|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Paczka starych znajomych z rocznika 93 (cz. 1)
kikuś nie przesadzaj. ja jak wróciłam z obozu o 12-13 jakoś to bylam nie do życia już etgo dnia... dzisiaj się napewno odezwie!!
Oj tak, mi też bardzo szybko zleciały... Równo za tydzien do szkoły, eh..
|
|
#752 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo
![]() Witam witam ![]() Jeszcze tylko tydzień wakacji ![]() A ja Wam się pochwalę, że mam zostać mamusią chrzestną ![]() ![]() ![]() Tylko musze teraz załatwiać bierzmowanie [poprosić proboszcza, żeby mnie przygotować, a na bierzmowanie pojadę do innego miasta, znajomego moich rodziców i on ma bierzmowania w październiku ], albo załątwić zaświadczenie, że mogę być chrzestną, bez bierzmowania, ale w ciągu roku, muszę je mieć Ostatnio się dowiedziałam, że tak można robić ![]() A dzidzia się rodzi w połowie października
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
NiQuś, jak ja cię dawno nie widziałam!
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, Ja też bym chciałą być chrzesną, tlyko rodzice uważaja, ze tak dizwnie bym była chrzesną brata/siostry...
|
|
#757 |
|
Konto usunięte
|
O nabiłam się tutaj na Was
![]() Ja bym chciała byc chrzestną :P Macie rację co do tamego wątku, nie da rady nadążyc..
|
|
|
|
|
#758 |
|
Zakorzenienie
|
i troche bez sensu to nabijanie postow tylko zeby zdązyc w miesiąc..
|
|
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez bylam na 2 tyg. i wracam i tyle do nadrabiania
![]() a poza tym na tamtym wątku duzo osob olewa posty innych. |
|
|
|
|
#763 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Ja Ciebie też !
![]() Cytat:
![]() Nio troche dziwnie... Ale i tak mogłoby być ![]() Nio xD Ja też sie zdziwiłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlatego ja wogóle pzrestałam się udzielać w tamtym wątku, bo bym nie wyrabiała... Wolę poczekać, aż znów powracacie tu i będzie spokojnie ![]() Wogole niedanwo przeżyłam zonk, bo moja druga Ciocia [żona brata mojej Mamy - czyli mojego Wujka ^^] też jest w ciąży i rodzi w listopadzie [na początku], myślałam, że chrzestną jej dzidziusia ma być jej szwagierka [żona, mojej Mamy brata ], a tu nagle dzwoni moja Mama i mówi, żebym usiadła No to aj się pytam o co chodzi, a ona że prawdopodobnie będę chzrestną drugiego dzidziusia Kurcze... Zastanawiam się czy to nei za wcześnie... W tym wieku ? Poza tym, boję się troszke reakcji moich kuzynek, jedna to jest wogóle chzreśniaczka mojej Cioci B, ta która pierwsza poprosiła mnie o bycie chrzestną.... Mamy tylko młodych osób w rodzinie [w końcu moja Babcia miała 4 dzieci i każde ma już swoje dzieci ], a tu wszyscy do mnie...Moji rodzice mówią, ze oni kupią prezent na chzrest, ale ja też wolałabym mieć w tym jakiś wkład, albo co lepiej sama go kupić, ale nie pracuje i kiepsko... edit. wogole osttanio w desperacji [ !!] z tego powodu, zaczelam szukac jakis zlecen jako hostessa, fotomodelka itp, zeby choc troche zarobic wyslalam chyba z 20 CV i zdjecia narazie cisza...
|
|
|
|
#765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja chciałabym byc matką chrzestną.^^ Ja w akcie protestu przestaję udzielac się w tamtym wątku... Może jeszcze ktoś się odezwie ![]() Podziwiam,że ci się chciało tak rozsyłac
|
|
|
|
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
no ja też Ciebie niquś dawno nie widziałam!
Dalej sie nie odezwał, chociaż jak szłam do sklepu widziałam jak chodzi po ogrodzie <to mój sąsiad Tego sie spodziewałam...Posprzątałam pokój- wywaliłam wszystko z szafek i wyglądało to jak po detonacji bomby atomowej, ale już powkładałam i jest git. A co do dodatkowej pracy, to ja zamierzam w nadchodzącym roku szkolnym dawać korki z niemca osobom z gimu, bo jestem z niemca niezła Tylko na razie nie mam chętnych, ale jak nauczycielka od niemca sie weźmie4 do roboty, to na pewno sie znajdzie jakiś desperat
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#768 |
|
Konto usunięte
|
Brawo Kika
![]() Ja powinnam zrobic porządek w szafce z kosmetykami... Jak moja mama ją zobaczyła,to zbladła.. o.O Tak sobie myślę,że muszę przyzwyczaic się do ograniczania czasu spędzonego na Wizażu,bo rok szkolny za pasem. Więc spadam ,pewnie zajrzę tu wieczorem
|
|
|
|
|
#769 |
|
Rozeznanie
|
W moim planie sprzątania była też szafka z kosmetykami
Tyle czasu się z nią męczyłam- ale teraz już o tym nie myślmy! Teraz delektuję sie wizażem
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe, bo niqś jestes fajna, dlatego wszyscy chcą cię na chrzesną:P
No ja zamierzam złożyć swoje fotki gdzieś do jakiejś agencji jako aktorka. Znam parę osób, które grały np. w pierwszej miłości, w11 itd. A e akurat filmy sa nagrywane nie dgzie indzije jak we wro ))Pozatym dużo kasy się za to dostaje ![]() A i może też z tmyi moimi włosami bym mogła do jakiś pokazów fryzur^^
|
|
#774 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dopiero co wróciłam z warsztatów teatralnych i po prostu padam.
Dzisiaj wszytko trwało tylko 3 godziny, ale jutro już będzie 6 i to z dwugodzinną przerwą Boże, chyba tam padnę, cały dzień w Tarnowie ![]() Też bym chciała jakoś zarabiać, ale nie mam żadnych pomysłów jak... |
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
widze ze watek odżył.
Nikuś dawno Cie nie widziałm, witajj ;* a tak pozatym to gratuluje bycia chrzestną ja też chce, jejciuu.. fajnie by było .a praca fotomodelki nie jest taka fajna, miła i przyjemna.. wiem z doświadczenia ;p |
|
|
|
|
#776 |
|
Zadomowienie
|
Ojeejj witaam dziewczynki moje kochane
Nie udzielałam się na tamtym wątku już tyle czasu że ohoho, bo normalnie tyle ludzi i takie zamieszanie że nie idzie się połapać i nikt nikogo nie słucha Na szczęście jest "stara" paczka i ludziska na których zawsze można liczyć
Nie każdy może być wielkim artystą, ale w każdym może zrodzić się dusza artysty ![]() Życie jest piękne i dlatego warto żyć! Życie jest piękne, za nadzieją tylko iść... Niech nie będzie Ci żal że ziemia Twoje miejsce Niech podniesie Cię tak skrzydlate twe serce! ![]() |
|
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
crazy_kitty- oczywiście, że pamiętamy i zapraszamy ponownie
Niguś fajnie Ci - tylko teraz będziesz rzeczywiście musiała trochę sie dołożyć do tego prezentu na chrzciny![]() ekstrawagancja- byłaś kiedyś fotomodelką? ![]() moya- a dobrze płacą za takie bycie statystą? ![]() PS jak to fajnie wrócić i znów móc przeczytać wszystkie posty, wiedząc o co chodzi ![]()
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
fotomodelką to moze za dużo poweidziane.. znalazłam jakas agencje kóra zrobila mi zdjęcia probne. czekałam tydzien i pwoeidzieli że chcą umowe spoko ... zgdoziłam sie, podpisałam. nastepnie miałam jakies sesje, na których traktowano mnie jak przedmiot ;/. zupełnie bezosobowo ;/ i dałam spokój - nie odbierałam telefonów jak widziałamze dzwonia, a po kilku telefonach przestali dzwonic..
nawet mnie to ucieszyło. tzn moze byłoby lepiej ale ja sie przygotowywyałamna zupelnie cos innego, jako 13 lataka ;/ myslałam ze bedąmnie traktowac jak gwiade filmową etc. MYLIŁAM SIE ;]
|
|
|
|
|
#779 |
|
Konto usunięte
|
No nie wierzę
![]() Nie mam kilku stron do czytania ![]() Jutro z rana jadę do Szczecina pociągiem z kumpelami poszwędac się po Galaxy :P Nie znamy miasta ani nic,ale poznamy.^^ |
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
amelss- tylko się nie zgub!!
No ja bym chciała właśnie jako statystka, albo taka mała rólka epizodowa Mojej kolezance płacili 100zł za dzien
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

05.06.2015

No to aj się pytam o co chodzi, a ona że prawdopodobnie będę chzrestną drugiego dzidziusia
Tylko na razie nie mam chętnych, ale jak nauczycielka od niemca sie weźmie4 do roboty, to na pewno sie znajdzie jakiś desperat