![]() |
#541 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kramik Lili.. zapraszam :)
Okej, nie znam wartości poszczególnych produktów, dlatego tak zaproponowałam. Ale nic na siłę.
![]() |
#542 |
Wtajemniczenie
|
skoro puder guerlain (meteorki prasowane) nadal aktualne, to czy znalazłabys coś u mnie za niego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 |
Zadomowienie
|
chetnie ale podoba mi sie u ciebie znacznei wiecej i chetnie za ktorys oddam euphorie
Lolita Lempicka edp 25/30ml z wymianki z MoniaK * Lolita Lempicka Midnight 35/40ml z wymianki z M-Habibi DIOR Miss Dior Cherie 40/50m chetnie miss dior cherie plus cos za euphorie lub lolity za euphorie plus cos
![]() |
#545 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za któryś z pudrów Lancome sypki, lub Color Ideal?
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329959 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Cię cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Zakorzenienie
|
Lilly napisz prosze czy ten sypaniec wpada w roz????bo mi odpowiadalby raczej bezyk no i oczywiscie co bys za niego przygarnela...Dolozylam kilka flakonikow z perfumami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
najbardziej byłam zainteresowana bazą givenchy zieloną lub białą, tej nie znam
![]() widzę też że masz tester różu givenchy na którego też miałabym chętkę... ![]() czym jesteś zainteresowana z mojego kramiku? pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
Lucidity sypkim medium
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
Lancome Color Ideal Poudre, 8H Matt effect, 004 Ivoire, puder prasowany matujący- tylko jeden test, gąbeczka nie używana , jest kartonik zakupiłam za jasny gdyż pomyliłam numerki.. Puder jest świeży tyle co otworzyłam ME183 ?? ![]() Proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
przepraszam, że tak długo, ostatnio zabiegana jestem
![]() wciąż jestem zainteresowana bazą. ale masz też ciekawe pudry, kusi mnie też tester różu Givenchy. sama nie wiem, co bardziej ![]() stąd pytanko - wiem, że nie mam dużo u siebie, ale czy ewentualnie czymś jeszcze oprócz Turnaround byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
🦄
|
Thelilo, czy ja u Ciebie widziałam podwójny bronzer EL czy mi się to śniło. Z DK bym się ustawiła do Gucia
![]()
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z Gutkiem to bedzie ciężko on jest tutaj kusicielem na moje zapachowe wishe ![]() Dziękuje i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wymiane za lole jestem chętna.. rezerwować lolite midnight dla Ciebie ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-05-03 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Raczkowanie
|
hmm.... no to chyba tak.szkoda, liczyłam na ten podkład bo nie mogę go nigdzie znaleźć,ale trudno. czyli co mi do niej dorzucisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
Moge dorzucić JT te o których pisałam w Twoim watku... zrobie jutro foteczki zebys dokładnie wiedziała o które chodzi..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Zakorzenienie
|
Egi.. ponieważ wątek ten jest juz nieaktualny rezerwacje zrobiłam w moim nowym wątku (wrzucam link)
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post12060007 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
hmmm nie bardzo wiem gdzie szukać kodu bo to jest w opakowaniu jeszcze. na dole jest38E803wyciśnięte. opakowanie testerowe. jestem konsultantką i zapach dostałam w styczniu jako premię od dystrybutora więc na pewno jest świeży. jak to nie ten kod to poszukam innego na opakowaniu jeszcze:PP armani jest tej samej dystrybucji co lancome (l'oreal)więc spoko spr w datecalculatorze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Wrzucam obiecane foteczki... zdjęcia robione z lampą i bez lampy.. violet cx340, dreamworld 7b319 i malutkie po 7ml niestety nie wiem jakie to kolrki ca240 cd015.. więc które wybierasz ![]() Wybacz za foty Loli.. jak coś to pstrykne ponownie ![]() Pojemność wyjściowa 40ml... jak widac na fotkach malutko uzywana, z wymianki ja psiknełam może z 2razy, a kod 4h016 ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-05-04 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
czy widzisz cos u mnie za DKNY summer?
![]() |
#563 |
Zakorzenienie
|
Halo
![]() Coś ciągle nie ma odp.. szkoda ze nie pomoge załatwić Ci tego co tak baaaardzo chcesz ![]() DKNY tę nową buteleczke musze chwilowo wstrzymać gdyż wrzuciłam na allegro a do oddania mam buteleczke uzywaną w ktorej zostało 45/100ml... jeśli taka Cie interesuje to będę szukac coś w zamian ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tym się zajmowałam... troszeczke wyżej jest wszystko wypisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Ogolnie szukam jakiegos zapachu na lato...z tego co wiem to limitowanka ale widzialam ostatnio podobna butelke-tylko ze nie pamietam dokladnie zapachu. Podejrzewam ze w czwartek bede w sephorze to bym sprawdzila. Widzialam, ze stala butelka rozowa i biala...myslisz ze to bedzie ta sama czy inna?
Ta mniejsza pojemnosc w zupelnosci by mi wystarczyla ![]() ![]() A jesli chodzi o te pryzmy u Majolki to az tak baaaardzo mi juz nie zalezy bo kupilam sobie szachownice na allegro ![]()
![]() |
#568 | |
Zakorzenienie
|
Ach nie szkodzi.. ściągnełyśmy się myślami gdyz dokładnie pstrykałam foteczki i pisałam gdy wstąpiłaś do mojego kramiku
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
hm... interesowałby mnie ten fioletowy i mały różowy ale wg datecalculatora są już nieco "wiekowe"... chyba,że coś źle sprawdziłam.... a jeśli można zapytać to u ciebie są one długo? bo one z czasem robią się takie kleiste i wolałabym tego uniknąć... buteleczka nieco wyszła inaczej niż ją pamiętam, ale to pewnie światło więc nie mam zastrzeżeń.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o Lolite to tak jak wspomnialam jest z wymianki, która odbyła sie na przełomie luty/marzec... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.