|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Elizabeth Arden - wszystko o perfumach tej marki
Mnie perfumy Elizabeth Arden nie urzekły. Jedynie do Sunflowers mam sentyment. Zawsze muszę mieć choć małą buteleczkę tego zapachu. Uwielbiam go zwłaszcza wiosną.
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lubię natomiast 5 Alejkę.
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Elizabeth Arden Untold
Cytat:
Z tego co zapamietalam to chyba byly glownie bialy kwiaty, moze jakies owocki... generalnie swiezuch... chyba W kazdym razie zapach z korka nie sklonil mnie do psikniecia nawet na blotterek. Sa w Douglasie.
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Elizabeth Arden Untold
witam;-) o zapachach Elizabeth Arden dowiedziałam się jako 14-letnia dziewczynka;-) kuzynka z wielką dumą przechwalała się, że narzeczony kupił jej zieloną herbatę za 180 zł!!!!! myślałam wtedy, że jest to zapach luksusowy, jak również inne perfumy tej marki, trwały, esencjonalny i wyjątkowy. podejrzewam, że wrażenie zrobiła na mnie promocja w ustach owej kuzynki, która, wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam- uwielbia wyolbrzymiać, chwalić i przesadzać własne osiągnięcia i nabytki. jakież było moje zdziwienie, kiedy w Rossmannie ujrzałam buteleczkę zielonej herbatki za 39zł!!!! powąchałam i cóż, zapach mało zajmujący, na pewno fajny na upalne lato, można się nim odświeżyć, ale czy luksusowy? na pewno nie. niedawno w superm pharm była promocja, przy wydaniu 50 zł, Sunflowers można było nabyć za 10 zł za 30 ml. oczywiście skusiłam się i była to świetna decyzja;-) perfumki były lekkie, owocowe i miłe. niezbyt trwałe, ale za tę cenę warto, w perfumerii internetowej nabyłam green tea exotic i owszem, na lato dobra, ale pod warunkiem spryskiwania się co pół godziny, bo po dłuższym czasie nic nie czuć. mój brat uznał, że zapach przypomina płyd do WC;-) ciekawa jestem jak pachnie splendor, myślę, że kiedyś jeszcze kupię jakiś zapach od EA, ale raczej na co dzień, niż na wielkie wyjścia
|
|
|
|
|
#125 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wiecie może czy Splendor przeszedł reformulację czy nadal pachnie tak samo?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
Podciągnę trochę ten stary już temat, bo wlasnie w ciemno zamówiłam after 5 po przeczytaniu bardzo dobrych opinii na ich temat. Zapachy Arden kojarze z Rossmanna, głownie Green Tea, ale nigdy nawet przez myśl mi nie przyszło aby niuchnąc jakikolwiek. Jakos te Ardelki zawsze kojarzyły mi się z bazarem...Mam nadzieje ze zapach który zamówiłam zmieni moje zdanie na ich temat
|
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
Z perfum E.Arden bardzo lubię Sunflower, ostatnio wąchałam też nową wersję Green Tea-Nectarine Blossom i muszę powiedzieć, że są bardzo ładne, inne od poprzedników.
|
|
|
|
|
#128 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
, a to naprawdę dobre zapachy pachnące wyższą półkąOstatnio wąchałam Ardenbeauty i też rozważam kupno-cudowny zapach świeżo-kwiatowy z nutą ogórka czy melona, ale nie banalny świeżak, tylko zapach z klasą. Muszę powąchać wszystkie 5th Avenue, no i Sunflowers, których nie znam.
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Zna ktoś GReen Tea Bamboo lub White Tea? Mozna je gdzieś przetestować?
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Kilka dni temu doszło do mnie zamówienie, a w nim wspomniane wcześniej przeze mnie After five... No niestety...To absolutnie nie moje klimaty. Dla mnie pachnie (jednak) bazarowym mydłem, przeterminowanym kremem Nivea.... Szkoda, miałam nadzieje na ciekawe pachnidła w atrakcyjnych cenach, a jakos nie mam już ochoty testować innych Ardelek...Ewentualnie w Rossmannie psiknę, którys z nich na nadgarstek, może akurat...
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

lubię natomiast 5 Alejkę.

W kazdym razie zapach z korka nie sklonil mnie do psikniecia nawet na blotterek. Sa w Douglasie.