|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zgrubienie w dziurce po kolczyku
Dwa lata temu przekułam sobie ucho u kosmetyczki na górze na tej chrząstce. Wszystko było dobrze tylko martwi mnie jedna rzecz. Ciągle mam zgrubienie w miejscu przekłucia. Czy może być coś nie tak z tą dziurka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zgrubienie w dziurce po kolczyku
Mam kolczyka w tym miejscu od 6 lat i co jakiś czas pojawia mi się tam jakieś zgrubienie i znika. Nie wydaje mi się żeby to mialo być coś poważnego, tym bardziej, że u mnie takie zgrubienia pojawiaja się też czasem w dziurkach na miękkich płatkach ucha.
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dokładnie takie zgrubienia się pojawiają i znikają. A czy zmieniałaś kolczyk? Jeśli nie to może spróbuj albo delikatnie ruszaj tym, który masz teraz. Ja tak miałam na płatku ucha i nigdy nie wiedziałam przez co-do dziś nie wiem! I nic nie robiłam, niczym nie przemywałam.
Daj znać, czy zeszło. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
przeplukiwać często solą fizjologiczną i przy powazniejszych sprawach np. te zgrubienia smarować oxycortem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.