|
|
#2221 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Cytat:
I czekam na fotki![]() Cytat:
Sama z powodu wzrostu unikam obcasów i zakładam tylko czasem, żeby zrobić przyjemność TŻ
|
||
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moge podpisac sie tylko pod oczami - 'nieproporcjonalnie duzymi w stosunku do twarzy', jak twierdza zazdrosne kolezanki Wprawdzie troche mnie wkurza, ze mimo sedziwego wieku wszedzie musze sie legitymowac, zeby moc wejsc lub kupic Ale ma to tez - nie ukrywam - sporo zalet.Ludzie jak to ludzie, sa roznego wzrostu. Mi to rybka kogo jest wiecej, kogo mniej. Ja love liliputki, moim absolutnie ulubionym jest Karolina Gruszka. |
|
|
|
|
|
#2223 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. No ja mam naturalny średni brąz, więc to trochę oszukaństwo, przynajmniej proste nie są . Cytat:
Cytat:
Cytat:
. Cytat:
Oj, mnie nie legitymowali przez 21 lat życia, jak miałam 16 to dawali mi z 22, teraz mam 21 to tez dają 22, może dojdzie do tego, że będę miała 25 a dalej będą dawać 22. Ale raz, jakieś parę tygodni to było, w nocnym kupowałam piwo i babka do mnie "Ale ma pani chyba już te 18?" Na co ja wybałuszyłam oczy (nie skojarzyłam w ogóle o co chodzi, bo jak człowieka nigdy o dowód nie pytali) i mówię "Słucham?" A Ona, że "no dowodzik poproszę". Na co ja zamiast ten dowód od razu wyciągnąć, to zaczęłam w sklepie na cały głos "Ale Jezu, naprawdę ? Że nie wyglądam ? Ale się ciesze, dziękuje pani, dziękuje, pierwszy raz w życiu ktoś mnie o dowód poprosił, ale fajnie". Na co baba zgłupiała zupełnie, ja z bananem na buzi zaczęłam przetrzepywać torebkę w poszukiwaniu dowodu, wręczyłam jej z dumą. Wszyscy się patrzyli w kolejce jak na kretynkę
|
|||||
|
|
|
|
#2224 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nikt (no prawie ) o tym nie wie![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2225 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba wolalabym wygladac młodziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie to świetny wzrost jest no,ale ja mam 173-4 .Cytat:
Cytat:
Powiem jeszcze,że czytam od 4 roku życia i książki zawsze mi towarzyszyły,ale tego ni cholery nie umiem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moja reakcja byłaby taka sama
|||||||||||
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Agus, garb rozprostowuje machajac lopatkami, ale to troche malo no i nie ukrywam, nie zawsze sie chce
A teraz zamowilam sobie takie cos: http://www.radusinek.republika.pl/AR-PES-01.JPG Nosi sie to codziennie po troche i w ten sposob wyrabia nawyk trzymania prosto. Jak sie okaze, ze to nie tani bubel, to mego chlopa tez wsadze w taki bandaz
|
|
|
|
|
#2227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie liczę na to,ze bedę miałą łądne plecy, bo to juz od dziecka, ale moze chociaż trochę.. ; ))
||
|
|
|
|
#2228 | |||
|
Rozeznanie
|
no tak, cicho ! Ja czarna z natury
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuje Cytat:
. Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po przerwie
wrocilam z grecji cala i opalona, wyspalam sie i juz dzis 5godzin spedzilam na korcie i jestem przyjemnie zmeczona ![]() po powrocie z grecji zwazylam sie i zauwazylam pewna straszna nieprzyjemnosc. postanowilam zaczac ograniczac jedzonko wazac 57kg [normalnie waze ok 48, ale przez ostatni rok niespodziewanie przytylam 10kg, pewnie przez rzucenie treningow i niezdrowe jedzonko z braku czasu] zeby powrocic do starej wagi. no ale zawsze cos, tu jakas impreza, urodziny babci, wyjazd itd i patrze a tu po 2tygodniach... 60,5kg! zalamalam sie i postanowilam powrocic do dawnych zywieniowych zdrowych nawykow a przede wszystkim do treningow. tak wiec dzis z cudownym postanowieniem zrzucenia teraz juz 12,5kg [te 3,5 to pewnie jakies zatrzymania wody czy cos bo nie wierze, ze da sie tyle przytyc w 2tyg!] ugotowalam zupke ogorkowa i gralam w tenisa lacznie 5h. i dawno nie czulam sie tak cudownie! no coz, zobaczymy co jutro powiem ![]() uff, odsapne i zabieram sie do nadrabiania i wrzucenia kilku zdjec [moze sie odwaze kilka swoich w bikini, zeby przestrzec przed niezdrowym trybem zycia a przede wszystkim, zeby dorotce pokazac prawdziwa foke ]
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety sporo czasu spedzam siedzac. W wolnych chwilach wedruje ile wlezie (chyba, ze padam na pysk), ale brakuje mi ruchu. Dziwie sie, jak przy tym trybie i normalnym jedzeniu udaje mi sie utrzymac moja wage. To cos kosztuje ok. 85zl - wiem, ze drogo, ale jestem zdesperowana. Mam w domu niewygodne krzesla i slaba motywacje, zeby sama sie pilnowac. Nie smiej sie, myslalam o tym ![]() Ale taki bandaz jest dla mnie bardziej przekonywujacy. Niewidoczne toto, mozna wsadzic pod kazdy ciuch w okresie jesien-zima, a na wiosne (na to licze) cieszyc sie wyprostowana sylwetka. No i mniejszy wstyd - nie zacznie nagle piszczec Juz pomijam fakt, ze znajac mnie po zuzyciu pierwszych baterii nie chcialoby mi sie ich wymienic.
|
|
|
|
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie zmora są wystające łopatki... Ludzie podobno tego nie widzą, ale ja bardzo. Gdzie to kupiłaś?http://www.allegro.pl/item419180869_...odsiwiacz.html ciekawe ,czy działa
||
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
A mi męska część zawsze mówiła, że woli niskie dziewczyny ;>
Ja mam 163 i chciałabym troszkę więcej, ale troszkę tylko ! ;]
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jest moze ekstremalny, ale jest. Nic w przyrodzie nie ginie: nie prostuje wlosow, ale prostuje zeby i plecy Ten bandaz jest na allegro. Wpisz "prostotrzymacz". Jest jeszcze tansza wersja, ale wiekszy.Paprif - meska czesc zawsze ma duzo do powiedzenia
Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-08-21 o 19:48 Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty moja foko ukochana Ja hyh,hym, dostałam 320zł na urodziny, na co wyplewić je? Czekam na fotki, Iza ![]() Ja może sie w końcu odważę dać w nowej fryzurze
|
|
|
|
|
|
#2235 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli standard Może jutro Cię zaskoczy![]() Ja też Długo nienawidziłam swojego wzrostu i wstydziłam się chodzić w butach na obcasie Cytat:
Jak siostra zobaczy moją ostateczną listę must have to mnie chyba oskalpuje ![]() Cytat:
Mi zawsze rodzina mówiła, że wygląda na starszą niż jestem w rzeczywistości. Co ciekawe w przeciągu kilku lat co chce kupić alkohol to mnie sprawdzają - pewnie to ta okrągła twarz sprawia, że wyglądam dziecinnie ![]() Cytat:
Ta odżywka to Jantar bursztynowy Farmony Cytat:
Sama mam krzywy kręgosłup. Mam przekrzywioną klatkę piersiową i niestety widać Wiem chlor i włosy się nie lubią, ale może warto poświęcić się chociaż raz w tygodniu![]() Czekamy na zdjęcia Edit: Dorotko już ja bym nie miała problemów, żeby zagospodarować te pieniądze
|
|||||||||
|
|
|
|
#2236 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam aparat ruchomy i po miesiącu już widzę różnicę ;oCytat:
||||
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, to ta odżywka ![]() Też nosiłam aparat przez bardzo długi czas ![]() Szkoda, że nie możesz wygospodarować troszkę czasu na ten basen
|
|
|
|
|
|
#2238 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekamy na te zdjęcia i może jakąś relacje?![]() Taa jasne Tylko ciekawe jak w niskim wzroście można "zmieścic" dłuuugie nogi![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie masz pomysłu to możesz mi troche oddać A tak serio to nic "większego" Ci się nie marzy? Telefon, aparat, mp3?![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejj, a tak w ogóle, to nie każdy facet lubi długie nogi ![]() Piszę co wiem
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmarszczki z pewnością mogą usunąć preparaty z pochodną witaminy A Czy też nie![]() paprif tak samo jak nie każdy lubi kisiele - nic odkrywczego
|
|
|
|
|
|
#2241 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do tej wit. A to już nie wiem
|
||
|
|
|
|
#2242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Psika na całe włosy + wciera w skórę głowy ![]() Padłam Świetne hasło Cytat:
A Grzesiuka polecam raz jeszcze. "Na marginesie życia" jest cieniutka, na jeden raz, ale rewelacyjna.Cytat:
![]() Witaj Czekam na zdjęcia Skoro ja się w końcu odważyłam, to Ty też możesz ![]() Nawet się nie zastanawiaj ![]() Pozdrawiam wszystkich
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-08-21 o 22:34 |
|||
|
|
|
|
#2243 |
|
Zadomowienie
|
A więc moje fotki...
Cera taka nie jest, flesz swoje zrobił I jedna przerobka;p
|
|
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
I wszyscy pozdrawiają ![]() Cytat:
Wydaje mi się, że mału osobom pasują tak krótkie włoski, ale ta fryzurka jest wprost idealna dla Ciebie
|
|
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze wysoka dziewczyna ma dluzsze nogi od niskiej. Ma tez zapewne dluzszy kregoslup i wieksza stope - taki urok proporcji. Ale to nie zmienia faktu, ze ja przy swym 162 mam dlugie - za co jestem winna podziekowania swemu ojcu
[Choc z drugiej strony to wieksza powierzchnia do wymachiwania maszynka... ]Dam na pewno ![]() Lanessa - uroczy buziak
Edytowane przez tulipanna. Czas edycji: 2008-08-21 o 22:26 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzięki Głosie Narodu
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dobranoc Głosie
|
|
#2249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no i woski ci pasują
|
|
|
|
#2250 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.Cytat:
. Cytat:
|
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

. Rozmowa z Tż nie przyniosła jakiś konkretnych rozwiązań, ale bardzo poprawiła atmosferę między nami. I dzięki temu mam dużo lepszy humor...
Wstawie dziś jakieś zdjęcia włosów do albumu 

Powinnam nosic jasne, pastelowe kolory (nuda
), a unikać ostrych i jaskrawych...
80% mojej szafy to oczo***** zieleń, turkus, róż, zółć, więc chyba podobnie jak Agnieszka niebardzo zastosuję się do ich rad
.

]

]