|
|
#121 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wysokie wizażanki :) cz. II
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;9897618]morenica ja bym przede wszystkim zapaliła pełno świeczek, kocham świeczki.
A kuchnia włoska. ![]() Trochę was jeszcze pomęczę, co sądzicie o tych butach? http://www.allegro.pl/item488825241_..._41_szare.html (szare) lub http://www.allegro.pl/item483617700_...6_rozm_41.html Sama nie wiem czy mi sie podobają. [/quote]2 ładniejsze ![]() hej dziewczyny
|
|
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny ... co u Was? Jak po andrzejkach? Pobawiłyście się?
Ja spędziłam noc w domu!... ;] za to w końcu się wyspałąm!
|
|
#123 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Andrzejski - najpierw wieczór z Nim, no może nie końca było tak jak chciałam...ale ważne, ze spędziłam z Nim wieczór no i niestety czuję, że chyba się w Nim zakochałam..a nie wiem co On czuje tak naprawdę idt...I potem troszkę doła złapałam jak poszedł... więc o 23 podczas rozmowy gg z przyjaciółką wyjaśniłyśmy sobie wiele spraw, to, że się oddaliłyśmy od siebie i wpadła do mnie na wódeczkę :P I tak minęła noc... ![]() Więc ogólnie udane Andrzejki, troszkę spontaniczne... ![]() A ja mam taką cichą nadzieję, że On się dzisiaj do mnie odezwie...bo tęsknię straaaasznie i nie wiem jak to dalej będzie...No ale muszę się dzisiaj uczyć bo już się koła zblizają powolutku...a nie chcę zawalić przez zakochanie studiów
|
|
|
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
nauka i milosc niestety nie ida w parze
wiem po sobie...
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Ano niestety :P
Już drugi zjazd opuściłam bo stwierdziłam, że nie wytrzymam trzech dni bez Niego :P |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny! Dołączam do grona wysokich - z moimi 178 cm
![]() Widzę, że tu mowa i o nauce i o Andrzejkach, więc też się dołączę, a co ![]() Już na początku chwalę się pierwszym zdanym egzaminem (przed termin) w tej sesji ![]() i dzięki temu weekend andrzejkowy miałam w pełni przeznaczony na leniuchowanie ![]() Ale za dobrze też nie jest, bo już za niedługo muszę przysiąść nad jakąś książką..
|
|
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Tesiaczek powodzenia
![]() I witam nową Wysoką Gratuluję zdania egzaminu, jak ja bym chciała mieć z głowy już chociaż jeden :P
|
|
|
|
|
#129 |
|
Rozeznanie
|
999
Edytowane przez sQuara Czas edycji: 2009-06-03 o 14:40 |
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
squara a gdzie ten twoj tz popedzil ze go nie ma
?
|
|
|
|
|
#131 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w głowie mętlik...
Bo On się nie odzywa...niby nic wielkiego, bo w niedzielę zwykle się nie odzywa...ale wczoraj jak wyszedł ode mnie napisałam mu potem smsa,że super, że był i że dobrze mi z Nim...i oczywiście zaczynam sobie ukłądać w głowie różne scenarusze...że może On się wystraszył, czy co...sama już nie wiem...Jak to można sobie wkręcać różne dziwne rzeczy... No a jutro rano na usunięcie ósemki... Matko z córką jak ja się boję...Bo słyszałam już tyle ciekawych opowieści co mnie będzie boleć idt...że kurde...:P |
|
|
|
|
#132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już po pierwszym egzaminie?! wow... ja jeszcze nie mam ustalonych egzaminów... tylko za dwa tygodnie z ekonomii kolokwium i muszę się przyłożyć, bo chciałabym go zaliczyć porządnie... nie wiem czy to realne, bo pytania są masakryczne, ale postaram się Cytat:
![]() Kocham mojego zdolnego Tż, wiecie??!! Naprawił mi kompik namęczył się biedaczek, ale udało się!
|
|
|
#133 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiadomo - najgorsza pierwsza noc, jak przestanie działać znieczulenie, a tak to potem już z górki. Będzie dobrze
|
|
|
|
#134 |
|
Zakorzenienie
|
HeY, ja miałam weekend na uczelni, więc nie było moży o andrzejkach
![]() Ale tż wczoraj po mnie przyjechał do szkoły, bo niestety starzy auto mi zabrali, ale tż naszczęście mnie wybawił A potem siedzieliśmy u mnie przed tv do 23 wiec wieczór udany![]() A dziś zamiast na 8-ma to pojechałam na 9-tą, bo źle miałam plan napisany ![]() Ja już mam praktycznie wszystkie terminy podane do egzaminów nawet daw mam w tym samym dniu i cop wybrac: prawo czy socjologię?![]() A i kupiła mi mamuska na mikołaja dzinsy rurki zebym miała do kozaczków, bo wszystkie inne dziny mam szerokie zakup kosztował 35 plnów, bo z letniej kolekcji są a i są za krótkie o jakieś 15 cm
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Rurki też bym sobie kupiła...ale jakoś nie mam do nich szczęścia i niestety nie widziałam żadnych interesujących...
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zakorzenienie
|
mnie zainteresowała cena
a kolorek maja taki bardzo bardzo bardzo ciemny niebieski:d prawie jak czarny, więc na zime jak znalazł![]() A ja też miałam usuwane chirurgicznie ósemki dolne Masakra
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
;*b
uzia!
|
|
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() No za godzinkę tak troszkę będą mi usuwać... Mam nadzieję, ze źle nie będzie, ale wczoraj jeszcze naczytałam się różnych "fajnych" rzeczy i zaczynam się bać..tzn teraz jeszcze się nie boję no ale jak pewnie będę przed gabinetem :P Dobrze, że tata idzie ze mną, bo pewnie bym uciekła gdzie pieprz rośnie... No a potem to nie wiem co będę robić...zależy od bólu czy będzie i jaki będzie... Jestem ciekawa czy On się odezwie czy się nie odezwie... Wczoraj jednak zaczęłam się zastanawiać że to chyba nie ma sensu...że ja tak nie chcę...że to niepewność...teraz kiedy jeszcze nie kocham Go jest ciężko, a co będzie kiedy w końcu zakocham się i pokocham? Ale jak się tylko odezwie i wyśle eska rzucam wszystko i idę...i chowam rozum głębokoooo... Miłego dnia wszystkim...!
|
|
|
|
|
#139 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, w przerwie świątecznej jeden tydzien bedzie na socjo drugi na prawo, bo z socjo babka olewa 80% zdających, wiec sie trzeba przy uczyć
![]() a ja u tż dzis sobie cały dzien posiedzę
|
|
#140 |
|
Zakorzenienie
|
Przeżyłam rwanie zęba...Nic prawie nie czułam, ani znieczulenia jak miałam dawane ani nic...
mam genialnego dentystę..Bolało jak znieczulenie przestało działać...ale na szczęście trochę pospałam, potem Ibuprom i mogłam jechać po książkę...Troszkę mnie martwi, że krew mi leci...nie tak mocno, ale czuję że nie ma tam jeszcze skrzepu...mam nadzieję, że tak być musi i nie będzie źle... No a teraz korzystając, że mogę dzisiaj nie iść na wykłady zabieram się za czytanie książki na kolokwium...i na zajęcia jutrzejsze... |
|
|
|
|
#141 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zdałam biomedykę, jeden kolos z anglika zaliczyłam na 5
, ale ten z zeszłego tygodnia. z tym dzisiejszym chyba będzie gorzej . Jeszcze na 18.00 aerobik, odrabiam kolejną nieobecność na pilatesie. I nauka na jutrzjsze koło i na filozofie
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
a i jeszce edit:
|
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane gratulacje...
Ja zaczynam właśnie naukę na moje koło 11 grudnia z media w edukacji - taki jakiś dziwny przedmot, nie wiadomo o co chodzi...a książka do zaliczenia napisania koszmarnym językiem...ale mam nadzieję, ze dam radę.. Na razie wygrywa rozum...bo serce już dawno kazałoby mi napisać do Niego eska, że może się spotkamy...ale komórkę mam daleko od siebie a z łóżka nie chce mi się wstawać więc nie ma pokusy wielkiej...Na razie poczekam tak do 19 czy się odezwie...a potem się pozastanawiam...;p |
|
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby tak sie uklozylo jak tego chcesz
|
|
|
|
|
|
#145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakies fotki czy co?? ![]() Tez bym chciala jakies spodnie Ale sa dwa problemu: po pierwsze - przytylam, a po drugie - na zakupach chyba z 4 miechy nie bylam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tez bym chciala chodzic na cos takiego, ale nie mam z kim ![]() A co wy tyle nauki macie? Ja do tej pory mialam jedno kolokwium z matmy (kartkowek z angola nie licze) ![]() Od srody mnie nie bedzie - bede u taty Chociaz nie wiem czy to tu komus roznice zrobi...........
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera...nie wytrzymałam i napisałam do Niego eska...napisałam, że czuję się nawet nawet, teraz zaczyna boleć znowu, ale dam radę...I jestem zła sama na siebie, że napisałam jednak, że powinnam się powstrzymać...
Odpisał : ze jedzie z swoim synem na zakupy...Niby powinnam się cieszyć, że opisał...ale ja szukam dziury w całym, że odpisał takim dziwnym tonem jakby się tłumaczył i od razu myślał, że jak piszę to chcę z Nim jechać na kawę czy coś...A ja i tak dzisiaj nie miałam ochoty nigdzie jechać, bo ciepłego pić nie mogę...ale chciałam po prostu wiedzieć jak się czuje... Nie wiem może po prostu szukam dziury w całym...a moze to nie jest facet dla mnie i tyle? Chyba wieczorem się pożywię moją ulubioną czekoladą na smuteczki... Bo jeszcze mnie dobiło, że nic nie kumam z książki na koło...takim dziwnym językiem jest pisana, że masakra :/ |
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
88Ekaterina88 jaki masz śliczny avatarek
![]() ![]()
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
sQ - gratuluję
nauka się opłaciła ... ja niedługo też musze zacząć z mikro... :/ niestety!! a teraz idę coś poćwiczyć :P
|
|
#149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze tyko muszę zacząć a6w, a tak mi się nie chce teraz. ale dam rade ![]() no a u mnie nauki jest mnóstwo i non stop mam coś do zrobienia
|
|
|
#150 |
|
Rozeznanie
|
8iiiiiiii
Edytowane przez sQuara Czas edycji: 2009-06-03 o 14:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

[/quote]

wiem po sobie...

i jeszcze wszystko odkladałam na ostatnią chwilę, a i tak nie chce mi się uczyć:/

a i są za krótkie o jakieś 15 cm
uzia!
. Jeszcze na 18.00 aerobik, odrabiam kolejną nieobecność na pilatesie. I nauka na jutrzjsze koło i na filozofie
Ale sa dwa problemu: po pierwsze - przytylam, a po drugie - na zakupach chyba z 4 miechy nie bylam