Warto????????? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-06, 19:57   #1
drazyboss
Raczkowanie

Exclamation

Warto?????????

Drogie wizazanki....Mam do was pytanko i liczę na pomoc Otóż ostatnio poznałam świetnego faceta, bardzo mi się podoba, z tego co wnioskuje ja mu także...Pare razy odwiózł mnie do domo po treningu(mamy razem treningi), gdy rozmawiamy zawsze nasze rozmowy schodza na takie tory na takie na jakie nie powinny (w pozytywnym sensie_mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli), swietnie sie rozumiemy i czuje do niego cos więcej niz tylko kolezenska sympatię...Jest jednak problem...On ma 28 lat, ja 18...No i jest takze drugi problem, duuuzo większy...Ma żonę...Nie jest to chyba udane małżenstwo i widze ze on ma ochote na jakis związek...Boje sie ze bedzie to tylko jakis przelotny romansik, a jezeli nie to co dalej.... i stad moje pytanie...Czy warto angażować sie w taką znajomośc, próbować cos tworzyc...Wiem ze to durne ze nie mozna komus rozbijac małzenstwa ale jezeli on jej nie kocha...i jezeli to ta moja JEDYNA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ???błagam pomózcie...co o tym myslicie...???

Edytowane przez drazyboss
Czas edycji: 2008-10-06 o 19:58 Powód: bład gramatyczny
drazyboss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:01   #2
selfish
Rozeznanie

Dot.: Warto?????????

Nie warto!

Masz dopiero osiemnaście lat, więc to na pewno nie będzie ani jedyna miłość, ani największa, ani najlepsza, jaka Cię w życiu spotka.
A o nim pomyśl tak - ma żonę, ale nie przeszkadza mu to flirtować z Tobą? A jaką masz pewność, że kiedy będziecie razem, on nie będzie dalej flirtował... tylko z inną dziewczyną?

--------l
selfish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:06   #3
aAsicAa31
Raczkowanie

zgadzam się z poprzedniczką. nie masz pewności czy byłby Ci wierny i czy On traktuje Cie poważnie . masz 18sie lat i całe życie przed Tobą
Stary 2008-10-06, 20:10   #4
kosheen
Rozeznanie

Wedlug mnie rowniez nie warto pakowac sie w taki zwiazek. Dla niego pewnie bedzie to przelotny romans, a Ty mozesz sie zbytnio zaangazowac i bedziesz cierpiec jak on wroci do zony a Ty zostaniesz sama. Po drugie jestes mloda i mysle, ze Twoi rodzicie nie byliby zachwyceni, ze spotykasz sie z zonatym mezczyzna i w dodatku 10 lat starszym. On tez nie jest stary, wiec pewnie zonaty nie jest dlugo, wiec watpie ze bedzie chcial sie rozwiesc za przeproszeniem dla takiej "malolaty" jak Ty. I tak jak pisala selfish jak ma tupet flirtowac z Toba bedac zonaty, to tak samo bedzie bajerowal inne laski jak bedzie z Toba. nie sadze, zeby byla to milosc Twojego zycia...
kosheen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:13   #5
BaBy Girl
Rozeznanie

Moja rada jest taka: DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TYM FACETEM!!! Jestes jeszcze bardzo młoda,całe zycie przed Toba i nie ma sensu pakowac sie w cos co bedzie rodziło obawiam sie złe konsekwencje.
Nie spotykaj sie z facetem który ma żone.Tu juz nawet nie chodzi o róznice wieku,bo mozna spotykac sie z kims w rownym wieku a niekoniecznie swiadczy to o wspolnych tematach i zainteresowaniach.
Mysle ze majac 18 lat ciezko jest stwierdzic czy obecny zwiazek jest na całe zycie ...
Sadze ze powinnas z nim zakonczyc ta znajomosc zanim wpakujesz sie w jakies niepotrzebne kłopoty.Jestes we wspaniałym wieku, w którym mozna korzystac z życia,bawic się(oczywiscie z umiarem ) i brac z niego pełna piersią.
Człowiek ktory ma żone(bo co gorsza z tego co rozumiem po rozwodzie nie jest)bedzie zawsze juz czuł sie zobowiazany do pewnej odpowiedzialnosci a nawet jesli do tego rozwodu dojdzie-nie bedzie miał nigdy juz tak zwanej "czystej karty" która TY masz w tej chwili.
Pamietaj ze wszystko zalezy od Ciebie,ale życie jest jedno i czasem nalezy sie zastanowic dwa razy zanim popełni sie niekiedy POWAZNY bład. A niestety w Twoim wieku czasami błędów popełnia sie mase
Stary 2008-10-06, 20:13   #6
koKOro
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drazyboss Pokaż wiadomość
Wiem ze to durne
tutaj masz racje i potraktuj to jako odpowiedź na swoje pytanie

radziłabym też popracować nad systemem wartości

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:13   #7
Wyrak
Zakorzenienie

Oczywiscie ze nie warto. To "nie uklada sie" to staly tekst. Daj sobie spokoj z nim...

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:23   #8
selfish
Rozeznanie

Acha, jeszcze jedno Znam osobiście gościa, który od dłuższego czasu próbuje wyrwać (i wyrywa co głupsze) laski właśnie na ten tekst, że z żoną mu się od dawna nie układa itepe. A na Naszej Klasie wstawia do swojej galerii fotki z żoną - objęci, uśmiechnięci, nie wyglądają na bliskich rozwodu

--------l
Stary 2008-10-06, 20:26   #9
BaBy Girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selfish Pokaż wiadomość
Acha, jeszcze jedno Znam osobiście gościa, który od dłuższego czasu próbuje wyrwać (i wyrywa co głupsze) laski właśnie na ten tekst, że z żoną mu się od dawna nie układa itepe. A na Naszej Klasie wstawia do swojej galerii fotki z żoną - objęci, uśmiechnięci, nie wyglądają na bliskich rozwodu

naprawde???
Boze..jak faceci potrafia byc obłudni...
Stary 2008-10-06, 20:29   #10
ushia
Zadomowienie

UCIEKAJ!!!
i na całe zycie zapamietaj - NAJPIERW ma zakonczyc poprzedni zwiazek, a dopiero POTEM zaczynac nastepny
a jak masz watpliwosci, to poczytaj sobie wizazowy watek "jestem z zonatym mezczyzna"
ushia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:31   #11
Marwari
Zakorzenienie

GG do Marwari

zdecydowanie nie warto!

[SIGPIC][/SIGPIC]
Marwari jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 20:36   #12
selfish
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BaBy Girl Pokaż wiadomość
naprawde???
Boze..jak faceci potrafia byc obłudni...
Serio, serio

--------l
Stary 2008-10-06, 20:39   #13
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Drogie wizazanki....Mam do was pytanko i liczę na pomoc Otóż ostatnio poznałam świetnego faceta, bardzo mi się podoba, z tego co wnioskuje ja mu także...Pare razy odwiózł mnie do domo po treningu(mamy razem treningi), gdy rozmawiamy zawsze nasze rozmowy schodza na takie tory na takie na jakie nie powinny (w pozytywnym sensie_mam nadzieje ze wiecie co mam na mysli), swietnie sie rozumiemy i czuje do niego cos więcej niz tylko kolezenska sympatię...Jest jednak problem...On ma 28 lat, ja 18...No i jest takze drugi problem, duuuzo większy...Ma żonę...Nie jest to chyba udane małżenstwo i widze ze on ma ochote na jakis związek...Boje sie ze bedzie to tylko jakis przelotny romansik, a jezeli nie to co dalej.... i stad moje pytanie...Czy warto angażować sie w taką znajomośc, próbować cos tworzyc...Wiem ze to durne ze nie mozna komus rozbijac małzenstwa ale jezeli on jej nie kocha...i jezeli to ta moja JEDYNA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ???błagam pomózcie...co o tym myslicie...???
Zdecydowanie odradzam pakować się w wszelkie tego rodzaju znajomości. Póki możesz olej faceta, bo nie pojawiło się jeszcze uczucie, więc będzie łatwiej. Najlepiej nie zwracaj na niego uwagi. Pewnie szuka młodej i naiwnej Ale ty taka nie jesteś, prawda?
Stary 2008-10-06, 20:43   #14
natijka201
Raczkowanie

Zdecydowanie NIE WARTO!!! Nie pakuj sie w związek z żonatym meżczyzną bo będziesz tego poźniej bardzo żałowała. Jesteś za młoda stanowczo. Pozdrawiam i mam nadzieję że podejmiesz racjonalną decyzje.
Stary 2008-10-06, 20:56   #15
drazyboss
Raczkowanie

dzieki upsss własnie utwierdzacie mnie w tym co mi podpowiada rozum i w tym co mówiły mi przyjaciółki...ale wiecie jak jest...ciężko mi zakonczyc to...własciwie to ja zaczełam...pierwsza zaczełam go podrywac (nie wiedziałam ze ma zone) potem się już potoczyło...ostatnio mało co a doszłoby miedzy nami do czegoś więcej...tak więc chyba po prostu przestanę chodzic na treningi i spotkać się z nim...chociaż wydaje mi się ze on naprawde czuje cos wiecej i moglibysmy byc razem...hehehe chyba sie załamię czasami wybór wydaje sie prosty a w rzeczywistosci jest najtrudniejsza rzeczą "na świeci"....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 21:04   #16
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki upsss własnie utwierdzacie mnie w tym co mi podpowiada rozum i w tym co mówiły mi przyjaciółki...ale wiecie jak jest...ciężko mi zakonczyc to...własciwie to ja zaczełam...pierwsza zaczełam go podrywac (nie wiedziałam ze ma zone) potem się już potoczyło...ostatnio mało co a doszłoby miedzy nami do czegoś więcej...tak więc chyba po prostu przestanę chodzic na treningi i spotkać się z nim...chociaż wydaje mi się ze on naprawde czuje cos wiecej i moglibysmy byc razem...hehehe chyba sie załamię czasami wybór wydaje sie prosty a w rzeczywistosci jest najtrudniejsza rzeczą "na świeci"....
A skąd wniosek, że on czuje do ciebie coś więcej?
Stary 2008-10-06, 21:06   #17
koKOro
Zakorzenienie

chyba mało znasz facetów, jaki bajer potrafią wciskać żeby osiągnąć cel. Wydaje Ci się, że facet, który ma żonę, ugania się za nastolatką jest godny zainteresowania? piszesz, że moglibyście być razem, a mnie się bardziej wydaje, że dla niego to przygoda.

zakorzenienie
koKOro jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 21:07   #18
drazyboss
Raczkowanie

hmmm po prosty to czuje...po jego spojrzeniu, po sposobie mówinia, po wszystkim... ostatnio prawie doszło pomiedzy nami do czegos wiecej...w pore sie opamięlismy...tz ... ja
Stary 2008-10-06, 21:10   #19
margitta
Zakorzenienie

DAJ SOBIE SPOKÓJ

Nie przeszkadza ci, że on najwyraźniej chce albo już okłamuje, zdradza i oszukuje swoją żonę? Pomyśl o tej kobiecie, przecież oni sobie przysięgali miłość. Jeżeli on teraz to psuje (a zapewniam cię że większość facetów się nie chce rozwodzić tylko mieć kogoś na boku) to jest zwykłym chamem i tyle i prędzej czy później ty też odczujesz to na swojej skórze. W tym wieku się pakować w coś takiego? Chcesz rozbijać małżeństwo? Nie bądź naiwną małolatą co leci na uśmiechy i banalne komplementy. On na pewno nie traktuje cię poważnie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-06, 21:13   #20
selfish
Rozeznanie

Czuć to można zapach tudzież smród Co do uczuć drugiego człowieka do nas to można tylko zakładać, teoretyzować lub ufać w zapewnienia drugiej strony. Ale przykładanie do tego miary "czucia" jest bez sensu... Podam głupi przykład: możesz czuć, że jemu na Tobie zależy, bo Ci się długo i namiętnie patrzył w oczy... a on po prostu w tym czasie mógł się zastanawiać, ile pali audi a4 na setkę

--------l
Stary 2008-10-06, 21:14   #21
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm po prosty to czuje...po jego spojrzeniu, po sposobie mówinia, po wszystkim... ostatnio prawie doszło pomiedzy nami do czegos wiecej...w pore sie opamięlismy...tz ... ja
Przepraszam, ale czy piszesz o mezu innej kobiety per TZ ?

Ludzie bywaja obludni (bynajmniej nie tylko kobiety).

Wg mnie, wciska Ci kit; a tekst o tym, ze sie nie uklada z mezem/zona, to wrecz stale zagranie w takich wypadkach.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2008-10-06, 21:21   #22
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
To chyba miało być "tzn." a nie TŻ
Stary 2008-10-06, 21:23   #23
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość

Ludzie bywaja obludni (bynajmniej nie tylko kobiety).

Wg mnie, wciska Ci kit; a tekst o tym, ze sie nie uklada z mezem/zona, to wrecz stale zagranie w takich wypadkach.
To chyba jest "to znaczy"
patbar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 21:38   #24
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koKOro Pokaż wiadomość
tutaj masz racje i potraktuj to jako odpowiedź na swoje pytanie

radziłabym też popracować nad systemem wartości
Otóż to.

Nie warto dziewczyno, zmarnujesz tylko kawałek życia i to nie tylko własnego.
Nie wdawaj się w nic z takimi facetami, szuje i nic więcej.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 21:44   #25
onemi
Rozeznanie

Cytat:
i stad moje pytanie...Czy warto angażować sie w taką znajomośc, próbować cos tworzyc...Wiem ze to durne ze nie mozna komus rozbijac małzenstwa ale jezeli on jej nie kocha...i jezeli to ta moja JEDYNA PRAWDZIWA MIŁOŚĆ???błagam pomózcie...co o tym myslicie...???
NIE NIE NIEEEEEEEEE
Nie badz glupia i okrutna zarazem!!! Skrzywdzilabys nie tylko jego zone ale i sama siebie glupimi emocjami!
Powinnas ograniczyc kontakt z tym facetem dla wlasnego dobra!!!

Od 5.01.2010 :
66,7kg wrrrr 65..64..63..62..61..60..59..58..57.. i -->
onemi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 21:45   #26
drazyboss
Raczkowanie

....tak....wiem....macie rację...ale założę się ze każda z was na moim miejscu też przez chwilę by się zawahała...moze przez sekunde ale jednak....nie łatwo jest zrezygnować z czegoś czego w prawdzie nie mamy ale "możemy" mieć <zwłaszcza ggdy bardzo tego pragniemy>...ale jak wiadomo wszystkiego mieć nie można...i to nie chodzi o to ze ludzie bywają obłudni...bo mam nadzieje ze on taki nie jest/nie był...nie mam już zamiaru tego sprawdzać...zapomne o tym... i nie myslcie o mnie jak o $#%^& która bierze się za męża innej kobiety bo to nie miało być tak:/ dzieki za opinie...teraz już jestem prawie pewna ze nie warto...i postaram się jakoś to zakończyć...
Stary 2008-10-06, 21:47   #27
motylek1007
Zakorzenienie

dopóki jest żonaty - nie warto
gdyby byl rozwodnikiem - warto

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-06, 21:49   #28
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
To chyba miało być "tzn." a nie TŻ
Mam nadzieje

Stary 2008-10-06, 21:49   #29
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
....tak....wiem....macie rację...ale założę się ze każda z was na moim miejscu też przez chwilę by się zawahała...moze przez sekunde ale jednak....nie łatwo jest zrezygnować z czegoś czego w prawdzie nie mamy ale "możemy" mieć <zwłaszcza ggdy bardzo tego pragniemy>...ale jak wiadomo wszystkiego mieć nie można...i to nie chodzi o to ze ludzie bywają obłudni...bo mam nadzieje ze on taki nie jest/nie był...nie mam już zamiaru tego sprawdzać...zapomne o tym... i nie myslcie o mnie jak o $#%^& która bierze się za męża innej kobiety bo to nie miało być tak:/ dzieki za opinie...teraz już jestem prawie pewna ze nie warto...i postaram się jakoś to zakończyć...
To lepiej staraj się dobrze, bo w innym wypadku możesz długo cierpieć.
A odnośnie czucia to ja również czułam szczerość, wsparcie, wielką miłość i wierność, kiedy mój tż na boku miał średnio po 4 nowe panienki w łóżku miesięcznie. Więc zastanów się nie dwa a z 15 razy zanim podejmiesz głupią decyzję.
Stary 2008-10-06, 21:52   #30
sharlottek
BAN stały

Nie warto, w żadnym wypadku..
sharlottek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Narzędzia

Zasady wysyłania wiadomości