był 102, 2 tygodnie po umiarkowanej diecie 96, teraz na glukometrze rano pokazuje zawsze w granicach 90. Mój gin nie panikuje, chyba jest z czasów, kiedy norma na czczo była 100 (jeszcze kilka lat temu tak było) widzę u siebie tendencje spadkową, ale im wyższa ciąża, tym cukry wyższe..

ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:58   #797
mari_m
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania_mala Pokaż wiadomość
Też mam problem z rannymi cukrami. Pierwszy wynik był 102, 2 tygodnie po umiarkowanej diecie 96, teraz na glukometrze rano pokazuje zawsze w granicach 90. Mój gin nie panikuje, chyba jest z czasów, kiedy norma na czczo była 100 (jeszcze kilka lat temu tak było) widzę u siebie tendencje spadkową, ale im wyższa ciąża, tym cukry wyższe..

U mnie właśnie jeśli nie będzie poprawy to chyba diabetolog da mi insulinę, a te cukry póki co nie są jakieś dużo ponad normę. A teraz te cukry będą coraz bardziej szalały. A jeszcze święta... nie wiem jak to przeżyje. Jedyny plus, że brzuch wystaje a waga stoi

mari_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 18:59   #798
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:

Gratuluję córeczki, cudowna wiadomość

Stary 2018-12-14, 19:06   #799
ania_mala
Zadomowienie

Dla mnie podstawa to 6 niewielkich posiłków dziennie, o w miarę stałych porach. Jak mi się godziny rozjechały, to cukier rano wyższy. Ale identycznie bylo w poprzedniej ciąży, mogę się najeść lodów z bitą śmietaną i cukier mam ok, ale na czczo nigdy idealnie...i w zeszłym roku przy bardzo podobnych cukrach nie chciano mi jeszcze dawać insuliny,więc może i teraz się uda. Ale mój gin jeszcze mnie nawet na krzywą nie wysłał, więc wszystko przede mną

ania_mala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 19:10   #800
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję! Niech maluszka zdrowo rośnie!
Cytat:
Napisane przez grejpfrutowa01 Pokaż wiadomość
Aleś wysoka! Ja mam podobną wagę a 10 cm mniej. Szczuplutka musisz być.
Mnie gin na każdej wizycie powtarza, jeść mniej a częściej. I tak się staram robić.

No niska nie jestem... A dziecko kurdupelek ja w ciazy mam parcie na żarcie (ostatnio widział nowa reklamę pizza portal - cała ja w ciąży) i w 1wszej jadłam często ale normalne dla siebie porcje więc np 6-7 razy dziennie w tym 2 obiady normalnej wiekolaci (a dodajmy że jem tyle samo co mój mąż ważący z 25kg więcej ode mnie... Czyli np paczka ryżu i sos z kurczakiem do tego jakiś chiński czy coś ) teraz jak wiem że mnie ssie w ciazy do jedzenia tak często (i że w tamtej zjadanie dużych porcji nie skutkowało że byłam dłużej najedzona) i daje to 20kg w 9 mcy po prostu nakłada mniej. Głodu nie czuje po jedzeniu więc się najadam a i tak i tak za 2-3h muszę coś zjeść kwestia poznania swojego organizmu i reakcji. Bo owszem mogłabym non stop jeść ale przy dziecku 2 letnim nie wyobrażam sobie przytyć 20kg w tak krótkim czasie. To organizm inaczej funkcjonuje...
Cytat:
Sysa cudne wieści

Ja jutro jadę na uczelnie i muszę przygotować się na milion pytań "i wiesz już co masz?"

Dziecko!
Cytat:

Idź na jakieś cwiczonka. Jedź mniejsze porcje. Tak samo często ale nałóż sobie o 1/5 nawet mniej. To nie duża różnica a jednak nie byłoby 10kg a 8
A co do pory to w ciąży nie ma znaczenia. Ja jem w nocy. Budzę się na siku i czuję głód więc idę po kanapkę...

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Kochana ja mam bardzo podobna sytuacje do ciebie, mam juz 13 kg na plusie.
Przed ciaza ok 65 teraz 78 , więc luzik nie jestes sama
Ja we wszystkich ciazach przytylam ok 25-30 kg wiec teraz nie bedzie inaczej. Chociaz zaczynalam ciąże z najnizszej wagi niz poprzednie, bo pierwsza ciaza 98 kg - 124 kg, druga 74- 98, no i teraz trzeci 65 - 78 obecnie. Dzisiaj zaczęłam 21 tydz.

Sprawdzałas te cukry?

Stary 2018-12-14, 19:30   #801
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez

[/COLOR
Sprawdzałas te cukry?

u nas dopiero w 24 tyg to sprawdzaja
jestem umówiona na 7 stycznia
mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 20:01   #802
butterfly20
Zakorzenienie

Hej hej
Nadrabiam

Cytat:
Napisane przez Beautyfuldreams2 Pokaż wiadomość
Witajcie Wkońcu Was nadrobiłam i muszę się pochwalić, że my już po połówkowychWszystko dobrze z maluszkiem, rozwija się prawidłowo waży 311gram i jest chłopczykiem Wkońcu poznaliśmy płeć, bo pokazał co ma między nóżkami Nadzieja na różowe ciuszki już zniknęła i najważniejsze jest to, że maluch jest zdrowy i ładnie się rozwija️A co do kalendarza chińskiego to też wychodził mi chłopiec

Gratulacje!

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86245186]Haha

Moja ciotka znowu ma samych synów i narzekała ostatnio do mojej mamy, że córka to wpadnie i pomoże w domu, a syn to nie bardzo i że żałuje, że nie ma choć jednej córki.[/QUOTE]

no to akurat jest prawda i z moim obserwacji wokół widać jak byk,że jednak dziewczyny zostają "bliżej" domu rodzinnego.

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ja lubię McDonalds niestety, szczególnie właśnie moje serce podbija 2 4 you cheeseburger i frytki,a na deser jeszcze McFlurry. Niestety od kiedy jestem w ciąży jest to dla mnie niezjadalne, znaczy zjeść zjem, ale potem cierpię. Echhh, byle do maja. Niektóre kobiety chcą w domu zastać kwiaty od meża, a ja będę chciała zastać tatara, zestaw z McDonalds...

A propos - znacie ten zwyczaj kupowania przez męża żonie jakiegoś prezentu "za dziecko"? W sensie po porodzie, że jak żona przychodzi do domu to czekają na nią kwiaty i jakaś biżuteria chociażby. Ja o tym słyszałam i mój mąż już wie, że ten zwyczaj mi się bardzo podoba.

Ja Maca niezbyt, tzn. z braku laku coś tam zjem. Ale wolę KFC. A tak najbardziej to nie lubię fastfoodów tylko porządne placki ziemniaczane z gulaszem, albo jakieś makarony, albo chińskie, albo włoskie

Hmmm zwyczaju nie znam, bo zwyczajem tego nazwać nie można, ale fakt, czasem faceci coś kupują. Mój mąż kupił mi za obie dziewzyny prezenty, ale na pierwsze Dni Matki po ich narodzinach. Także też ma zaliczone

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86245306]Ja będę szczęśliwa jak zastanę po powrocie do domu porządek, taki jaki zostawiłam - nie wymagam niczego więcej [/QUOTE]

No właśnie.

U nas z kolei jest zwyczaj pępówek.Zawsze idąc do szpitala miałam pięknie posprzątane, no a po powrocie... Po drugiej córce to nawet w miarę było, większy spokój jak widać (starsza była u dziadków na noc), ale po pierwszej...nawet pomimo tego,że sprzątał...podłoga się lepiła, cola na ścianach, połamane krzesło. Jak przyszłam i to zobaczyłam to myślałam,że go zastrzelę

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 20:03   #803
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Mój na pepkowe poszedł z chłopakami do klubu. Przynajmniej porządek

Stary 2018-12-14, 20:19   #804
butterfly20
Zakorzenienie

Co do wagi...
Ja właśnie przed poznaniem męża ważyłam więcej, ju nie pamietam ile, ale okrąglejsza byłam (wszak to było 13 lat temu, to mogę nie pamiętać ). W pierwszej ciąży przytyłam 11 kg, w drugiej 10 kg. Po drugiej ciąży bardzo schudłam, aż za bardzo, bo tyłka nie miałam 0do 57 kg. Mam 176 cm i teraz przed ciążą miałam 63 kg, póki co 2 kg na plusie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
bardzo mi się te menu podoba

u mnie dzisiaj pozostałości z wczoraj i przedwczoraj, zupa ogórkowa i kurczak curry z ananasem
Ogórkowa:love : moja miłość w ciąży.I wszystko co kwaśnawe

Cytat:
Napisane przez agadzie Pokaż wiadomość
Absolwentka dzięki już jutro cieszę się jak jakaś głupia, ale 3 tygodnie w domu mnie czekają ) mój Dominik już o niczym innym nie mówi tylko że do dziadka i babci jedzie szkoda mi tylko tz ze do pracy biedny musi iść i nie będzie go z nami

oj ale smutno,że nie będzie Twojego męża

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Sysa trzymamy kciuki

A tu mój skromny brzuszek

ha wiedziałam,że ściemniasz z tą dużą wagą! śliczny buń

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86247624]Mi zaczęło spadać, a że już wcześniej miałam długie przeboje z anemią to zaczęłam brać raz dziennie, żeby nie spadło bardziej. Nic, trzeba się przemęczyć. Ale tak jak pisałam cytryna bardzo dobra, a przy okazji więcej piję
Byłam w Macu i trafiłam na wycieczkę Po drodze jeszcze wstąpiłam po cytrynę, ale na widok mandarynek zapomniałam po co przyszłam Więc mam worek mandarynek i resztkę cytryny

Sysa daj znać po wizycie. Kciuki!

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

anuhaaaaaaaaaaa
Piękny brzuchol
Co masz za kolorek na pazurkach, podoba mi się[/QUOTE]

oooooo mandarynki moja kolejna miłość

Cytat:
Napisane przez Elsabel Pokaż wiadomość
Kciuki za wizytę!

Byłam dzisiaj na rano na badaniach i tak jak myślałam wyniki moczu wyszły złe Gdzie powinnam z nimi iść w pierwszej kolejności, do ginekologa czy do internisty?

Ginekolog trochę inaczej na to patrzy pod kątem ciążowym, więc poszłabym do gina.

Cytat:

Gratulacje!

---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Mój na pepkowe poszedł z chłopakami do klubu. Przynajmniej porządek

w klubach słodkie wiotkie łanie...a ja zmordowany wieloryb...moje czarne wizje i zazdrość... nieee wolę jednak w domu

Stary 2018-12-14, 20:32   #805
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Butterfly nie mam z tym problemu. Laski potrafią flirtowac nawet jak stoisz obok męża

Stary 2018-12-14, 20:36   #806
lilianna90
Kocia i psia mama :)

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86248078]Bardzo ładny

Nam pewnie weekend szybko minie, bo mąż dopiero jutro wraca. Jadę po niego, potem do mamy na obiad, zakupy i po sobocie. W niedziele: kościół, obiad, a wieczorem lub w nocy już wraca w trasę.[/QUOTE]
Absolwentka, Twój mąż jest kierowcą?
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 20:49   #807
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Butterfly nie mam z tym problemu. Laski potrafią flirtowac nawet jak stoisz obok męża

ale wtedy wysyłam im mordercze spojrzenie numer 8 i spokój

Stary 2018-12-14, 20:52   #808
agadzie
Zakorzenienie

Motyl ja tam w sumie przyzwyczajona że go nie ma, w sumie to od poczatku znajomości - związek na odległość, ja w Polsce, on w Hiszpanii i tak 3 lata a potem ja przyjwchalam, no i tz też ma pracę że 2 tygodnie go nie ma a 3 w domu

agadzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 21:08   #809
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Absolwentka, Twój mąż jest kierowcą?

Tak.

Zjadłam reklamówkę mandarynek i już kolacji nie wcisnę. Chyba jak pójdę po kolejny worek to mi normalnie już głupio będzie

Mój też planuje pępkowe w domu z chłopakami i dlatego się boję tego, co mogę zastać jak wrócę Chyba też bym wolała, żeby gdzieś poszli, ale mój TŻ to domator, więc bardzo w to wątpię.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

U nas z kolei jest zwyczaj pępówek.Zawsze idąc do szpitala miałam pięknie posprzątane, no a po powrocie... Po drugiej córce to nawet w miarę było, większy spokój jak widać (starsza była u dziadków na noc), ale po pierwszej...nawet pomimo tego,że sprzątał...podłoga się lepiła, cola na ścianach, połamane krzesło. Jak przyszłam i to zobaczyłam to myślałam,że go zastrzelę

No to grubo było
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2018-12-14, 21:11   #810
butterfly20
Zakorzenienie

[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86249117]Tak.

Zjadłam reklamówkę mandarynek i już kolacji nie wcisnę. Chyba jak pójdę po kolejny worek to mi normalnie już głupio będzie

Mój też planuje pępkowe w domu z chłopakami i dlatego się boję tego, co mogę zastać jak wrócę Chyba też bym wolała, żeby gdzieś poszli, ale mój TŻ to domator, więc bardzo w to wątpię.

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

No to grubo było [/QUOTE]

no grubo.i to wcale nie on się spił, to jego koledzy zrobili takie zniszczenia.Potem się przede mną kajali i przyszli ściany myć

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości