Nie wiedziałam, że może mnie to spotkać - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-11-14, 12:02   #31
ania1391
Raczkowanie

Dot.: Nie wiedziałam, że może mnie to spotkać

Cytat:
Napisane przez MaRtUhA Pokaż wiadomość
ale tak się nie da. musisz wybrać. albo mówisz TŻ WSZYSTKO i on decyduje co dalej,a Ty urywasz z lowerem kontakt, albo z obecnym zrywasz i dajesz się ponieść "miłości". chciałabyś, żeby Twój TŻ zachował się tak względem Ciebie? Niestety jedną z cech dorosłości jest podejmowanie decyzyji i ponoszenie konsekwencji swoich wyborów. I na litość boską, spuść trochę z tonu, bo tłumaczenie, że nie zerwiesz z obecnym, bo on Cię tak mocno kocha itp, są z d.upy wzięte.
Wiem zawsze próbuję postawić się na czyjejś sytuacji jakby to było jakby było odwrotnie, ale w tej sytuacji nie mogę, ponieważ moje uczucia wygasły? może są uśpione? Nie wiem.
Stary 2012-11-14, 12:08   #32
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
zawsze próbuję postawić się na czyjejś sytuacji jakby to było jakby było odwrotnie,
jest to kompletnie wątpliwe. Powiedziałabym, że ty nigdy tego dobrze w takim razie nie umiałaś robić.
JanePanzram jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 12:11   #33
maryanna3
Zakorzenienie

Słuchaj Twój facet ma wady ja tego nie kwestionuję. Coś wygasło, wypaliło się ok tego też nie kwestionuję. Ale próbowałaś pogadać? Czy od razu poleciałaś na maślane oczy innego?
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 12:11   #34
ania1391
Raczkowanie

Nie znasz, nie oceniaj
Stary 2012-11-14, 12:20   #35
201703160948
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ania1391 Pokaż wiadomość
Dzięki za tą wypowiedź Sophie86 właśnie trafiłaś w sedno i w końcu jakaś normalna wypowiedź, bo nie napiszę tutaj całego swojego życia...
Brakuje mi tej bliskości, czułości, starań przede wszystkim.
To się właśnie stąd bierze, bo gdyby było wszystko w porządku to bym nawet nie spojrzała na kogoś innego.
Poza tym jeśli chodzi o picie to jest to wielki problem, bo ja tak nie chcę nie interesują mnie imprezy wolę posiedzieć w domu przy dobrym filmie albo gdzieś wyjechać we dwoje, a on zawsze ciągnie chodź na jedno a kończy się na kilku, a jak on wypije to ma mnie gdzieś gada z innymi a ja siedzę jak kołek, ale wiem, że nigdy mnie nie zdradzi.
Wydaje mi się, że nasz związek się wypalił po prostu, chciałabym to uratować może, ale to co się zdarzyło to ciężko mi z tym
A co do tamtego chłopaka to nic nie wiem, nie znamy się ale mam dość tej monotonii trzeba coś zmienić tylko nie wiem co.
Chłopaka?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Nie znasz, nie oceniaj
Wypowiadając się na forum publicznym na własne życzenie wystawiasz się na ocenę.
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 12:23   #36
ania1391
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
Słuchaj Twój facet ma wady ja tego nie kwestionuję. Coś wygasło, wypaliło się ok tego też nie kwestionuję. Ale próbowałaś pogadać? Czy od razu poleciałaś na maślane oczy innego?
Wiesz ile razy rozmawialiśmy na ten temat? Mówił, że będzie inaczej, ale nic nie zauważyłam, żeby coś się zmieniło. Teraz też powiedział, że będzie inaczej, że zmienimy to i nie wiem czy to kolejne takie gadanie czy naprawdę coś się zmieni.
Stary 2012-11-14, 12:29   #37
maryanna3
Zakorzenienie

Rozmawiałaś nie zmieniło się. To go zostaw. Tak, to teraz to też kolejne takie gadanie, ślepa jesteś że tego nie widzisz

Pomyśl chwilę logicznie, zostaniesz z nim to tak jakbyś była sama, niby w związku ale sama, to jeszcze gorsza samotność. I już nieważne czy z tamtym wyjdzie czy nie. Tylko błagam bez tego rzewnego gadania o tym że on tak będzie cierpiał jak go zostawisz. Gwarantuję Ci że da sobie radę. Nie ma nic gorszego niż być z kimś z litości.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 12:41   #38
ania1391
Raczkowanie

Cytat:
Rozmawiałaś nie zmieniło się. To go zostaw. Tak, to teraz to też kolejne takie gadanie, ślepa jesteś że tego nie widzisz

Pomyśl chwilę logicznie, zostaniesz z nim to tak jakbyś była sama, niby w związku ale sama, to jeszcze gorsza samotność. I już nieważne czy z tamtym wyjdzie czy nie. Tylko błagam bez tego rzewnego gadania o tym że on tak będzie cierpiał jak go zostawisz. Gwarantuję Ci że da sobie radę. Nie ma nic gorszego niż być z kimś z litości.
No a czy to fajne jest jak np. Twój TŻ co prawie każdy weekend wyciąga Cię do baru na piwo ze znajomymi i nawet jak mówisz nie, idę do domu Ty sobie sam idź to błaga no chodź chodź jedno piwo i do domu. No to ok, ale idziesz i jest kolejne i następne i cały weekend nie spędzimy na przytulaniu, czułościach tylko na imprezie i kacu bez sensu!
A nie powiem bo przez takie wychodzenie to później to i ja miałam ochotę na piwo jakbym uzależniona była ;/ Dlatego mam dość i powiedziałam mu to... To powiedział, że ok to on sam będzie wychodzić, ale nie często, rzadziej niż do tej pory... Ale jednak będzie...
Stary 2012-11-14, 12:42   #39
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Nie znasz, nie oceniaj
Stary 2012-11-14, 12:43   #40
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poziomkaa_ Pokaż wiadomość
Zerwij z nim. Twój TŻ niezbyt wiele dla Ciebie znaczy z tego co piszesz. To co zrobiłaś, to była zdrada emocjonalna, popełniona świadomie kilka razy. Skończ to.
Uważam tak samo.
Co innego jak czasami ktoś się kimś zauroczy, gada o tej osobie,ale nie szuka w niej partnera.Co innego jak Ty odrazu skreślasz swojego chłopaka,bo ktoś się tam pojawił.
Uczciwie stawiając sprawę powinnaś z Nim zerwać,bo chyba od dawna nic do niego nie czujesz.. nawet przywiązania..

'But know this...I'm only judged by one Power, and I serve HIM.. !

<3
Clemence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 12:45   #41
ania1391
Raczkowanie

Jeszcze to co zrobiłam, to nie mogę tak po prostu o zapomnijmy i jest ok...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 12:45   #42
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
No a czy to fajne jest jak np. Twój TŻ co prawie każdy weekend wyciąga Cię do baru na piwo ze znajomymi i nawet jak mówisz nie, idę do domu Ty sobie sam idź to błaga no chodź chodź jedno piwo i do domu. No to ok, ale idziesz i jest kolejne i następne i cały weekend nie spędzimy na przytulaniu, czułościach tylko na imprezie i kacu bez sensu!
A nie powiem bo przez takie wychodzenie to później to i ja miałam ochotę na piwo jakbym uzależniona była ;/ Dlatego mam dość i powiedziałam mu to... To powiedział, że ok to on sam będzie wychodzić, ale nie często, rzadziej niż do tej pory... Ale jednak będzie...
Ale mogłaś postawić sprawę jasno- albo bar albo Ty.
Jezeli nadal bar to odchodzisz.
Bo co Ty tu teraz siebie tłumaczysz ? z czego?
Byłaś z chłopakiem z własnego wyboru,widziałaś jaki jest i co sobą prezentuje. Jezeli Ci to nie odpowiadało to było postawić sprawę jasno- nie zgadzasz się na to i pozostawiasz mu decyzję.
A teraz tłumaczenie siebie w tym tle jest jak dla mnie dziecinne,bo nie ma to nic wspólnego z obecną sprawą.

<3
Stary 2012-11-14, 12:46   #43
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Czytasz co do Ciebie piszę w ogóle? Piszę, że Twój facet nie jest ideałem przecież. Też by mi takie rzeczy przeszkadzały. Ale ja bym powiedziała raz, dwa a jakby dalej zmian nie było to bym odpuściła i kopnęła pana w tyłek zamiast nabierać się na kolejne zmiany i kręcić z jakimś nowo poznanym typem w czasie jak jeszcze jestem ze swoim facetem
Stary 2012-11-14, 12:48   #44
JanePanzram
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze to co zrobiłam, to nie mogę tak po prostu o zapomnijmy i jest ok...
Na razie traktujesz swojego faceta jak szmacisko:
-nie zasługuje on z twej strony na szacunek
-nie zasługuje na prawdę
-mimo, że jesteś z nim nie tydzień, tylko 3 lata; przez ten czas nie zapracował on sobie u ciebie na szacunek i prawde

za to zasługuje na to, aby mu krok po kroku dorabiać rogi.
I ty mówisz, że umiesz stawiać się w czyjejś sytuacji? I jeszcze ten tekst jak z waszki g albo solary w białych kozaczkach "nie znasz nie oceniaj"?

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2012-11-14 o 12:53
Stary 2012-11-14, 13:04   #45
Magdallen
Zakorzenienie

Jeśli nie kochasz narzeczonego, nie jesteś z nim szczęśliwa, czegoś Ci brakuje - zostaw go i zaryzykuj z tym drugim. Nie męcz się u boku kogoś, kogo nie kochasz i nie okłamuj go. Już lepsza ta ewentualna samotność (bo znajomośc wypali albo i nie), niż brnięcie w bezsensowny związek.
Ale jeśli jednak kochasz swojego obecnego TŻ, do czasu poznania tego nowego byliście szczęśliwi, widziałaś wspólną przyszłość - zapomnij o nowym, nie spotykaj się z nim, takie "wielkie miłości" raczej szybko przechodzą. Tylko nie zastanawiaj się, co by było gdyby, bo się będziesz nakręcać. Myśl o tym, jak dobrze Ci jest z TŻ, jak bardzo Ci zależy na związku z nim.
Bycie z jednym, a spotykanie się z drugim - na pewno odpada.
Sama miałam kiedyś taką sytuację, że spotykałam się z jednym facetem przez dość długi czas, byliśmy w sobie zakochani, ale tempo rozwoju naszej relacji było bardzo ślimacze. W tym czasie poznałam drugiego faceta, który od razu się tak niesamowicie starał itd. Kochałam pierwszego, ale wydawało mi się, że z drugim będę mogła stworzyć prawdziwy związek i była większa chemia. Chodziłam, rozmyślałam, płakałam, zastanawiałam się przez dwa tygodnie, obaj o tym wiedzieli, z oboma się czasem spotykałam. Ostatecznie pierwszy stwierdził, że myślał, że jestem inna, drugi stwierdził, że ciągle myślę o pierwszym, trzy osoby się napłakały i zostałam sama, a oni się kumplują
Także myślę, że trzeba podjąć szybką decyzję - albo jeden, albo drugi. Inaczej największa szansa, że zostaniesz sama.
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 13:08   #46
ania1391
Raczkowanie

Ok, dzięki pomogłaś mi
Stary 2012-11-14, 13:32   #47
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę zdecydować czy chcę być z TŻem i tęsknić czy zerwać i spróbować czgoś nowego...
Ale boję się, że jest to tylko chwilowa fascynacja, że przejdzie nam to i zostanę sama. Boję się samotności.
a chcesz być z kimś ze strachu?
a kiedy pojawi się ktoś nowy to znów bedziesz wzdychać do kolejnego kochasia?
dla mnie zdrada emocjonalna jest równie ważna,nie chciałabym,aby moj facet był ze mną z litości i strachu ,a marzył i tęsknił o innych.wolałabym,aby powiedział mi prawdę i dał wybór.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 13:44   #48
xvxaniaxvx
Raczkowanie

Masakra, niezdecydowanie pełną parą, masz faceta u boku przez 3 lata, spoko ma wady jak każdy on często imprezuje, Ty masz tendencje do zdrady, co gorsza mam wrażenie że próbujesz zrobić w tej sytuacji z siebie ofiarę, że niby to Ty jesteś pokrzywdzona a zdrada to tylko jakieś małe pomówienie. Tak jak jedna mądra kobieta wspomniała powyżej masz odwage zdradzać ale nie masz odwagi powiedzieć prawdy. Zrób przysługę swojemu mężczyźnie i go zostaw. Jesteś nie pewna a to tylko pogarsza sprawę jedna osoba w związku nie może się starać czy to jesteś Ty czy On. Nie jest dla Ciebie wystarczającym dowodem Twojej 'miłości' do narzeczonego to że trafiłaś przypadkiem na jakiegoś kolesia i w mig wylądowałaś u niego. Gdybyś czuła do swojego partnera coś 'wielkiego' przywiązanie, miłość i inne bzdety to byś się zastanowiła i być może tego nie zrobiła chociażby z samego tego że nie chcesz krzywdzić osoby na której Ci zależy, ale jednak wyszło inaczej. Jeżeli chciałaś czegoś nowego trzeba było zostawić partnera i poszukać kogoś kto Cie spełni a nie mieć stabilizacje u partnera a 'wybuchy emocji' u kochanka.

Tak ps... janepazram i love u xD Twoje wypowiedzi zawsze mnie rozbrajają, konkretna babeczka
xvxaniaxvx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 14:35   #49
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Żenada, naprawdę.
zenada to bardzo delikatnie powiedziane

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 15:01   #50
dreamlands
Raczkowanie

kiedyś przeczytałam na stopce której z wizażanek taki cytat
utkwił mi w pamięci, bo właściwie opisuje to czego nie umiałam nazwać

"NIGDY NIE ZOSTAWIAJ TEGO KOGO KOCHASZ, DLA TEGO KTÓRY CI SIĘ PODOBA. BO TEN KTÓRY CI SIĘ PODOBA ODEJDZIE DO TEJ, KTÓRĄ KOCHA"

czy jakoś tak
dreamlands jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 15:12   #51
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dreamlands Pokaż wiadomość
kiedyś przeczytałam na stopce której z wizażanek taki cytat
utkwił mi w pamięci, bo właściwie opisuje to czego nie umiałam nazwać

"NIGDY NIE ZOSTAWIAJ TEGO KOGO KOCHASZ, DLA TEGO KTÓRY CI SIĘ PODOBA. BO TEN KTÓRY CI SIĘ PODOBA ODEJDZIE DO TEJ, KTÓRĄ KOCHA"

czy jakoś tak
do tej sytuacji akurat to się ma nijak bo tu nigdzie nie ma miłości.
Stary 2012-11-14, 15:15   #52
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za tą wypowiedź Sophie86 właśnie trafiłaś w sedno i w końcu jakaś normalna wypowiedź, bo nie napiszę tutaj całego swojego życia...
Brakuje mi tej bliskości, czułości, starań przede wszystkim.
To się właśnie stąd bierze, bo gdyby było wszystko w porządku to bym nawet nie spojrzała na kogoś innego.
Poza tym jeśli chodzi o picie to jest to wielki problem, bo ja tak nie chcę nie interesują mnie imprezy wolę posiedzieć w domu przy dobrym filmie albo gdzieś wyjechać we dwoje, a on zawsze ciągnie chodź na jedno a kończy się na kilku, a jak on wypije to ma mnie gdzieś gada z innymi a ja siedzę jak kołek, ale wiem, że nigdy mnie nie zdradzi.
Wydaje mi się, że nasz związek się wypalił po prostu, chciałabym to uratować może, ale to co się zdarzyło to ciężko mi z tym
A co do tamtego chłopaka to nic nie wiem, nie znamy się ale mam dość tej monotonii trzeba coś zmienić tylko nie wiem co.
No widzisz.
To spróbuj coś zmienić, rozstać się z obecnych chłopakiem, albo porozmawiać z nim, może coś się da naprawić.
Stary 2012-11-14, 17:20   #53
Sztywniaaraa
Raczkowanie

zostaw swojego faceta,próbuj z tym nowym.Jakbyś kochała byłego,nie poszłabyś z innym - ja miałam podobną sytuację,do dzisiaj nic bym nie zmieniła.
Sztywniaaraa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 19:28   #54
Clemence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xvxaniaxvx Pokaż wiadomość
Masakra, niezdecydowanie pełną parą, masz faceta u boku przez 3 lata, spoko ma wady jak każdy on często imprezuje, Ty masz tendencje do zdrady, co gorsza mam wrażenie że próbujesz zrobić w tej sytuacji z siebie ofiarę, że niby to Ty jesteś pokrzywdzona a zdrada to tylko jakieś małe pomówienie. Tak jak jedna mądra kobieta wspomniała powyżej masz odwage zdradzać ale nie masz odwagi powiedzieć prawdy. Zrób przysługę swojemu mężczyźnie i go zostaw. Jesteś nie pewna a to tylko pogarsza sprawę jedna osoba w związku nie może się starać czy to jesteś Ty czy On. Nie jest dla Ciebie wystarczającym dowodem Twojej 'miłości' do narzeczonego to że trafiłaś przypadkiem na jakiegoś kolesia i w mig wylądowałaś u niego. Gdybyś czuła do swojego partnera coś 'wielkiego' przywiązanie, miłość i inne bzdety to byś się zastanowiła i być może tego nie zrobiła chociażby z samego tego że nie chcesz krzywdzić osoby na której Ci zależy, ale jednak wyszło inaczej. Jeżeli chciałaś czegoś nowego trzeba było zostawić partnera i poszukać kogoś kto Cie spełni a nie mieć stabilizacje u partnera a 'wybuchy emocji' u kochanka.

Tak ps... janepazram i love u xD Twoje wypowiedzi zawsze mnie rozbrajają, konkretna babeczka
Zgadzam się))

<3
Stary 2012-11-14, 20:03   #55
kalincia
BAN stały

Wreszcie ktos patrzy ci w oczy i jest to najważniejsze dla niego na świecie i ty to wiesz. A twój - patrzy?
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 20:19   #56
mazena111
Rozeznanie

Zostaw narzeczonego i spróbuj z tym nowym. Sama widzisz, że w tym związku nie ma już uczucia, zatrzymaliście się i zostały tylko sobotnie popijawy i to osobno. A jesteście razem z przyzwyczajenia, bo to już 3lata i zaręczyny były. Dusisz się w tym związku, chłopaka oszukujesz, może i nieciekawy z niego typ, więc tym bardziej nie ciągnęłabym tego na siłę. A chłopak i tak zasługuje na szczerość.

tkwi w każdym z nas...

"Nie sztuka mi się oprzeć,
sztuka zaakceptować"
mazena111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-11-14, 20:43   #57
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez mazena111 Pokaż wiadomość
Zostaw narzeczonego i spróbuj z tym nowym. Sama widzisz, że w tym związku nie ma już uczucia, zatrzymaliście się i zostały tylko sobotnie popijawy i to osobno. A jesteście razem z przyzwyczajenia, bo to już 3lata i zaręczyny były. Dusisz się w tym związku, chłopaka oszukujesz, może i nieciekawy z niego typ, więc tym bardziej nie ciągnęłabym tego na siłę. A chłopak i tak zasługuje na szczerość.
Też bym radziła odejść. Przecież, jeśli nie wyjdzie, to lepiej być samą niż z kimś tylko dlatego, że nie chcesz być sama.
Jest też drugie wyjście - narzeczony od stabilizacji, drugi - od patrzenia w oczy. Do jakiegoś czasu można tak ciągnąć, a potem zdecydować, jak będziesz mieć więcej danych o tym "od pierwszego wejrzenia". Może szybko ci minie i uznasz to za pomyłkę. Może się rozwinie, okaże miłością twojego życia i wtedy nie będzie już żadnych dylematów, uwierz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-14, 20:49   #58
xvxaniaxvx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kalincia Pokaż wiadomość
Też bym radziła odejść. Przecież, jeśli nie wyjdzie, to lepiej być samą niż z kimś tylko dlatego, że nie chcesz być sama.
Jest też drugie wyjście - narzeczony od stabilizacji, drugi - od patrzenia w oczy. Do jakiegoś czasu można tak ciągnąć, a potem zdecydować, jak będziesz mieć więcej danych o tym "od pierwszego wejrzenia". Może szybko ci minie i uznasz to za pomyłkę. Może się rozwinie, okaże miłością twojego życia i wtedy nie będzie już żadnych dylematów, uwierz.
drugie wyjście jest... cholernie nie na miejscu, laska zawaliła i jeszcze ma mieć wybór? Ta będzie traktować swojego faceta jak ściere która nawet nie zasługuje na trochę szczerości na rzecz tego 'by jej było w życiu dobrze i miło żeby miała wybór i wyszła z tego obronna ręką'. Jeżeli twierdzi, że jej związek sie wypalił to niech w to nie brnie dalej bo po co? Będzie nie potrzebnie krzywdzić swojego obecnego 'partnera' tylko po to by mieć wyjście awaryjne, trochę szacunku dla 3 lat związku
Stary 2012-11-14, 21:00   #59
kalincia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez xvxaniaxvx Pokaż wiadomość
drugie wyjście jest... cholernie nie na miejscu, laska zawaliła i jeszcze ma mieć wybór? Ta będzie traktować swojego faceta jak ściere która nawet nie zasługuje na trochę szczerości na rzecz tego 'by jej było w życiu dobrze i miło żeby miała wybór i wyszła z tego obronna ręką'. Jeżeli twierdzi, że jej związek sie wypalił to niech w to nie brnie dalej bo po co? Będzie nie potrzebnie krzywdzić swojego obecnego 'partnera' tylko po to by mieć wyjście awaryjne, trochę szacunku dla 3 lat związku
Ma wybór i może wybrać to, co jej będzie na rękę. Tak, to egoistyczne. wyjście awaryjne daje jej możliwość odłożenia wybierania na później, jak już będzie mieć więcej danych. Tak, to niemoralne. Ale się sprawdza, jeśli się chce dobrze wybrać dla siebie.
Stary 2012-11-14, 21:13   #60
xvxaniaxvx
Raczkowanie

Taaa przeważnie to wygląda tak, że kochanek rzuca laską bo to było chwilowe, a laska z braku laku wraca do partnera tylko dlatego, że 'nie fajnie' jest być samotną, gdyby jeszcze kierowała sie rozumem to być może brałabym tą opcje, bo wiadomo niezdecydowanie, brak informacji i inne tego typu bzdety, ale ona nie kierowała sie rozumem odstawiając 3 letni związek na rzecz 'zauroczenia' tylko od razu go przekreśliła więc jeżeli jest ze swoim partnerem tylko dlatego, że nie ma odwagi go zostawić to już jest jedna wielka pomyłka. Jeżeli się wypalili to nie ma sensu nawet mieć 'wyjścia awwaryjnego' bo i tak na dłuższą mete to nie przejdzie, no chyba, że jest masochistką i lubi być w związku w którym tkwi się w miejscu no to wtedy to jest jasne
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości