Scent Bar V - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-19, 19:35   #3511
MoniaK
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Moniko bardzo Ci pasuję ta fryzura!! No i ładna kobieta z Ciebie
dziękuję

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.
[/quote]
obydwie ładne ale druga mi się bardziej podoba, świetna jest Skąd są?

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość
Monika śliczna fryzura. Ja też po kilku latach farbowania na blond teraz przestawiłam się na ciemny brąz Tylko, że mój jest ciemniejszy od Twojego
dziękuję Niestety rozjaśniane włosy (nawet trochę) bardzo szybko się niszczą a moje to już w ogóle cienizny zawsze były, więc stwierdziłam że dam im teraz trochę pożyć

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Bardzo ładnie kolorek taki jak mój a i ładna z Ciebie dziewczyna
ooo, mamy coś wspólnego dzięki

Cholerka, mąż kupił dużą paczkę czipsów Laysów, więc nici dzisiaj z postanowienia że wieczorem nie jem
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:00   #3512
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Wróciłam od fryzjera Mam nowy kolor i o wiele ciemniejszy niż przez ostatnie lata Postanowiłam wrócić do naturalnych i nie będę rozjaśniać i robić balejażu. Mam teraz niby ciemny blond ale sama nie wiem jaki to jest kolor Mimo wszystko efekt mi się podoba tylko muszę się przyzwyczaić.
Moniu ładnie Ci w takim kolorze, wogóle fryzura bardzo ładna (troche podobna do mojej ). Ja długie lata farbowałam na blond, potem odrazu, kontrastowo na ciemny brąz i taki mam obecnie, ale powrót do blondu ostatnio zaczyna mi się marzyć

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Czy ja mogę sie podpiąc pod Twoje pytanie, Taiwo?
My dear Sabbath, możesz się podpinać dowoli i pod co chcesz Hmmm... no nie pod co chcesz, np. pod zapięcie biustonosza to już nie- niewygodnie by mi było z Tobą zawiśniętą mi na plecach

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.

[/quote]
Pierwsza ciekawa ale nie w moim stylu, druga absolutnie obłędna Czy to Simple czy mi się wydaje, bo dawno tam nie byłam?
Stary 2008-09-19, 20:05   #3513
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Swoja drogą - w temacie: ciekawa jestem, jakich perfum używa osoba o tak.... efektownej urodzie.
To jakiś killer być musi.
Przychodzi mi do głowy Rush- zapach, który uważam za kilera wulgarnego i zupełnie bez klasy (mimo to go lubię )

Cytat:
Wstydzem się
Dobra, pokażę się tylko zmniejszę zdjęcia
Pięknie wyglądasz, śliczny kolor, śliczna buzia

[/quote]

Ta druga mi się podoba bardziej- może dlatego, że sama mam podobną
A którą kupiłaś?
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:41   #3514
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Mimo to mam ambitny plan nauczyć się chodzić w wysokich butach, bo te moje mają dwa lata a na nogach miałam może z kilka razy
No właśnie, może załóżmy jakąś grupę wsparcia?

Monia, śliczny ten nowy kolor (a uroda Twoja zawsze mi się podobała, ale chyba nie wspominałam)

Taiwo - nareszcie

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:42   #3515
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Hmmm... no nie pod co chcesz, np. pod zapięcie biustonosza to już nie- niewygodnie by mi było z Tobą zawiśniętą mi na plecach

Taiwo, piękny av

---

Dowiedziałem się, że u mnie zaczną grzać w poniedziałek, bo "coś tam się zepsuło" A to Polska właśnie...
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 20:44   #3516
ivanna
Zakorzenienie

A U MNIE GRZEJĄ!!! ha ha cieszę się jak głupek bom zmarźlak sąsiedzi pisali petycję i poskutkowała
Stary 2008-09-19, 20:57   #3517
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Taiwo - nareszcie
A o so chozi?

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Taiwo, piękny av
Gryxie drogi dziękuje ale gdzie mu tam do Twojego
Stary 2008-09-19, 21:02   #3518
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Taiwo, jakaś ty śliczna

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:10   #3519
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
A o so chozi?
Fajną masz kobietkę w avatarze Znamy ją?

Stary 2008-09-19, 21:20   #3520
Fenris
Czekam na Ragnarok

Taiwo - ale awatar, piękne gęste włosy!!!
MoniaK - naturalny, ładny kolorek
Kijanko - mi się stanowczo bardziej podoba ta drugia sukienka.
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Fenris - w ramach polepszania sobie nastroju radzę w Ikei szarlotkę z bitą śmietaną i kawą i głowa do góry
Zjadłam jednego małego hot doga. I kupiłam sobie żel pod prysznic (też jako płyn do kąpieli) Family Ikea, taki wielki różowy 500ml. Ładnie pachnie i mocno się pieni, a piana jest bardzo miękka. Nie ma w KWC.
Znalazłam bardzo ładne i wygodne krzesło obrotowe za 170zł, takie do kompa. Nie wiem czy to drogo czy nie jak za krzesło, ale jest świetne. Czarne, jakby ze skórki, miękkie, bardzo wygodne, wygląd biurowy. Moje nie ma kółka, nie jeździ i ma wydartą "poręcz", więc przydałoby się nowe

Dziewczyny... Co do moich "gorzkich żalów", ja poprostu nie potrafię się z nim rozstać mimo tych ciężkich chwil i sytuacji. Może i zasługuję na kogoś lepszego, może i nie jestem do końca szczęśliwa, ale nie wiem gdzie szukać tej lepszej osoby i nie chce mi się. Jak gdzieś idę to dosiadają się same tępaki, brzydko mówiąc. Nie do gadania. Mam fajnych kumpli, ale nie chcę z nimi nic zaczynać, bo się nie nadają.
I tu jest taki problem, że jak facet jest dla mnie dobry przez dłuższy czas to wydaje mi się być ciotowaty, wolę twardego, a ten już nie jest taki dobry... Pośredniego miałam raz, ale to już chyba każdy na tym forum wie, że to przeszłość.
Jak znajdę w międzyczasie to będę szczęśliwa, ale znajdować nie mam gdzie. Może jak wrócę w październiku na siłownię lub pójdę na fitness.

Odnośnie fitnessu, może ktoś się zna. Planuję iść na coś, co pozwoli mi spalić dużo tkanki tłuszczowej, wymodelować sylwetkę i utrzymać w dobrej kondycji. Chodzi mi o całe ciało, czyli nie tylko pupa, brzuch i uda, ale też łydki, ręce, plecy. I nie może to być nadmierny wysiłek, ale też nie żadne tańce czy yoga.
Mam do wyboru (jak ktoś się zna to proszę o pomoc, co byłoby dla mnie najlepsze ):
ABT
SHAPE
STEP&SHAPE
SUPER BRZUCH
FAT BURNER
STEP
LOW STEP
SPINNING
POWER BAR
PILATES
HI-LOW
HI-ABT
ATC
TBC/POWER TUBE
HI IMPACT
BODY STEP
BODY SHAPE
BBS
FIT BALL
STRETCH
PILATES
Mam stronę z opisami, ale nie wiem co dla mnie byłoby dobre, bo wszystko wydaje się takie same, nic nie znam z tych ćwiczeń. Wypisałam z dwóch ofert, bo mam je nabliżej domu.
To te strony:
http://www.fitness-barbara.wroclaw.pl/oferta.html
http://www.spartan.wroc.pl/uploads/g...%20WCT%204.pdf
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:22   #3521
tymena
Zakorzenienie

GG do tymena

Cytat:
Wróciłam od fryzjera Mam nowy kolor i o wiele ciemniejszy niż przez ostatnie lata Postanowiłam wrócić do naturalnych i nie będę rozjaśniać i robić balejażu. Mam teraz niby ciemny blond ale sama nie wiem jaki to jest kolor Mimo wszystko efekt mi się podoba tylko muszę się przyzwyczaić.
Moniu, śliczna fryzura a kolor bardzo naturalny Tez dzisiaj sie wystrzygłam o jakieś 15cm

[/quote]

Kijanko, obłędne obydwie Którą wziełaś??
tymena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:23   #3522
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35

Gryxiu, rozwaliłes mnie swoim avatarem
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:25   #3523
tulipanka
Zakorzenienie

[/quote]
<ponieważ odebrało jej głos z zachwytu, tulip paluszkiem pokazuje> ta druga! ta druga! ależ piękna jest!
tulipanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:30   #3524
Fenris
Czekam na Ragnarok

Co do tego fitnessu, to doczytałam, że się chyba nie wybiera, tylko kupuje karnet i chodzi na co chce i kiedy chce - to można na kilka, nie tylko na jedną? Czy ktoś chodzi na takie coś? Myślałam, że trzeba się zapisać na jedne zajęcia, ale to wtedy byłoby to tylko 1x w tygodniu...
Stary 2008-09-19, 21:32   #3525
agnyska81
Zakorzenienie

Ach, nie pochwaliłam się, też byłam u fryzjera skrócić włosy. Od razu ładniej się układają i wyglądam lepiej Polubiłam bardzo taką krótszą fryzurę, lata całe miałam długie włosy i nie mogłam się przemóc do ścięcia ich. A warto było. (ech, gdybym miała takie włosy jak Sałata... takich bym nie obcięła, ale moje to cieniutkie).

Stary 2008-09-19, 21:36   #3526
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
No wiem, wiem... Ale ja i tak lubię.
Ja też. Szczególnie do mini - odpada problem gwiżdżących panów robotników i im podobnych - wolą udawać, że nie widzą

Cytat:
To ja już nie napiszę nic o tym, jak co ja wyglądam.
Oj naaapisz

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Już mam lepszy humor na wieczór. Dzięki
Ależ proszę

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
grunt, ze nie przesadzila z operacjami. Naturalna taka.

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ja też rzucam w kąt. Wyjątkiem były jedynie te dzieła iberoamerykańskie, ktore chciałam poznać w całości. Myślałam, że mnie wzbogacą
Ja jeszcze nie rzucam. Ale mam nadzieję, że do tego dorosnę... Zresztą, jak mam coś strasznie kiepskiego do czytania to wolę poczynać np. o diagnostyce różnicowej "czerwonego oka" u małych zwierząt lub coś równie uroczego, co w sumie wychodzi mi na dobre

Cytat:
byłam wczoraj u lekarza z tym moim "cosiem", lekarz zdziwiony bo ten guzek uznał że wczoraj fajnie by było się schować i prawie nie był widoczny! aż mi głupio było pobrał próbkę i wyśle na badania dostałam narazie maści i zobaczymy, dziś też jest malutki.... sama juz nie rozumiem tego

pozatym zwolnili mnie wczoraj z pracy do lekarza bo omdlałam, miałam 38,5 gorączki tak zła jestem :/ przeszłoby mi :/ a tak mam zwolnienie :/

chorowitku biedny
Jak się zmniejszyło to może jakiś stan zapalny albo krwiaczek, nic poważnego?...

Ja się kiedyś najadłam strachu przez takiego guzka. Okazało się, że to było... zapalenie mieszka włosowego 0,5 centymetra średnicy

Cytat:
Kurczę, zaczynam panikować. Mam wrażenie że nic nie umiem, wszystko mi się pomiesza i palnę jakąś kompletną głupotę na tej obronie, albo co najgorsze zatnę się i wszystko mi z głowy wyleci

Cytat:
Ściskam, ślę buziaki i w końcu zmykam do wyra. Ledwo ostatnio chodzę z braku snu. I z choroby też...

Cytat:
Witam, jestem zdrowa byłam wczoraj u lekarza i wszystko ok.

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Miałam jechać samochodem, ale jechałam tramwajem, bo osoba która miała mnie zawieźć piła do 6:00 rano i planowała spać 2 godziny i o 8:30 być u mnie Jestem zła i smutna i czuję się olana. I ta osoba mnie chciała wieźć w takim stanie, że ledwo mogła mówić wyraźnie
Priorytety... Od tygodnia słyszałam tylko, że moje oczy są najważniejsze, że na badania oczywiście mnie zawiezie, bo to ważne i tak dalej... Popłakałam się dzisiaj znowu i ledwo zdążyłam do lekarza.
I jeszcze teksty czy ma przychodzić dzisiaj wieczorem czy nie, bo jak będę zła to ten ktoś jedzie na mecz wyjazdowy. A jutro wyjeżdża za granicę i mieliśmy spędzić wieczór i pół soboty razem...
Fenris, żadne z określeń, które nasuwają mi się odnośnie tego pana nie nadaje się do publikacji na publicznym forum
Czemu do licha ciężkiego dajesz się traktować jak ostatni śmieć?! Żeby mieć kogoś do grzania łóżka? To kota kup, albo psa. One chociaż odpłacają dobrem za dobro.

Albo chociaż termofor...

Nie rozumiem, po co tkwić w takim chorym układzie? Co by było, jakbyś go traktowała tak jak on Ciebie? Jakbyś balowała z koleżankami? (wiem - odszedłby. I to byłaby bardzo dobra dla Ciebie opcja). Lepszy żaden niż głupi

Mam wrażenie, że wierzysz, że bez faceta nic nie jesteś warta. Co jest oczywistą bzdurą.

Cytat:
Fenris nie będe miła, ale za to będe szczera:
Trafił Ci się jakiś nieodpowiedzialny typ, aspołeczny wręcz bym powiedziała. No nie wyobrażam sobie jak można pić do rana, wiedząc że się ma jakieś obowiązki następnego dnia. Już nawet nie wspomiam, jesli to mają być obowiązki względem najbliższej osoby. A to, że w takim stanie chciał Cię zawieźć to naprawde przechodzi moje pojęcie Ja nie mówie, że jestem święta, czasem jezdże jak wariat (sama Ci kiedyś pisałam) ale nigdy w życiu nie wsiadłam i nie wsiąde po wypiciu za kierownice- pijani kierowcy działają na mnie jak płachta na byka
Fenris czy Ty dziewczyno nie widzisz, że już n-ty raz wódka, picie z kolegami, są dla niego ważniejsze niż Ty? Czy naprawde masz o sobie tak niskie mniemnie, żeby się na to godzić? Moim zdaniem zasługujesz na o wiele więcej
Rada cioci Iwy jest jedna: wyśli go na ten mecz, za granice, oraz w pierony!
Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Fenris - pisałam to tysiąc razy, ale napiszę jeszcze raz. Nie rozumiem, jak można być z kimś takim. Z kimś, kto ma taką znieczulicę, kto jest tak chamski i tak nieodpowiedzialny! Wiem, wiem, zaraz napiszesz, że nie umiesz być sama itd. Może to moja nadinterpretacja, ale ja mam wrażenie, że twój facet nawet cię nie lubi, że go drażnisz, wpieniasz - skoro wali ci takie teksty. Jest mu wygodnie, bo ma się z kim przespać i tyle.

Ale naprawdę staram się zrozumieć - i nie potrafię tego objąć. I chyba nie będę potrafiła. Nie dałabym się w życiu tak traktować - nigdy. Co to za związek, w którym nie ma wsparcia, słyszysz wyrzuty, że komuś zawracasz d....? Dziewczyno - trzymam kciuki, żebyś się kiedyś otrząsnęła.

Przepraszam, tak jak Taiwa, za brutalność - ale tu się nie da owijać w bawełnę.
Podpisuję się pod powyższym obiema łapkami

Cytat:
Chwale się zakupami wszystko zakupione w Lbnie w Olimpie
Oczywiście... Ani słowa...

Cytat:
Ja też się dałam namówić fryzjerce na rewolucję - mój naturalny, nieoglądany od podstawówki kolor Przy okazji mocno wycieniowała włosy, żeby pozbyć się jak najwięcej tych zniszczonych rozjaśnianiem - efekt uboczny jest taki, że się kręcą zamiast jak dotąd falować

Cytat:
idę sobie....brzuch mnie boli z nerwów..do jutra....

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 21:48   #3527
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Co by było, jakbyś go traktowała tak jak on Ciebie? Jakbyś balowała z koleżankami? (wiem - odszedłby. I to byłaby bardzo dobra dla Ciebie opcja). Lepszy żaden niż głupi
Gdybym balowała i miała masę zajęć, a dla niego mało czasu, wtedy by się cieszył. On woli taki układ, że spotykamy się rzadko, bo ma dużo swoich spraw i obecnie uważa, że za często się spotykamy. Z byłą pasował mu układ, że ona ciągle nie ma czasu, a jak już ma to jest święto i wtedy on zawsze miał dla niej czas. Czyli rzadko się widzieć, a wtedy będzie ok - ale ja nie chcę rzadko się widzieć.
On chciałby właśnie taką kobietę, która nie traktuje go jak coś ważnego, a "mam chwilę, możesz przyjechać" - i tu nie chodzi nawet o seks, a ogólnie o spotkanie. Albo spotkać się na mieście zjeść i tyle. A ja tak nie umiem. Ja chcę przebywać, gadać codziennie i w ogóle dzielić się sprawami.
I już.
Stary 2008-09-19, 21:51   #3528
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Taiwo, jakaś ty śliczna
Dziękuje <Iwa przybiera odcień gustownego buraczka>

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Fajną masz kobietkę w avatarze Znamy ją?
Znacie, znacie

Cytat:
Taiwo - ale awatar, piękne gęste włosy!!!

Odnośnie fitnessu, może ktoś się zna. Planuję iść na coś, co pozwoli mi spalić dużo tkanki tłuszczowej, wymodelować sylwetkę i utrzymać w dobrej kondycji. Chodzi mi o całe ciało, czyli nie tylko pupa, brzuch i uda, ale też łydki, ręce, plecy. I nie może to być nadmierny wysiłek, ale też nie żadne tańce czy yoga.
Mam do wyboru (jak ktoś się zna to proszę o pomoc, co byłoby dla mnie najlepsze ):
ABT
SHAPE
STEP&SHAPE
SUPER BRZUCH
FAT BURNER
STEP
LOW STEP
SPINNING
POWER BAR
PILATES
HI-LOW
HI-ABT
ATC
TBC/POWER TUBE
HI IMPACT
BODY STEP
BODY SHAPE
BBS
FIT BALL
STRETCH
PILATES
Mam stronę z opisami, ale nie wiem co dla mnie byłoby dobre, bo wszystko wydaje się takie same, nic nie znam z tych ćwiczeń. Wypisałam z dwóch ofert, bo mam je nabliżej domu.
To te strony:
http://www.fitness-barbara.wroclaw.pl/oferta.html
http://www.spartan.wroc.pl/uploads/g...%20WCT%204.pdf
Fenrisku dziękuje Włosów fakt mam sporo, ale układanie ich to masakra.
Co do fitnessu, ja się znam średnio i nie wszystkie z tych nazw mi coś mówią, ale na moje oko, po pierwsze wyrzuciłabym z listy: PILATES, FIT BALL oraz STRETCH, one będą miały za mało powera Połączyłabym SPINNING, FAT BURNER i TBC, czyli intensywne ćwiczenia które wykonuje się tak, aby człek ociekał potem i miał przez cały czas dość wysokie tętno, z tymi które wykonuje się wolniej i kształtują całą sylwetkę.

yyyy czcionka mi zwariowała
Stary 2008-09-19, 21:58   #3529
Fenris
Czekam na Ragnarok

Taiwo - dziękuję, notuję. Czcionka normalna na mój gust. A włosy czym układasz? Marzę o takich puchatych, a mam proste i przy głowie, jak po prostownicy.
Stary 2008-09-19, 22:02   #3530
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Taiwo - dziękuję, notuję. Czcionka normalna na mój gust. A włosy czym układasz? Marzę o takich puchatych, a mam proste i przy głowie, jak po prostownicy.
Też mam takie proste i przy głowie- wiecznie klapnięte i do tego cieńkie, więc nie mogę za bardzo ich stylizować, bo po środkach klapią jeszcze bardziej

Przez moment miałam takie puchate, ale to dlatego, że miałam je strasznie wysuszone od rozjaśniania- były szytywne i szorstkie. Teraz je kuruję - powoli widac poprawę, ale znou są ulizane

Fenris - ale masz byłyszczyków do wymiany - ja cię kręcę

Frank Zappa

Stary 2008-09-19, 22:16   #3531
Contax
Zakorzenienie

[/QUOTE]

Kijanko, obie sa fajne, ale ja zdecydowanie wybralabym te z drugiej foty Juz mowie dlaczego nie lubie guzikow na brzuchu, bo brzydko odstaja i w efekcie pogrubiaja

To Hexeline czy Simple ?

Mam probaska
Contax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 22:35   #3532
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem co się działo z tą czcionką, jakaś niewymiarowa w edytorze była
Co do układania włosów, dużo Ci nie podpowiem, bo ja właśnie robie wszystko żeby były przy głowie, a nie sterczały na wszystkie strony świata
Obecnie myje L'orealem Liss Extreme, po każdym myciu kłade maseczke na przemian L'oreal Color cośtam do farbowanych, albo Kerastese Oleo Relax- ta jest absolutnie boska, wykańczam już drugie opakowanie. Generalnie im odzywka bardziej ciężka i treściwa, tym lepiej Tył układam na bardzo grubej szczotce, przód czasem na szczotce, czasem prostownicą. Na koniec całość traktuje jedwabiem dla ładniejszego połysku i wsio
Stary 2008-09-19, 22:41   #3533
mskladaczek
Zakorzenienie

Witam po przymusowym odwyku

Kijanko, druga kiecka jest obledna Tez chce taka Co to za firma?

Fenris, po co byc z osoba, ktora ma inne oczekiwania, potrzeby i zupelnie inna definicje zwiazku niz Ty?
W dodatku nie darzy Ciebie szacunkiem; dla mnie do podstawa zwiazku czy przyjazni nawet.
mskladaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 22:43   #3534
ivanna
Zakorzenienie

Taiwo ładna fryzura a wlosy układają ci się rewelacyjnie! Zazdroszcze!! Moje z prawej strony głowy układają sie super a z lewej się wygibują
Stary 2008-09-19, 22:47   #3535
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Taiwo ładna fryzura a wlosy układają ci się rewelacyjnie! Zazdroszcze!! Moje z prawej strony głowy układają sie super a z lewej się wygibują

A nie pipają?

Frank Zappa

Stary 2008-09-19, 22:50   #3536
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
Ta druga:
Cytat:

obydwie ładne ale druga mi się bardziej podoba, świetna jest Skąd są?

Cytat:

Pierwsza ciekawa ale nie w moim stylu, druga absolutnie obłędna Czy to Simple czy mi się wydaje, bo dawno tam nie byłam?
Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ta druga mi się podoba bardziej- może dlatego, że sama mam podobną
A którą kupiłaś?
Cytat:
Kijanko - mi się stanowczo bardziej podoba ta drugia sukienka.
Cytat:
Napisane przez tymena Pokaż wiadomość
Kijanko, obłędne obydwie Którą wziełaś??
Cytat:
Napisane przez tulipanka Pokaż wiadomość
<ponieważ odebrało jej głos z zachwytu, tulip paluszkiem pokazuje> ta druga! ta druga! ależ piękna jest!
Cytat:
Napisane przez Contax Pokaż wiadomość
Kijanko, obie sa fajne, ale ja zdecydowanie wybralabym te z drugiej foty Juz mowie dlaczego nie lubie guzikow na brzuchu, bo brzydko odstaja i w efekcie pogrubiaja

To Hexeline czy Simple ?
No tak myślałam, że muszę jeszcze raz wybrać się do butiku po drugą kieckę( zdjecie nr 2). Czyli czeka mnie dieta nie 1200kcal, ale 200 kcal, bo tylko na tyle będzie mnie stać po tym wydatku. Przynajmniej schudnę.
Sukienki pochodzą z najnowszej kolekcji Cateriny.

www.caterina.pl
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-19, 22:56   #3537
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:
A nie pipają?

Pipają też

Głupia jestem przelałam z próbki 6ml zapach do atomizera 5ml i............... inteligentna zapomniałam co to było!!! ale pachnie ładnie
Stary 2008-09-19, 23:05   #3538
Fenris
Czekam na Ragnarok

Madziczko - mam więcej, ale większości planuję się pozbyć, bo polubiłam Glam Shine'y.

Taiwa - tego Oleo nie znam, muszę popatrzeć co to.

mskladaczku - ponoć szanuje...
Stary 2008-09-19, 23:07   #3539
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fenris - wiem, że lubisz GlamShine Ja polubiłam tę ostatnią wersję 6H- lepkie to, ale mam specyficzny gust, co do błyszczyków - im bardziej się lepią tym....lepiej Z tego powodu lubię też te z Bourjois.

Frank Zappa

Stary 2008-09-19, 23:51   #3540
gryx82
BAN stały

Wiecie co?! (pewnie nie )

Otóż pragnę zakomunikować, że telepatyczne przywołanie osoby "a 'la Hecate podczas mycia zębów" skutkuje Otóż przed chwilą, myjąc zęby, pomyślałem sobie: "A Składaczek to pewnie na jakiś miodowy miesiąc wybył"

Wchodzę na forum - kogo widzę?

I że to przypadek niby?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości