|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmowy w toku - prawdziwe oblicze polskiej rzeczywsitości?
Cytat:
Myślę, że lepiej zająć się tym, co się samemu ma w głowie, a nie tam co wygaduje jakaś tleniona Wioletta z Pcimia Dolnego czy z kim zaszła w ciążę w wieku 15 lat Andżelika z Psiej Wólki. Potem mamy zalew programów, które polegają jedynie na tym, kto zrobi z siebie większego debila (właśnie "Rozmowy w toku") albo kogo bardziej upokorzą (typu "Top Model"). |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem polaczkiem i oglądam i top model i czasem rozmowy w toku
a co tam, nawet klan i na wspólnej podglądam jestem szarą masą która lubi się rozerwać, nie ukrywam że nie jest to sztuka wysokich lotów, no ale cóż, przez ostatnie 2 miesiące tylko raz trafiłam na teatr telewizji /Oskar i pani Róża/ więc za bardzo wyboru nie ma
|
|
|
|
|
#33 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Możliwe, że nawet wyrozumiałość dla tych, którzy odczuwają potrzebę publicznego wywnętrzania się bez żadnych zahamowań w TV czy w innym medium. ;-)Cytat:
|
||
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedys oglądała bo była to nowość ,od kilku lat nie ogladam bo intuicyjnie czuję ,że to wymyślone tematy i problemy żeby tylko się pokazać w tv i pomieszkac w hotelu na koszt tvn.
Szkoda tylko Drzyzgi w takim gniocie. To taki odmóżdżacz jak kolorowe pisemka typu "Twój styl" |
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedynie "Klan" czasem obejrzę jako serial komediowy ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;23928920]A jeśli ktoś nie zna innych sposobów na wzmocnienie swojego nadwątlonego ego? To, co ma zrobić bidulek? [/FONT][/QUOTE]Pojęcia nie mam ![]() Może zamiast tych durnot obejrzeć jakiś ciekawy dokument i potem zabłysnąć sensowną wiedzą wśród znajomych zamiast opowieścią o tym, kogo w ostatnim odcinku "Top Modela" zrównali z ziemią? Czy ja wiem, "Twój Styl" to jednak pismo z wyższej półki, raczej tych wszystkich Andżelik i Wiolet nie lansują. Za to z uporem maniaka Kożuchowską, co mnie niezmiernie dziwi
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Oglądałam może dwa odcinki Rozmów w toku, aby zrozumieć popularność tego programu, i za każdym razem odruchowo zakrywałam twarz rękoma. Czasami tak reaguję, gdy widzę coś wyjątkowo @#^%$&& w telewizji. Ostatnio wzięło mnie podczas recytacji wiersza Antoniego Słonimskiego przez jednego europosła.
|
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
program jest czysto kobiecy i prezentuje kobiece oblicze przed polską, plytkosc egzystencji, zaklamanie oblude, wstyd kim są kobiety ktore to w imie postepu i rownouprawnienia moga go prezentowac bezkresnie
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tiaa ktokolwiek by nie był na okładce jest podobny do Kożuchowskiej
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zadomowienie
|
Ten program jest naprawdę żenujący, jak człowiek odzwyczai się od telewizji, to dialog: "
-... i wtedy mnie zgwałcił! - i co wtedy czułaś? Było ci przykro? - Stałam godzinę pod prysznicem. - Dlaczego? Czułaś się brudna?" rzuca na kolana. Nie wiem, czy to kwestia montażu, ale Drzyzga sprawia wrażenie upośledzonej. Cytat:
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
trzeba zauwazyc ze obłudą jest chocby to ze kobiety poszukuja gwaltu a program jest rzekomo wielkim lamentem na rzekomo ofiarach przeżywających rozpacz z powodu gwaltu lub dziewczynach ktore lubia ryzykowne akcje/prostytuktkach jak to sa krzywdzone
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Jedna dziewczyna ode mnie z roku tam występowała i mówiła, że jej historia była zmyślona, a za występ jej zapłacili kilkaset zł.
Dokładnie A jeszcze większy wstyd występować w nim robiąc z siebie, za parę groszy, idiotę przed całą Polską Edytowane przez 2016062116 Czas edycji: 2012-08-18 o 17:57 |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Rozmowy w toku to i tak wielki pryszcz przy Jerry Springer Show
, uważam, że i to to jest reżyserowanej. Przecież to niemożliwe, żeby tacy idioci po świecie chadzali
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem o co chodzi doczytalam jedynie o pigule bo jej tez nie znam
Edytowane przez Brook Czas edycji: 2010-12-22 o 19:17 |
|
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
nic nieprzeszkadza kobietom pokazywac tego idiotyzmu przez 5lat kazdego dnia i jesli niedoroslismy przez miliony lat egzystencji niedorosniemy nigdy
warto zauwazyc tez ze skutecznie sa eliminowani zdrowo rozsadkowi ludzie z zycia, a w ich miejsce zwyczajnie obsadzene psycholozki, ktore maja do powiedzenia tyle co 3klasista
|
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#46 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Od jakiegoś czasu tego programu nie da się niestety oglądać bez takiego wyrazu twarzy-> ![]() Tak,jak pisała muszynianka- jedne historie to kit, inne prawda (dwukrotnie występowała panna z mojego miasta, ale to był program o ludziach okaleczonych itp). Cytat:
Zastanawia mnie inna sprawa- publiczność. Wyzwolone, samodzielne i niezależne kobiety, radzące każdej cierpiącej przez mężczyzn aby się od niego uwolniły itp. 'Zostaw go dziewczyno,dlaczego dajesz się poniżać?!". Szczególnie utkwiły mi w pamięci trzy panie...przepraszam, ale one mają te stołki na widowni wykupione czy jak, że w każdym odcinku można je obejrzeć?
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-12-22 o 20:19 |
||
|
|
|
|
#47 | |
|
Raczkowanie
|
Ileś lat temu pewnie i Rozmowy były prawdziwe, ale teraz... Ehh... żenadaa...
Mnie osobiście irytują najbardziej niektóre wypowiedzi wszechwiedzących pań psycholożek... Poziom zadawanych pytań przez Drzyzgę też pozostawiam bez kometarza ![]() Własnie miałam pisać, że gdzieś o tym czytałam ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
W każdym razie z tego co sie orientuję każda osoba z publiczności dostaje ok 50zł, a za branie udziału w dyskusji coś ekstra... Zapisy organizuje pewna agencja więc jeśli komuś sie nudzi można się bez wiekszych problemów załapać, ale przypuszczam, że tak chętne do rozmowy osoby
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko skoro one mówią, że mają małe dzieci, mężów i pracują na cały etat, to ja się pytam kiedy one mają czas przesiadywać na nagraniach programu? I dla 50 czy 100 zł siedzieć godzinę albo i więcej. Wszystko jest ponaciągane, nawet kwestie publiczności.
Nie ma lepszego psychiatry od szczeniaka liżącego cię po twarzy. Edytowane przez Gregorynka Czas edycji: 2010-12-22 o 21:08 |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
za 500 zł mogłabym tam iść i powiedzieć że nie wiem, tata mnie bił gaśnicą po twarzy, chociaż moze tacie byłoby przykro
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dawno, dawno temu ten program może i był wiarygodny, na początku... ale dawno już im tematów zabrakło i szukają ludzi, żeby głupoty opowiadali...
|
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaa i dodam że tak, oglądam jersey shore
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Jedziecie równo po programie ale skoro leci w porze najwyższej oglądalności przez chyba 10 lat to było nie było trafia w gust polskiej publiczności. Gdyby było inaczej to zostałby usunięty z anteny tvn raz dwa, no nie? Jerry Springer trafia w gust publiczności amerykańskiej, ja widzę pewną różnicę w poziomie zarówno gości jak i prowadzących
A kabaret przypominają oba. Jednak znalazłabym kilka starych odcinków rozmów, których wysłuchałam z zaciekawieniem
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2010-12-23 o 00:33 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Co do samego programu - dawno temu oglądałam często dla odprężenia, teraz o tej porze mam zajęcia albo jestem w pracy, ale nie żałuję, bo to co się stało z tym tworem TVN-u przechodzi wszelkie ludzkie pojęcie.
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam nie widzę różnicy, od zawsze był badziew. big brother, kto was tak urządził, ple ple ple ;p różne takie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Kto was tak urządził
od trzech lat te same, nie wiem kto o tym decyduje![]() A to rozmowy w toku nie są jakoś po 16? Wtedy większość ludzi wraca z roboty i włącza swoje..okno na świat
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie znam takich ludzi. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Mój znajomy był w RWT i mówił, że dostał za to 600 zł
Ponoć chcieli żeby zrobił show, a że chłopak ma ogromne poczucie humoru i bujną wyobraźnię to chętnie tam pojechał (odcinek był o prawiczkach ). Ja osobiście już nie oglądam tego programu od jakiegoś czasu. Nie śmieszą mnie te historie. Dawniej lubiłam obejrzeć jakieś odcinki, które mnie szczególnie interesowały np. o zaburzeniach psychicznych czy cykl odc. Galaktyka ze znanymi osobami. Duże wrażenie zrobiły też na mnie odcinki z osobami, które przeżyły wypadek pod Grenoble oraz pożar w Kamieniu Pomorskim. A teraz dziwię się, że Ewie chce się w ogóle gadać z takimi ludźmi, którzy nic (poza głupotą) sobą nie reprezentują - ja rozumiem, że to praca, ale wydaje mi się, że szanująca się dziennikarka nie powinna prowadzić programów na tak niskim poziomie. RWT coraz bardziej upodabniają się już do Jerrego Springera.
|
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znasz takich ludzi, którzy wracają do domu po 16 czy nie znasz takich, którzy włączają swoje.. okno na świat po powrocie z roboty
z wytłuszczenia druku wnioskuję, że to pierwsze..ja wracam z pracy po 19, 20 ale moi sąsiedzi (wszyscy) zalegają sobie w domkach od dobrych kilku godzin i spokojnie mogą obejrzeć Rozmowy w..jeśli tylko chcą.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2010-12-23 o 02:49 |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre są tam te porady psychologiczne, też mogłabym ich udzielać
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat 50zł za siedzenie na stołku przez godzinę to dużo, w normalnej pracy się tyle nie dostaje, więc się to opłaca ![]() Gorzej z tym, że za opowiedzenie swojej pseudo historii jest tylko 500zł Btw. Jak ten program startował to słyszałam, że wtedy goście dostawali po kilka tysięcy ale ile w tym prawdy to nie wiem
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.

a co tam, nawet klan i na wspólnej podglądam 

.
od trzech lat te same, nie wiem kto o tym decyduje
- ja rozumiem, że to praca, ale wydaje mi się, że szanująca się dziennikarka nie powinna prowadzić programów na tak niskim poziomie. RWT coraz bardziej upodabniają się już do Jerrego Springera.