|
|
#61 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Chętnie wymienię-górna półka
na pewno chcialabym filtr - konczy mi sie juz moja probka obecnego
![]() co do reszty raczej nic dodatkowego nie wypatrzylam ![]() ale moze masz cos poza watkiem? |
|
|
|
|
#62 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam np.połowe podkładu DW Lauder kolor 36 sand, zachwalany wszedzie A w Teint Idol odpowiada Ci kolor? |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Kici kici miau miau
|
EL mi nie pasuje zupelnie
![]() co do Teint Idole - to jasny bezyk, swietnie matuje - od rana do wieczora ( serio), kolor mi odpowiada, tylko mam juz chanela ![]() moze masz jakies blyszczyk ktory by rozjasnial usta? takowego szukam ![]() z pielegnacji najlpiej cos aptecznego, do demakujazu, mycia. |
|
|
|
|
#64 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
) na wizażystce waszą rozmowę o błyszczykachMoim numerem jeden (a sprawdziłam juz naprawde wieeeele z różnych półek) jest Chanel Cristalle Gloss nr 16 Melon. Jest cudny, na różnych fotkach trudno uchwycic kolor. To takie 3 w jednym, niby w opakowaniu ma drobinki ale na ustach ich nie ma, co trzeba rozjaśni co trzeba przyciemni , zaleznie od makijażu, ja polecam baardzo ![]() A wracajac do naszej sprawy to trudno bedzie, nie używam preparatów do demakijażu, do mycia żele na wykończeniu, mam co prawda ten błyszczyk o którym sie tak rozwodziłam ale używany ze 3 tygodnie. Chyba z nas nic nie będzie , może innym razem
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Kici kici miau miau
|
ok, trudno
![]() ale moze jeszcze sie dogadamy, bo naprawde mam ochote na ten filtr
|
|
|
|
|
#66 |
|
Konto usunięte
|
Ja oczywiście jestem również chętna na podkład
![]() A może chcesz rozsławiony rozświetlacz EL? albo podkład Revlona z softlexem? Co do podkładu DW, to ja też podchodziłam do niego 3 razy a teraz jestem zachwycona, mam na zbyciu połowę, bo kupiłam 2 kolory na zapas |
|
|
|
|
#67 |
|
Kici kici miau miau
|
rozumiem ze to jasny kolor? bo na stronie EL znalazlam tylko oznaczenie 2W1 Sand
|
|
|
|
|
#68 |
|
Konto usunięte
|
Tak kolor zdecydowanie jasny, dla mnie niestety za jasny, więc dokupiłam taki sam ale ciemniejszy, zmieszałam pół na pół, i teraz mam odcien najlepszy na świecie
![]() ale oczywiście nie namawiam, każdy ma swoje upodobania Nic więcej nie mam juz do zaproponowania, może jeszcze tylko serum Biothermu, takie w niebieskiej butelczynie , i to koniec propozycji |
|
|
|
|
#69 |
|
Kici kici miau miau
|
wiesz co wezme DW - wyprobuje
no i ten filterek oczywiscie ![]() jak jestes chetna to prosze PW |
|
|
|
|
#72 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
**Artdeco- Camouflage Cream
Paletka cieni Diora piątki nr 770 Pink Idol z kartonikiem i saszetką cos u mnie?
|
|
#74 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Witchdoctor
|
Dusiu przepraszam, że nie odpisałam od razu - bardzo interesuje mnie Lucidity, ale nie testowałm nigdy tego odcienia na sobie i chciałbym go zobaczyc na żywo.
Problem polega na tym, że mój syn jest chory - nie mam go z kim zostawić i na razie wyjazd do sklepu jest niemożliwy Nie chciałabym Cię wstrzymywać bo napewno do czwartu sytuacja się nie zmieni.
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.