|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Paradise Hotel
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Także u nas jest względnie spokojnie tam to jadą z koksem bez ograniczeń. |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
Ależ się zadziało
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;87640189]Ależ się zadziało
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Zresztą takie wybieranie przez jednego uczestnika kto ma odpaść jest moim zdaniem nie fair, ale w sumie jedyni mówili że jest to czysty układ wiec Sandra z głową wybrala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Kto odpadł ? Nie oglądałam dzisiejszego odcinka
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- I lexi Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 |
|
Konto usunięte
|
A ja myślę, że to decyzja strategiczna. Oni zawsze byli za sobą, więc mieli szansę dojść daleko. Podobnie jak Sandra z Maćkiem, więc wywaliła Olę. Ciekawe czy Adam odejdzie, coś mi się zdaje, że nie... Zobaczymy
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Mi coś tu śmierdzi, czuję nosem że to wszystko było ukartowane.
I ten tekst, że nie jest powiedziane, że nie wróci. ![]() Myślę, że Sandra tak czy siak wybrała dobrze. Ola zbyt pewna siebie, na początku ją polubiłam, w sumie nadal ją lubię bo ma charakterek - ja akurat umiem radzić sobie z takimi charakterkami ( ) ale fakt, czasem przesadzała.Nie mniej jednak ja bym pewnie wybrała suma sumarum Mariettę - widać że ona się brzytwy chwyta, byle dłużej zostać w programie, a te teksty że coś zaiskrzyło to tylko dla fejmu.
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola majpierw pol tygodnia gadala, ze napewno nie odpadnie po czym stwierdzila, ze cos czula ze to bedzie ona... lol
Niech nie wraca, niech dadza kogos nowego - wogole myslalam, ze czesciej beda nowe osoby wchodzily a tu bida z nedza ;p I jestem baaardzo ciekawa czy nasz kochany Adas wyjdzie razem z Ola i co jego slowo jest warte skoro tak katowal tym Chrisa.. |
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
Oooo ,ale sie ciekawie zrobilo !
Tak jak pisalam po cichu na to liczylam Mysle ,ze to dobra decyzja. Ich uklad byl za silny i zagrazal Sandrze.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Śledzę Olę na Instagramie i ona zasugerowała że źle się czuła w domu nie pasowała tam i nie pasowała do tych intryg.można wnioskować że specjalnie sprowokowała Sandrę żeby ją wyeliminowała . nie wiem czy dobrze odczytałam jej słowa i pytanie czy to w ogóle możliwe czy po prostu tak mówiła żeby jakoś wyjść z tego wszystkiego z twarzą... co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edit znalazłam ale ma prywatne konto, za to blondino jaki przystojny na fotach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2020-03-06 o 23:59 |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zadomowienie
|
A tak wlasciwie na jakiej zasadzie w tym programie sie wchodzi do finalu ?
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
O, ale fajnie, że Olka odpadła
![]() Jak wtedy powiedziała, że ona jest tu pewniakiem to parsknęłam śmiechem. Ani fajna, ani mądra, ani nawet ładna, z nikim nawet nie potrafiła normalnie porozmawiać. Nie pasuje do intryg? Sama zawarla pakt z Adamem i chcieli tak się przecisnąć do finału, więc dobrze, że Sandra ich wyrzuciła. Jak odejdzie "honorowy" Adam, w co wątpię, to może wrócę do oglądania, najlepiej jeszcze, żeby honorowo zabrał ze sobą Chrisa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
Pomysł z zabraniem Chrisa
Ale obstawiam, że zostanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Hahahahhaha 🤣🤣🤣
|
|
|
#111 |
|
Rozeznanie
|
Patrzę od czasu do czasu i powiem Wam, że zamiast pięknej Dursi mogli wstawić taką nowoczesną sex-lalkę ubraną w długą sukienkę i miałaby podobny poziom charyzmy :| Co za kukła z tej Klaudii, kompletnie nie wykorzystuje swojego potencjału i szansy danej przez tvn. Myślę, że upchną ją potem jako pogodynkę i tyle będzie z kariery.
Takie żenujące show jak Paradise powinno mieć jajcarskiego prowadzącego. Już lepszy byłby typ, który prowadził polsatowskie show randkowe (jeden facet i masa babek naokoło, nie pamiętam tytułu). A najlepszy Prokop, ale on by tego nie wziął. edit: teraz oglądam powtórkę i uczestniczki wyglądają jak parada klaunów. Nadmierne opalanko i brak pełnej tapety demaskują te sztuczne, nadmuchane maski. Straszne, że młode kobiety pompują się tak bez umiaru. Edytowane przez kroofka Czas edycji: 2020-03-07 o 11:47 |
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
kroofka - mowa o "umów się ze mną" jakie to było zaje.iste! uwielbiałam to ze względu na tego prowadzącego, serio
zarąbiście żałuję, że nie kontynuowali tego. ile ja się na tym ośmiałam, to moje
|
|
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawiasem mówiąc, ile ten typ może mieć wzrostu? W porównaniu do wszystkich innych, to chyba góra 170. Ciekawe, że mimo to ma parcie na szkło i pcha się do tv, gdzie tak bardzo widać ten defekt. |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
ja w sumie najbardziej lubiłam tam prowadzącego, powinni go gdzieś dać bo był świetny
![]() Blondino no za wysoki nie jest, jeszcze taka chudzinka hehe, nie mój typ budowy, ale twarz ma całkiem całkiem.
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Defekt?
nie przesadzasz?Mi wydaje się sympatyczny, w pierwszej chwili też go odebrałam jako nadmiernie wygłupiającego się, ale chłopak jednak ma coś w głowie. Moim zdaniem mogliby pokazać więcej rozmów między uczestnikami.
|
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
No a co, zaleta? Mankament urody - może tak. Popatrz, jak wchodzi pod pachę innym facetom i sama powiedz, czy dobrze byś się tam czuła jako akurat jego partnerka.
Nie wiem, czy ma coś w głowie, nie słucham ich zazwyczaj. Ale widziałam, jak pajacował z tańcem, gdy wszedł do domu, jak bardzo nienaturalnie się ruszał i jaką żenułę wywołał w zgromadzonych. |
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tańczy o wiele lepiej niż niejedna laska na dyskotece
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja jestem po szkole baletowej, więc proszę mi torebeczek nie insynuować
|
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, na wszystko jest czas i pora, a nie takie popisywanki
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle, że to jest show w TV, które ma odmóżdżyć. Zresztą, jak każdy tego typu program. Ma się coś dziać, ma budzić "kontrowersje". Gdyby każdy uczestnik miał się zachowywać wzorowo i miał poukładane w głowie, to program byłby ekstremalnie nudny. Wiadomo, że niektóre sytuacje będą dla jednego bardziej żenujące niż dla drugiego. Nie wierzę, że Ci ludzie nie potrafią sobie znaleźć partnera w życiu codziennym. Dla mnie przyszli po jedna z tych rzeczy: fame / kasa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.

chyba nie bardziej niż Lexi, nie dziwię się że się zachowuje tak. Lexi się zachowała słabo.

Ale obstawiam, że zostanie.
tańczy o wiele lepiej niż niejedna laska na dyskotece
68 - 67 - 66 - 65 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58