|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Misia.m- Wzorki w jednym worku
Misia, misiaczku, misiatko M.!!! strasznie mi sie podoba ostatni taki fikuśny.. nabadziane ale fajnie
- nie bede pisac, ze sliczne masz pazury (bo mi sie po takim komplemencie łamie ktorys, tak paskudnie, ze musze wszystkie sciac)!!!Tak swoja droga, to sliczny lakierek.. wyglada prawie jak Sally Hansen, no nie? w rzeczywistosci równiez? La Monica!!! wątpie żebys dostala ten lakier w rossmanie.. lepiej poszukac w jakichs małych drogeryjkach.. ja zawsze kupuje na pewnym stoisku w centrum, handlowym.. tak maja tak jakby stoisko firmowe
|
|
|
#92 |
|
BAN stały
|
czesc Misia.m
![]() wzorki po prostu piekne,nie wiedziałam ze taki talent masz superanckie paznokcie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczątka!
Kolejna porcja: |
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
1 nie przypadł mi do gustu, ale 2 jest cudowny
|
|
|
|
|
#95 |
|
La Moderatoiure
|
Pierwszy wzorek-> nie lubię perłowych lakierów, brr. Więc mi sie nie podoba
Ps. Dziękuje za odpowiedź, Martini!Poszukam |
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przypadły mi do gustu
![]() Wiem że stać Cię na lepsze ![]() Pierwszy tak szczerze nie wiem nawet co przedstawia , drugi troszke lepszy, ale nie dla mnie
|
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny!
Spodziewałam się ,że na pierwszym wzorku suchej nitki nie zostawicie, bo.....mi tez on się nie podoba ,ale ponieważ go sama wymyśliłam to i wkleiłam - ja też mam dni kiedy nawet wzorek mi nie wyjdzie.
|
|
|
|
|
#98 |
|
La Moderatoiure
|
Każdy ma takie dni
Weny brak tra la la
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Dwa wzorki
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tu nowa i jak pooglądałam to wszystko, to jestem w szoku. Przychylam się do waszych opinii. Misia - świetnie to robisz
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ahh ten 2 blyszczy az sie oczy swieca
kotki lubia blyskotki ![]() tezn w barazie,,, wzorek ladny ale kolory nie moje
|
|
|
#102 |
|
La Moderatoiure
|
Pierwszy-> dobry pomysły , ale zmieniłabym kolorki. Drugi-> taki sobie, brakuje mu czegoś...nie wiem sama...strzałeczki mi sie nie podobają...
|
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
mi sie podoba ten zielony...no i pierwszy z ostatnich to fajny pomysl- tylko ze ja bym dala inna kolorystyke..strzaleczki. .hhhmm..podklad fajny ale zamist strzalek bym zrobila cos innego
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
"Wyrabiasz się"...
![]() może dodaj jakieś ozdoby typu cyrkonie /ew gwiazdki?/ do francuskiego, wtedy paznokietki będą delikatniejsze... ogólnie zgadzam się .. potrzeba matką wynalazków ;]! |
|
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuję za opinie!
Kiedyś ktoś zauważył,że staram się nikogo nie kopiować i malować niekoniecznie to co wszyscy.. ![]() Frencz z cyrkonią...powiadasz,jak popatrzysz na wszystkie zdjęcia tutaj to sama zauważysz ,że frencz nie jest moim faworytem, zbyt wiele osób go nosi na codzień. Na gwiazdki mam alergię choć się "trafiają "czasem w którymś z moich wzorków.Ozdób ostatnio "wystających" unikam, bo w pracy za często padają ofiarą czynności jakie musze wykonywać , a nie mam czasu ani ochoty by codziennie zmieniać wzorki. Choć same ozdoby, wszelakie cyrkonie i cekinki - uwielbiam! Co do ostatnich dwóch zdjęć,to pierwszy wzorek miał się po prostu kojarzyć z pewnym stworzonkiem,na którego widok niektórzy wpadają w panikę: ze żmiją zygzakowatą sssss..... stąd ta kolorystyka ![]() Drugi,no cóż miał być błyszczący ale inny od wszystkich,:znak drogowy? To tyle. |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
hmm co do wystających ozdób zgadzam się... a jezeli chodzi o wzory, to jak na koniec je pociągniesz lakierem z poświatą (taki np przeźroczysty, po przechyleniu paznokcia niebieski) to otrzymasz ciekawszy efekt, ale to musi byc minimalistyczny wzór...
a w ogóle próbowałaś nalepek na paznokcie? sa płaskie, a świetnie się trzymają.. P.S. Francuski jest taki oblatany, bo jest praktyczny i schludny, ale wiesz ;-) francuza mozna też robić pod skosem czy z innych szablonów... Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#107 |
|
Przyczajenie
|
Dwa ostatnie wzorki są naprade super
![]() |
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Sublime-
Naklejek mam w domu mnóstwo,kiedyś miałam taki "napad" i nakupowałam ich jak szalona,a użyłam ze 3 razy.Drugi wzorek("frencz koronkowy") na początku tego tematu- to właśnie z naklejką jest ![]() chyba najwyższy czas komuś odstąpić,bo ja ich i tak nie używam. Co do lakierów " z poświatą" to wolę maznąć sobie holograficznym jako bazę. Pierwszy z dwóch ostatnich tu umieszczonych wzorków, jest właśnie takim lakierem ,zmienia kolor pod kątem padającego światła, tego nie widać na zdjęciu,przechodzi w żółto-zielony,śliwkowo-fioletowy.
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam lakiery zmieniające kolor pod wpływem światła ;-) no i zamiast utwardzacza na wierzch nakładam odżywkę SH ;-)
a jakich lakierów (holograficznych) uzywasz? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Typowe holograficzne:
Sally Hansen nail Prisms 03 Purple Diamond Golden Rose holographic nr 105 Mieniący się inaczej niż holo , ale bardzo ciekawy: S.H. nail Prisms 43 Bronze Pink |
|
|
|
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj kolejne wzorki,
ostatnio skończyły mi się pomysły na " nowe pomysły", także proszę o wyrozumiałość. |
|
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Dwa ostatnie bardzo mi się podobają
|
|
|
|
|
#114 |
|
Rozeznanie
|
2, 4, 5 i 6 są za***iste
|
|
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję Dziewczyny!
6 - miałam dzisiaj na targach kosmetycznych w Warszawie a 5 - mam teraz , bo to wynik moich dzisiejszych targowych zakupów, lakier jest ciemnobeżowy, a może taki Kawa-Inka bardziej, rudy liner i bursztynowe cyrkonie-- skromnie ale mi się podoba i podobno w modnych kolorkach też, pani na stoisku mi taki zaproponowała jak poprosiłam o beżowy kryjący. Pozdrawiam Forumki! |
|
|
|
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
tutaj chyba lepiej widać kolorki
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Twoje wzorki zawsze tak miło się ogląda
bardzo fajniutkie... szczegolnie te na dole
|
|
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
Następne wzorki
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
ostatnie bardzo ładne
te biało niebieskie śliczne
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.

- nie bede pisac, ze sliczne masz pazury
(bo mi sie po takim komplemencie łamie ktorys, tak paskudnie, ze musze wszystkie sciac)!!!

, drugi troszke lepszy, ale nie dla mnie
flejksy
,ale ponieważ go sama wymyśliłam to i wkleiłam - ja też mam dni kiedy nawet wzorek mi nie wyjdzie.