![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Warto?????????
Drogie wizazanki....Mam do was pytanko i liczę na pomoc
![]() ![]() Edytowane przez drazyboss Czas edycji: 2008-10-06 o 19:58 Powód: bład gramatyczny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Warto?????????
Nie warto!
Masz dopiero osiemnaście lat, więc to na pewno nie będzie ani jedyna miłość, ani największa, ani najlepsza, jaka Cię w życiu spotka. A o nim pomyśl tak - ma żonę, ale nie przeszkadza mu to flirtować z Tobą? A jaką masz pewność, że kiedy będziecie razem, on nie będzie dalej flirtował... tylko z inną dziewczyną? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zgadzam się z poprzedniczką. nie masz pewności czy byłby Ci wierny i czy On traktuje Cie poważnie . masz 18sie lat i całe życie przed Tobą
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Wedlug mnie rowniez nie warto pakowac sie w taki zwiazek. Dla niego pewnie bedzie to przelotny romans, a Ty mozesz sie zbytnio zaangazowac i bedziesz cierpiec jak on wroci do zony a Ty zostaniesz sama. Po drugie jestes mloda i mysle, ze Twoi rodzicie nie byliby zachwyceni, ze spotykasz sie z zonatym mezczyzna i w dodatku 10 lat starszym. On tez nie jest stary, wiec pewnie zonaty nie jest dlugo, wiec watpie ze bedzie chcial sie rozwiesc za przeproszeniem dla takiej "malolaty" jak Ty. I tak jak pisala selfish jak ma tupet flirtowac z Toba bedac zonaty, to tak samo bedzie bajerowal inne laski jak bedzie z Toba. nie sadze, zeby byla to milosc Twojego zycia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Moja rada jest taka: DAJ SOBIE SPOKÓJ Z TYM FACETEM!!! Jestes jeszcze bardzo młoda,całe zycie przed Toba i nie ma sensu pakowac sie w cos co bedzie rodziło obawiam sie złe konsekwencje.
Nie spotykaj sie z facetem który ma żone.Tu juz nawet nie chodzi o róznice wieku,bo mozna spotykac sie z kims w rownym wieku a niekoniecznie swiadczy to o wspolnych tematach i zainteresowaniach. Mysle ze majac 18 lat ciezko jest stwierdzic czy obecny zwiazek jest na całe zycie ... Sadze ze powinnas z nim zakonczyc ta znajomosc zanim wpakujesz sie w jakies niepotrzebne kłopoty.Jestes we wspaniałym wieku, w którym mozna korzystac z życia,bawic się(oczywiscie z umiarem ![]() Człowiek ktory ma żone(bo co gorsza z tego co rozumiem po rozwodzie nie jest)bedzie zawsze juz czuł sie zobowiazany do pewnej odpowiedzialnosci a nawet jesli do tego rozwodu dojdzie-nie bedzie miał nigdy juz tak zwanej "czystej karty" która TY masz w tej chwili. Pamietaj ze wszystko zalezy od Ciebie,ale życie jest jedno i czasem nalezy sie zastanowic dwa razy zanim popełni sie niekiedy POWAZNY bład. A niestety w Twoim wieku czasami błędów popełnia sie mase ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
tutaj masz racje i potraktuj to jako odpowiedź na swoje pytanie
radziłabym też popracować nad systemem wartości
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oczywiscie ze nie warto. To "nie uklada sie" to staly tekst. Daj sobie spokoj z nim...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Acha, jeszcze jedno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
naprawde??? ![]() Boze..jak faceci potrafia byc obłudni...
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
UCIEKAJ!!!
i na całe zycie zapamietaj - NAJPIERW ma zakonczyc poprzedni zwiazek, a dopiero POTEM zaczynac nastepny a jak masz watpliwosci, to poczytaj sobie wizazowy watek "jestem z zonatym mezczyzna" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
zdecydowanie nie warto!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie NIE WARTO!!! Nie pakuj sie w związek z żonatym meżczyzną bo będziesz tego poźniej bardzo żałowała. Jesteś za młoda stanowczo. Pozdrawiam i mam nadzieję że podejmiesz racjonalną decyzje.
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
chyba mało znasz facetów, jaki bajer potrafią wciskać żeby osiągnąć cel. Wydaje Ci się, że facet, który ma żonę, ugania się za nastolatką jest godny zainteresowania? piszesz, że moglibyście być razem, a mnie się bardziej wydaje, że dla niego to przygoda.
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
hmmm po prosty to czuje...po jego spojrzeniu, po sposobie mówinia, po wszystkim...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
DAJ SOBIE SPOKÓJ
Nie przeszkadza ci, że on najwyraźniej chce albo już okłamuje, zdradza i oszukuje swoją żonę? Pomyśl o tej kobiecie, przecież oni sobie przysięgali miłość. Jeżeli on teraz to psuje (a zapewniam cię że większość facetów się nie chce rozwodzić tylko mieć kogoś na boku) to jest zwykłym chamem i tyle i prędzej czy później ty też odczujesz to na swojej skórze. W tym wieku się pakować w coś takiego? Chcesz rozbijać małżeństwo? Nie bądź naiwną małolatą co leci na uśmiechy i banalne komplementy. On na pewno nie traktuje cię poważnie.
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Czuć to można zapach tudzież smród
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ludzie bywaja obludni (bynajmniej nie tylko kobiety). Wg mnie, wciska Ci kit; a tekst o tym, ze sie nie uklada z mezem/zona, to wrecz stale zagranie w takich wypadkach.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
To chyba miało być "tzn." a nie TŻ
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie warto dziewczyno, zmarnujesz tylko kawałek życia i to nie tylko własnego. Nie wdawaj się w nic z takimi facetami, szuje i nic więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie badz glupia i okrutna zarazem!!! Skrzywdzilabys nie tylko jego zone ale i sama siebie glupimi emocjami! Powinnas ograniczyc kontakt z tym facetem dla wlasnego dobra!!!
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
....tak....wiem....macie rację...ale założę się ze każda z was na moim miejscu też przez chwilę by się zawahała...moze przez sekunde ale jednak....nie łatwo jest zrezygnować z czegoś czego w prawdzie nie mamy ale "możemy" mieć <zwłaszcza ggdy bardzo tego pragniemy>...ale jak wiadomo wszystkiego mieć nie można...i to nie chodzi o to ze ludzie bywają obłudni...bo mam nadzieje ze on taki nie jest/nie był...nie mam już zamiaru tego sprawdzać...zapomne o tym... i nie myslcie o mnie jak o $#%^& która bierze się za męża innej kobiety bo to nie miało być tak:/ dzieki za opinie...teraz już jestem prawie pewna ze nie warto...i postaram się jakoś to zakończyć...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
dopóki jest żonaty - nie warto
gdyby byl rozwodnikiem - warto ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odnośnie czucia to ja również czułam szczerość, wsparcie, wielką miłość i wierność, kiedy mój tż na boku miał średnio po 4 nowe panienki w łóżku miesięcznie. Więc zastanów się nie dwa a z 15 razy zanim podejmiesz głupią decyzję.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
BAN stały
|
Nie warto, w żadnym wypadku..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.