|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wiosna...czas na zmiany!
Witam Was dziewczyny serdecznie, prześledziłam wiele wątków na forum wizażu i nie raz się przekonałam że jesteście w stanie swoimi poradami z czynić cuda. Mam szczerą nadzieje że i ja otrzymam od Was cenne rady dotyczące zmiany mojego wizerunku.
Nie wiem jaką powinnam dobrać fryzurę, kolor włosów, od wielu lat robię z włosami wciąż to samo...już do znudzenia... Makijaż też wciąż ten sam, nie widzę w sobie żadnych zmian, czuję się szara i ponura. Do tego może doradzicie mi konkretnie jakie ubrania, pasowałyby najlepiej do mojej figury, wiem że powinnam zrzucić parę kilo, ale ciężko to wychodzi.... Chciałabym się odmienić .Pomóżcie
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna...czas na zmiany!
Mi sie podoba ta fryzurka z twojego avatarka tylko zrobiła bym ją w wydaniu brązu
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Figura jest nie najgorsza Tylko tali brak trochę wiec trzeba ją "zrobić" Noś szeroki paski w tali to optycznie sie pojawi a Ty w tym miejscu wyszczuplejesz wizualnie |
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam o średnim brązie, ale wszyscy mi odradzają...mówią że mam za jasną karnacje
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
hej a mi sie wydaje ze w takim cieplym brązie wyglądałabys cudnie! Bo blond faktycznie troszke nijaki i mdły...Wydaje mi sie,ze Twoje wloski sa cienkie wiec fryzurka powinna byc lekka i zwiewna,wtedy wydawac sie ebdzie,ze masz wiecej wlosków i ze sa mocniejsze
a jesli chodzi o makijaz do doradzam Ci poeksperymentowac troszke ze szminka i podkreslic delikatnie kosci policzkowe jakims fajnym pudrem brązującym! co do kolorów ubran to jak juz zmienisz kolor wlosków i makijaz to moze spróbuj beże,delikatny niebieski czy róż?w koncu jest wiosna,wiec mozna troszke sobie pozwolic na kolorki![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A jaką fryzurę byście mi doradziły? Nie chciałabym ich za bardzo skracać.
---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- I czekam na wszelakie inne porady i krytyki
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jesli nie chcesz ich sktacac za bardzo to idź z tym co masz do fryzjerki i poproś by je wycieniowała na całej długości i aby grzywce nadała kształt (na bok). Nie słuchaj tych co mówią że jestes za blada do brązu - teraz tak wyglądasz bo z tym blondem sie zlewasz.
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
myslę ze najlepiej bylo by Ci w takicf fryzurkach jak na zdjeciach ponizej a kolorek taki jak na ostatniej fotce.mam nadzieję ze cos Ci sie spodoba kolor w kazdym razie radziłabym jakis cieply brąz.Wcale nie masz takiej jasnej karnacji,ja za namowa wizazanek przyciemnilam wlosy a jestem naaapraawde bladzioch.
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Myślę że niezłym połączeniem mogło by być pierwsze zdjęcie i właśnie ten brąz
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
a ja mysle ze lepiej bys wygladala w dluzszym bobie
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
O coś takiego chodzi? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1203885812
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
wiesz co wydaje mi sie,ze takie wlosy bedą trudne do ułozenia jesli nie masz ich z natury prostych,bo mają bardzo wyraźną linie ciecia,pozatym jak zaczną Ci odrastac to szybko staną sie nierówne ja jestem za fryzurką jak ma Rihanna na zdjeciach które wkleiła Czarna Orchidea(1 lub 3cie) i caly czas obstawiam za ciepłym brązem,bo blond jest za mdly i nijaki dla Ciebie Te fryzurki Rihanny maja jeszcze taką zalete ze wystarczy ze je przeczeszesz palcami,lekko wymodelujesz i bedą fajnie wygladac a sluchaj Ty masz wlosy z tendecją do falowania/krecenia sie? bo przy dobrze fryzury wazne jest również jakie są Twoje wlosy,proste,falujace itd..
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Mam włosy zupełnie proste, same się nie kręcą , jeśli ja z nimi tego nie zrobię
Mi też nawet się podoba ta pierwsza fryzurka Rihanny.A co z makijażem w takim razie? Z tym zupełnie sobie nie radzę... |
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
o cos takiego mi chodzi,mysle ze powinno byc ladnie
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
A jaki makijaż byłby dla mnie odpowiedni pod względem tego jak na razie wyglądam?
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Nie macie już żadnych sugestii?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry podkład, korektor pod oczy, bronzer na policzki
|
|
Nowe wątki na forum Metamorfozy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| Narzędzia | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

Tylko tali brak trochę wiec trzeba ją "zrobić"
Noś szeroki paski w tali to optycznie sie pojawi a Ty w tym miejscu wyszczuplejesz wizualnie
a jesli chodzi o makijaz do doradzam Ci poeksperymentowac troszke ze szminka i podkreslic delikatnie kosci policzkowe jakims fajnym pudrem brązującym!

ja jestem za fryzurką jak ma Rihanna na zdjeciach które wkleiła Czarna Orchidea(1 lub 3cie) i caly czas obstawiam za ciepłym brązem,bo blond jest za mdly i nijaki dla Ciebie