|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
| Pokaż wyniki sondy: Gdzie chciałabyś pojechać na wiosenny weekend? | |||
| Kazimierz Wielki |
|
18 | 23,08% |
| Poznan |
|
14 | 17,95% |
| Wrocław |
|
29 | 37,18% |
| Inne miasto wpisz jakie |
|
25 | 32,05% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podróże jednoosobowe, a moze sie ktoś przyłączy?
Hej dziewczyny
Ja jak zwykle zarywam noce![]() Cytat:
Byłam kilka razy i nie przepadam za tym miastem Złe skojarzenia, że tak powiem Ex-owie potrafią obrzydzić niektóre rzeczy do stopnia prawie wymiotnego![]() Jeśli chodz o Łódź to ja pochodze z tamtych okolic i powiem Ci, że nie lubię tego miasta Jedyne co jest w Łodzi fajnego to Piotrkowska, na ktorej lubię przesiadywać w słoneczne dni i gapić się na ludzi No i Manufaktura Bardzo klimatyczne centrum handlowe Ale z drugiej strony rodzice mojej przyjaciółki, których oprowadzałam po tym mieście byli zachwyceni walącymi się kamienicami Więc zależy co kto lubi![]() Cytat:
![]() No Łodź wiadomo nie to co Trójmiasto Chociaż w Gdańsku denerwowaly mnie dwie rzeczy Odległość od dworca na plażę jakaś maksymalnie kosmiczna No i w tramwajach nie ma rozpiski przystanków Trza uważać żeby nie przegapić swojego Ale Gdańsk zdecydowanie na wielki plus No i po Wawie![]() Cytat:
Kurcze super Mam nadzieję, że się uda coś zorganizowaćCo do spontanicznych wypadów weekendowych to ja proponuję Wrocek albo Poznań A z weekendowych zagranicznych Berlin Wsiadamy w pociąga i jazdaA jeśli chodzi o Japonie wydaje mi się, że to mniejszy bzik niż Twój i że kiedyś to była mania, teraz zostaal fascynacja krajem i marzenie o podróży do Japonii masz juz jakieś plany japońsko-wyjazdowe? za rok? dwa?
|
|
|
#92 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
Wrózka - to moze Ty do Sulejowa sie wybierasz???? co do centrum naszego kraju to akurat (w pracy za soba mam wielka mape polski) znalazłam łowicz i ciechocinek kto chetny??? - swoja droga to w ciechocinku oprocz kuracjuszy to maja piekne kwiatowe dywany i dekoracje!!!ja jestem z lublina i dlatego moge oprowadzic po okolicy, ale jak nie bedzie chetnych to sama sie do kazimierza nie wybieram bo byłam wiele razy![]() oprocz miast to bym chetnie chciała jakies ogrody botaniczne pozwiedzac!!! berlin - niczego sobie pomysł - jeszcze tam nie byłam |
|
|
|
|
#93 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U mnie to tak fazowo, raz bardziej, raz mniej... Ale nigdy moja fascynacja nie przeminie, większa czy mniejsza zawsze pozostanie Plany mam od dawna, tylko kasy brak, sama pewnie wiesz, jakie tam są ceny Ja to bym mogła nawet nocować w namiocie, zeby kasę zaoszczędzić na wejścia itp. ale sam bilet lotniczy to masakryczna cena, a poza tym w Japonii nie jest tak łatwo rozbić sobie namiot... Raczej u mnie to będzie ponad rok jeszcze do wyjazdu, ale na pewno będzie A Ty- masz jakieś sprecyzowane plany odnośnie wyjazdu??
|
|
|
#94 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Z Łowicza pochodzi tata teżeta. Będę musiała podpytać czy jest tam coś fajnego.
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
||
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
łowicz to mi sie akurat skojarzył z paskami łowickimi i tak jakos napisałam
![]() jakies inne pomysły na wojaze? |
|
|
|
|
#96 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Ja bym sie gdzies na weekend wybrala marzec/kwiecien, są chetne? Pisac od razu swoje propozycje i bedziemy sie pomalutku organizowac
|
|
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
ja jeszcze wroce do łowicza
- mysle ze warto sie tam wybrac - szczegoly na www.lowicz.eu, w okolicy piekny zamek w Nieborowie i Arkadia, i gdzies w tamtych stronach powinna byc tez Zelazowa Wola - wiec jak widac sa atrakcje w centralnej pl![]() ja jestem chetna na koniec kwietnia, tzn po swietach |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja celuję w wypad kolejką z Sochaczewa do Puszczy (z ogniskiem itp ). http://www.waskietory.e-sochaczew.pl...0&MediumID=188W zeszlym roku ordynarnie zaspalam na ostatni termin, w ktorym moglam jechac
|
|
|
#99 |
|
Przyczajenie
|
witam !
Znam okolice Sulejowa i jak na takie krótkie wypady to w sam raz, albo miasteczko Przedbórz pipidówa, ale na mapie można znaleźć ;P Jeżdżę co roku tam na wakacje i bardzo sobie te miejsca chwalę a co do podróży to ze mnie jest czysta maniaczka 'jak najwięcej zobaczyć w jak najkrótszym czasie i za jak najmniejsze pieniądze'
|
|
|
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
A co tu tak ucichło, dziewczęta?
![]() Co do Łowicza i okolic to zwiedziłam wielokrotnie Jeśli nie byłyście to polecam Arkadię Nieborów też jest ładny W Żelazowej też byłam Ładne miejsce W okolice Sulejowa jeździłam nad zalew
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
O! A co tu tak ucichło?
|
|
#103 |
|
|
Dziewczyny pojechaly na samotne podroze i nas zostawiły
![]() A tak powaznie to ja leze chora w wyrze i nie mam sily nawet stukac w klawisze
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
A mi znowu nie działa subskrypcja i nie wiem czy ktoś coś napisał czy nie..
![]() No ale reszty dziewczyn to ja dawno nie widziałam.
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to sesja jest
Sama mam 7 egzamów w tejże Albo przeziębienia albo sesja ehhh Ciężkie jest życie studenta![]() A ja sobie wczoraj przeglądałam różne oferty wyjazdowe i ostatnio mam schiz na parę nowych miejsc Oprócz wymarzonej Japonii i Beneluxu, wzięło mnie na Szwajcarię http://lh6.ggpht.com/_aYTfi-qg7Go/Rq...5-1550_IMG.JPG ( podobne widoczki jak miałam na Bałkanach![]() i Portugalię http://grow.lx.it.pt/local-info/lisboa.jpg Ehhh Mam nadzieję, że wszystkie te marzenia sobie powolutku zrealizuję Teraz kierunek Benelux Oprócz holenderskiego Utrechtu i Amsterdamu, zakochuję się wirtualnie w belgijskiej Gandawie http://www.epistem.eu/Ghent2008/imag...e/ghent101.JPG No i w Brugii http://www.iscp.ugent.be/img/Brugge.jpg ![]() Już czuję, żę się będzie mi tam jak w domu Idę do biura podróży popytać wkrótce o mój Benelux
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-01-29 o 15:56 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Virtual niedoczekanie Twoje, ja Was beze mnie nigdzie nie puszczam
wracaj do zdrowia!Melodio widzę, ze masz już bardzo sprecyzowane plany odnośnie tych dalszych podróży Ale piękne te miejsca, które pokazałaś![]() Ja też mam kupę na głowie ( no, oczywiście nie dosłownie, heh;P ), więc obecnie rzadko na kompie bywam, ale pamiętam, wymyślam i liczę na jakiś miły wypad gdy zrobi się nieco przyjemniej za oknem, jak pisałyśmy wcześniej- marzec/kwiecień
Jak porządny wariat z miejsca odrzucam podejrzenia o moje szaleństwo. I'd rather hurt than feel nothing at all... Edytowane przez suzuranka Czas edycji: 2009-01-30 o 18:23 |
|
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zawsze chętna podróżniczo
|
|
|
#108 |
|
biegam dla Zabawy
|
Jestem, jestem
Narazie cichutko przeglądam sobie wątek i czekam do tego marca kiedy zrobi się ładniej i gdzieś ruszymy. Melodio - Benelux widzialam tylko ciut, ale faktycznie fajnie tam Mam nadzieje, że kiedyś uda mi się tam na dłużej wyrwać. Szwajcaria też palce lizać pewnie Ja, jako że straszny zmarzluch ze mnie troche marzylam zeby sie gdzies w cieple rejony tej zimy udac, ale raczej nie da rady.
Edytowane przez alkaxy Czas edycji: 2009-01-31 o 04:23 |
|
|
|
|
#109 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Odkopałam watek kiedy to zastanawialam sie co i gdzie mozna samotnie
a tu niespodzianka. Ja takze jesli pozwolicie chetna na jakis wypadzik jestem
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#112 | |
|
|
Cytat:
Piekne tam mają widoki naprawde, szkoda ze bilety takie drogie ![]() Dziewczyny ja bym chciala juz cos wiedziec :P Np gdzie jedziemy
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Jak nikt nie będzie miał nic przeciwko to ja również jestem chętna do wspólnej podróży
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
ooo ale tu się ruch zrobił
![]() Ja też uważam, że jeśli mamy niedługo gdzieś wyruszyć to powinnyśmy zacząć ustalać jakieś szczegóły, bo tak sobie gadać to możemy do wakacji i nic z tego nie wyjdzie ![]() Zdaję sobie sprawę, że pewnie dla większości najdogodniejszym terminem może być majówka na którą ja niestety już mam plany. ale na wszelkie inne propozycję jestem otwarta
|
|
|
|
#115 |
|
|
Proponuje któryś kwietniowy weekend. Ale wybierzmy najpierw miejsce
![]() EDIT: dorzuciłam sądę Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2009-02-01 o 15:46 |
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Super, że jest sonda
Ja zaznaczyłam Wrocław, ale na Poznań też jestem chętna Tylko prawdopodobnie odpada 21-27 kwietnia albo majówka. Nie wiem jeszcze Mój Benelux wzywa
|
|
#117 |
|
|
No to pospanowałam troche i wysłałam pare PW mam nadzieje ze nie beda mialy nic przeciwko
![]() Ja jestem chetna na kazdą ewentualnosc |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
W gruncie rzeczy jest mi to obojętne, bo nie wiem co warto zobaczyć we Wrocławiu, a co w Poznaniu, a co gdzieś tam jeszcze.. Z powodu mojej niewiedzy nie mogę podjąć decyzji
|
|
|
|
#119 |
|
biegam dla Zabawy
|
Taki spam lubie
Możesz częsciej ![]() Zaznaczyłam Poznać, ale szczerze to może być i Wrocław i Kazimierz. A weekndy w kwietniu mam całkowiecie wolne
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:48.

Ja jak zwykle zarywam noce

Byłam kilka razy i nie przepadam za tym miastem

Plany mam od dawna, tylko kasy brak, sama pewnie wiesz, jakie tam są ceny

Ehhh