|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Formuła 1
Lunka kuruj sie szybko
Nat to Ty teraz tyle jezykow bedziesz znac, ze ohoho ![]() Angel nie zamartwiaj sie tak bardzo I musisz sobie cwiczyc ile czasu zajmuje Ci mowienie, a najlepiej jak przed kims bedziesz to cwiczyc. A jaki masz temat? Szkoda tylko,ze ust nie licza sie na studia :P A na Twoim miejscu sprobowalabym z hist, bo jesli wybralabys jako dodatkowy przed to nawet jesli by Ci nie poszlo to nic by sie nie stalo. A skoro uczylas sie juz w wakacje i czytasz duzo ksiazek to na pewno cos umiesz Tylko teraz moze Ci sie tak wydawac, ze masz mala wiedze, ale jak uwierzysz w siebie to dasz rade No i wydaje mi sie, ze zdajac takie przedmioty masz duuze szanse, zeby dostac sie na dobra uczelnie A tak w ogole to na jaki chcesz isc kierunek?Kurcze ja teraz na taka malo ambitna wyszlam, bo wszystko podst mialam... Teraz troche zaluje, ale coz... Teraz bede sie musiala meczyc z praca i studiami ;/ A Kimas niech lepiej zajmie sie F1, bo spiewanie ze tak powiem nie jest jego najmocniejsza strona
|
|
|
|
#4652 |
|
Zadomowienie
|
na SM.
boje się historii bo chyba wolę zdać 2 rozszerzone i się do nich przygotować jak najlepiej niż 3 zdać średnio. nie wiem, nie zawracam już wam tym głowy, sama muszę się z tym uporać. tak więc do usłyszenia w niedalekiej przyszłości |
|
|
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny
![]() Ktoś był dzisiaj w Złotych Tarasach na spotkaniu z Alonso? Ja byłam i z chęcią wymienię się fotkami. Jeśli ktoś jest zainteresowany to piszcie na PW. Pozdrawiam wszystkie fanki F1 |
|
|
|
#4654 |
|
Zadomowienie
|
cześć piękne!
![]() ostatnio Was zaniedbuję. ale to dlatego, że miałam popsutego kompa, teraz nawet nie mogę prawie żadnego emota dodać bo mam nie poinstalowane jeszcze jakieś pierdoły... do tego, taka dobra dusza ze mnie... ciotka, ta u której miałam pracować znalzała sobie jakiegoś pracownika, ale ten przyjdzie dopiero w październiku, więc Kasia dobre serce, zgodziła się pracowac przez wrzesień.... Angel, witaj co się stało, że powróciłaś do nas? ja nie byłam na tarasach, ale.... mój kochany TŻ jest fotografem, przyszła ostatnio do niego jakaś kobitka wywołać zdjęcia.... i to są zdjęcia z wyścigu F1, nie wiem z jakiego toru, ale tam, nieważne! są tam też zdjęcia Kimusia! i TŻ wywołał te zdjęcia podwójnie (tylko te, na których widać naszych chłopów) i mi je dzisiaj przyniesie! ale jaja, będę Kimasa nosić normalnie ze sobą w portfelu i mówić, że to mój narzeczony :P |
|
|
|
#4655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieje że jakoś sie z tym wszystkim uporasz Cytat:
![]() i jak sie czujesz ? daj spokój, jaka mało ambitna każdy zdaje jak mu sie podoba, popatrz że są ludzie po zawodówkach i żyją Cytat:
dla mnie za daleko więc być nie mogłam ![]() Cytat:
![]() zazdroszcze ja już sobie załatwiłam praktyki, zaczynam od pon LO + zawodówka![]() a tak pozatym to jutro znowu ide do lekarza bo jakby po lekach sie coś działo to mam odrazu przyjść a że sie dzieje więc ...
|
|
|
#4656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja już nie mogę się doczekać aż TŻ skończy dzisiaj pracę biedna, Ty się ochodzisz po tych lekarzach ![]() ale czasem trzeba ![]() ja w pon byłam u ginekologa bo mi okres wypada na wesele na którym drużbuje a mam takie bolesne zawsze, ze szkoda gadać. nawet wymiotuję i mam biegunkę. dał mi jakieś tabletki i do października ma mi się poprawić, żeby dobrze było na weselu. no zobaczymy czy coś mi to da
|
|
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
Tass też mam takie okresy
Ale zazdroszcze zdjesc z wyscigu ![]() ![]() ![]() Angel mozesz zawracac nam glowe Mi chodzilo jednak o to,ze w koncu i tak samemu trzeba wybrac [albo zdac sie na kogos innego i potem miec do niego niesłuszne pretensje...]
|
#4658 |
|
Rozeznanie
|
Ja niestety też blisko nie miałam
Na pocieszenie wkleiłam kilka zdjęć w wizażowej galerii:http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4851&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4850&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4849&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4848&c=16 http://www.wizaz.pl/gallery/showimage.php?i=4847&c=16 Pozdrawiam i uciekam
|
|
|
|
#4659 |
|
Zadomowienie
|
Gapul. mamy przesrane z tymi okresami, co?
![]() kochane moje! teraz prosze o UWAGĘ! Kasia założyła sobie konto na nk! i zaraz wyśle do Was zaproszenia
|
|
|
|
#4660 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no trzeba, wole teraz póki jeszcze mam czas ![]() współczuje ja mam z kolei 4 dniowy i 4 dnia najbardziej boli ![]() Cytat:
dzieki Cytat:
|
|
|
#4661 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę mnie nie było.
![]() Angel - trzymam kciuki, żebyś dobrze wybrała przedmioty na maturę. Lunek - jak zdrowie? Lepiej? Powodzenia na praktykach. A ja mam tyle lekcji, że ledwo skończę odrabiać a tu już wieczór.
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() narazie bez z zmian, jutro do lekarza, znowu dzieki ![]() biedna, ale niedługo wsiąkniesz w to i sie przyzwyczaisz/ przyzwyczaicie wszystkie szkolne :przutul:
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(Ale bym chciała. )
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma któraś odstąpić masażysty stóp? Po prostu spać po nocach nie mogę tak mnie po pracy bolą... wrrrrr...
Lunka zdrowiej co byś miała siły na praktykach Tass dzięki za zaproszenie Kaś ucz się ucz, żeby zaległości nie było Spadam bo mnie oczy bolą i ogólnie jakoś tak jest mi bleee
|
#4665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
macie czego zazdrościć! Ty jakaś inna jesteś ![]() a proszę ![]() Jo, tak to właśnie jest z naszymi dobrymi sercami... tylko czasem niektórzy zaczynają to wykorzystywać
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Wtajemniczenie
|
A u mnie na stacji benzynowej za ulicą za tydzień będzie bolid BMW i impreza pod hasłem "Bezpieczna droga"
|
|
#4667 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzieki Cytat:
![]() no jestem jestem Bóg wam w dzieciach wynagrodzi ![]() Cytat:
pewnie nie przepuścisz tej imprezy ![]() wróciłam już od lekarza, powoli powoli zdrowieje a w sklepie natknęłam sie na tego byłego barmana o któym wam mówiłam, cham sie zaczął o mnie ocierać przy koszykach
|
|
|
#4668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lunka trza było rabanu narobić przy tych koszykach. Ja raz na jednego dziadka jak sie pchał na mnie i nie mogłam wysiąść z autobusu nakrzyczałam i wyzwałam od ocieraczy i zboczeńców
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie siedzę z henną na włosach, bo już nadszedł czas farbowania. A spódnica już uszyta tylko za duża w pasie i muszą mi zmniejszyć a tak to ok. No i dziś miałam wolne i żadnego podręcznika na oczy nie musiałam oglądać
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trza mu było z łokcia wypierdzielić ![]() wiecie co? na tej naszej klasie tylu znajomych, że nawet bym nie podejrzewała ![]() a niektórzy w PW piszą już w taki sposób: "jusz" ![]() zapisują się na nk a wcale nie widać by rzeczywiście do jakieś klasy i szkoły chodzili jutro jadę z moją panną młodą do siedlec, buty ślubne dla niej wybierać żeby tak boruca tam spotkać
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
A jakby nie odpalił, to ja popcham
![]() Przepraszam, że nie zaglądam tutaj, ale mam urwanie głowy ostatnio Historyka dostałam takiego, że napiernicza bez kropek i przecinków przez bite 45 min, wszyscy siedzą i piszą notatkę jak szaleni, a ja jak ostatni matoł myślę o niebieskich migdałach Achh, komisyjka się szykuje...Lunka, jak coś to wpadnij do mnie na praktyki, jaka radocha by była
|
|
|
|
#4675 |
|
Zadomowienie
|
Nat, przyzwyczaisz się do takiego pisania
i wypluj tą komisyjkę! ach, pochwalę się ![]() wczoraj od mojego TŻta dostałam tak bez okazji bukiecik z 4 róż i zrobił mi takie moje duże zdjecie, dał mi to w ramce, przerobił tak, że wygląda jakby było bardzo stare ![]() co mu się stało? ![]()
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ucałuj go od Nas
|
|
|
|
|
#4677 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście w ramach podziękowania za piękny gest
|
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

I musisz sobie cwiczyc ile czasu zajmuje Ci mowienie, a najlepiej jak przed kims bedziesz to cwiczyc. A jaki masz temat? Szkoda tylko,ze ust nie licza sie na studia :P A na Twoim miejscu sprobowalabym z hist, bo jesli wybralabys jako dodatkowy przed to nawet jesli by Ci nie poszlo to nic by sie nie stalo. A skoro uczylas sie juz w wakacje i czytasz duzo ksiazek to na pewno cos umiesz
No i wydaje mi sie, ze zdajac takie przedmioty masz duuze szanse, zeby dostac sie na dobra uczelnie 

a mam takie bolesne zawsze, ze szkoda gadać. nawet wymiotuję i mam biegunkę. dał mi jakieś tabletki i do października ma mi się poprawić, żeby dobrze było na weselu. no zobaczymy czy coś mi to da 

dzieki