![]() |
#152 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Kramik Lili.. zapraszam :)
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#153 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Zapraszam do mnie, chociaż u mnie skromnie. ![]() ![]()
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Jestem za
![]() Podoba mi sie Twoja torba w kramiku z ciuszkami.. czego szukasz za nią ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11088877]bylabym zainteresowana tubka lud dwiema CLinique Turnaround[/quote] Odp. ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-02-23 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Ech, no trudno się mówi i żyje się dalej ...
![]() ![]()
![]() |
#157 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały czas jestem zainteresowana tym samym: EL DW Pebble, Pradą, ewentualnie różykiem Chanel- bo nie wiem dokładnie który to kolorek oraz miniaturką Dolce Vity. Ultraviolet Fluoressence wycofałam z kramiku gdyż było zerowe zainteresowanie a tak to chociaż uszczęśliwił moją SIs ![]() Pozdrawiam cieplutko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() opiszesz mi ten puderek Kleina . Czy jest bardzo ciemny i czy posiada jakieś drobinki ? Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-02-24 o 10:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() CK jest matowy nie posiada żadnych drobinek i raczej ciemny odcień deep 06. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
BAN stały
|
Cytat:
Strasznie żałuję ,że tak długo się zastanawiałam nad Ultravioletem . Trudno przepadło - ale siostrze nie mozna żałować ![]() ![]() ![]() ![]() Szkoda , ja lubię pudry z drobinkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam ![]() EDIT: Wciąż jest Ultrared ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak właśnie myśłałam , że capnęlabym ultra ale jednak on jest zbyt dosłownie porzeczkowy. Ale daj mi jeszcze chwilkę mam próbeczkę to sobie przypomnę ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- No i przylazłam znowu , marudzę potwornie aż sama na siebie jestem zła ![]() ![]() ![]() No i zmieniam front zapachowy , podoba mi się to ![]() DKNY Women 50ml nowe Gucci Envy Me 70/100 ml + cień czarny Lancome + błyszczyk Lancome ten w chłodnym różu z serii Fever bodajże Czy teraz coś sklecimy , bardzo bym chciała ![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-02-24 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Musze się przespać z Twoją nową propozycja, jak tylko coś wymyśle to dam znać dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Wiec i prada i el i różyk chanel i co tam jeszcze CI się spodoba - Twój ruch , bardzo proszę ![]() Edytowane przez Idiaminka Czas edycji: 2009-02-24 o 14:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11139853]rozswietlacz zdejmuje z watku. uczulenie mi przeszlo, wiec znow powracam do pelnego makijazu. moze znajdziesz u mnie cos innego za choc jedna tubke?[/quote]
O żesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
a co Ci sie podoba?
moze skrecimy wieksza wymianke ![]() Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2009-02-24 o 17:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za:
* Clinique Turnaround tubka 3x15ml- nie używane ? ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11140961]a co Ci sie podoba?
moze skrecimy wieksza wymianke ![]() Podoba mi się Dior Sculpt ale właśnie sprawdzałam na stronce Diora i on jest dla mnie za jasny ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez thelila Czas edycji: 2009-02-24 o 17:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Hihi, jest w podpisie pod wdzięczną nazwą:
średnio wielka wyprz u YenneferD - zapraszam ![]() ![]() EDIT: widzę, że znalazłaś w międzyczasie ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() Edytowane przez YenneferD Czas edycji: 2009-02-24 o 17:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Zadomowienie
|
niedobrze, niedobrze bo mi ta pomadka wpadła w oko
![]() może innym razem ![]()
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11141563]to zazdroszcze. na mnie za ciemny. jak cos u mnie znajdziesz za choc jedna tubke to daj prosze znac[/quote] ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Konto usunięte
|
jak sie domyslam zamiast pisac "nie" postanowilas mi przekazac zle wiesci w bardziej przyjemny sposob
![]() ![]() no nic. jakbys zmienila zdanie to daj znac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;11142025]jak sie domyslam zamiast pisac "nie" postanowilas mi przekazac zle wiesci w bardziej przyjemny sposob
![]() ![]() no nic. jakbys zmienila zdanie to daj znac[/quote] Najpierw poinformowałam Cię że jest za jasny więc dla mnie to było już "nie" a płaczące buźki wstawiłam dlatego że też mi zależało na podkładzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.